De bästa trådlösa hörlurarna för att titta på TV 2024

Alla gamla hörlurar duger helt enkelt inte för att titta på TV. Att försöka se en film med bascentrerade hörsnäckor kommer sannolikt att resultera i dämpad dialog, medan du släpper in omvärlden om de inte har brusreducering. Oavsett dina behov finns det ett överflöd av fantastiska trådlösa hörlurar för att titta på TV.

Bästa trådlösa hörlurarna för att titta på TV totalt sett: Sennheiser RS ​​195

Sennheiser

Sennheiser RS ​​195 är ett trådlöst RF-hörlurssystem speciellt designat för TV-tittande. Dessa hörlurar är en uppgraderad version av RS 185s och är överlägsna sina föregångare tack vare en ny design med stängd baksida som ger passiv brusreducering och minimerar ljudläckage.

Dessutom har 195-talet ett brusdämpande läge som ytterligare minskar bakgrundsbruset, medan olika förinställda alternativ förstärker specifika frekvenser, med särskild tonvikt på mellanregistret. Allt detta gör det möjligt för RS 195s att leverera dialoger med ökad tydlighet och förbättrad förståelse.

Sennheiser RS ​​195

Bäst överlag

$268 $300 Spara $32

Sennheiser RS ​​195 trådlösa hörlurssystem erbjuder en stängd design för passiv brusreducering och minimerat ljudläckage. Med förbättrad dialogtydlighet, ett brusdämpande läge och en musiklyssningsfunktion för ett bredare dynamiskt omfång, ger dessa hörlurar exceptionell ljudkvalitet för en njutbar underhållningsupplevelse.

Fördelar

 • Musiklyssningsfunktion med utökat dynamiskt omfång
 • RF-sändaren fungerar som en laddningsvagga
 • Upp till 18 timmars batteritid
 • 328 fot (100 meter) transmissionsräckvidd
 • Stöder analoga och digitala ingångar

Nackdelar

 • Inkompatibel med Bluetooth

Bästa trådlösa budgethörlurar för att titta på TV: Avantree HT5009

Avantree

Avantree HT5009-hörlurarna går utöver bara rimliga priser. Med en anmärkningsvärd batteritid på upp till 40 timmar, ger de gott om användningstid för binge-watching-sessioner. De har också en pålitlig trådlös räckvidd på 50 meter, och med integrerad FastStream Bluetooth garanterar de även latens under 40ms för en perfekt synkroniserad upplevelse.

Dessutom, deras förmåga att ansluta till soundbars eller stereo AV-receiver gör dem till ett idealiskt val för personer som är hörselskadade, särskilt när de njuter av TV-tid med familjen. Du kan helt enkelt bära hörlurarna medan alla andra lyssnar via högtalare.

Avantree HT5009

Bästa budgeten

$120 $130 Spara $10

Avantree HT5009-hörlurarna är kompatibla med alla TV-apparater och har en pålitlig 50-meters anslutningsräckvidd med en imponerande batteritid på upp till 40 timmar för utökad binge-watching. Med sin integrerade FastStream Bluetooth-teknik levererar dessa hörlurar också perfekt synkroniserat ljud.

Fördelar

 • Universell kompatibilitet
 • Genomgångsstöd
 • Hyfsat anslutningsräckvidd
 • Överkomligt prisläge
 • FastStream Bluetooth

Nackdelar

 • Saknar optimal frekvensbalans när man lyssnar på musik

Bästa brusreducerande trådlösa hörlurar för att titta på TV: Yamaha YH-L700A

Yamaha

Om aktiv brusreducering är din högsta prioritet kan Yamaha YH-L700A vara den uppsättning trådlösa TV-burkar du har letat efter. ANC anpassar sig kontinuerligt till din miljö, vilket säkerställer en mer fokuserad TV-upplevelse samtidigt som den bibehåller utmärkt ljudkvalitet. Om du behöver vara mer medveten om din omgivning kan du aktivera Ambient Sound Mode för att selektivt tillåta specifika frekvenser – perfekt när du väntar på viktiga samtal eller leveranser.

