En lätt bärbar dator med blåsor i prestanda

Det är lätt att hitta skrymmande bärbara datorer med hög effekt på marknaden, och det finns också gott om lätta maskiner som inte har mycket kraft alls. De TECNO MEGABOOK T1 tar med det bästa från båda sidor, med en otroligt kompakt och lätt design samt högpresterande komponenter som lämnar konkurrenterna i dammet.

Men vad är MEGABOOK T1, och varför ska du välja den som din nästa bärbara dator?

TECNO MEGABOOK T1: Specifikationer

Som du kan se, packar TECNO MEGABOOK T1 mycket hårdvara i sin smala ram. Detta gör den idealisk för skola, arbete och underhållning, med tillräckligt med kraft för att köra professionell programvara som Photoshop och 3DS Max.

CPU

Intel Core 13:e generationens i5

Bagge

8 GB, 12 GB eller 16 GB

Lagring

512GB eller 1TB SSD

Visa

14” FHD IPS-skärm

Batteri

11,4V 70Wh batteri

TECNO MEGABOOK T1: Batteritid och snabbladdning

Med ett 70Wh batteri MEGABOOK T1 kan ge upp till 17,5 timmars användning från en enda laddning. Du kan också dra fördel av snabbladdning med den bärbara datorns 65W snabbladdare för en snabb boost på språng.

TECNO MEGABOOK T1: Display

De TECNO MEGABOOK T1 har en fantastisk 14” 16:10 Full-HD IPS-skärm som ger mer egendom än de flesta bärbara datorer. Detta är idealiskt för dem som vill göra professionellt arbete med sin bärbara dator.

TECNO MEGABOOK T1: Säkerhet och chassi

Med en vikt på bara 1,48 kg med en tjocklek på 14,8 mm är MEGABOOK T1 en slimmad och lätt bärbar dator som känns robust tack vare sin aluminiumram. Den bärbara datorn har också en inbyggd fingeravtryckssensor i strömbrytaren för ökad säkerhet.

TECNO MEGABOOK T1: Anslutningsmöjligheter

Med WiFi 5/6, Bluetooth 5.1, HDMI 1.4, USB 3.1 och USB 3.0, MEGABOOK T1 har alla anslutningar du behöver för att använda din bärbara dator effektivt. Du kan också ansluta en dongel till din MEGABOOK T1 för att utöka dess anslutningsmöjligheter.

TECNO MEGABOOK T1: Högtalare och ljud

Laptophögtalare är ofta underdrivna, men detsamma kan inte sägas om MEGABOOK T1. Den här bärbara datorn har dubbla 2,5W-högtalare som producerar rikt, basljud som är idealiskt för att titta på TV och filmer eller lyssna på musik.

TECNO MEGABOOK S1: En färgstark uppgradering

Vid sidan av MEGABOOK T1 släpper TECNO även den helt nya MEGABOOK S1. Den här bärbara datorn har uppgraderade interna komponenter och en större skärm än MEGABOOK T1, samt ett fantastiskt polykromatiskt fotoisomerchassi som kan ändra färg.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.