De bästa spelhandskarna 2023

Oavsett om du är en professionell spelare eller bara en tävlingsspelare, finns det flera anledningar till varför du kanske vill överväga att bära ett par spelhandskar. Från texturerade grepp och svetttransporterande tyger till kompressionsfunktioner för att minska kramper, ett par bra handskar kan ta ditt spelande till nästa nivå.

Järnklädd

Lätt och andas, dessa Ironclad Console Gaming Handskar är perfekta för att hålla dig i zonen för konkurrenskraftigt konsolspel. Tillgängliga i en mängd storlekar från Small till XL, dessa fullängdshandskar är precisionspassade för extra komfort och tillverkade av fukttransporterande tyg som hjälper till att hålla svettiga handflator borta.

Dessa handskar är maskintvättbara och kompatibla med pekskärm (med precisionsfingertoppar) och har ett konturmönster i handflatan som ger långvarig komfort och ett prestandagrepp för att förhindra oavsiktlig glidning under ett viktigt ögonblick.

Järnklädda konsolspelhandskar

Bästa spelhandskar överlag

Ett konturerat prestandagrepp, andningsbar och fukttransporterande design, och pekskärmskompatibilitet bidrar alla till att göra Ironclad Console Gaming Gloves till det övergripande bästa valet av spelhandskar.

Fördelar

 • Prestandagreppdesign
 • Fukttransporterande tyger
 • Precisionsfingertoppar
 • Pekskärmskompatibel
 • Maskintvättbar

Järnklädd

Från XX-Small till XX-Large, de järnklädda MIBR PC-spelhandskarna vänder sig till spelare av alla former och storlekar, vilket ger långvarig fingerlös komfort för PC-användare. De är gjorda av samma andningsbara och fuktavledande tyg som deras fullängdskonsoler men har ett par unika funktioner som gör dem idealiska för PC-spel.

Ett prestandagrepp av silikon hjälper till att hålla din mus säker, och ett keramiskt reglage med låg friktion verkar för att minska motståndet och håller musens rörelser jämna och exakta. Dessutom finns det extra handledsstoppning för din tangentbordshand, så att du med glädje kan delta i längre kampanjer utan obehag.

Med en fingerlös design som säkerställer att musklick och tangenttryckningar hålls snabba på triggerfingret och en ambidextrous stil som passar vänster- och högerhänta, är dessa spelhandskar för PC-spelare.

Järnklädda MIBR PC-spelhandskar

Bästa spelhandskar för PC

$34 $35 Spara
$1

Med extra handledsstödsvaddering och en skjutreglage med låg friktion för att rymma dragfria musrörelser, är de Ironclad MIBR PC Gaming Gloves idealiska för konkurrenskraftigt PC-spel.

Fördelar

 • Fukttransporterande
 • tvåhänt
 • Handledsstödsvadd
 • Tillåt mjuka och exakta musrörelser

Nackdelar

 • Dyr
 • Inte idealisk för tygmusmattor

Skummande ödla

Foamy Lizard Gaming Grip-handskarna är gjorda av stretchigt silikon och är lätta och bekväma och mycket effektiva för att bekämpa den svettiga uppbyggnaden som kan bli resultatet av intensiva spelsessioner.

En hexagonal dragbelagd handflata ger ett imponerande lugnande spelgrepp, även när dina händer är svettiga, och det mjuka tygskalet tillåter helt obegränsad rörelse när du spelar.

Tillgängligt i storlekarna Small, Medium och Large, varje förpackning innehåller två par spelhandskar, som representerar utmärkt värde för pengarna.

Foamy Lizard Gaming Grip Handskar

Prisvärda spelhandskar

Ett oklanderligt greppbelagt handgrepp och anti-svettdesign gör Foamy Lizard Gaming Grip Gloves till ett idealiskt val för spelare. Och med två par i varje förpackning ger de också mycket för pengarna.

Fördelar

 • Fukttransporterande design
 • Två par handskar ingår
 • Hexagonala dragbelagda hand- och fingergrepp
 • Perfekt för svettiga händer

Nackdelar

 • Passar inte pekskärmsspel

GRATIS

Tekniskt sett är FREETOO Copper Arthritis Handskar inte specifikt designade som spelhandskar. Men de är idealiska för spelare som lider av karpaltunnelsyndrom, RSI, artrit, svullnad eller annan associerad handsmärta.

