Ett bra sätt att hålla koll på din ytterdörr

Viktiga takeaways

 • Ecobee Smart Doorbell Camera ger 1080p-video med ett 175-graders vertikalt synfält för en tydlig och heltäckande bild av din veranda.
 • Anpassningsbar aktivitetszon och radardetekteringsområde hjälper till att minimera oönskade meddelanden från dörrklockans kamera.
 • Ett abonnemang krävs för att få tillgång till inspelad video, men det är prisvärt och låser upp ytterligare säkerhetsfunktioner med andra Ecobee-enheter.

Dörrklockskameror är ett utmärkt sätt att hålla ett vakande öga på din ytterdörr. Tillsammans med övervakning 24/7, har Ecobee Smart Doorbell Camera unika integrationer med företagets andra smarta hemprodukter.

Ecobee Smart Doorbell Camera

$151 $160 Spara $9

Ecobee Smart Doorbell Camera är ett perfekt sätt för dig att hålla ett vakande öga på din ytterdörr. Tillsammans med 1080p-video har kameran ett 175-graders vertikalt synfält så att du kan se vad som finns på din veranda från topp till botten utan fisheye-effekt. För att ta bort oönskade aviseringar kan du skapa en aktivitetszon och anpassa radarns upptäcktsområde. Smart Focus panorerar och zoomar för att ge en närmare titt på besökare.

Du behöver ett abonnemang för att se inspelad video, men det är billigt och låser även upp flera säkerhetsfunktioner med andra Ecobee-enheter.

Upplösning 1080p

Synfält 175-graders vertikal

Strömkälla trådbunden

Märke Ecobee

Hub krävs nr

Integrationer Amazon Alexa, Apple HomeKit

Driftgränser -13°F till 113°F (-25°C till 45°C)

Mått 5,35 tum x 1,85 tum x 1,14 tum

Fördelar

 • Skarp, tydlig 1080p-video
 • 175-graders vertikalt synfält ger en fullständig titt på din veranda
 • Amazon Alexa och Apple HomeKit-kompatibel
 • Live-videoflöde kan ses på en Ecboee-termostat
 • Kan användas som en del av ett större Ecboee hemsäkerhetssystem

Nackdelar

 • Prenumeration krävs för att komma åt inspelad video
 • Inget stöd för Google Home
 • Fördröjning vid åtkomst till Live View

Installation av dörrklockans kamera

Brent Dirks / MakeUseOf

Smarta hemprodukter är för det mesta lätta att installera. Men som med smarta termostater och smarta lås, kräver trådbundna dörrklockkameror en betydande mängd DIY-kunskap.

Medan vissa dörrklockkameror drivs av ett batteri och tar mycket mindre arbete, använder Ecobee Smart Doorbell Camera ditt befintliga hemledningar från en traditionell dörrklocka. Att ha ström dygnet runt ger många fördelar, och du behöver aldrig oroa dig för att ladda eller byta batteri. Den enda nackdelen med en kabelansluten dörrklockakamera är att om din ström går sönder kommer kameran inte att fungera.

Om du är intresserad av den smarta dörrklockan, se till att gå till Ecobees kompatibilitetskontroll innan du gör köpet. Den ger all information du behöver för att avgöra om du kan använda dörrklockans kamera. Även om ditt hem är kompatibelt med videodörrklockan, erbjuder Ecobee en nätverk av utbildade yrkesmän som kan ta hand om installationen mot en extra avgift.

Men om du är beredd att göra det själv, ger Ecobee fullständiga instruktioner via Ecobee-appen som du också behöver senare för att använda dörrklockans kamera. Tillsammans med dörrklockkameran tillhandahåller Ecobee den klockadapter som krävs och andra fästen. Du måste tillhandahålla en Philips-skruvmejsel, borrmaskin, murborr och nåltång.

Först, om du vill att dörrklockan ska använda din befintliga ringsignal, måste du installera ringsignaladaptern inomhus. Det ger rätt ström till dörrklockans kamera. Du kan använda den ljudsignalen eller bli aviserad med en ljudsignal från en annan Ecobee-produkt som en smart termostat eller inomhuskamera. Det är också möjligt att använda en Amazon Echo eller Apple HomePod för att höra en dörrklocka.

Sedan kopplar du den nya dörrklockans kamera till de befintliga kablarna från den tidigare dörrklockan. Ecobees medföljande app, som du måste använda för att styra kameran, erbjuder en omfattande installationsguide.

