Det är enkelt att spela in telefonsamtal på iPhone med dessa 10 appar

Det kan finnas många anledningar till att du kanske vill spela in dina telefonsamtal.

Kanske har du att göra med en oregerlig kund, tolererar din chefs konstanta olämpliga beteende eller upplever oändliga episoder med ditt ex. Det kan också vara för en brainstormingsession med din affärspartner. I alla dessa fall, tillsammans med andra situationer, blir det nödvändigt att föra register och bevis på vad som händer.

Att spela in telefonsamtal på iPhone är dock inte det lättaste eftersom Apple förhindrar det av integritets- och säkerhetsskäl, som de borde. Anledningen är att det i de flesta länder inte är tillåtet att spela in telefonsamtal utan den motsatta personens medgivande.

Trots det är det fortfarande fullt möjligt med några tillgängliga appar, som vi kommer att gå igenom i den här artikeln. Beroende på var du bor, om du har samtycke att spela in telefonsamtal är du redo att testa dessa fantastiska appar nedan.

Låt oss hoppa direkt in.

Varv

En gratis app, Rev Call Recorder kan spela in inkommande och utgående samtal utan begränsning av varaktigheten.

Rev spelar in samtal i hög kvalitet och tillåter också att dela/exportera det till tredjepartstjänster, såsom Dropbox, e-post-SMS, etc. Det finns inga dolda avgifter, prenumerationsavgifter eller irriterande annonser, och den tar bara ut pengar när du vill vill transkribera dina inspelningar.

Så om ditt syfte bara är att spela in samtal, kan du anta att du inte kommer att spendera en enda krona på denna otroliga app, vilket är galet att tänka med tanke på att det ger ett sätt att spela in samtal på iPhone utan ansträngning.

Kub ACR

Utvecklad av Cube Apps, Cube ACR för iPhone gör det möjligt för användare att spela in utgående och inkommande telefonsamtal i hög kvalitet, skapa röstmemon och transkribera inspelade konversationer exakt – allt utan problem.

I sin gratisversion fungerar Cube ACR som en förstklassig röstmemo-inspelare. Den robusta samtalsinspelningsfunktionen, såväl som de andra funktionella funktionerna, inklusive molnsäkerhetskopiering, transkription av inspelningar, Face ID / Touch ID / Passcode-appskydd och textnålar på inspelningar, är tillgängliga i Premium-prenumerationspaketet. Dessutom kan användare testa hur alla appfunktioner fungerar för dem innan de köper Premium under den 7-dagars gratis provperioden.

Kompatibilitet: Kräver iOS 15.0 eller senare.

mLite

mLite är en funktionsrik app som du kan använda för att spela in samtalskonversationer på en iPhone. Den sparar också inspelningarna så att du kan lyssna på dem vid en lämplig tidpunkt. Dessutom låter den här appen dig se var din iPhone befinner sig i direktsändning och ger omedelbara varningar vid eventuella missöden.

Med den kan du lyssna på och spela in samtal på distans så att du vet vad som händer runt dina nära och kära. Appen säkerställer bra röstkvalitet, erbjuder täckning över hela världen och dämpar bakgrundsljud.

Den här appen kommer också med platshistorik och kontaktlistaövervakning. Det

TapeACall Pro

Tillgängligt i över 50 olika länder med en användarbas på 4 miljoner, TapeACall Pro är ett riktigt populärt val för att spela in samtal på iPhone.

Den kan spela in inkommande och utgående samtal och lagra dem på sin server tills du bestämmer dig för att ta bort eller dela dem någon annanstans. Några av de många delningsalternativen inkluderar:

  • Dropbox
  • Google Drive
  • Evernote
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter

Det gör det möjligt att fästa etiketter på dina inspelningar för enkel referens och konverterar dem till MP3-format. Du får också push-meddelanden som tar dig direkt till ditt inspelningsbibliotek för att komma åt dem inom ett klick.

Dessa funktioner, tillsammans med ett dussin till, motiverar verkligen att TapeACall Pro är en betalapp, men det finns också en gratis provperiod som du kan dra nytta av innan du betalar något.

