Hur du säkert tar bort dina Popsockets PopGrip

PopSockets är mångsidiga smartphonetillbehör, men även om det är enkelt att fästa dem på din enhet kan det vara svårt att ta bort dem.

Här guidar vi dig genom processen för att säkert ta bort din PopSockets självhäftande grepp, tillsammans med några användbara tips.

Komma igång

PopSockets är mångsidiga och trendiga telefontillbehör som du kan fästa stadigt på baksidan av din enhet för att lägga till funktionalitet och stil och ge ett säkert grepp för din telefon. Du kan också använda den som ett stativ för handsfree-visning.

Om du behöver ta bort din PopSocket, använd helt enkelt något som tandtråd eller ett kort för att försiktigt bända bort den hopfällbara skivan från telefonen eller fodralet, som vi kommer att ta reda på i avsnitten nedan.

Hur man tar bort en PopSocket på ett säkert sätt

Innan du sätter igång är det viktigt att samla de nödvändiga verktygen. Du behöver ett platt, tunt föremål som ett kreditkort eller en plastspudger. Du måste också hitta en ren yta att arbeta på och se till att enhetens skärm är skyddad mot oavsiktliga repor.

 • Leta reda på sidokanten på din PopSocket där limmet är fäst på din enhet.
 • Sätt in ett kreditkort eller spudger mellan PopSocket och din enhet. Du kanske till och med kan försiktigt ta bort PopSocket med bara fingrarna!
 • Bänd försiktigt verktyget uppåt och lossa gradvis den vidhäftande bindningen.
 • Fortsätt att flytta ditt verktyg runt kanten på PopSocket, lyft det försiktigt och lossa limmet allt eftersom.
 • När du är klar, lyft försiktigt bort PopSocket från din enhet.
 • För att rengöra eventuellt kvarvarande lim, fukta en mikrofiberduk med varmt tvålvatten eller isopropylalkohol.
 • Dra inte i PopSocket med våld eftersom det kan skada den.
 • Se till att rengöra resterna från den klibbiga platsen när du är klar, annars kommer smuts och smuts att fastna på det.

  Hur man återansluter en ny PopSocket eller byter ut dina mönster

  Om du vill återansluta en befintlig eller ny PopSocket med en ny design eller stil — eller vill göra din PopSocket klibbig igen, måste du rengöra både PopSocket eller PopGrip och din enhet noggrant, för att säkerställa att det vidhäftande området är orördt. och fri från smuts eller rester.

  Men om du bara vill byta ut eller byta ut en ny design utan att ta bort den självhäftande basen, börja med att försiktigt ta bort den befintliga övre delen. Rikta in den nya designen så att den passar på plats och tryck fast den på ytan i cirka 10–15 sekunder.

  Om du råkar ha en enhet som stöder trådlös laddning, kolla in hur du laddar trådlöst utan att ta bort din PopSocket.

  Ta bort din PopSocket eller dina mönster utan ansträngning

  Att ta av din PopSocket behöver inte vara en frustrerande upplevelse. Genom att följa dessa steg-för-steg-instruktioner kan du säkert separera din enhet från PopSocket utan att orsaka skada.

  Kom ihåg att ta dig tid, använda rätt verktyg och vara försiktig under processen. Med dessa tips kommer du enkelt att kunna ta av och byta design, vilket säkerställer att både stil och funktionalitet är till hands.