Fixa att din Microsoft Exchange-administratör har blockerat den här versionen av Outlook

Spread the love

Precis som andra e-posttjänster är Outlook som lanserades 2012 en viktig webbposttjänst. Outlook är en del av Microsoft 365-produktfamiljen som låter dig komma åt alla dina e-postkonton och kalendrar på samma plats. Den här personliga informationshanteraren är inte bara bra på att organisera e-postmeddelanden, kalendrar och filer på ett ställe utan den täcker också de senaste nyheterna, affärsnyheter, analyser och berättelser om olika ämnen. Det är faktiskt säkert att säga att det är en perfekt plattform för en allt-i-ett-upplevelse. Outlook har många tillgängliga versioner inklusive 2007, 2010, 2013 och 2016. Om du använder dessa versioner kan du stöta på att din Microsoft Exchange-administratör har blockerat felmeddelande som dyker upp på din skärm. Om du redan har fått felet och undrar över det, så är vi här för att hjälpa dig med vår guide om att din administratör har blockerat den här versionen av Outlook-problemet. I dagens guide kommer vi att diskutera anledningarna till varför din administratör blockerar respektive Outlook-version på ditt system. Tillsammans med det kommer vi att upptäcka lösningar som kan hjälpa dig att fixa Microsoft Exchange-administratören har blockerat versionen av Outlook-problemet med lätthet. Så låt oss börja med vår efterlängtade guide på denna popup-varning.

Så här fixar du att din Microsoft Exchange-administratör har blockerat den här versionen av Outlook

Fortsätt läsa för att lösa Microsoft Exchange-administratören har blockerat versionen av Outlook-problemet i detalj.

Vad menar din administratör har blockerat den här versionen av Outlook-felet med?

Microsoft har ändrat minimiversionskraven för att ansluta Outlook-applikationer till tjänsterna Office 365 och Microsoft 365. Microsoft stöder inte längre följande versioner:

 • Outlook 2007
 • Outlook 2010
 • Office 2013-version tidigare än 15.0.4971.1000
 • Office 2016-version tidigare än 16.0.4600.1000
  Hur man skapar konto på Yelp

Äldre outlook-versioner är inte kompatibla med de senaste säkerhets- och moderna autentiseringsprotokollen och därför kan du stöta på ett popup-fel som säger att administratören har blockerat din Outlook-version.

Lista över Office-versioner som stöds för att ansluta till Microsoft 365 och Office 365 Services

Microsoft stöder endast följande Office-versioner:

 • Microsoft 365 Apps for Business som tidigare var känd som Office 365 Business.
 • Microsoft 365 Apps for Enterprise som tidigare var känd som Office 365 ProPlus.
 • Office LTSC Professional Plus 2021 och Office LTSC 2021.
 • Office Professional Plus 2019 och Office 2019.
 • Office Standard 2016 och Microsoft Office 2016.

Orsaker till att Microsoft Exchange-administratören har blockerat versionen av Outlook

Som du redan vet vid det här laget är äldre versioner av Outlook inklusive Outlook 2007 och Outlook 2010 inkompatibla med ett par tjänständringar, låt oss ta en titt på några av dessa orsaker som orsakar nämnda fel på din skärm:

 • För att öka säkerheten för Microsoft 365 slutar stödet för grundläggande autentisering genom att förlita sig på moderna autentiseringsprotokoll. Dessa är säkrare, ger efterlevnad och policykontroller för att hjälpa till att hantera data. Därför kan du stöta på felet för äldre versioner.
 • En annan anledning är det nya stödet som lagts till för HTTP/2 i Microsoft 365. Fullduplexprotokollet för HTTP/2 minskar latensen genom att begära multiplexering och header-komprimering. Detta kommer att hjälpa till att prioritera förfrågningar och överföra data till kunder snabbt. Därför dyker felet upp och det finns behov av att uppdatera Outlook-versionen.
 • En annan huvudorsak bakom det blockerade felet är säkerhetsfixar som är viktiga för att skydda din enhet mot sårbarheter, vilket inte är möjligt med de äldre versionerna.
 • Dessutom har uppdaterade versioner av applikationen fantastiska funktioner och ett mindre antal krascher, vilket leder till felet, vilket tvingar dig att installera uppdateringen.
 • Äntligen har problemet också setts utlösas av att Exchange 2010 inte har en standarddatabas för offentliga mappar.