Yamaha YH-L700As erbjuder också ett 3D-ljudfält som emulerar ljudkvaliteten i en biograf. Dessutom, med head tracking-teknik, anpassas ljudfältet till dina rörelser, vilket ger djup och rumslig noggrannhet, vilket gör Yamaha YH-L700As till ett utmärkt val för en fängslande hemmabioupplevelse.

Yamaha YH-L700A

Bästa brusreduceringen

$346 $500 Spara $154

Yamaha YH-L700A hörlurar utmärker sig i ANC-teknik och blockerar effektivt oönskat brus samtidigt som de bibehåller överlägsen ljudkvalitet. Med sina anmärkningsvärda 3D-ljudfält och head-tracking-funktioner ger dessa hörlurar en oöverträffad uppslukande upplevelse, vilket gör dem till det perfekta valet för en fängslande hemmabioanläggning.

Fördelar

 • Stöd för Bluetooth 5.0 och aptX Adaptive
 • Enkla kontroller
 • 34 timmars batteritid
 • Utmärkt ANC med Ambient Sound Mode
 • Uppslukande 3D-ljudfält med huvudspårning

Bästa trådlösa hörlurar för TV med lång batteritid: Jabra Elite 85h

Jabra

De Jabra Elite 85h Hörlurar har en anmärkningsvärd batteritid på upp till 36 timmar. Denna laddning låter dig ta dig igenom mer än 15 filmer i genomsnitt, och att använda den utmärkta brusreduceringen har liten eller ingen effekt på dess livslängd.

SmartSound ANC kan anpassa sig till olika miljöer, vilket innebär att du kan njuta av dina shower även i de mest bullriga hushållen. Och med alternativet HearThrough omgivningsljud kan du lyssna efter besökare eller till och med ha en konversation utan att behöva pausa TV:n. Du kan till och med ta kristallklara samtal genom hörlurarna när de kommer.

Jabra Elite 85h

Bästa batteritid

Jabra Elite 85h-hörlurarna erbjuder en imponerande batteritid på upp till 36 timmar, adaptiv brusreducering för uppslukande ljud i alla miljöer och möjligheten att hålla sig medveten om din omgivning med HearThrough-funktionen. Med kristallklar samtalskvalitet, anpassning via Jabra Sound+-appen och en hållbar design ger dessa hörlurar en mångsidig och högkvalitativ ljudupplevelse.

Fördelar

 • Åtta inbyggda mikrofoner minskar bakgrundsljudet för kristallklara samtal
 • Jabra Sound+ app för EQ-justering och profilskapande
 • HearThrough omgivande ljudteknik
 • Hållbar och vattenavvisande
 • Imponerande batteritid även när du använder ANC

Nackdelar

 • Lite ombonad på större huvuden

Mest bekväma trådlösa hörlurar för att titta på TV: Sony WH-1000XM5

Kris Wouk / MakeUseOf

Om du är särskilt sugen på att köpa de mest bekväma trådlösa hörlurarna för omfattande maratonpass framför lådan, är Sony WH-1000XM5s ett enastående val. Dina öron kommer fortfarande att vara svala och bekväma även efter att ha sett hela säsonger av din valda show.

De har en välbalanserad ljudprofil som levererar djup bas och klara mellantoner. Låga frekvenser stör inte dialogen, men det finns en equalizer som du kan justera i appen för att anpassa ljudet efter dina önskemål.

Den avancerade ANC-tekniken använder dubbla brussensorer för att blockera brus, vilket ger dig en mer fokuserad TV-upplevelse. Du kan också växla till Ambient Sound Mode med en snabb knapptryckning, medan Auto NC Optimizer förbättrar brusreduceringen i enlighet med din omgivning.

