De bästa trådlösa tangentborden för resor

Med framväxten av den resande distansarbetaren finns det en ständigt ökande efterfrågan på teknik för att göra deras upplevelse mer bekväm och bekväm. Ett viktigt verktyg resenärer behöver är ett trådlöst tangentbord.

Trådlösa tangentbord har olika funktioner, men de bidrar alla till smärtfri rygg och bekväma arbetsstationer. Resenärer behöver dock också tangentbord som enkelt får plats i deras bagage, medan bakgrundsbelysning och parning av flera enheter är funktioner som också kan vara av intresse.

Här är några av de bästa trådlösa tangentborden för resor som finns tillgängliga idag.

Våra toppval för trådlösa resetangentbord 2023

Logitech K380

Bäst överlag

Ett prisvärt tangentbord för anslutning till flera enheter

$30 $40 Spara
10 USD

Logitech K380 är det bästa valet av trådlöst tangentbord för resenärer som behöver ansluta till flera enheter samtidigt. Den kan paras ihop med upp till tre enheter samtidigt, vilket gör att du kan skriva på din telefon, laptop eller surfplatta bekvämt och bekvämt. Tangentbordet är också väldigt tyst och erbjuder anmärkningsvärd batteritid, smala dimensioner och ett tilltalande pris.

Fördelar

 • Universell kompatibilitet
 • Prisvärd
 • Utmärkt batteritid
 • Bekväma, lågprofilerade och tysta tangenter
 • Fina färgval

Nackdelar

 • Kompaktheten äventyrar vissa nyckelstorlekar
 • Ingen bakgrundsbelysning

Om du behöver ett trådlöst tangentbord som du kan använda med flera enheter samtidigt är Logitech K380 ett bra val. Du kan snabbt byta från att skriva ett textmeddelande på din telefon till att skriva på din bärbara dator och sedan vidare till din surfplatta med enkla knapptryckningar, vilket håller dig i ögonblicket och fokuserad.

Det är dock inte bara ett tangentbord för resenärer. Kontors- och distansarbetare kommer också att älska dess låga och tysta nycklar. Även om ABS-plasten kan kännas lite på den lågkvalitativa sidan, bidrar den till den tysta prestandan. Saxnycklarna är också rundade och lätt skövlade för att matcha dina fingertoppar för komfort.

Måttmässigt är detta tangentbord relativt litet och smalt. Det är inte den lättaste på mer än 14 uns men är fortfarande tillräckligt lätt för att vara lätt att transportera. Resenärer kan enkelt skjuta in den i sitt bagage innan de sätter sig på planet eller tåget till nästa destination.

Två AAA-batterier driver K380 och ger den en anmärkningsvärd 24-månaders livslängd. Laddning är en börda du inte behöver oroa dig för, och att köpa ersättningsbatterier är något du sällan behöver göra.

Logitech MX Keys Mini

Bästa premium

Ett premiumtangentbord med avancerade funktioner och konstruktion

$90 $100 Spara
10 USD

Logitech Keys Mini är ett premium trådlöst tangentbord med utmärkt konstruktion och kvalitetsfunktioner. Denna kompakta version av MX Keys utelämnar det numeriska tangentbordet, vilket gör det till ett mer kompakt val för resenärer. Du kan ansluta upp till tre enheter, och praktiska funktioner som systemavstängning och dikteringsnycklar ökar bekvämligheten.

Fördelar

 • Fint urval av färger
 • Mac-specifik version tillgänglig
 • Bekvämt, ergonomiskt tangentbord
 • Kan ansluta till tre enheter samtidigt
 • Bakgrundsbelyst

Logitech har släppt en kompakt version av företagets MX Keys trådlösa tangentbord med Logitech MX Keys Mini. Med 18 oz är det faktiskt lite av en mellanvikt. Byggnaden är dock solid och tangentbordet är fortfarande lätt att bära tack vare dess kompakta mått.

