Förbättra iPhone-bärare och WiFi-signalstyrka med signalförstärkare

Problemet med ”dödens grepp” kanske inte är något annat än en skrämmande historia från det förflutna för iPhone-ägare, men då och då är vi alla tvungna att önska att det fanns något sätt att få en starkare WiFi-signal på vår iOS enhet. Detsamma gäller för 3G- och 4G-signaler, som kan förlora en del av sin styrka med tiden när din enhet börjar gå in i viloläge. Signal Booster är en Cydia-tweak som kan hjälpa dig att lösa det här problemet. Den har funnits i jailbreakbutiken ett bra tag, och har först nyligen blivit kompatibel med iOS 7. Tweaken ber inte användarna att göra för mycket, men resultaten är överlag ganska positiva. Signal Booster startar om hela processen med resursallokering på din iPhone, och se till att lägga tillräckligt mycket kraft bakom signalmottagningen för data och WiFi, vilket i slutändan leder till bättre röstkvalitet i samtal och snabbare surfnings-/nedladdningshastigheter. Naturligtvis skiljer det sig inte så mycket från vissa metoder för signalförbättring som vi har sett för Android, men Signal Booster utmärker sig genom att erbjuda en verklig one-touch-metod, snarare än att be användarna att utföra ett långt flöde av steg varje gång de vill få det där extra signalfältet i telefonens statusområde.

För att aktivera Signal Booster, tryck bara på dess Springboard-ikon en gång. Det tar några sekunder för appen att göra sitt arbete och uppdatera ditt nätverks signaler. Signalerna slocknar inte helt medan Signal Booster är i rörelse, men de tappar en del av sin styrka innan de kommer tillbaka i sin fulla glans. När appen har återställt din enhets radio till optimalt tillstånd, stänger Signal Booster av sig själv automatiskt.

Appen fungerar enligt vår erfarenhet och gör vissa förbättringar av signalstyrkan. Det kan inte skada att prova när du desperat letar efter lite extra täckning på din iPhone. Tweaken kostar 99 cent och är tillgänglig i BigBoss-repo i Cydia-butiken. Det finns inga alternativ att konfigurera; Signal Booster lägger inte till en egen meny i appen Inställningar för lager, och även appens egen Springboard-post saknar allt annat än en animation.

Signal Booster är designad för att fungera med iPhone 3GS och senare, medan de firmwareversioner som stöds inkluderar iOS 5, iOS 6 och iOS 7. Det betyder att appen nu erbjuder kompatibilitet med mycket fler enheter än den tidigare gjorde, så ge den ett försök även om du aldrig har hört talas om Signal Booster förut.