Sony WH-1000XM5

Mest bekväma

$344 $400 Spara $56

Sony WH-1000XM5-hörlurarna ger exceptionell komfort för längre användning och ger en välbalanserad ljudprofil med djup bas och klara mellantoner. Med avancerad brusreducerande teknik och möjligheten att ringa kristallklara samtal är dessa hörlurar ett utmärkt val för TV-entusiaster.

Fördelar

 • 30 timmars batteritid
 • Tre minuters snabbladdning för tre timmars lyssning
 • Kristallklar samtalskvalitet
 • Intuitiva pekkontroller
 • Branschledande brusreducering
 • Anpassningsbar EQ

FAQ

F: Hur ansluter jag trådlösa hörlurar till min TV?

Bluetooth är det vanligaste sättet att ansluta trådlöst. Sätt helt enkelt dina hörlurar i parningsläge, vilket vanligtvis innebär att du trycker på strömknappen tills du får en blinkande lysdiod eller hör ett pip.

Efter detta måste du gå till dina TV-inställningar, följt av ljud- eller ljudinställningar. Gå till ”ljud ut” och välj ”använd trådlös högtalare.” Klicka på ”Bluetooth-enhet”, leta sedan upp namnet på dina hörlurar och anslut. Dina hörlurar och TV bör nu vara ihopparade. Detta är dock allmänna riktlinjer och stegen kan variera från TV till TV.

Om din TV är en äldre modell kanske den inte har ett Bluetooth-alternativ. I så fall måste du investera i en Bluetooth-mottagare. Anslut den till din TV:s ljudutgång och koppla sedan ihop dina hörlurar.

Om du har köpt en uppsättning hörlurar med en RF-sändare kan du ansluta den till din TV:s ljudutgång eller 3,5 mm hörlursuttag och sedan justera TV-volymen till önskad nivå. Slå på dina hörlurar och justera volymen också.

F: Kan jag använda valfritt par trådlösa hörlurar med min TV?

Om du har hörlurar och en TV med Bluetooth, så ja. Äldre eller budgetvänliga TV-apparater kanske inte har Bluetooth-kapacitet. I så fall behöver du en Bluetooth-mottagare eller hörlurar med RF-sändare.

F: Vad är aktiv brusreducering?

ANC är en funktion som blockerar externt brus. Hörlurar som använder denna teknik har inbyggda mikrofoner och högtalare som fungerar på ett slags ”anti-brus” sätt för att blockera oönskade ljud. De är effektiva med låga frekvenser men mindre effektiva med högre.

Alla hörlurar har inte ANC. Vissa har passiv ljudisolering. Detta involverar vanligtvis tjockare öronkåpor eller täta spetsar för att blockera yttre störningar. Det är ett enklare, mindre effektivt sätt som återspeglas i kostnaden för burkarna.

F: Hur fixar jag ljudfördröjningen med mina hörlurar?

Om du använder Bluetooth-hörlurar kan du helt enkelt prova det gamla på/av-tricket. Att koppla bort och reparera hörlurarna kan mycket väl vara allt du behöver göra.

Om det inte fungerar, kontrollera om din TV och hörlurar använder samma Bluetooth-codec. Du hittar den här informationen i avsnittet Bluetooth i din TV:s inställningar. Dina hörlurars manual kommer att ha information om vilka codecs de stöder. Justera därefter och låt codecs matcha. Att välja rätt codec är viktigt, och du bör välja det bästa alternativet med låg latens.

Vissa TV-apparater har även justering av ljudfördröjning. Leta efter alternativ som ”ljudsynkronisering” eller ”AV-fördröjning”. Du kan justera tills ljud och bild matchar. Du kan också ladda ner appar som ”Bluetooth Audio Delay” eller ”TV Assist”, vilket kan vara användbart om din TV:s inställningar är av begränsad användning.

Andra felsökningsmetoder inkluderar att minimera avståndet mellan TV:n och dina hörlurar, uppdatera eventuella drivrutiner och firmware på både din TV och hörlurar och stänga av alla andra Wi-Fi- och Bluetooth-enheter som du inte använder för närvarande.