De bästa Samsung Galaxy S24 Ultra-skalen från 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra kommer med ett ganska rejält begärt pris, och det är också en stor och jämförelsevis otymplig smartphone. Du kommer att vilja se till att du utrustar din med ett kvalitetsfodral för att skydda det från skada.

Bästa Samsung Galaxy S24 Ultra-fodralet totalt: Spigen Cryo Armor

Spigen

Spigen gör fantastiska fodral för Samsungs flaggskepp, och Galaxy S24 Ultra-exklusiva Spigen Cryo Armor är inget undantag. Den har en kombination av TPU, PC, grafit och silikonskivor, vilket gör den både hållbar och effektiv för värmereduktion.

Den har ett coolt geometriskt mönster över ryggen som är ventilerad för att öka luftflödet till din telefon. Spigens ArcticFlow-teknik använder termosilikon- och grafitark för att hålla din enhet svalare medan det ventilerade höljet absorberar och släpper värme, vilket gör detta till ett av de få smartphonefodral som kommer med ett integrerat kylsystem av olika slag.

Med fallskydd i militärklass, kompatibilitet med trådlös laddning och PowerShare, plus ett precisionsuttag för S-Pen, skulle du bli svårt att hitta ett mer praktiskt (eller snyggare) fodral för din S24 Ultra än detta.

Spigen Cryo Armor för Galaxy S24 Ultra

Bäst överlag

Spigens ArcticFlow-teknik hjälper till att hålla Spigen Cryo Armor-fodralet och din Galaxy S24 Ultra svalare längre med en ventilerad AirCube-design som är visuellt fantastisk och mycket effektiv.

Fördelar

 • ArcticFlow-teknik
 • Falltestad i militärklass
 • Trådlös laddning och PowerShare-kompatibel
 • Ventilerad design för att öka luftflödet
 • AirCube-mönstret ser väldigt coolt ut

Nackdelar

 • Inte MagSafe-kompatibel
 • Finns endast i blått eller rött

Bästa Budget Samsung Galaxy S24 Ultra Fodral: Oterkin Fodral

Oterkin

Om du letar efter det bästa fodralet för din S24 Ultra för minsta möjliga summa pengar är detta Oterkin-fodral väl värt att överväga. Långt under $20-strecket och tillgängligt i en mängd olika färgtoner, har detta budgetfodral mycket att erbjuda.

Den har falltestats i militärklass till 15 fot, så den är inte slarvig när det kommer till skydd. Den är kompatibel med MagSafe, så det är inga problem att knäppa på dina favorittillbehör heller. Dessutom är dess Nappa-texturerade mjuka gummihölje anti-fingeravtryck, anti-repor och anti-halk också, så det presterar när det kommer till hållbarhet också.

Oterkin magnetfodral för Galaxy S24 Ultra

Bästa budgeten

$16 $17 Spara $1

För budgetköpare är Oterkin Magnetic Case för Galaxy S24 Ultra ett av de bästa sätten att hålla din telefon skyddad, och erbjuder fallskydd av militärklass såväl som bekvämligheten med MagSafe-kompatibilitet.

Fördelar

 • Prisvärd
 • MagSafe-kompatibel
 • 15 fot Mil-grade falltestad
 • Anti fingeravtryck
 • Repfri

Nackdelar

 • Finishen är inte riktigt lika polerad som den är med fler premiumalternativ

Bästa robusta Samsung Galaxy S24 Ultra-fodralet: UAG Monarch

Urban Armor Gear

Urban Armour Gear är en av de bästa när det kommer till robusta fodral, och UAG Monarch för S24 Ultra fortsätter den vinstserien. Motsvarigheten till att vira en skottsäker väst runt din S24 Ultra, Monarch är skiktad med DuPont Kevlar för att ge din smartphone lite allvarlig förstärkning.

Falltestad i militärklass på höjder av 25 fot, detta är ett av de mest stöttåliga fallen på marknaden. Och UAG:s signatur taktiska grepp är också närvarande. Överdimensionerade taktila knappar, ett precisionsutskärning för S-Pen, integrerade lanyardankarpunkter och kompatibilitet med MagSafe och trådlös laddning avrundar detta imponerande paket.

UAG Monarch Pro för Galaxy S24 Ultra

Bäst robust

UAG Monarch erbjuder klassens bästa robusta skydd för din S24 Ultra. Förstärkt med branschledande Kevlar och med Mil-grade fallskydd upp till 25 fot, det finns inget bättre sätt att skydda din smartphone.

Fördelar

 • Förstärkt med DuPont Kevlar
 • Mil-grade falltestad topp 25 fot
 • Kompatibel med MagSafe
 • Kompatibel med trådlös laddning
 • Halkfritt taktiskt grepp

Nackdelar

 • Dyr
 • Lägger till lite bulk till en redan stor telefon

Spigen

Om du är ute efter ett genomskinligt fodral för att visa upp din S24 Ultras eleganta stil, är Spigen Liquid Crystal Case ett perfekt val. Det bevarar inte bara Ultras estetik, men det lägger inte heller till någon oönskad bulk till den heller.