Google röst

Google röst är inte gjord specifikt för samtalsinspelning, men den har en funktion för det, och det är allt vi letar efter.

Det låter dig spela in samtal utan att försämra ljudkvaliteten och lagrar all din data på deras säkra server så att du kan komma åt dem när du vill. Den här appen kan också transkribera dina telefonsamtal och e-posta utskriften till dig.

Förutom det har den:

  • Det kraftfulla sökalternativet för att hålla reda på samtalsinspelningar
  • Gratis samtal, textmeddelanden och röstmeddelanden
  • Alternativ för skräppostfiltrering och blockering
  • Konkurrenskraftiga priser för internationella samtal

Google Voice kan synkroniseras mellan flera enheter för att hjälpa dig använda den hemma, på kontoret eller bokstavligen var du vill.

App för samtalsinspelning

Lika enkelt som dess namn, App för samtalsinspelning av Profuse gör vad den annonserar och gör det ganska briljant.

Allt som krävs är ett tryck för att spela in dina inkommande och utgående samtal med den här appen, oavsett om de är lokala eller internationella. Det finns ingen gräns för hur länge samtalen kan spelas in eller hur många av dem du kan spela in.

Den här appen har också alternativ för att märka dina inspelningar, dela dem med vem du vill i MP3-format och spara den på din enhet eller molnet. ☁️

Den får regelbundna uppdateringar, och som användare får du stöd från riktiga människor bakom skrivbordet för att hjälpa dig i händelse av problem.

Call Recorder iCall

Högt rankad och en favorit för många, Call Recorder iCall fungerar felfritt med ett 3-vägs samtalssystem för att spela in samtal samtidigt som processen är ganska enkel.

Efter att ha laddat ner appen måste du trycka på knappen Spela in och sedan trycka på knappen Slå samman samtal. Detta kommer att börja spela in ljudet så länge du håller igång konversationen. När samtalet avslutas har du inspelningen sparad direkt så att du kan lyssna på och dela.

Call Recorder iCall har ett mycket lätt att förstå gränssnitt och ett underbart supportteam också. Du kan börja använda deras gratis provperiod innan du hämtar deras premiumprenumeration.

Inga anteckningar

Du kan spela in och transkribera dina samtal med Samtalsinspelning av NoNotesen app som används av mer än 100 000 människor över hela världen.

Den kan spela in samtal av valfri längd och spara dem i molnlagring. Du får även möjlighet att dela dina inspelningar via Facebook och e-post. Vissa andra funktioner låter dig använda appen för diktering och QR-koder för att spara för uppspelning.

Den här appen är prenumerationsbaserad, men den låter dig spela in upp till 20 minuter utan kostnad varje månad. Så om du är någon som inte vill spela in samtal regelbundet, kan det kostnadsfria alternativet vara tillräckligt för dig.

Call Recorder Lite

En annan praktisk app, Call Recorder Litekan spela in inkommande och utgående samtal på din iPhone med hjälp av 3-vägssamtal.

Denna app har uppspelningskontroller och justeringar för de inspelade samtalen. Du kan ladda ner och dela dem på sociala medieplattformar, e-postmeddelanden, iMessage och molntjänster.

Som gratisanvändare skulle du kunna spela in samtal i full längd men bara kunna lyssna på de första 60 sekunderna av det. För att lyssna på hela inspelningen måste du uppgradera till deras Pro-version.

CallRec Lite

Som ovanstående app, CallRec Lite tillåter bara att lyssna på de första 60 sekunderna av det inspelade samtalet för den kostnadsfria planen.

Den lagrar alla dina inspelningar på deras säkra server, från vilken du kan dela den över eller säkerhetskopiera den på molnlagringstjänster. Den kan spela in både inkommande och utgående samtal sömlöst.

Slutsats

Jag hoppas att ovanstående samtalsinspelningsappar för iPhone hjälper dig att hålla register över dina viktiga konversationer. Du kan använda dem för personliga och såväl professionella situationer.