Google I/O 2023 SquareX for Security Twinr App Creator

Spread the love

Hej alla! 🙋Vi har följande produktuppdateringar för dig idag! 📣

Google I/O 2023 avslutad lista över allt som har meddelats

Google gjorde flera tillkĂ€nnagivanden under sin utvecklarkonferens, inklusive funktionen ”Immersive View for Routes” pĂ„ Google Maps som sammanstĂ€ller information om trafiksimuleringar, cykelbanor, parkering, komplexa korsningar och andra detaljer pĂ„ ett stĂ€lle.

AI-driven ”Magic Editor” för att redigera specifika fotodelar som förgrund eller bakgrund, fylla luckor och flytta motivet för en bĂ€ttre bild med mer komplexa verktyg och ”Magic Compose” för att skriva om texter i olika stilar med hjĂ€lp av meddelanden och samtal.

Lanseringen av den nya sprĂ„kmodellen ”PaLM 2” och utbyggnaden av dess chattverktyg ”Bard” för att stödja japanska och koreanska. PaLM 2 kommer att vara Googles uppdaterade Bard-chattverktyg och kĂ€rnmodellen för de flesta av dess nya AI-funktioner. Det inkluderar ocksĂ„ bĂ€ttre kodskrivning och felsökningsstöd.

Workspace-sviten kommer ocksÄ att fÄ nya AI-drivna funktioner, inklusive automatisk tabellgenerering och bildskapande.

  Hur man spelar Minecraft Multiplayer

Google introducerade ”MusicLM”, ett experimentellt AI-verktyg som förvandlar text till musik och konversationslĂ€ge.

Google lanserade sin ML Hub, en resurs för utvecklare som söker vÀgledning om utbildning och implementering av ML-modeller, oavsett deras AI-erfarenhetsnivÄ.

Google kommer att lĂ€gga till det nya ”Perspektiv”-filtret för att lyfta fram sökresultat som kan dra nytta av anvĂ€ndarupplevelser, som inlĂ€gg pĂ„ diskussionsforum, frĂ„ge- och svarssidor och sociala medieplattformar, inklusive videor.

Google lanserar Codey, ett AI-baserat kodkompletterings- och genereringsverktyg för hantering av kodningsrelaterade frÄgor.

Google samarbetar med Cisco, Microsoft och Zoom för att föra konferenser till Android Auto, sÄ att förare kan anvÀnda WebEx, Teams och Zoom genom fordonets mittdisplay. Ljudkonferensfunktionen tillkÀnnagavs vid Googles I/O-konferens och Àr en del av företagets drivkraft för fordonsmarknaden.

Google Cloud – En ny virtuell A3 superdator med Nvidias H100 GPU ger berĂ€kningskraft, hög genomströmning och lĂ„g latens till ett rimligt pris.

Dessutom fÄr Google Vertex AI-tjÀnsten nya AI-modeller, inklusive Imagen, en text-till-bild-modell som kan modifiera bilder och skriva bildtexter.

  BerĂ€kna din risk för hjĂ€rtsjukdom med KnowYour4

Google tillkÀnnagav nya AI-modeller för sin fullt hanterade tjÀnst Vertex AI, inklusive Imagen. Denna text-till-bild-modell kan generera och redigera bilder och skriva bildtexter för befintliga bilder.

Google slÀppte förbÀttringar av sitt Find My Device-nÀtverk, vilket möjliggör proaktiva varningar om okÀnda spÄrare och stödjer anslutning med andra Bluetooth-spÄrare.

Slutligen presenterade Google ”Sidekick”, ett nytt AI-verktyg som ger kontextuella förslag medan anvĂ€ndare skriver pĂ„ Google Docs, och ”Codey”, ett nytt verktyg för kodkomplettering och kodgenerering.

Startup SquareX skyddar webbanvÀndare med engÄngswebblÀsare

SquareX, en Singapore-baserad cybersÀkerhetsstartup, har samlat in 6 miljoner dollar i startfinansiering frÄn Sequoia Capital Sydostasien. Företaget strÀvar efter att bekÀmpa webblÀsarbaserade sÀkerhetshot med sin skrÀddarsydda cybersÀkerhetsprodukt som lÄter anvÀndare öppna lÀnkar och filer i tillfÀlliga containersandlÄdor.

SquareX:s huvudlösa webblÀsare körs i dess datacenter och sÀkerstÀller att personlig information inte utsÀtts för sÀkerhetshot.

WebblÀsare anvÀnds för mÄnga aktiviteter som e-post, shopping eller banktjÀnster. Det avslöjar dock sÀkerhetshot som identitetsstöld och sessionskapning. Traditionella cybersÀkerhetsverktyg var inte designade för dessa hot och fokuserade huvudsakligen pÄ virus, maskar och nÀtverksattacker. I ett sÄdant scenario skulle SquareX visa sig vara ett effektivt verktyg.

  SĂ„ hĂ€r ansluter du Chromebook till din TV (3 enkla sĂ€tt)

SquareX erbjuder engÄngswebblÀsare som ett alternativ till traditionella slutpunktssÀkerhetslösningar som VPN och antivirusprogram. Dessa webblÀsare tillÄter anonym surfning frÄn vilken plats som helst och förstörs omedelbart, vilket sÀkerstÀller att en anvÀndares identitet och data Àr sÀkra och inte kan spÄras av webbplatsspÄrare.

Twinr

Twinr Àr en app-skapare utan kod som fungerar med alla webbplatsteknologier som Shopify, WooCommerce, BigCommerce, Squarespace, etc. Det tillÄter anvÀndare att skapa produktionsklar inbyggd programvara pÄ nÄgra sekunder.

Den erbjuder modifieringar för att konfigurera tillÀgg, förhandsgranska och testa appen och publicera den i Apple- och Google Play-butikerna.

Personliga push-meddelanden, övergivna push-meddelanden, Google AdMob, appintroduktion, köp i appar och support pÄ flera sprÄk Àr alla tillgÀngliga.

Den hÀvdar 100 % appgodkÀnnande, den snabbaste tiden till marknaden, en lÀttanvÀnd appbyggare och kundhjÀlp lÀngs vÀgen.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.