Hur håller det?

Spread the love

Detta är en översikt på hög nivå av Nexcess WordPress Hosting, som täcker dess funktioner och den övergripande affären för att hjälpa dig att ringa rätt samtal.

WordPress är det bästa innehållshanteringssystemet (CMS) för de flesta. Det är enkelt, har otaliga plugins för att göra allt och en livlig community för att föreslå lösningar på de vanligaste problemen.

Men allt fungerar bra tills de inte gör det, och i de exakta ögonblicken verkar det läskigt att komma ut ur skyttegravar du aldrig trodde fanns.

Därför rekommenderar jag alltid hanterad WordPress-hosting till personer som inte är tillräckligt tekniskt kunniga eller är för upptagna för att fokusera någon annanstans.

Nödvändig WordPress-värd

Nexcess kommer från Liquid web, en veteran inom värdbranschen. Detta erbjuder helt hanterade WordPress-planer med förstklassigt stöd.

Några av funktionerna inkluderar:

 • Automatiska kärnuppdateringar av WordPress
 • Dagliga backuper
 • 1-Klicka iscensättning
 • Gratis SSL
 • Optimerad PHP
 • Nödvändig CDN
 • TinyPNG-integration
 • Object Cache Pro
 • Support 24/7/365
 • 99,998 % drifttidsgaranti
 • Plugin prestandamonitor
 • iThemes Security Pro
 • iThemes Sync
 • Qubely Pro
 • WPMerge

Bara så att du vet är de fyra sista på listan premiumplugins som ingår gratis med varje Nexcess-prenumeration.

Dessutom kan man göra anspråk på gratis migrering och även välja 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du känner något annat.

Hur kommer man igång med Nexcess?

Detta beror på om du redan har ett WordPress-projekt eller börjar på nytt.

I det första fallet är allt du behöver göra att köpa prenumerationen och kontakta Nexcess support för att överföra webbplatsen till deras servrar.

Lägg sedan till det registrerade domännamnet i Nexcess-portalen.

Därefter måste du peka din domän till Nexcess-namnservrarna. Man kan fråga migreringsteamet om namnservrarna och processen efteråt.

Detta beror dock på din domänregistrator och inkluderar inget annat än att klistra in några rader i DNS-posterna.

Dessutom bör du ta hjälp av registrarsupporten eller kolla in deras dokumentation.

  Så här hittar du serienumret och IMEI för din Apple Watch

För nybörjare kan man direkt börja med att lägga till en domän i Nexcess-instrumentpanelen och följa processen som anges ovan.

Fördelar och nackdelar: Nexcess WP Hosting

Några funktioner gör Nexcess bättre än att välja dess billigare alternativ. Dessutom kommer vi att kontrollera om något saknas eller en deal breaker som kan väcka eftertanke.

Plugin Performance Monitor

Personligen känner jag att den största fördelen med att ha ditt WordPress-projekt på Nexcess är Plugin Performance Monitor.

WordPress-kärnan, bara-bones-installationen, är ganska säker och blixtsnabb på egen hand. Men saker och ting börjar sakta ner när vi lägger till innehåll.

Dessa justeringar kan inkludera användning av tunga teman, plugins, etc. Plugin-prestandaövervakaren löser dessa problem genom att presentera en tydlig bild av effekterna av dessa ändringar.

Detta hjälper oss att identifiera den skyldige så att vi kan hitta lösningar eller alternativ som passar våra behov bäst.

Visuell jämförelse

Visual Compare visar skillnaden mellan iscensättningsplatsen och den levande sida vid sida.

Detta kommer att få plugins att uppdateras automatiskt i bakgrunden om det inte ändrar utseendet dramatiskt eller vänta på ditt godkännande innan du uppdaterar livewebbplatsen.

Dessa ändringar görs på iscensättningsplatsen för granskning och sparar dig massor av arbete varje gång ett plugin uppdateras.

iThemes Security Pro

En annan utmärkt funktion som ingår är iThemes Security Pro. Detta premiumplugin banar väg för robust säkerhet oavsett webbplatsens storlek.

Det möjliggör rollbaserad kontroll för ditt WordPress-team, förhindrar brute force-attacker, ökar inloggningssäkerheten och gör mycket mer du kan kolla in i vår iThemes Security Pro-recension.

Vänlig support

Vad som behöver ett särskilt omnämnande är deras snabba stöd.

Jag pingade deras försäljningsavdelning två gånger för en förköps-chat medan jag skrev detta spec-bladrecension, och supportpersonen (Mr. Nolan) var snabb att svara.

Dessutom var det här inte ett av samtalen där cheferna låter alltför säljande och försökte avsluta affären med alla medel.

Sammantaget var svaren detaljerade, exakta och uppförandet anständigt.

Automatisk skalning och mer…

Autoskalning kan vara en livsräddare när det gäller att presentera en användarvänlig webbplats under tillfälliga trafiktoppar.

