Det snabbaste sättet att konvertera Bitcoin till dollar med Binance (steg-för-steg)

När du väl har investerat i Bitcoin är det upp till dig vad du gör härnäst. Vissa vill behålla sin BTC på kort sikt, medan andra är i det på lång sikt. Oavsett dina personliga mål, om tiden kommer när du vill ta ut pengar på din Bitcoin, vill du ha en metod som är snabb och enkel.

Här är det snabbaste sättet att konvertera din Bitcoin till dollar med Binance.

1. Logga in på ditt Binance-konto

För att komma åt dina BTC-medel på Binance måste du logga in på ditt konto.

Om du inte har ett Binance-konto men ändå vill använda den här metoden för att ta ut pengar på din Bitcoin, kommer processen att ta lite längre tid, eftersom du måste skapa ett Binance-konto och verifiera din identitet. Bege dig till Binance och välj Registrera dig i det övre högra hörnet på sidan för att skapa ett nytt Binance-konto.

Binances KYC-verifiering (Know Your Customer) tar vanligtvis några minuter till en timme att behandla, men det kan ta längre tid om det uppstår problem med dina identitetshandlingar.

2. Gå till Binances köp- och säljalternativ

Du kan konvertera din Bitcoin till dollar på Binance på flera sätt, men det snabbaste är att använda börsens köp-och-sälj-funktion. Du kan komma åt den här sidan genom att klicka på alternativet Köp krypto på vänster sida av den översta menyraden.

Här kan du växla mellan köp- och säljfunktionerna med bara ett klick. Du kommer initialt att tas till köpsektionen, men genom att klicka på alternativet Sälj bredvid växlar du till säljalternativet.

3. Välj hur mycket Bitcoin du vill sälja

Nu är det dags att välja hur mycket Bitcoin du vill sälja mot kontanter. Se till att din Bitcoin för närvarande finns i ditt Binance-kontos finansieringsplånbok, annars kommer du inte att kunna genomföra transaktionen.

Ange mängden Bitcoin du vill sälja, så kommer du omedelbart att kunna se hur mycket USD du får tillbaka. Detta belopp kommer att ändras ofta, eftersom priset på Bitcoin alltid fluktuerar.

Om du är nöjd med försäljningsbeloppet, gå vidare och klicka på Fortsätt. Du kan sedan välja ett handelsalternativ. I det här fallet gick vi för peer-to-peer (P2P) handel.

Du kan också köpa Bitcoin på Binance med P2P-funktionen.

4. Välj köparen

Nu kommer du att föras till peer-to-peer-säljsidan, där du kan se en lista över användare som vill köpa Bitcoin.

Här kan du se betygen för varje köpare, samt hur många beställningar de har gjort. Du kan också se de betalningsformer de stöder, som UniCredit, Skrill, Perfect Money och vanliga banköverföringar.

Beroende på vilken betalningsmetod du använder kan du behöva skapa ett konto med mottagande betalningsalternativ. Vid försäljning måste du ange information om ditt mottagande betalkonto så att köparen kan skicka pengarna till rätt plats.

Om du säljer Bitcoin med hjälp av en peer-to-peer-plattform, se till att du har fått betalningen för din krypto innan du godkänner någon överföring. Detta kommer att förhindra en illvillig användare från att ta din krypto och ge sig ut på vägen utan att betala dig. Du bör också kontrollera att en köpare inte är dåligt betygsatt innan du går igenom en försäljning.

Potentiella köpare tillhandahåller ofta information om hur de utför försäljning i avsnittet Annonsörens villkor. Du ser detta när du väljer en köpare.

Kontrollera dessa villkor innan du går igenom rean, eftersom du kan hitta något du inte gillar.

5. Bekräfta din försäljning

Nu när du har valt en peer-to-peer-köpare väljer du en betalningsmetod och ger information om ditt mottagande konto. Om du till exempel använder Perfect Money måste du ange ditt PM-kontonummer. Om du vill få betalt via en direkt banköverföring måste du ange ditt banknamn och kontonummer.

När du är nöjd med betalningsmetoden och känner att du har valt rätt köpare kan du gå vidare och bekräfta försäljningen. Hur lång tid det tar för dina pengar att komma fram varierar beroende på vilken säljare du har valt.

Efter att du har bekräftat försäljningen kommer din Bitcoin att placeras i deposition tills du har bekräftat betalningen från köparen. När du har mottagit köparens betalning kan du bekräfta den på ditt Binance-konto, och den deponerade Bitcoin kommer att skickas till dem.

Att sälja Bitcoin för kontanter behöver inte vara komplicerat

Om du funderar på att sälja din BTC för kontanter kan du göra det på några minuter med Binance. Oavsett om du bara vill sälja av några dollar värda Bitcoin eller vill göra en rejäl försäljning, kan Binance ta emot dig.