Global lönelista och anställning förenklas med Deel

Deel erbjuder en förenklad och kraftfull mjukvarulösning som kan hjälpa företag och privatpersoner att hantera sina anställningsprocesser, följa anställningslagar internationellt och effektivisera lönehanteringen.

Men denna process är komplex. Även om du kanske har erfarenhet av att hantera processer, öppna regionala kontor och navigera i lokala löner, är skatter, utrustning, förmåner och eget kapital inte bara utmanande utan också tidskrävande.

Dessutom behöver globala företag anställa människor från hela världen, vilket återigen inte är lätt.

Oavsett om du är en anställd, en entreprenör eller ett företag, behöver du en effektiv lösning som Deel för att hantera din globala löne- och anställningsprocess med lätthet.

I den här artikeln kommer jag att prata om allt om Deel och hur det kan hjälpa organisationer att sticka ut på marknaden.

Nu kör vi!

Vad är Deel?

Deel är en global löne- och anställningsapplikation som hjälper företag att förenkla anställningsprocessen och hantera den internationella arbetsstyrkan. Det kan också ta hand om dina löneprocesser, efterlevnad, onboarding och organisationskultur. Det fungerar för heltidsanställda, företagsägare, oberoende entreprenörer och stora företag i över 150 länder.

2021 började Deel stödja uttag av kryptovaluta. Det samarbetade med Wise i november 2022, vilket gjorde det möjligt för användare att skicka pengar över olika länder med en e-postadress. Du kommer att få ett brett utbud av internationella utbetalningsalternativ, såsom Payoneer, Revolut, PayPal, Coinbase och banköverföringar i olika valutor.

Dessutom erbjuder Deel en central instrumentpanel för företag som hjälper dem att anställa oberoende entreprenörer och anställda på distans och hålla reda på allt. Den kan agera som en rekordstor arbetsgivare (EOR) och anställer anställda för företagets räkning. Dessutom hanterar den efterlevnad enligt gällande lagar i varje land.

Deel ger anställda tillgång till försäkringsförmåner för hälsa och erbjuder immigrationsrådgivning. Den integreras också med flera plugins, inklusive Slack, för att förbättra HR-funktionaliteten och förbättra företagets engagemang.

Deel hjälper dig:

 • Hantera tidrapporter och betalningscykler
 • Följ anställningslagarna i olika länder, som lokala kontrakt och skatteformulär
 • Tillhandahålla utrustning till ditt team
 • Skapa fakturor automatiskt
 • Effektivisera betalningar i mer än 100 internationella valutor
 • Ta ut pengar med lokal banköverföring, SWIFT, Payoneer, Wise och andra e-plånböcker
 • Minska ombordstigningstiden

Varför behöver du Deel?

Det finns många skäl att använda Deel:

 • Global dominans: Deel har en enorm infrastruktur i mer än 100 länder. Den har också interna löne- och jurister över hela världen för att se till att du får en förstklassig service.
 • Allt-i-ett-plattform: Du kan hantera alla typer av arbetare globalt. Deel kan ta med entreprenörer, global lön, EOR, visum, entreprenörer, HRIS och mer på ett och samma ställe.
 • Omedelbar åtkomst: Deel ger dig den bästa supporten med en dedikerad 24/7-tjänst.
 • Automatisering och anpassning: Deel erbjuder ett API som låter dig integrera det med över 20 plattformar och minska manuellt arbete. Dessutom kan du skräddarsy inställningar för olika länder för uppsägningar, kontraktsändringar, onboarding och mer.
 • Solid säkerhet: Håll dina data, immateriella rättigheter och enheter säkra med Deels SOC 2-efterlevnad, GDPR-efterlevnad och ISO 27001-certifiering. Dess säkerhetsverktygslåda innehåller också Okta SSO för att ge dig en robust sköld.

Funktioner hos Deel

Rekordanställd (EOR)

Deel kan anställa anställda över hela världen för din räkning för att snabbt anställa anställda i över 100 länder utan att betala för adminkostnader. Med den här funktionen kan du fokusera på ditt företags tillväxt samtidigt som du låter Deel hantera komplexitet.

