Folk CRM, Descope Easy Authentication för App & PluginLab för ChatGPT Plugins

Spread the love

Hej alla! 🙋Vi har följande tekniska uppdateringar för dig! 📣

Innehållsförteckning

Folk

Folk är lätt, anpassningsbar och AI-driven CRM. Den är betrodd av över 100 nästa generations företag.

Folk är en teamarbetsplats som förbättrar samarbete, kommunikation och produktivitet. Det centraliserar resurser och information, effektiviserar arbetsflöden och uppmuntrar effektivt kunskapsdelning och starka teamrelationer.

Plattformen utför olika automatiseringsuppgifter som Auto-Sync, Auto-import, Auto-categorize, etc., så att du kan fokusera på att bygga starkare relationer.

Folk är den samarbetande arbetsplatsen för alla ditt teams relationer, och dess AI-drivna motor hjälper till att anpassa varje kontaktpunkt, skriva bättre och spåra och övervaka dina resultat.

  Uppdelning av arbetsuppgifter (SoD) förklaras i enkla ord

I sin senaste insamlingsaktivitet samlade företaget in 4,5 miljoner dollar, ledd av Accel. Användarna kan använda den utan kostnad med begränsade kontakter och meddelanden.

Descope

Descope är en plattform för dra-och-släpp-autentisering och användarhantering för alla appar. Den erbjuder lösenordslös autentisering och användarintroduktion med några rader kod och arbetsflöden, SDK:er och API:er för att bygga autentiseringsflöden.

Descope lämpar sig för konsument- och företagsapplikationer med funktioner som SAML enkel inloggning, säkerhetsåtgärder och att skapa användarvända skärmar. Descope ger en säker användarupplevelse genom att använda funktioner som magiska länkar, biometrisk autentisering, social inloggning, engångslösenord, autentiseringsappar, etc.

Användare kan använda en widget-baserad skärmbyggare för att skapa inloggningsskärmar anpassade med deras varumärkeselement. Det tillhandahåller autentiseringssäkerhetsmekanismer för att undvika sessionsstöld, autentiseringsfyllning, brute force och lösenordsbaserade attacker.

  Hur man döljer e-postadresser i en Outlook-kontaktgrupp

Det kan till och med identifiera bots och kontoövertagandeförsök. Den prioriterar säkerhet och efterlevnad för att skydda organisationens och användarnas data.

Descope är gratis för upp till 7500 MAUs (aktiva användare per månad). För startups är det gratis det första året.

PluginLab

PluginLab är ett saas-verktyg som erbjuder allt-i-ett-funktioner för ChatGPT-plugins, såsom versionshantering, autentisering, användarhantering och betalning, vilket resulterar i snabbare lanseringar.

PluginLab får snabb autentisering och analys för skapare av ChatGPT-plugin. PluginLab fungerar som ett mellanlager mellan OpenAI och användarens API, vilket ger värdefulla insikter om användare och hjälper företag att växa sin kundbas.

  Hur tar man bort AWS ECR otaggade och äldre bilder?

Användare kan enkelt registrera och logga in via PluginLab-autentiseringssidan. Plattformen erbjuder tokenbaserat skydd för API-åtkomst, vilket gör att användare kan fokusera på sin verksamhet utan att oroa sig för säkerheten.

Det ger allt som behövs för att snabbt starta ChatGPT-plugin, inklusive autentisering, användarinsikter, händelsespårning, felvarning, versionshantering, realtidshändelser, etc.

Plattformen erbjuder ett gratis alternativ för upp till 100 medlemmar att komma igång.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.