Har Xbox Mario Kart?

Spread the love

Mario Kart är en serie racingspel utvecklade och publicerade av Nintendo, där spelare tävlar i gokartlopp samtidigt som de använder olika power-up-objekt. Det är det första Mario Kart-spelet någonsin som släpptes 1992 och var känt som Super Mario Kart. Spelet släpptes först i Japan och Nordamerika och sedan i Europa året därpå, 1993. Mario kart-serien finns tillgänglig på olika plattformar. Om du har en Xbox och vill spela Mario-spel eller Nintendo-spel, hjälper den här artikeln dig att veta hur du kan spela Nintendo-spel på Xbox One. Du kommer också att lära dig om Xbox har Mario Kart, vad är Xbox-versionen av Mario Kart och om du kan spela Mario Kart på PlayStation. Fortsätt läsa för att ta reda på svaren på dessa frågor.

Har Xbox Mario Kart?

Läs den här artikeln till slutet för att lära dig om Xbox har Mario Cart tillgänglig att ladda ner och spela och även stegen för att spela Mario-spelet på Xbox.

Kan du spela Nintendo-spel på Xbox One?

Ja, du kan spela Nintendo-spel på Xbox One eller på andra versioner av Xbox. Nintendo-spel är inte officiellt tillgängliga att ladda ner och spela på Xbox One men du kan använda emulatorn på din Xbox One för att spela alla dina favorit retro Nintendo-spel. Emulatorn gör en kopia av en Android- eller iOS-enhet på din Xbox One med hjälp av vilken du kan ladda ner och spela Nintendo-spelen på din Xbox One.

  Hur du organiserar dina bokmärken med lite armbågsfett

Vilka konsoler har Mario Kart?

Mario Kart ett go-Kart racingspel utvecklades officiellt och publicerades av Nintendo. Konsolerna som kör Mario Kart är:

 • Nintendo 64
 • Nintendo DS
 • Nintendo 3DS
 • Nintendo Switch
 • Superfin NES
 • iQue Player
 • Wii
 • Wii U
 • Arkad
 • Game Boy
 • Spel kub

De konsoler som inte stöder Mario Kart kan fortfarande spela Mario Kart-spel eller kan spela de andra alternativen i spelet.

Kan du spela Mario Kart på PlayStation?

Nej, du kan inte spela Mario Kart på PlayStation. Nintendo lanserade aldrig Mario Kart eller andra Nintendo-spel för PlayStation. Om PlayStation-användare måste spela Mario Kart eller andra Nintendo-spel måste de antingen använda en emulator eller behöva hitta ett annat alternativ till spelet.

Har Xbox Mario-spel?

Nej, Xbox har inga Mario-spel tillgängliga på Microsoft Store att ladda ner och spela. Mario-spel kommer inte ens med Xbox-spelpasset. Mario-spelen är officiellt inte tillgängliga för Xbox-plattformen. Det enda sättet att spela Mario-spel på Xbox är med emulatorn.

Vad är Xbox-versionen av Mario Kart?

Xbox-versionen av Mario Kart är Beach Buggy Racing. Beach Buggy Racing är ett av de populära gokart-racingspelen som finns på Microsoft Store. Spelet liknar Mario Kart, båda är gokart-racingspel, och i båda spelen använder spelarna power-up-objekt för att tävla i spelet. Skillnaden är att Beach Buggy Racing stöds på Xbox medan Mario kart inte stöder Xbox.

  Hur man spelar Pokémon-spel på en PC

Hur mycket kostar Mario Kart på Xbox?

Mario Kart är inte officiellt tillgängligt för Xbox men kan spelas med en emulator. Det betyder att du kan spela Mario Kart på din Xbox gratis utan någon kostnad. Den senaste versionen av Mario Kart på Nintendo Switch är $59,99 för både fysiska och digitala kopior.

Hur spelar du Mario på Xbox?

För att spela Mario på Xbox med webbläsaren, följ dessa steg:

1. På din Xbox navigerar du till startskärmen med din handkontroll.

2. Välj webbläsaren Microsoft Edge i avsnittet Appar.

3. Tryck på Y-knappen på din Xbox-kontroll och sök efter Mario HTML5 i sökfältet.

4. Följ instruktionerna på skärmen för att spela retrospelet Super Mario World på din Xbox.

Kan du spela Mario Kart 8 på Xbox?

Ja, du kan spela Mario Kart 8 på Xbox. Xbox One-ägare kan spela Mario Kart 8 Deluxe på sin konsol. Spelet stöder dock ingen annan handkontroll än Xbox One-kontrollern. Du kan inte använda en vanlig handkontroll om du vill spela Mario Kart på din Xbox One. Så du måste köpa en speciell handkontroll som heter Xbox One Controller Sling Adapter. Denna adapter låter dig använda vilken standardkontroll som helst med spelet. Det är också kompatibelt med många andra spel på Xbox One-systemet.

  Hur man inaktiverar OfferUp-konto

Kan du få Mario Kart på Xbox Game Pass?

Nej, du kan inte få Mario kart på Xbox-spelpasset eftersom spelet inte är officiellt tillgängligt på Microsoft Store. Mario kart är ett Nintendo-spel och alla Nintendo-spel kan antingen köras på Nintendo Switch eller de stödda emulatorerna och gamla spelkonsoler, som Gameboy, GameCube, Super NES, etc. Du kan också spela Mario kart i din Microsoft Edge-webbläsare.

Vad är likvärdigt med Mario Kart för Xbox?

Spelen som motsvarar Mario Kart för Xbox är:

Vissa av spelen är tillgängliga att ladda ner från Microsoft Store gratis och vissa spel måste köpas.

***

Så vi hoppas att du fick svaret på din fråga om har Xbox Mario Kart och lärt dig de detaljerade stegen för hur man spelar Mario på Xbox. Du kan låta oss veta alla frågor om den här artikeln eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.