Om du behöver öppna en lokal enhet för att anställa anställda i andra länder kommer det att ta mer tid och pengar. Det kan också innebära komplexiteten att hantera HR-administration och lönehantering manuellt. Men med Deels EOR är det inte längre en tråkig uppgift att anställa en anställd.

Med hjälp av juridiska personer och expertstöd inom visum kan du enkelt ta med anställda från hela världen. Deel kommer att hantera allt åt dig så att du hittar allt i överensstämmelse med gällande lagar, särskilt när det gäller minimilöner, kontrakt, uppsägningar och andra fall.

När du betalar dina anställda en bulkbetalning kommer Deel att klara det hårda jobbet, inklusive pensioner, statliga avgifter, förmåner, skatteavdrag och mer.

Entreprenörer

Deel hjälper dig att anställa entreprenörer över hela världen och ta med dem i enlighet med kraven. Verktyget gör det enklare att anställa, ge förmåner och betala entreprenörer var som helst inom några minuter. Den samlar in alla efterlevnads-, tillstånds- och skattedokument och låter ditt team arbeta på distans.

Med Deel kan du spara tid och ansträngning, generera W9:or för det amerikanska laget och arkivera 1099:or med ett enda klick från Deels instrumentpanel. Dessutom kan du skapa och skicka ett kontrakt som är förenligt med lagar och skyddar ditt företag från risker.

Deels instrumentpanel ger en fullständig bild av register över kontrakten och andra dokument. Det betyder att du alltid är redo med din rapport under en revision. Dessutom kan du enkelt skapa och underteckna databehandlingsavtalet på några sekunder som är GDPR-kompatibelt.

Du får 15 betalningsalternativ utan krångel och färre avgifter. Det kommer att minska tiden som läggs på entreprenörsbetalningar. I allmänhet får entreprenörer inte tillgång till förmånerna på samma sätt som anställda. Men med Deel kan alla i laget få lika förmåner och förmåner.

Skydda

Deel Shield klassificerar entreprenörer korrekt och anlitar entreprenörer i över 150 länder för ditt företags räkning.

Felklassificering av en entreprenör kan leda till juridiska avgifter, skada på ryktet och böter. För att övervinna det får du avancerade efterlevnadsfunktioner och lufttäta kontrakt för att komma igång.

Deel Shield är den säkraste anställningsnivån som skyddar 100 % från risker för felklassificering. Den använder bara expertdesignade klassificeringsverktyg och lokala experter hjälper till med granskning. Den kommer att anlita en entreprenör efter att ha klassificerat arbetsbeskrivningen, arbetsinställningen och platsen korrekt. Deel kommer att ta riskerna för juridiskt ansvar i händelse av felklassificering.

Oavsett om det är de lokala kontrakten, global lönelista eller PTO-förfrågan, kommer Deel att hantera allt från en enda plats. Det låter dig börja med internationella anställningar med lätthet samtidigt som du minskar HR-administrationen. Dessutom får du tillgång till betalningar med ett klick, HRIS-integrationer och fakturor.

Invandring

Effektivisera din internationella anställningsprocess i 25 länder med Deels interna immigrationsteam. Teamet kommer att hantera all visumadministration, ansökningsprocess och visumsponsring, vilket gör att ditt HR-team kan fokusera på andra viktiga uppgifter.

I en enda instrumentpanel kan du hantera immigration, lönehantering och HR, så att du inte längre behöver andra ansökningspartners för att hantera löneprocessen. Oavsett om det är ett grönt kort eller ett tillfälligt arbetsvisum, förvärvade Deel den amerikanska immigrationsleverantören, känd som LegalPad, så att ditt team enkelt kan flytta till USA.

Bakgrundskontroller

För att säkra din verksamhet är en bakgrundskontroll obligatorisk. Det hjälper till att förbättra anställningsprocessen och förbli följsam. Deel erbjuder några klick för att köra bakgrundskontroller på några minuter. Du behöver inte en HR för att jaga dokument på en annan plattform, bara begär en bakgrundskontroll, och Deel tar hand om resten.