Detta genomskinliga fodral är tillverkat av slitstarkt TPU och ger skydd mot fall av militärklass tack vare den inbyggda Air Cushion Technology. Som med de flesta andra fodral i Spigen S24-serien erbjuder den kompatibilitet med trådlös laddning och PowerShare och har en exakt öppning för S-Pen. Anti-gulningsmedel i detta falls sammansättning hjälper till att bibehålla varaktig transparens.

Spigen Liquid Crystal för Galaxy S24 Ultra

Bästa genomskinliga fodral

Visa upp din S24 Ultra med den kristallklara elegansen hos Spigen Liquid Crystal Case. Med dess anti-gulning design kan du njuta av bestående transparens som förbättrar utseendet på din telefon utan att lägga till någon oönskad bulk till ramen.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Anti-gulning
 • Air Cushion fallskydd
 • Trådlös laddning och PowerShare-kompatibel
 • Smal stil

Nackdelar

 • Ger endast grundläggande skydd

Bästa tunna Samsung Galaxy S24 Ultra-fodralet: Pitaka MagEZ fodral

Jerome Thomas / MakeUseOf

Om smal är din grej, då Pitaka MagEZ fodral borde vara på din radar. Detta MagSafe-kompatibla fodral är tillverkat av aramidfiber av flyg- och rymdkvalitet, vilket ger det ett av de mest unika utseenden vi har sett i ett fodral i S24-serien.

Den vävda aramidfibern är mycket motståndskraftig mot slitage och korrosion. Det ger även fodralet en fin, halkfri textur, samt en tillfredsställande taktil kvalitet. Själva fodralet stöder trådlös laddning, och det är uppfriskande att se återvunnet material som används vid tillverkning av kringutrustning för smartphones.

Skyddet som Pitaka MagEZ erbjuder är dock ganska minimalt, vilket gör detta lämpligt för alla som föredrar stilen och känslan av sitt telefonfodral över dess effektivitet när det gäller att skydda mot skador.

Pitaka MagEZ Case 4 för S24 Ultra

Bästa Slim Case

Pitaka MagEZ-fodralet för S24 Ultra är tillverkat av återvunnen aramidfiber av flyg- och rymdkvalitet och kombinerar en unik visuell stil med en tillfredsställande taktil upplevelse. Den kommer i tre olika färgtoner, så att du kan välja den look som passar dig.

Fördelar

 • Unik design
 • MagSafe-kompatibel
 • Halkskydd
 • Korrosionsbeständig
 • Tillverkad av återvunnet material

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Inte lika skyddande

FAQ

F: Vilka är skillnaderna mellan de olika Galaxy S24-modellerna?

Varje modell i S24-serien har olika skärmstorlekar. Standard S24 ger en 6,2-tums skärm, med Plus ger en något större 6,7-tums skärm. Ultra har den största skärmen från S24-serien, med sin 6,8-tumsskärm, och kommer med fyrkantiga, inte böjda, kanter.

Dessutom har S24 en FHD+-upplösning, medan Plus och Ultra har QHD+-skärmar.

S24 kommer med 8 GB RAM, medan Plus och Ultra båda har 12 GB RAM. S24 kommer med 128 eller 256 GB lagringsutrymme, medan Plus har 256 GB och 512 GB versioner. Ultra kommer i tre olika storlekar: 256 GB, 512 GB och 1 TB.

F: Kan jag använda mitt Galaxy S23 Ultra-fodral på min S24 Ultra?

Om du har ett Galaxy S23 Ultra-fodral kommer du inte att kunna använda det på din S24 Ultra. S24 Ultras unika dimensioner betyder att ditt gamla fodral inte passar, och du måste köpa ett nytt.

F: Hur överför jag mina data från en Android-telefon till en annan?

Ett av de enklaste sätten att överföra data mellan Android-telefoner är att använda SmartSwitch-funktionen. Du hittar detta under menyn Inställningar.

Starta SmartSwitch på båda telefonerna och välj sedan alternativet för att ta med data från gammal enhet. När du har startat behöver du helt enkelt följa instruktionerna på skärmen för att välja vilken data du vill överföra.

F: Hur rengör jag mitt S24 Ultra-fodral?

När du har tagit bort den kan du enkelt rengöra ditt S24 Ultra-fodral genom att bara använda en skål med varmt vatten med lite mild tvål.

Blötlägg ditt fodral i vattnet i några minuter för att låta tvålen göra sitt, och skrubba sedan försiktigt bort eventuell kvarvarande smuts med en tandborste eller en mjuk borste. Om du behöver lite extra rengöringskraft kan du använda lite bakpulver med borsten.