Den numeriska knappsatsen är den viktigaste utelämnandet för att hjälpa den att uppnå ”mini”-status. Så om du är en resenär som arbetar med siffror, kanske du vill välja den fullständiga versionen.

Att skriva är en bekväm upplevelse. Tangenterna har en ”scooped” design för bättre ergonomi och behaglig taktil feedback. Men om du föredrar en platt skrivupplevelse kanske tangentbordets permanenta lutning inte passar dina behov.

MX Keys Mini har också en bekväm ”Easy Switch” som låter dig para ihop med upp till tre enheter. Dessutom får du en systemmute-knapp som tystar din mikrofon över hela linjen, tillsammans med användbara emoji- och dikteringsnycklar.

Tangentbordet har mjuk bakgrundsbelysning som tänds automatiskt när dina händer är nära. Det är en värdefull funktion som vissa tangentbord med liknande priser inte inkluderar. Du kan dock stänga av den för att bevara batteritiden och förlänga den från i genomsnitt 10 dagar till upp till fem månader.

Arteck HB030B

Bästa värde

Ett prisvärt bakgrundsbelyst tangentbord

Om du letar efter ett billigt trådlöst tangentbord som fortfarande erbjuder utmärkt kvalitet, överväg Arteck HB030B. Trots att den är så prisvärd har den en bekväm bakgrundsbelysning som säkerställer att du kan avsluta ditt arbete utomhus, även efter att solen har gått ner. Det finns till och med en automatisk vilofunktion som hjälper till att bevara den redan utmärkta batteritiden. Resenärer kommer också att älska de kompakta och lätta dimensionerna som gör det enkelt att packa undan.

Fördelar

 • Val av bakgrundsbelysningsfärg och ljusstyrka
 • Prisvärd
 • Bra batteritid
 • Auto sleep
 • Kompakt och lätt

Nackdelar

 • Parning med en enhet
 • Kan vara olämpligt för stora händer

Att leta efter ett ekonomiskt prissatt men pålitligt trådlöst tangentbord för att få jobbet gjort medan du reser är en knepig uppgift. Trots att den saknar ett catchy namn är Arteck HB030B ett utmärkt alternativ med en mycket överkomlig prislapp.

Dess bästa egenskap är att den är bakgrundsbelyst. Inte bara det, utan du kan välja mellan sju djupa och fylliga färger, allt från djupblått till lila. Det finns också två ljusstyrkanivåer och en automatisk insomningsfunktion. Det sistnämnda är särskilt praktiskt eftersom det kommer att hjälpa till att spara batteri när du blir upptagen med det där kaffepauskonversationen på arbetsplatsen.

Ur ett portabilitetsperspektiv är tangentbordet 10×6 tum och väger drygt sex uns, vilket gör det anmärkningsvärt kompakt och lätt. Den kommer lätt att glida in i vilket handbagage eller dagväska som helst, eftersom den bara är en kvarts tum tjock. Även om du kanske tycker att det är lite trångt om du har stora händer, är det tyst och bekvämt att skriva.

Detta tangentbord är kompatibelt med alla större operativsystem, och enligt Arteck har de uppladdningsbara batterierna en livslängd på 6 månader. Företaget baserar dock denna batteritid på två timmars skrivning om dagen med bakgrundsbelysningen avstängd.

Apple Magic Keyboard

Bäst för Apple

Det berömda magiska tangentbordet för Apple-användare

Apple Magic Keyboard är designat för Apple-produkter. Det är ett smalt, fjäderlätt tangentbord som knappt märks när du reser och som är bekväm att skriva på i timmar. Det kan vara lite dyrare än andra trådlösa tangentbord, men batteriet har lång livslängd och installationen är sömlös.

