Hur du förvandlar dig själv till en historisk figur med MyHeritage AI Time Machine

Utan tvekan är AI-drivna bildgeneratorer den senaste ilskan, särskilt de som används för att manipulera vardagsfoton på ett spektakulärt sätt. Som sagt, det borde inte komma som någon överraskning att MyHeritage har anslutit sig till trenden med lanseringen av AI Time Machine.

Vad är AI Time Machine från MyHeritage?

AI Time Machine använder Astria AI-motorn och fungerar som de flesta andra fotobaserade AI-konstgeneratorer. Den analyserar bilderna av motivet och konstruerar en fördefinierad modell av det. Sedan, baserat på fördefinierade teman, skapar den hyperrealistiska foton i en mängd olika poser med olika kläder över dussintals olika bakgrunder.

Till exempel kommer den att visa dig hur du kan ha sett ut som en förhistorisk grottman, en romersk legionär, en dam eller en gentleman i viktorianska eran London, eller som en robust cowboy under vilda västern-perioden.

Hur du förvandlar dig själv till en historisk figur med MyHeritage AI Time Machine

Att skapa historiska avatarer med AI Time Machine är väldigt enkelt, och du kan göra det genom att följa dessa steg:

 • Gå till MyHeritages AI Time Machine sida.
 • Klicka på Prova nu.
 • Klicka på Välj foton.
 • Ladda upp de foton du vill använda för att skapa din modell.
 • Under denna fas kommer MyHeritage att ge flera förslag på hur man kan säkerställa bästa möjliga resultat:

  • Du måste ladda upp minst 10 bilder. Ju fler bilder du laddar upp, desto bättre blir resultatet.
  • Se till att bilderna endast innehåller en person. Gruppbilder rekommenderas inte.
  • Se till att ta med selfies, överkroppsbilder och helkroppsbilder.
  • Se till att dina selfies innehåller olika ansiktsuttryck.
  • Se till att du inkluderar bilder tagna på olika dagar med olika ljusförhållanden.

  AI Time Machine avråder från att använda foton av minderåriga, foton med nakenhet eller badkläder.

  Om det inte finns någon kampanj igång är det här du måste betala. För att skapa bilder med historiskt teman måste du välja antingen tidsresepaketet eller all-inclusive-paketet, och du måste sedan ange din betalningsinformation.

  När du har slutfört betalningen måste du vänta på att AI Time Machine-foton ska behandlas. För syftet med vår guide laddade vi upp 19 bilder, och det tog cirka 25 minuter för AI Time Machine att bearbeta dem alla.

  AI Time Machine: Är det värt det?

  När jag skrev den här artikeln kostade Time Traveller-paketet 12 USD, men MyHeritage körde en kampanj som gav oss 50 % rabatt. För bara $6 kunde AI Time Machine generera 512 fotorealistiska avatarer uppdelade i 64 olika teman, åtta avatarer per tema.

  Kvaliteten på bilderna var över förväntan, både vad gäller kvalitet och kreativitet. Det fanns till och med teman som aldrig skulle ha slagit in i våra sinnen, som en handfull genus-bender-teman, liksom några fantasy- och futuristiska teman.

  En av de största problemen som många användare har när det kommer till avatargeneratorer är att deras personliga bilder kan komma att användas för att träna AI.

  Dessutom läggs dina personliga bilder automatiskt till i massiva databaser, vilket gör dem oavsiktligt känsliga för risker som dataintrång, bildmissbruk och allmänna integritetskränkningar.

  När det gäller AI Time Machine försäkrar den användare att uppladdade bilder raderas omedelbart när AI-avatarerna är klara. I teorin betyder detta att uppladdning av dina personliga bilder till AI Time Machine inte bör vara en anledning till oro, eftersom ingenting lagras.

  Denna policy sträcker sig till alla MyHeritages andra AI-verktyg, som Deep Nostalgia, som förvandlar gamla foton till videor, eller LiveStory ett verktyg som låter dig förvandla bilder på döda släktingar till animationer som berättar historier.

  Res genom tiderna med AI Time Machine från MyHeritage

  Att använda AI Time Machine från MyHeritage finns inte alls. Det finns inga uppmaningar som du behöver fylla i, bilder genereras otroligt snabbt och kostnaden för tjänsten är väl värd kvaliteten på slutresultatet.

  Sammantaget borde de av er som alltid undrat hur du skulle ha sett ut om du föddes i en annan tidsperiod definitivt ge AI Time Machine en chans.