Tillverkade av 85% koppartyg och 15% spandex, ger de extra kompression för oroliga leder och full täckning för att möjliggöra långspelssessioner. Den kontinuerliga kompressionen de ger kan hjälpa till att öka din blodcirkulation, vilket ger välbehövlig lindring under både arbete och lek.

Koppar- och silikonskalet är också fukttransporterande, så de är också effektiva som ett anti-svettalternativ. Ett idealiskt val för spelare som behöver lite extra stöd för att njuta av sin favoritsysselsättning.

FREETOO Kopparartrithandskar

Bästa spelhandskar för karpaltunnel

$30 $38 Spara
$8

FREETOO kopparartrithandskar ger extra kompression för att lindra ledvärk och svullnad, och är den idealiska lösningen för spelare som lider av karpaltunnel, RSI och annan associerad ledvärk.

Fördelar

 • Ge extra kompression för besvärliga leder
 • Kan hjälpa till att öka blodcirkulationen
 • Anti-svett design
 • Ge varaktig komfort

Nackdelar

 • Inte lika hållbara som vissa andra spelhandskar

Onissi

Om Sim-racing är din grej, då kan dina varvtider utan tvekan använda en boost med hjälp av ett par pålitliga racinghandskar. Det är där ONISSI Pro Gaming Gloves kommer in.

De är speciellt designade med ett anti-halk mockaliknande tyg som täcker hela handflatan och ger ett förbättrat grepp, oavsett om du använder en handkontroll eller ett racerhjul. Och eftersom dina fingrar är fingerlösa, förblir dina fingrar i direkt kontakt med knappar och kontroller så att dina hand-öga-svar förblir pixelskarpa.

Dessutom håller deras svettsäkra design dina händer torra medan du är upptagen med att försöka raka bort de där tiondelar av en sekund. För racingspelare är detta ett par handskar som du vill ta med dig till banan innan du startar motorn.

ONISSI Pro spelhandskar

Bästa spelhandskar för SIM Racing

Med sitt förbättrade racinggrepp och svettsäkra design är ONISSI Pro Gaming Gloves det perfekta valet för fans av Sim Racing-titlar.

Fördelar

 • Förbättrat racinggrepp
 • Svettsäker design
 • Tvättbar
 • Justerbar

Nackdelar

 • Endast två storlekar tillgängliga
 • Inte den snyggaste av handskar

FAQ

F: Vad är spelhandskar till för?

Spelhandskar används ofta av konkurrenskraftiga och professionella spelare. Många av dem ger ett förbättrat, halkfritt grepp för gamepads och kontroller och har en anti-svett, fukttransporterande design för att motverka svettiga handflator.

Mer specialiserade handskar kan ge lindring för konsol- och PC-spelare som lider av ledrelaterade problem, vilket ger dem ett sätt att spela bekvämt längre.

F: Varför är de flesta spelhandskar fingerlösa handskar?

Med fingerlösa spelhandskar drar spelarna nytta av ett förbättrat halkskydd utan att det hindrar deras snabba finger- och tumrörelser.

F: Kan spelhandskar hjälpa till med karpaltunnel?

Det finns specialhandskar, lämpliga för spel, som ger extra kompression och kan hjälpa till att uppmuntra blodflödet. Genom att lägga till extra kompression till dina leder kan de hjälpa till att lindra smärta och svullnad och låta dig spela bekvämt längre. Dessa handskar kan hjälpa spelare med karpaltunnel, såväl som RSI, artrit och andra ledrelaterade åkommor.

F: Kan spelhandskar hjälpa mot svettiga händer?

De flesta spelhandskar är gjorda av tyger som hjälper till att transportera bort palmsvett, hjälper dig att behålla ett stadigt grepp om din handkontroll och minimerar risken att fumla på kontrollerna.

F: Hjälper kopparhandskar mot smärta i handleden?

Kopparkompression kan hjälpa till med ledvärk, förbättra rörligheten och minska stelhet. Kopparinfunderade kompressionshandskar värmer dina händer och fingrar, vilket i sin tur kan öka blodflödet och hjälpa till att minska inflammation runt lederna.

F: Hur kan jag annars skydda mina händer och handleder när jag spelar?

Förutom att investera i ett par spelhandskar kan du lätta på trycket på dina händer och handleder genom att värma upp innan du spelar och böja fingrar och handleder innan du börjar. Att ta regelbundna pauser hjälper också till att lindra trycket och hålla lederna smidiga.