Fördelar

 • Lätt och smal
 • Bra byggkvalitet
 • USB-C till Lightning-kabel ingår
 • Batteri som håller länge

Nackdelar

 • Ingen bakgrundsbelysning
 • Tangentbordslayout passar bäst för Apple-produkter

Apple Magic Keyboard är ett trådlöst tangentbord till premiumpriser som kommer att tillfredsställa alla resenärers behov av en bekväm och tyst skrivupplevelse. Även om Apple naturligtvis har marknadsfört detta tangentbord specifikt till sina användare, fungerar det faktiskt bra med Windows-bärbara datorer och Android-enheter, även om tangentbordslayouten naturligtvis är bäst lämpad för Apple-enheter.

Det inbyggda litiumjonbatteriet håller länge; det kommer att driva ditt tangentbord i ungefär en månad i genomsnitt, och det är enkelt att ställa in det. Du kan helt enkelt para ihop den med din enhet och genast börja arbeta.

Tangentbordet är tunt nedtill och något tjockare upptill. Höjden vid mellanslagstangenten är bara 0,16 tum. För ergonomiska ändamål stiger denna höjd stadigt till mindre än en halv tum på toppen, vilket gör den otroligt smal. Och med en vikt på bara ett halvt pund kommer du knappt att märka att detta tangentbord glider in i något bagage eller någon väska.

Ett potentiellt problem är att den inte är bakgrundsbelyst, så att använda den i svagt ljus kan vara ett problem. Denna modell har inte heller ett touch-ID eller en numerisk knappsats. Båda dessa funktioner är tillgängliga på andra modeller. Men innan de köper bör resenärerna överväga den extra kostnad, längd och vikt som dessa funktioner kommer att lägga till.

Samsers hopfällbara Bluetooth-tangentbord

Bästa hopfällbara

Ett hopfällbart trådlöst tangentbord för kompakt resor

$30 $39 Spara
$9

Om du vill stoppa in ditt trådlösa tangentbord i en bakficka när du är på språng behöver du en hopfällbar modell. Samsers hopfällbara Bluetooth-tangentbord gör just det, samtidigt som det är tunt. Den är kompatibel med nästan alla enheter och kommer med en gratis telefonhållare. Dessutom säkerställer den automatiska start- och snabbstartsfunktionerna att du kan skriva snabbt.

Fördelar

 • Robust fodral i konstläder
 • Enkel ihopkoppling
 • Bred kompatibilitet
 • Automatisk ström på/av
 • Telefonställ ingår

Ett hopfällbart trådlöst tangentbord är ett alternativ för resenärer som vill stoppa in det i en bakficka eller handväska när du är på språng. När det väl är ihopfällt är detta Samsers-tangentbord i handflatan och fortfarande relativt tunt. Och den har en knappt märkbar vikt på bara 5,5 uns.

Tangentbordet ser stilrent ut och har fjädrande saxbrytare och ett slitstarkt fodral i konstläder. Den slås på och kopplas ihop med din senaste enhet automatiskt när du fäller upp den och stängs av när du fäller bort den igen. Även om du kan börja skriva snabbt, tar upplevelsen lite att vänja sig vid eftersom vissa nyckelstorlekar är mindre än vanligt på grund av det centrala gångjärnet.

Samsers hopfällbara Bluetooth-tangentbord är kompatibelt med nästan alla enheter, inklusive iOS, Android och Windows. Den levereras med en gratis telefonhållare, vilket är användbart om du arbetar från din telefon eller vill skicka meddelanden till vänner och familj medan du arbetar på din bärbara dator.

De två AAA-batterierna har dock inte en anmärkningsvärd livslängd som andra trådlösa tangentbord. Men med 40 timmars kontinuerlig användning möjlig behöver den fortfarande inte laddas obekvämt varannan dag.

Microsoft Designer kompakt tangentbord

Bästa batteritid

Ett kompakt tangentbord med otrolig batteritid

$60 $70 Spara
10 USD

Microsoft Designer Compact Keyboard kan vara lite dyrare än andra trådlösa tangentbord, men det erbjuder många praktiska funktioner. En av dessa är Expressive Input Key, som ger enkel åtkomst till en mängd olika emojis. Det är ett bekvämt tangentbord att skriva på, har enastående batteritid och är kompakt och lätt, vilket gör det till ett bra val för alla typer av resenärer.