Sätt din kandidatscreening i autopilotläge med Deel. Du kan optimera dina screening- och anställningsarbetsflöden i mer än 200 regioner och länder med hjälp av Deels funktionalitet för bakgrundskontroller. Det ger dig ett effektivt och snabbare sätt att utföra bakgrundskontroller.

Dessutom hjälper detta att påskynda din anställningstid med 80 %, tillsammans med screeningsresultaten, tack vare AI-driven teknik. Deel tillåter kandidater att verifiera sin identitet med sin stationära eller mobila enhet. Till och med kandidaterna kan spåra bakgrundskontrollstatusen och få tillgång till Deel-support.

Global lönelista

Kör löneprocesser i över 100 länder med en enda plattform för att effektivisera all din internationella verksamhet och minska den pågående administrationen av skatter, förmåner, lokal efterlevnad och mer. Deels interna experter hjälper dig att skapa en enhet eller navigera i den lokala lönelistan.

Du kan enkelt göra betalningar utanför cykeln och få hjälp av Deel-experter för att lösa problem snabbare med en dedikerad CSM. Från hantering av utgifter och PTO till visumstöd, att hantera allt är en enklare process med Deel.

Nu kommer du aldrig hitta några inkonsekventa SLA och rapportering från olika system. Dessutom kan du lita på POC och en process för varje land. Deel kommer att hantera anställdas avdrag och förmåner, lokal registrering, skatter och lönebetalningar, skapande av lönebesked, lokaliserade kontrakt, dokument och kompatibel onboarding.

Dessutom kommer Deel att synkronisera alla anställdas detaljer från HR-plattformen och få ditt team på samma båt. När alla i ditt team är med, kommer det att göra löneberäkningar med lätthet. Dess brutto-till-netto-rapporter låter dig förstå utgifterna i realtid. Du kan jämföra arbetsgivarbonusar, skatter, kostnader och mer mellan enheterna i en standardvaluta.

Se valutaavvikelser för alla kostnader i en enda valuta. Du kan snabbt upptäcka eventuella fel mellan lönecyklerna genom att använda vyn Varianser. Dessutom erbjuder Deel skräddarsydda rapporter så att du kan analysera utgifterna på ett tydligt sätt för specifika områden, såsom pensioner, social trygghet och mer.

Användningsfall av Deel

Oavsett din lagstorlek och hur den förändras, anställ nya kandidater flexibelt och på distans med hjälp av Deel-plattformen och hantera allt från en enda plats. Deel gör allt arbete, från att anställa kandidater globalt och effektivisera HR till att konsolidera löner.

Låt oss gräva in i några av de branscher som effektivt kan använda Deel för att tillgodose deras behov.

#1. Spelande

Spelbolag expanderar globalt, vilket kan leda till många hinder, som att hitta talanger, navigera i lokala lagar och hantera HR och betalningar.

Till detta hjälper Deel dig att snabbt anställa globala entreprenörer och anställda utan att sätta upp enheterna. Deel kommer att lokalisera landsspecifika dokument och kontrakt så att du kan förbli kompatibel.

Dessutom kan du hantera alla från en enda plats, från att anställa lokala anställda till internationella entreprenörer, och få en tydlig bild av dina teamdata. Dessutom låter det dig hantera utgifter, ledighet, appåtkomst, bonusar och mer med några få klick.

#2. Fintech

Många Fintech-industrier växer snabbt över hela världen och har svårt att anställa, navigera betalningar och HR.

Deel låter dig ta med dig topptalanger genom att anställa internationella entreprenörer och anställda. Det kommer att lokalisera kontrakt och andra viktiga dokument för att göra ditt företag kompatibelt.

Med Deel går det snabbt och effektivt att hantera utgifter, ledighet, bonusar och mer. Du kan också betala dina anställda i tid. Plus, Deel kan hantera alla löneadministratörer, inklusive förmåner, skatter och hålla sig uppdaterad om lokala lagar. Detta gör att du kan ta ditt Fintech-företag till nästa nivå.

#3. Ed Tech

Många EdTech-industrier växer nu snabbt, så att hitta talanger internationellt tillsammans med att navigera i lokala lagar skulle vara ett stressigt jobb.