Eftersom jag bytte ut en annan smart videodörrklocka tog installationen av Ecobee mig cirka 30 minuter. Om detta är din första smarta videodörrklocka kan det ta längre tid beroende på många faktorer, som längden på dina strömkablar och borrhål för bakplattan.

Fungerar med Apple HomeKit och Amazon Alexa

Brent Dirks / MakeUseOf

Den smarta dörrklockans kamera är kompatibel med både Apple HomeKit och Amazon Alexa. Jag kunde lägga till dörrklockans kamera till mitt Apple Home under den väldesignade installationsprocessen som inkluderar att ansluta kameran till ditt hem Wi-Fi.

Med Apple HomeKit kan du se en livevy av din dörrklockkamera via Home-appen eller Apple TV. När någon ringer på dörren kan du också se en avisering och prata med personen med tvåvägskommunikation. Tyvärr stöder inte dörrklockkameran Apple HomeKit Secure Video, vilket ger vissa fördelar, inklusive att använda befintlig iCloud-lagring.

Med Alexa kan du se när någon ringer på dörren, eller en livevisning när som helst, på en Echo-enhet. Du kan också kommunicera med besökaren.

Precis som med HomeKit finns det inget sätt att se inspelad video. Du behöver Ecobee-appen för att göra det.

En av de största nackdelarna med Ecobee Smart Doorbell Camera är att det inte finns någon fri tillgång till inspelad video. Du behöver en standardprenumeration, som är $5 per månad eller $50 per år, för att få tillgång till en 30-dagars videohistorik, paketdetektering och rika push-meddelanden för en enda kamera.

Du kan uppgradera till en komplett prenumeration för $10 per månad eller $90 per år; som ger videohistorik, paketdetektering och rika push-meddelanden för obegränsat antal kameror och professionell övervakning dygnet runt.

Utan ett abonnemang kan du fortfarande prata med folk vid dörren, få meddelanden när en person eller rörelse upptäcks och se foton av rörelse eller personhändelser.

I det moderna smarta hemlandskapet är det svårt att se den inspelade videon utan att behöva ett abonnemang. Andra smarta videodörrklockor kräver inget abonnemang, men Ecobee-alternativet har fortfarande många fördelar.

Håller alltid koll på din ytterdörr

Ecobee Smart Doorbell Camera har 1080p videokvalitet. Även om vissa videodörrklockor är tillgängliga med högre upplösning, upp till 4K, hade jag inga problem med Ecobee-alternativet. Videon var av hög kvalitet och skarp under alla tider på dygnet.

Min dörrklocka står under en täckt veranda och i skuggan större delen av dagen, men jag kunde se detaljer i det starka ljuset på min trädgård och vidare utan några problem.

En utmärkande funktion är det vertikala synfältet på 175 grader. Det låter mig se hela verandan, inklusive leveranser kvar på gångvägen. Andra videodörrklockor erbjuder ett liknande synfält men lider av en stark fisheye-effekt. Ecobees video ser bra ut och lider inte av samma problem.

När det är mörkt fungerar mörkerseendet bra och visar betydande detaljer, vilket alltid är användbart för att urskilja ansikten och mer på din veranda.

Det finns ytterligare sätt att minska på oönskade meddelanden, som från en blåsande trädgren. Du kan ställa in en aktivitetszon där aktivitet kommer att upptäckas. Den medföljande appen låter dig också anpassa detektionsområdet för radarn i dörrklockans kamera. Det finns fyra intervall att välja mellan – 7 fot, 10 fot, 20 fot och 30 fot.

Smart Focus är också en annan bra funktion. Även om den är avstängd som standard och för närvarande listad som Beta i appen, kan den panorera och zooma för att hålla rörelse, människor och paket i sikte. När den är aktiv kommer den att börja zooma in när till exempel en leveransperson går fram till din dörr med ett paket. Funktionen fungerade tillräckligt bra, men eftersom själva videon är 1080p var de inzoomade resultaten inte särskilt imponerande. Men det kan vara något du skulle vilja använda om du har en längre veranda.

Jag var nöjd med den övergripande videoupplevelsen, med en stor varning. Även om Ecobee Smart Doorbell Camera är kompatibel med både 2,4 och 5 GHz Wi-Fi, var det en ibland lång fördröjning i att få upp en livevisning i antingen Apple Home eller Ecobee-appen. Ibland väntade jag upp till 10 sekunder för att få upp en livevy. Min första tanke var ett problem med min mesh Wi-Fi, men med lite grävande upptäckte jag att dörrklockans kamera var bra ansluten till 5GHz trådlöst. Och jag hade en eero-nod lite mer än 20 fot bort i mitt vardagsrum.

