Fixa Powerbeats Pro som inte laddas på höger sida

I denna era, när det är vanligt att resa i en timme är det vanligt att nå din arbetsplats blir musik en enkel lösning för att hjälpa dig att övervinna tristess. För att lyssna på den här musiken använder du en hörlur och att använda trådbundna hörlurar när du bär en väska kanske inte är ett bra val för dig. Det är därför du valde trådlösa hörlurar. Men dessa trådlösa hörlurar kan ibland visa ett fel. Om du använder Powerbeats Pro och står inför problemet med att Powerbeats Pro höger sida inte laddas så hjälper den här guiden dig att lösa problemet. Fortsätt läsa den här artikeln för att veta om metoderna du behöver följa för att åtgärda problemet med att Powerbeats Pro vänster sida inte laddas.

Hur man fixar Powerbeats Pro som inte laddas på höger sida

Det kan vara irriterande när din Powerbeats Pro ena sidan inte laddas men det finns anledningar till varför du står inför det här problemet. Dessa skäl hjälper dig att välja den metod du behöver följa.

  • Det finns stora chanser att du har placerat dina hörsnäckor på fel sätt i fodralet.
  • En annan anledning till detta fel är att kabeln som används för att ladda powerbeats är skadad.
  • Om dina hörsnäckor har utsatts för vätska eller fukt kan detta också vara orsaken till att Powerbeats Pro höger sida inte laddas.
  • Damm och öronvax kan också ansamlas vilket gör att powerbeat pro höger sida inte laddas.
  • Firmware uppdateras inte
  • Problem med hårdvaran

Nedan listas metoderna som du kan försöka åtgärda problemet. Låt oss börja med metod nummer ett.

Metod 1: Rengör hörlurar och fodral

Runt laddningskontakterna samlas damm. Så du måste rengöra det damm med en liten nål eller nål. Se till att du rengör den försiktigt. Om de alls kommer i kontakt med vattnet, lägg dem i en kopp ris i minst 48 timmar innan du börjar använda dem igen.

Foto av Daniel Romero på Unsplash

Metod 2: Använd annan strömkälla

Detta är den enklaste metoden som du kan använda för att fixa Powerbeats Pro på höger sida som inte laddas. Allt du behöver göra för detta är att ta bort laddaren från strömkällan och sätta den i en annan strömkälla.

Metod 3: Använd en annan kabel

Se först till att du använder originalladdaren från Powerbeats Pro. Om du använder originalladdaren och felet fortfarande dyker upp kan du be om en annan kabel från din vän för att se om din kabel fungerar som den ska eller inte. Om problemet fortsätter att kvarstå kan du välja andra metoder som anges i den här artikeln för att fixa att Powerbeats Pro inte laddar ena sidan.

Bild av OpenClipart-Vectors från Pixabay

Metod 4: Placera hörlurarna ordentligt i laddaren

Ett enkelt sätt som kan fixa att Powerbeats Pro inte laddar ena sidan åt dig. Följ dessa enkla steg för att lösa problemet.

1. Först måste du ta bort båda hörsnäckorna.

2. Lägg nu tillbaka den i fodralet.

Foto av Daniel Romero på Unsplash

3. För att säkerställa en säker anslutning mellan fodralet och hörlurarna, kontrollera anpassningen av laddningsstiften och tryck sedan försiktigt in dem.

4. Varje öronsnäcka har en liten LED-lampa som blir vit när den sätts in på rätt sätt i fodralet.

Metod 5: Uppdatera firmware

Uppdateringen kan lösa många av de problem som du möter på en enhet. Så du kan också lösa felet med att Powerbeats Pro vänster sida inte laddas genom att helt enkelt uppdatera den. Detta uppdateringsmeddelande kommer att visas för dig om Powerbeats Pro är ansluten till iPhone eller iPad. Allt du behöver göra i det här fallet är att trycka på alternativet som hjälper dig med uppdateringen. Om du använder Powerbeats Pro med Android kan du ladda ner appen. Följ bara dessa enkla steg för att ladda ner appen och uppdatera firmware.

1. Öppna appen Google Play Butik och sök efter Beats app.

2. Klicka sedan på alternativet Installera

3. Anslut nu hörsnäckorna till enheten med Powerbeats Pro-fodralet.

4. Klicka slutligen på knappen Uppdatera i appen.

Metod 6: Stäng av automatisk öronavkänning

En utmärkt funktion som spelar upp musiken när du sätter i öronsnäckor i örat och stoppar musiken när du tar bort hörsnäckorna från örat. Men laddningsproblem kan skapas i Powerbeats Pro på grund av det. Om din Powerbeats Pro höger sida inte laddas på grund av detta kan du följa de enkla stegen som listas nedan för att fixa detta fel.

1. Klicka på ikonen Inställningar.

2. Klicka sedan på alternativet Bluetooth.

3. Leta upp alternativet Powerbeat Pro och tryck på det.

Obs: Om du har ändrat dess namn trycker du på det namn som du har gett din Powerbeats Pro.

4. Stäng nu av växlaren för automatisk öronavkänning.

Metod 7: Återställ Powerbeats Pro

En annan metod som kan hjälpa till att fixa Powerbeats Pro vänster sida som inte laddas. Du kan följa dessa steg för att återställa Powerbeats Pro.

1. I fodralet Sätt i dina öronsnäckor och lämna fodralet öppet.

Foto av Daniel Romero på Unsplash

2. Tryck nu på systemknappen och håll den nedtryckt tills LED-lampan blinkar i vit och röd färg.

3. Lämna sedan systemknappen som den är, men denna LED-ficklampa fortsätter att blinka.

4. Koppla nu ihop den med din gadget.

Metod 8: Kontakta supporten

Om ingen av metoderna ovan har hjälpt dig att lösa ditt problem. Sedan kan du nå ut till Kundsupportsida för att hjälpa dig att lösa problemet.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Hur återställer jag Powerbeats Pro?

Ans. Du måste sätta i hörlurarna i fodralet. När du har satt i hörlurarna, tryck och håll ned systemknappen tills lysdioden blinkar vitt och rött. Efter detta kan du släppa systemknappen och para ihop den med din gadget.

Q2. Varför laddas inte min högra beats Pro?

Ans. Det finns olika anledningar till detta och dessa orsaker är mestadels damm i laddningsporten, problem med hårdvaran och när den fasta programvaran inte uppdateras.

Q3. Hur fixar jag att Powerbeats Pro på ena sidan inte laddas?

Ans. För att åtgärda dessa fel kan du använda någon av metoderna som anges ovan.

Q4. Vad ska du göra om din power off Beats Pro fortsätter att stängas av?

Ans. För detta kan du använda återställningsmetoden som anges ovan. Du kan också koppla bort dina pluggar genom att använda alternativet att glömma enheten.

***

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lösa din fråga om hur du fixar Powerbeats Pro höger sida som inte laddas. Om du har några tvivel, vänligen kommentera i avsnittet nedan. Vi hjälper dig gärna.