Få uppspelningskontrollgester i iOS 7 Music App, CC och låsskärm

Det finns ett gäng Cydia-tweaks som har potential att kompensera för iOSs brist på gestbaserade musikkontroller. Det finns tweaks som erbjuder att lägga till gester i Musik-appen, låsskärmen, Notification Center och till och med volymen HUD. Gesture Music Controls är dock annorlunda (och kanske bättre) än alla andra tweaks som hör till denna genre, eftersom det påverkar flera delar av iOS. Tack vare den här justeringen kan du enkelt styra spår som spelas för närvarande från låsskärmen, kontrollcenter och aktieappen Musik. Gesture Music Controls kräver ingen konfiguration och är redo att användas direkt efter installationen. Delningsalternativen som finns i tweaken gör den perfekt för att scrobbla din musik.

Tweaks som Gesture Music Control är vanligtvis inte alltför bekväma att använda på grund av ett överskott av stödda gester. Även om Gesture Music Control är heltäckande i sig behöver du inte lång tid för att vänja dig vid gesterna den erbjuder. Gester förblir oförändrade i olika delar av iOS. Oavsett om du är på låsskärmen eller inne i kontrollcentret, tar en svep åt höger på spårets namn dig till nästa låt i spellistan. Här är en lista över alla gester som stöds av Gesture Music Control.

Svep åt höger: Spelar nästa låt
Svep åt vänster: Tar dig tillbaka till föregående låt
Tryck på: Pausa / Spela
Svep uppåt: Tar upp iOS 7s delningsmeny. Du kan twittra om det spår som spelas för närvarande, publicera dess namn på Facebook eller dela dess information via SMS och e-post.
Tryck och håll: Den här gesten fungerar bara i den vanliga musikappen. Tryck länge var som helst på albumomslaget, och betygsdialogrutan visas. Alla andra gester förblir desamma i Musik-appen.

Observera att Gesture Music Control ersätter uppspelningskontrollerna på kontrollcentret och låsskärmen med dess gester, så när du väl har installerat den kommer det inte att finnas något annat sätt att styra din musik från dessa två platser. Musikappen är dock oförändrad.

Gesture Music Control fungerade ganska bra enligt vår erfarenhet. Den enda nackdelen är att det saknas en inställningsmeny. Detta innebär att det enda sättet att återställa de synliga kontrollerna är genom att ta bort tweaken helt och hållet. Bortsett från den här lilla haken älskar vi tweaken och rekommenderar den starkt. Du kan få det från BigBoss repo i Cydia-butiken för 99 cent.