Till detta hjälper Deel dig att säkra A+-talanger på några minuter och bli orienterad med de bästa utbildarna globalt. Stöd dina elever över hela världen med bara ett klick.

Du kan enkelt anställa regionala pedagoger eller globala entreprenörer och anställda med specifika språkkunskaper. Alla viktiga dokument hanteras av Deel så att du kan förbli kompatibel. Dessutom låter den dig hantera allt från en enda plats, inklusive att hantera ditt team, hantera utgifter och bonusar och mer.

#4. Marknadsföring och reklam

Marknadsförings- och reklamföretagen har som mål att ha en bättre närvaro på marken på marknaden internationellt. Men det här kommer med utmaningar, som att ta in topptalanger, hantera viktiga dokument och hantera betalningar.

Deel minskar hela komplexiteten i dina kontrakt, betalningar och HR på ett snabbt och effektivt sätt. Det låter dig anställa entreprenörer och anställda globalt utan att ställa in enheterna. Du kan välja mellan flera kontraktstyper enligt dina projektbehov.

#5. Krypto

Blockkedje- och kryptoföretag stiger snabbt, så det är nödvändigt att hitta de bästa talangerna globalt.

Deel hjälper dig att anställa och säkra din skickliga talang utan att sätta upp enheten. Du kan effektivt skala ditt internationella team och hitta skickliga talanger för att hålla jämna steg med de senaste digitala kraven.

Del prissättning

Oavsett om du vill anställa ett antal anställda eller entreprenörer där du äger enheterna, börja med ett flexibelt paket, så ser du hur Deel kan ta över allt ditt tunga arbete.

 • EOR: Du kan anställa anställda i över 100 länder till ett startpris på 500 USD/månad.
 • Entreprenörer: Du kan hantera och betala globala entreprenörer med efterlevnad till ett startpris på $49/månad.

Om du fortfarande letar efter ett bättre alternativ för att hantera dina HR- och globala lönebehov, kolla in några Deel-alternativ.

Några alternativ

#1. Porlande

Anställ anställda och entreprenörer enkelt och betala dem globalt med Rippling. Skapa nya kandidatprofiler och hantera dem effektivt samtidigt som utbildningen och deras tilldelade enheter effektiviseras.

Det är också enkelt och snabbt att betala dem utan att vänta på konverteringar eller överföringar. Rippling följer internationella och lokala lagar. Dessutom kan du betala din arbetare i deras lokala valuta. Den beräknar också skatter och lämnar in dem automatiskt åt dig.

Genom att integrera din huvudbok kan du spara timmar av hantering av löne- och kostnadsdata. Rippling kan hantera allt genom att kategorisera och synkronisera all data enligt din företagsprofil.

Rippling börjar på $8/användare/månad.

#2. Ta bort först

Anställ heltidsanställda från hela världen med Remofirst utan att sätta upp olika enheter eller vänta länge. Den beräknar globala anställdas ledighet, bonusar, helgdagar, timmar och provisioner automatiskt i olika valutor.

Remofirst hanterar felklassificering av arbetare genom att låta dig undvika efterlevnadsmisstag, vilket säkerställer att varje dokument görs i enlighet med anställdas lokala lagar. Detta kan förhindra onödiga böter. Employer of Record (EOR) gör det möjligt för företag att effektivt och lagligt anställa arbetare i flera länder utan att bryta mot lokala lagar.

Remofirst erbjuder flexibel prissättning för global lön och EOR på marknaden. Entreprenörspaketet börjar på $19/användare/månad, och EOR-paketet börjar på $199/användare/månad.

Slutsats

Att anställa de bästa talangerna och vårda dem är ett utmärkt sätt att expandera globalt, och Deel kan hjälpa dig att göra det samtidigt som du hanterar din HR, löner och global efterlevnad. Den kommer med värdefulla funktioner för anställning, lönehantering och andra relaterade behov. Det kan också automatisera många uppgifter så att du kan fokusera på din globala expansion. Så ge Deel ett försök och utforska fördelarna själv.

Du kan också utforska de bästa globala lönelösningarna för dina internationella distansanställda.