Fördelar

 • Väldigt smal
 • Enastående batteritid
 • Utmärkt trådlös räckvidd
 • Expressiva inmatnings- och skärmklippstangenter
 • Optimerat tangentavstånd och nyckelfärd

Nackdelar

 • Inga justerbara benstativ
 • Ingen bakgrundsbelysning

En rolig funktion hos Designer Compact Keyboard är vad Microsoft refererar till som en Expressive Input Key, som i grunden är en snabbåtkomstknapp för emojis. Dessutom finns det en skärmklippsnyckel för att enkelt fånga, kopiera, klistra in och dela.

Den har en anmärkningsvärd tjocklek på 0,38 tum, och även med de fyra erforderliga litiummetallbatterierna är den fortfarande lätt på 10 oz. Du kan också växla mellan tre anslutna enheter, och det är kompatibelt med olika operativsystem, användbart för resenärer som använder olika enheter på språng.

Det är ett mycket bekvämt tangentbord med låg profil att skriva på med optimering av vinkel, tangentavstånd och tangentrörelse. Det är bekvämare och mer pålitligt än de flesta trådlösa tangentbord, särskilt när du tänker på den trådlösa räckvidden på 33 fot. Den tillförlitligheten sträcker sig till tangentbordets enastående 36-månaders batteritid som tillhandahålls av de fyra litiummetallbatterierna.

En säljs separat numerisk knappsats är också tillgänglig om du är en resande revisor, dataanalytiker eller liknande och matar in många siffror när du arbetar.

Logitech K480

Bäst för smartphones

En inbyggd vagga för smartphones och bärbara datorer

$35 $50 Spara
15 USD

För resenärer som arbetar från en telefon eller surfplatta har Logitech K480 en inbyggd vagga för att hålla din enhet på plats. Även om detta ökar vikten och volymen på tangentbordet, behöver du inte packa en separat hållare. Du kan också para ihop tangentbordet med upp till tre enheter med den bekväma Easy-Switch Dial, samtidigt som det också är hållbart och spillbeständigt.

Fördelar

 • Kan paras ihop med tre enheter samtidigt
 • Bra batteritid
 • Easy-Switch Dial
 • Spilltålig

Nackdelar

 • Tyngre än de flesta trådlösa tangentbord

Om du är den typen av resenär som arbetar från en telefon eller surfplatta kanske du är intresserad av Logitech K480. Även om den är tyngre än de flesta trådlösa tangentbord på grund av en extra inbyggd vagga, förnekar den behovet av en extra hållare för din telefon eller surfplatta när du reser.

Det är enkelt att kommunicera med kollegor på din telefon medan du arbetar på din surfplatta genom att använda den bekväma Easy-Switch Dial. Det låter dig arbeta eller spela med upp till tre enheter samtidigt på alla större plattformar.

Tangentbordet är bekvämt att använda, men det har ingen premiumkänsla. Men det är inte heller en premium-prisad enhet. Vad du får är ett bra tangentbord som utför sin primära funktion att para ihop och växla mellan tre enheter riktigt bra. En extra bonus är dess hållbarhet och spillmotstånd på upp till 60 ml oavsiktligt spill.

OMOTON Ultratunt Bluetooth-tangentbord

Bäst för iPads

Ett Apple Magic Keyboard-alternativ för iPads och iPhones

$16 $21 Spara
$5

För resenärer med iPads och iPhones som inte vill investera i ett dyrt Apple Magic Keyboard är OMOTON Ultra-Slim ett bra alternativ. Även om vissa mindre problem kan finnas med MacBooks, är det ett prisvärt alternativ för de flesta andra Apple-produkter. Den är lätt och anmärkningsvärt smal och bör lätt glida in i vilken djup ficka eller påse som helst.

