Ett dyrt sätt att ladda när du är på språng

Viktiga takeaways

  • Mophies 3-i-1 reseladdare laddar AirPods, Apple Watch och iPhone samtidigt i en kompakt form.
  • Apple Watch-laddaren stöder nattbordsläge och snabbladdning.
  • Trots sin portabilitet gör det höga priset Mophie-alternativet mindre tilltalande för dagligt bruk.

Om du är ett Apple-fan använder du förmodligen en iPhone, Apple Watch och AirPods dagligen. Mophie 3-i-1 reseladdare är ett trevligt sätt att ladda alla tre enheterna samtidigt när du är borta från hemmet. Även om den fälls ihop kompakt när den inte används och drar ner på sladdar som behövs, gör kostnaden det totala paketet svårt att svälja.

mophie 3-i-1 reseladdare med MagSafe

Mophie 3-i-1 reseladdare är ett utmärkt sätt att ladda din iPhone, AirPods och Apple Watch samtidigt. Du kan ladda en iPhone med MagSafe-teknik på snabbast möjliga 15W. Apple Watch-laddaren vinklas upp och är kompatibel med Nattbordsläget, även om MagSafe iPhone-laddaren inte gör det.

Gjord för resor, laddaren fälls ihop till en kompakt form för att placeras i den medföljande påsen. USB-C-kabeln och väggadaptern ingår också.

Märke Mophie

Qi-certifierad Ja

Mått 0,4 x 11,7 x 3,1 tum (10 x 297 x 79 mm)

Vikt 11,2 oz (318 g)

Adapter medföljer Ja

Fördelar

  • Laddar AirPods, Apple Watch och iPhone samtidigt
  • NightStand-stöd för Apple Watch
  • USB-C-kabel och väggadapter ingår
  • Fälls ihop i liten, kompakt förpackning
  • Reseväska medföljer

Nackdelar

  • Dyrt för vad det erbjuder
  • Resväska drar till sig damm och hår

Designad för att driva alla dina Apple-enheter

Hannah Stryker / MakeUseOf

När den väl är utvikt finns det tre separata platser för din Apple Watch, AirPods och Apple Watch. Alla laddare sitter på ett mjukt och smidigt mörkt tyg.

På vänster sida finns en laddare för AirPods. Även om rektangelformen är designad av AirPods Pro, kan du också enkelt passa alla AirPods med ett trådlöst laddningsfodral.

I mitten finns en MagSafe-laddare som kan pressa upp en iPhone med den maximala kompatibla hastigheten på 15W. Eftersom din iPhone ligger platt kommer du inte att kunna använda standBy-läget som kom i iOS 17, som visar tiden och annan användbar information på skärmen medan du laddar luren.

Den högra sidan har en Apple Watch-laddningspuck, även kompatibel med snabbladdning av en Apple Watch Series 7 eller senare eller vilken Apple Watch Ultra som helst. Med det kan du dra upp den bärbara enheten från 0 till 80 procent på cirka 45 minuter. Det är en stor fördel jämfört med den tidigare versionen av Mophies reseladdare.

Hannah Stryker / MakeUseOf

Som en fin touch kan klockladdningspucken ligga platt eller rotera uppåt i 90 graders vinkel. I en vinkel placerar pucken din Apple Watch i nattbordsläge och visar tiden och annan information, som när ditt alarm ställs in genom att försiktigt röra vid skärmen. Den vinklade pucken kommer också att rymma Apple Watch-band som inte spänns upp som Solo Loop.

Du måste ansluta USB-C-kabeln till en liten skåra på Apple Watch-laddaren och sedan ansluta den till 30W USB-C PD-väggladdaren. Båda ingår.

Jag tog med Mophie 3-i-1 reseladdare på några resor och hade inga problem med att ladda mina enheter. Allt jag behövde var en plan yta med ett eluttag i närheten. Mitt enda klagomål är att endast en mager tre-fots USB-C-kabel ingår. Det begränsar placeringen av laddaren till ett mycket närliggande eluttag. Även om du kan köpa en längre sladd, ökar det den redan dyra kostnaden.

Vikbar: Tar minimalt med utrymme när du är på språng

Hannah Stryker / MakeUseOf

Det är faktiskt när du är klar med laddningen som Mophies lösning verkligen lyser. Tack vare en uppsättning magneter inuti laddaren kan du vika ihop allt till en liten och kompakt form, lite större än en kortlek.

Du kan sedan placera laddaren i den medföljande åkpåsen, som är lite kortare än en iPhone 15 Pro Max. Åkpåsen har även ett litet utrymme för både laddkabel och väggadapter. Det finns även en ledig ficka för ytterligare föremål som en annan kort kabel eller mindre föremål.

Resefodralet med dragkedja är tillverkat av mjukt och svart material som känns som filt. Även om det känns skönt, verkade fodralet dra till sig damm och hundhår från mitt hem och väska i rekordmängder på bara en kort tid. Medan jag bara har två korthåriga hundar, behövde jag använda min lintroller på väskan mer än en gång.

Hannah Stryker / MakeUseOf

Jag har använt ett antal laddare för flera enheter för hemmabruk, men Mophies alternativ var det första jag har provat som är designat speciellt för resor. Hemma föredrar jag starkt en laddare med en inbyggd plats för AirPods. Men jag ifrågasätter om en specifik AirPods-plats är vettig. Så länge ditt AirPods-fodral stöder trådlös laddning, kan du safta upp hörlurarna på MagSafe-laddaren till iPhone.

Sammantaget är det största problemet jag har med detaljpriset på $150. Det är ett ganska högt pris att betala för något som inte är designat för att användas dagligen. Många av Mophies egna laddare för flera enheter avsedda för hemmabruk kostar betydligt mindre.

Mophie 3-i-1 reseladdare: Bärbarhet och enkelhet, men till ett för högt pris

För alla som reser ofta och vill dra ner på extra sladdar och laddare är Mophie 3-i-1 reseladdare med MagSafe ett nästan perfekt alternativ som tar nästan lite plats i en handbagage.

Men för alla andra gör försäljningspriset det till en tuff försäljning, eftersom det verkligen inte är en bra hemladdare med sin lätta design och saknade StandBy-stöd för iPhone. Det finns andra alternativ från andra märken tillgängliga för mycket mindre. Och om det inte stör dig att dra runt extra kablar, skulle det kosta mindre än 60 USD att köpa en USB-C-väggadapter, Apple Watch-laddare och MagSafe-laddare enbart för resor.

mophie 3-i-1 reseladdare med MagSafe

Mophie 3-i-1 reseladdare är ett utmärkt sätt att ladda din iPhone, AirPods och Apple Watch samtidigt. Du kan ladda en iPhone med MagSafe-teknik på snabbast möjliga 15W. Apple Watch-laddaren vinklas upp och är kompatibel med Nattbordsläget, även om MagSafe iPhone-laddaren inte gör det.

Gjord för resor, laddaren fälls ihop till en kompakt form för att placeras i den medföljande påsen. USB-C-kabeln och väggadaptern ingår också.