Hur du slår på och ansluter ditt Apple Magic Keyboard

Viktiga takeaways

 • Slå på och anslut ett Magic Keyboard för Mac genom att skjuta strömbrytaren och välja den i Bluetooth-inställningarna.
 • Anslut din Macs magiska tangentbord till en iPad genom att slå på den, öppna Bluetooth-inställningarna på iPad och välja tangentbordet under Andra enheter.
 • Magic Keyboard-fodralet för iPads ansluts magnetiskt och kräver inte Bluetooth eller en strömbrytare. Rikta in din iPad med fodralet, och du borde vara bra att gå.

Apples magiska tangentbord är ganska lätta att använda, men det kanske inte är klart hur man ställer in ett. Vi kommer att täcka hur du startar och ansluter varje typ av Magic Keyboard som Apple erbjuder för sina enheter.

Hur man slår på och ansluter ett magiskt tangentbord för Mac

Det är enkelt att slå på Magic Keyboard för Mac. För att slå på Magic Keyboard måste du skjuta strömbrytaren i det övre högra hörnet av tangentbordet för att visa grönt. Efter det är du redo att ansluta tangentbordet till din enhet.

För att ansluta Magic Keyboard till din Mac, gå till Systeminställningar och välj sedan Bluetooth från sidofältet. Till höger hittar du ditt magiska tangentbord under Enheter i närheten. Håll muspekaren över den och klicka på Anslut.

När du har anslutit den, se till att du laddar Magic Keyboard så att den har fullt batteri. För att ladda den behöver du en Lightning-kabel, som du kan ansluta till Magic Keyboard och sedan ansluta till din dator, eller en strömklots för att börja ladda tangentbordet.

Om ditt Magic Keyboard inte slås på eller svarar, även efter att det har laddats, finns det några andra tips och tricks för att felsöka ditt Magic Keyboard som du kan försöka lösa problemet.

Hur du ansluter din Macs magiska tangentbord till en iPad

Även om Apples Magic Keyboard för Mac är avsett för dig att använda med en dator, kan du även använda det med en iPad och andra enheter eftersom det använder Bluetooth. För att ansluta din Macs magiska tangentbord till din iPad, följ dessa steg:

 • Slå på ditt Magic Keyboard med strömbrytaren i det övre högra hörnet.
 • Öppna Inställningar på din iPad och välj sedan Bluetooth.
 • Slå på Bluetooth och välj sedan ditt magiska tangentbord under Andra enheter.
 • Magic Keyboard ska nu ansluta till din iPad. För att bekräfta att den är ansluten kan du svepa nedåt från din iPads startskärm och prova att skriva något i Spotlight.

  Hur man ansluter ett magiskt tangentbord för iPads

  Tillsammans med det traditionella Magic Keyboard säljer Apple Magic Keyboard-fodral för iPads med fysiska nycklar och en styrplatta för $249, $299 eller $349 (beroende på vilken iPad du äger).

  Magic Keyboard-fodralet för iPad Pro och iPad Air är kompatibelt med 11-tums iPad Pro, 12,9-tums iPad Pro (3:e generationen och senare) och iPad Air (4:e generationen och senare). Magic Keyboard Folio är specifik för 10:e generationens iPad.

  En sak att notera om tillbehören är att de inte ansluter till en iPad via Bluetooth. Magic Keyboard och Magic Keyboard Folio för iPad har inte heller någon strömbrytare eller internt batteri. De använder Smart Connector på din iPad för att ansluta och driva dem sömlöst.

  Därför, för att använda Magic Keyboard-tillbehören, behöver du bara ansluta din iPad magnetiskt till dem för att vara igång. För att ansluta Magic Keyboard-fodralet, rikta helt enkelt in kamerahöljet på baksidan av din iPad Pro eller iPad Air med urtaget på tangentbordsfodralet.

  För Magic Keyboard Folio fäster du bakpanelen på tillbehöret på din iPad och riktar sedan in Smart Connector på sidan av iPad med tangentbordet. När du är klar och ansluten, se till att ta dig tid att anpassa Magic Keyboard för iPad för att dra full nytta av det.

  Njut av att skriva bort med det magiska tangentbordet

  Det är allt som finns. Oavsett om du planerar att använda Apples Magic Keyboard för Mac eller det dedikerade Magic Keyboard-fodralet för iPad, vet du nu hur du ansluter båda tillbehören till din iPad. Och du behöver inte längre förlita dig på skärmtangentbordet i iPadOS för att skriva och istället njuta av feedback från fysiska nycklar.