Dreame Big This Black Friday med fantastiska vakuumrabatter

Det här inlägget är sponsrat av Dreame.

Dreame rullar ut betydande rabatter denna Black Friday med upp till $450 rabatt på sladdlösa och våta/torra dammsugare och robovacs. Känd för kraftfullt sug och utmärkt värde, en Dreame-dammsugare är en idealisk behandling denna Black Friday, speciellt om du behöver en uppgradering för att göra dina hushållssysslor ännu mer hanterbara.

Denna Black Friday kan du få 10 % rabatt på alla sladdlösa dammsugare med koden muobf10off och 5 % rabatt på H12 Pro och robotdammsugare med koden muobf5off.

Gör ditt liv enklare med Dreames innovativa dammsugare

DreameBot L20 Ultra Robot Vakuum

$1050 $1500 Spara $450

L20 Ultra är en av de mest avancerade robovacs du hittar. Den rengör inte bara mattor med ett anmärkningsvärt sug, utan den moppar också trägolv med häpnadsväckande precision. Och tack vare Dreames unika MopExtend-teknologi kommer inget hörn att gå miste om. Det är en högteknologisk robovac med en helautomatisk basstation som samlar upp damm, rengör och torkar moppen och tillför vatten och rengöringslösningar. Så, luta dig tillbaka och slappna av eller ställ in städscheman för när du är ute och återvänd till ett smiskrent, fräscht doftande hem!

DreameBot L10s Ultra Robot Vacuum

$630 $900 Spara $270

Om L20 Ultra är en investering, kommer L10s Ultra denna gång ut med största uppriktighet för att låta konsumenterna uppleva en helautomatisk rengöringsmetod. Med 30 % rabatt på denna Black Friday är det den perfekta tiden att spara stort på en kraftfull, helautomatisk dammsugare och mopp. Basstationen säkerställer att du har väldigt lite att göra med dess automatiska dammtömning, mopprengöring och torkning samt påfyllning av vatten och lösning. Du kan skapa flera kartor för olika rum och ställa in scheman i appen, så att du bara behöver slappna av när du kommer hem efter en lång dag.

DreameBot D10 Plus Robotdammsugare

$280 $400 Spara $120

Om du letar efter ännu mer värde, erbjuder D10 Plus toppfunktioner till ett mycket överkomligt pris utöver ett 30 % rabatt på Black Friday. Den har liknande automatiska funktioner som andra DreameBots och är det perfekta, fickvänliga sättet att hitta dina hushållssysslor.

Förutom automatisk rengöring, tömning och påfyllning får du snabb kartläggning och vägplanering, schemaläggning i appen, videokontroll och röstkommandon med Alexa.

Dreametech H12 Pro våt- och torrdammsugare

$350 $560 Spara $210

H12 Pro är en sladdlös dammsugare och mopp idealisk för hem med trägolv. Om badrummet och köket är dina största bekymmer, då behöver du definitivt det! Dess tvåkantiga rengöringsteknik rengör tätt mot golvlister och gör dessa svåråtkomliga ställen till en lek. Med dammsugarens självrengörande och varmluftstorkande teknologi kan du fokusera din uppmärksamhet någon annanstans medan dess högteknologiska sensor justerar suget till optimera strömförbrukningen och hantera röran det städar.

Njut av större rabatter på H12 Pro under Black Friday, mellan 24 november och 27 november, och få det för bara 299,99 USD. Du kan också spara ytterligare 5 % rabatt med koden muobf5off, vilket sänker priset till bara 284,99 USD. 43 % rabatt på originalpriset är ett absolut fynd!

Dreametech R20 sladdlös stickdammsugare

$350 $500 Spara $150

R20 Cordless Stick Vacuum är perfekt för att ta bort damm, skräp och djurhår från mattor. Med ett dubbelt borsthuvud och flera tillbehör får du mångsidig rengöring på alla ytor eller svåråtkomliga områden.

De blå LED-lamporna jagar ner smuts och skräp och säkerställer att du aldrig missar en plats medan det kraftfulla suget anpassar sig till och gör kort med röran.

Dreametech R10 sladdlös stickdammsugare

$200 $300 Spara $100

För de ultimata besparingarna denna Black Friday, är R10 Cordless Stick Vacuum tillgänglig till ett oslagbart pris. Med ett kraftfullt sug och en batteritid på 60 minuter säkerställer R10 att du slutför dina dagliga rengöringsuppgifter omgående.

LED-lamporna hjälper dig att plocka ut smuts under möbler och i mörka utrymmen, samtidigt som den kommer med en uppsjö av tillbehör som gör att du kan rengöra klädsel eller ta dig in i alla besvärliga skrymslen och vrår.

Oavsett om du vill ha en robovac, sladdlös dammsugare eller en våt och torr, har Dreame dig täckt. Och med de erbjudanden som är tillgängliga denna Black Friday, varför inte göra dina dagliga sysslor mycket enklare?

Kom ihåg att du kan få 10 % rabatt på alla sladdlösa dammsugare med koden muobf10off och 5 % rabatt på H12 Pro och robotdammsugare med koden muobf5off.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.