Drata säkerhet och efterlevnadsövervakning, Antimetal Cloud kostnadsoptimering

Hej på er! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

Drata

Drata automatiserar säkerhets- och efterlevnadsövervakning för företag, samlar in bevis och effektiviserar arbetsflöden för revisionsberedskap.

Det litar på av tusentals toppföretag, som Notion, Airbase, Lemonade, Clearbit, BambooHR och många fler.

Enligt sin blogg har den i sin senaste finansieringsrunda samlat in 200 miljoner dollar i serie C av Iconiq Growth och GGV Capital, vilket värderar företaget till 2 miljarder dollar.

Drata är ledande inom molnefterlevnad, leverantörssäkerhet, integritetsbedömning och IT-tillgångshantering. Det är först i kategorier som Mest implementerbart, Bästa användbarhet och Bästa förhållande.

Företaget stödjer användare från säkerhets- och efterlevnadsexperter som har byggt produkten och automatiserar efterlevnadsresan från start till revisionsklar och därefter.

Tekniken hjälper också mogna GRC-team att skala snabbt och anpassa sig till affärsmål, vilket möjliggör centraliserad och detaljerad synlighet av personal, tillgångar och efterlevnadskrav som behöver uppmärksammas.

Dratas plattform är byggd av efterlevnads- och säkerhetsexperter och är lätt att använda med 75+ inbyggda integrationer. Det ger anpassning som kan anpassas till verksamheten, och företaget erbjuder expertis och support för efterlevnad till användare.

Antimetal är en molnkostnadsoptimeringsplattform som hjälper företag att göra molnbesparingar automatiserade, lätta och riskfria. Företag kan börja spara på bara några minuter, utan kod eller ingenjörsteknik.

Denna New York-baserade startup samlade in en startinvestering på 4,3 miljoner dollar för sin egenutvecklade maskininlärningsmodell som hjälper företag att spara pengar på sina AWS-räkningar. Företaget planerar att expandera till andra stora molnplattformar, från Google och Microsoft.

Företaget säger sig spara upp till 75 % på din AWS-räkning på autopilot. Dess AI-motor övervakar och lär sig kontinuerligt av dina användningsmönster för att identifiera nya besparingsmöjligheter. Dess AI-riskmodell förutsäger exakt din användning, vilket gör att du kan maximera besparingar samtidigt som du tar hänsyn till risker.

Dess unika faktureringsmönster säkerställer att företag inte står på spel eftersom de bara behöver betala 10 procent av sin molnbesparing. Det är till och med gratis för nystartade företag med upp till 2 användare.

Mätning

Metering är ett gratis tillägg som gör att företag kan mäta sin produktanvändning och automatiskt skicka in den till Stripe. Alla företag som använder Chargebee, Recurly, Zuora eller Stripe för fakturering kan använda detta tillägg. Den automatiserar hela processen med att samla in användningsdata, beräkna den och synkronisera den med Stripe.

Istället för att begränsas av sitt faktureringssystem kan företag nu prissätta sina varor beroende på deras affärskänsla. Det bästa är att det inte kräver någon programmering. Det sparar ekonomi- och driftsteam mer än 12 timmar per månad och eliminerar manuella beräkningsfel.

Tillägget är designat för organisationer med en användningsbaserad komponent i sin prissättning och är lämplig för B2B SaaS-företag med svårigheter att konvertera kunder. Metering.ai säkerställer korrekt, automatiserad och gratis mätning.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.