Sätt att lösa att din Microsoft Exchange-administratör har blockerat fel

Kompatibilitetsproblem med Outlook kan lösas med hjälp av Microsoft Office med minsta möjliga byggversioner. Detta hjälper dig att fortsätta använda ditt Outlook-konto. Tillsammans med det kan du också prova att ha en standarddatabas för offentliga mappar. För att veta mer om hur du försöker dessa korrigeringar, låt oss ta en titt på följande metoder:

  12 bästa globala delade hosting för nybörjare

Metod 1: Kör senaste Office-versionen

Den första metoden som du kan välja för att lösa Microsoft Exchange-administratören har blockerat versionen av Outlook-felet är att köra den senaste Office-versionen på ditt system. Du kan byta till Office 365 eller en högre version av Office som Office 2019 eller Office 2021 från de äldre versionerna som du använder. För att göra det måste du ladda ner Microsoft 365, för att veta mer om hur du gör det, följ stegen nedan:

1. Navigera till Microsoft konto instrumentpanelen och Logga in, om du inte redan är inloggad.

Obs! Du kan logga in med kontot som du kopplade till den här versionen av Microsoft 365.

2. Nu, högst upp på sidan, klicka på Tjänster och prenumerationer.

3. På nästa sida, leta reda på Microsoft 365-produkten (Office 2019) som du vill installera och välj Installera.

4. I din Chrome-webbläsare klickar du på Setup för att installera produkten på din PC.

5. När installationen är klar och produkten är aktiverad kan du starta produkten och börja använda ditt Outlook-konto igen.

Om du kör Office version 2007 eller 2010 och inte kan köra den senaste officeversionen kan du överväga att byta till Office 2019. Om du redan kör Office 2013 kan du byta till version 15.0.4971.1000 (oktober 2017 uppdatering med Service Förpackning 1). Om du använder Office 2016 kan du installera version 16.0.4600.1000 (november 2017-uppdatering, KB4051890).

Metod 2: Skapa en offentlig mappdatabas i Exchange 2010

En annan metod som kan hjälpa dig att lösa att ditt Microsoft Exchange-administratör har blockerat felet är genom att skapa en databas för offentliga mappar i Exchange 2010. Medan Exchange 2010 stöder allmänna mappar, fasar Microsoft ut och avbryter den här funktionen i nästa version av Exchange.

1. Starta ditt Exchange Management Console-fönster och expandera organisationskonfigurationsnoden i det för att öppna postlådenoden.

2. Öppna nu fliken Databashantering och välj New Public Folder Database från åtgärdsfönstret.

3. Ange ett namn för databasen under Databasnamnet för den gemensamma mappen.

4. Välj nu Bläddra under servernamnet och välj sedan Exchange-servern som ska vara värd för databasen för den offentliga mapp.

  Fixa filsystemfel 2147219196

5. Klicka nu på Nästa.

6. Klicka nu på Nästa om standardsökvägen för databasfil och loggmapp är OK.

7. Klicka sedan på Ny för att börja skapa en ny offentlig mappdatabas.

8. Klicka slutligen på Slutför för att stänga guiden.

Nu kommer din gamla Outlook-version att kunna ansluta till Exchange 2010-postlådor.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Hur kan jag enkelt avblockera Outlook-versionen av Microsoft Exchange-administratören på min PC?

Ans. Det enklaste sättet att lösa problemet med att Microsoft Exchange blockerar Outlook-versionen på din PC är genom att uppgradera till den senaste Office-versionen.

Q2. Hur låser jag upp min Microsoft-kontoadministratör?

Ans. Du kan låsa upp din Microsoft-kontoadministratör genom att först logga in på Microsoft 365-portalen som admin och sedan i Inställningar, avmarkera alternativet Blockera denna användare från att logga in.

Q3. Varför har mitt Outlook-konto blockerats?
Ans. Om ditt Outlook-konto har blockerats kan det bero på ovanlig inloggningsaktivitet. Det är för att skydda användare från alla bedrägerier eller missbruk.

Q4. Vad är en Microsoft Exchange-administratör?

Ans. Microsoft Exchange-administratören hanterar e-postservern för ett företag och ger support till användare.

F5. Hur länge kan mitt Microsoft-konto blockeras?

Ans. Om någon ovanlig aktivitet på ditt Microsoft-konto upptäcks eller på grund av flera misslyckade försök när du loggar in, blockeras ditt konto. Det här blocket finns kvar tills en administratör låser upp det manuellt. Det rekommenderas vanligtvis att ställa in låsningstiden för kontot till 15 minuter.

***

Vi hoppas att vårt dokument på, lösa din Microsoft Exchange-administratör har blockerat den här versionen av Outlook, hjälpt dig att svara på tvivel om vad felet handlar om, orsakerna bakom det och olika sätt på vilka du kan låsa upp och använda ditt Outlook-konto igen . Om du har fler tvivel eller frågor att ställa kan du lämna dem i kommentarsfältet nedan.