Varje Nexcess-prenumeration får 24 timmar per månad gratis automatisk skalning. Därefter debiterar den här tjänsten 0,10 USD/minut för var 30:e minut med en minimiavgift på 3 USD om den hålls aktiv.

  Ett bättre alternativ till Google Translate?

Några fler godsaker inkluderar:

 • iThemes Sync: Användbar för att hantera flera WordPress-webbplatser.
 • Qubely Pro: Ett premiumbibliotek med Gutenberg-block.
 • WP Merge: Databassammanslagning utan att skriva över.
 • Nexcess CDN: Snabbare leverans till en global publik.

Alla dessa funktioner (och mer) gör att Nexcess sticker ut från den genomsnittliga WordPress-värden. Ta hänsyn till det ständigt närvarande stödet och du har en vinnande kombination av enkelhet och prestanda.

Kommer till några ”nackdelar”…

Begränsad bandbredd

Den här kommer att fånga mångas blick; eftersom några av oss är vana att se obegränsad bandbredd.

Men praktiskt taget finns det inget sådant som obegränsat i webbhotell. Allt är begränsat med en klausul om rättvis användning. Och de angivna bandbreddsgränserna i Nexcess WordPress-planer är mer än tillräckliga.

För sammanhanget, WP Engine, en annan premium WordPress-värd, utfärdar en 50GB bandbredd på sin startplan ($20 per månad) och går upp till 500GB för en $193 per månad prenumeration.

Tvärtom får du 2TB (~2048 GB) bandbredd med Nexcesss inledande WordPress-paket.

Enkelt uttryckt kommer begränsad bandbredd inte att vara ett problem.

Inga långsiktiga planer

Medan vissa webbvärdar (som A2-hosting) också har tvååriga och treåriga prenumerationer som erbjuder lukrativa rabatter, stannar Nexcess på årliga nivåer.

Följaktligen sjunker priset inte längre än en viss punkt, och det ser dåligt ut (för den första betalningen) jämfört med vissa av konkurrenterna.

Förutom dessa mindre nackdelar anser jag personligen att Nexcess är en väl avrundad värd som borde visa sig fungerande under hela prenumerationstiden.

Prissättning

Detta kan vara förvirrande vid första anblicken, särskilt med ett tillfälligt erbjudande.

Så låt oss kolla det för introduktionspaketet, Spark.

Introduktionsplanen kostar 13,3 USD per månad för de tre första betalningarna. Efteråt är det $19 varje månad.

De årliga nivåerna är mer rabatterade och fakturerar $190 på en gång, vilket kommer att stå för $15,83 i månaden. Detta kommer att spara två månader på årliga betalningar utan några erbjudanden (som i bilderna) på månatliga nivåer.

Ändå kommer de årliga betalningarna att spara några dollar (om inte hela två månader) i alla fall.

Nexcess Alternativ

Nexcess är bra på vad den gör; men du har några fler alternativ att hålla utkik efter.

  De 7 bästa meddelandena med bots-plattformen för försäljning och marknadsföring

#1. Kinsta

Kinsta har helt hanterat WordPress-värd som drivs av Googles moln och dess expertsupport. Dess basplan är nästan dubbelt så dyr som Nexcess, men Kinsta har många fans.

På grund av de positiva recensionerna runt om på webben rekommenderar jag att du provar Kinsta WordPress-värd om budget inte är ett problem.

Ändå bör man notera att Kinsta-prenumerationer begränsas av antalet unika besök på din webbplats, till skillnad från Nexcess.

#2. Tryckbar

Pressable erbjuder också molnbaserad WordPress-hosting med en besöksgräns för varje plan.

Detta är också en helt hanterad tjänst som hjälper dig att fokusera på ditt arbete med all värdhuvudvärk som tas om hand.

Intressant nog köptes Pressable av Automattic, tankarna bakom WordPress, WooCommerce, Jetpack, etc. Så detta är ett WordPress-värd av teamet WordPress, vilket gör det till ett attraktivt förslag.

Och berättade jag om Pressables 100 % upptidsgaranti?

#3. A2 Hosting

Jag tvivlar inte på A2:s värdprestanda, eftersom vi har testat WordPress på A2 delad hosting. De interna optimeringarna var utmärkta och levererade enastående prestanda.

Med Managed WordPress kan du förvänta dig ännu mer godhet och dess dedikerade support.

Dessutom erbjuder A2 Hosting proportionella återbetalningar för oanvänd tjänst efter den första 30-dagars full återbetalning.

Sammantaget kommer detta att vara min personliga rekommendation om Nexcess inte är din kopp te.

Summering

Nexcess-hanterad WordPress-värd är bra för sitt pris. De listade funktionerna verkar utmärkta, och du kan prova utan risk med dess 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Dessutom har alla de listade alternativen också cashback-policyer, och det är vanligt med de flesta webbhotell.

Slutligen skulle jag inte vilja lämna den här diskussionen utan att nämna ännu ett alternativ för att vara värd för WordPress–Cloudways.