Konstigt nog, när dörrklockan trycktes, eller jag fick en rörelse eller paketavisering, var videon tillgänglig omedelbart. Troligtvis beror det på att dörrklockans kamera var vaken och beredd att skicka livevideo.

En större del av ett hemsäkerhetssystem

Brent Dirks / MakeUseOf

Du vet förmodligen att Ecobees sortiment av smarta termostater är några av de bästa på marknaden, vilket gör att du kan spara pengar på uppvärmnings- och kylräkningar och mer. Och har du Ecobee Premium Termostat kan du använda den på ett unikt sätt med företagets dörrklockkamera.

Efter att någon tryckt på dörrklockan visas en livevy på termostatens skärm. Du kan prata med personen och avsluta videon. Att inte behöva dra fram min telefon för att se vem som står vid dörren har varit bra.

Även om termostatens skärm är lite mer än fyra tum hög och bred, kunde jag lätt se och höra personen vid ytterdörren. Att använda en termostat som en dedikerad smart videoskärm för en termostat låter inte som en naturlig kombination, men det fungerar extremt bra.

Mina andra familjemedlemmar är vanligtvis inte bundna till smarta hemenheter, och alla har njutit av att kunna se livevyn själva istället för att behöva fråga mig vem som står vid dörren.

Brent Dirks / MakeUseOf

Ecobee erbjuder även en tillval SmartSensor som kan övervaka när ett fönster eller en dörr är öppen eller stängd. Kombinera dem med den smarta termostaten och dörrklockkameran så kan du skapa ett billigt säkerhetssystem. Termostaten fungerar också som ett nav för hela systemet, så att du kan aktivera eller avaktivera säkerheten.

Tillsammans med videoinspelningsalternativen, ger standardplanen smart larmdetektering och påminnelser om att aktivera ditt system när ett hem är tomt. Den kompletta planen ger också professionell övervakning dygnet runt. Det är en spektakulär affär för den tjänsten, särskilt jämfört med andra konkurrenters alternativ.

Jag har provat ett paket som inkluderade termostaten och två smarta sensorer tillsammans med videodörrklockan. Den verkliga fördelen med systemet är dess enkelhet. Det är bra för alla i hemmet att kunna aktivera och avaktivera systemet direkt på termostatknappsatsen precis tillsammans med appen.

Det kommer uppenbarligen inte att ersätta ett fullfjädrat alternativ, att kunna dra fördel av professionell övervakning för $10 i månaden är fantastiskt och ger sinnesfrid för nästan alla.

Ecobee Smart Doorbell Camera: Crown Jewel of a Great Ecosystem

Även om du behöver en prenumeration för att se inspelad video, ger Ecobees Smart Doorbell Camera ett utmärkt sätt att se besökare, skydda mot verandapirater och ge säkerhet för ditt hem.

Medan dörrklockans kamera är ett utmärkt val, är kompatibiliteten med andra Ecobee-produkter för att skapa ett fullfjädrat men billigt hemsäkerhetssystem den verkliga framstående funktionen. Att lägga till videodörrklockans kamera är en enkel sak om du redan har en Ecobee Smart Thermostat Premium. Även om du inte gör det kan du lägga till en senare.

Ecobee Smart Doorbell Camera

$151 $160 Spara $9

Ecobee Smart Doorbell Camera är ett perfekt sätt för dig att hålla ett vakande öga på din ytterdörr. Tillsammans med 1080p-video har kameran ett 175-graders vertikalt synfält så att du kan se vad som finns på din veranda från topp till botten utan fisheye-effekt. För att ta bort oönskade aviseringar kan du skapa en aktivitetszon och anpassa radarns detekteringsområde. Smart Focus panorerar och zoomar för att ge en närmare titt på besökare.

Du behöver ett abonnemang för att se inspelad video, men det är billigt och låser även upp flera säkerhetsfunktioner med andra Ecobee-enheter.

Upplösning 1080p

Synfält 175-graders vertikal

Strömkälla Trådbunden

Märke Ecobee

Hub krävs nr

Integrationer Amazon Alexa, Apple HomeKit

Driftsgränser -13°F till 113°F (-25°C till 45°C)

Mått 5,35 tum x 1,85 tum x 1,14 tum