Fördelar

 • Bra val av färger
 • Lätt och slimmad
 • Prisvärd
 • Automatiskt viloläge
 • Premium-look design

Nackdelar

 • 10 meters arbetsavstånd
 • Batterier ingår ej

Resenärer som använder iPads eller iPhones när de är på språng men inte vill investera i ett premiumpris Apple Magic Keyboard kan vara intresserade av OMOTON Ultra-Slim. Vid första anblicken kanske du tror att det faktiskt är ett Apple Magic Keyboard. Det är dock ett mycket mer prisvärt alternativ om du är glad att offra en robust aluminiumkonstruktion för plast.

iPads och iPhones är de primära avsikterna med detta tangentbord. Det fungerar inofficiellt med andra operativsystem, men snabbtangenterna kanske inte fungerar korrekt. Det kommer också att fungera med en MacBook men med begränsad funktionalitet.

För reseändamål är den lätt på under 10 oz och har kompakta dimensioner, särskilt den otroliga 0,2 tum tjockleken. Däremot förhindrar facket på botten där du hyser batterierna att packningen blir absolut strömlinjeformad. Däremot ger facket tangentbordet ett bekvämt ergonomiskt lyft.

Kraftmässigt får du cirka 30 dagars användning. OMOTON hävdar dock att du kan förlänga detta avsevärt genom att sätta tangentbordet i automatiskt viloläge för att förlänga batteritiden med upp till sex månader.

Vad du ska leta efter i ett trådlöst resetangentbord

När du köper ett trådlöst tangentbord finns det några saker du måste tänka på. Först är måtten. Passar tangentbordet lätt i ditt handbagage eller dagsväska? De flesta trådlösa tangentbord gör det, men du bör dubbelkolla om du köper ett med en numerisk knappsats. Du måste också tänka på vikten. Även om vissa är tyngre än andra, är de flesta trådlösa tangentbord tillräckligt lätta för resor.

Kompatibilitet är en annan faktor. Många trådlösa tangentbord har universell kompatibilitet, men vissa kanske fungerar bättre med ett operativsystem än andra. Apple Magic Keyboard, till exempel, är designat för Apple-produkter, men du kan fortfarande använda det med Windows, även om allt kanske inte fungerar som förväntat.

Tangentbordskomfort är ett annat problem. Trådlösa tangentbord använder i allmänhet saxbrytarmekanismer, som är bekväma och tysta. Vissa mindre dyra tangentbord kan använda olika mekanismer, till exempel en membranomkopplare. De är fortfarande bekväma och tysta men mindre hållbara och kan sakna lyhördhet för spelare. Arteck HB030B faller i den senare kategorin, men dess höjdpunkt är dess överkomliga prislapp. Å andra sidan har Logitech MX Keys Mini bekväma, ergonomiskt designade nycklar som är fantastiska att skriva på men är mycket dyrare.

Andra överväganden är bakgrundsbelysning, batteritid, möjligheten att ansluta till flera enheter och, naturligtvis, priset. Vårt bästa val är Logitech K380. Du kan ansluta till upp till tre enheter, och den har ett tyst, bekvämt tangentbord och utmärkt batteritid. Den finns också till ett fantastiskt pris med tanke på dess kvalitet.

Logitech K380

Bäst överlag

Ett prisvärt tangentbord för anslutning till flera enheter

$30 $40 Spara
10 USD

Logitech K380 är det bästa valet av trådlöst tangentbord för resenärer som behöver ansluta till flera enheter samtidigt. Den kan paras ihop med upp till tre enheter samtidigt, vilket gör att du kan skriva på din telefon, laptop eller surfplatta bekvämt och bekvämt. Tangentbordet är också väldigt tyst och erbjuder anmärkningsvärd batteritid, smala dimensioner och ett tilltalande pris.

Fördelar

 • Universell kompatibilitet
 • Prisvärd
 • Utmärkt batteritid
 • Bekväma, lågprofilerade och tysta tangenter
 • Fina färgval

Nackdelar

 • Kompaktheten äventyrar vissa nyckelstorlekar
 • Ingen bakgrundsbelysning