De bästa Samsung Galaxy S24-skalen från 2024

Med lanseringen av Samsungs Galaxy S24-serie kan du förvänta dig den vanliga flodvågen av fodral för att förbättra din upplevelse med de senaste telefonerna. Men vilka Galaxy S24-skal är de bästa? Från ultratunna alternativ till de som erbjuder klassens bästa robusta skydd, här är några av de bästa av de bästa för den minsta modellen i det nya sortimentet.

Spigen

Högt poäng över hela linjen är Spigen Ultra Hybrid för Samsung Galaxy S24. Den kommer med en rimlig prislapp och erbjuder fallskydd i militärklass tack vare sina Air Cushion-hörn. Dessutom gör kompatibilitet med trådlös laddning och PowerShare det till ett mångsidigt och bekvämt alternativ.

Tillverkat av en hållbar blandning av PC och TPU, är detta eleganta fodral utformat med en cool frostad nyans för en elegant och elegant look, med en dämpad beige kant. Andra färgkombinationer eller ett helt genomskinligt fodral finns också. Dessutom har den infunderats med blått harts för att ge bestående klarhet, vilket gör att du kan uppskatta det oförstörda, eleganta utseendet på din S24 längre.

Spigen Ultra Hybrid för Galaxy S24

Bäst överlag

Spigen Ultra Hybrid för Galaxy S24 ger den perfekta blandningen av prisvärdhet och funktionalitet. Med sitt minimalistiska utseende, fallskydd i militärklass och kompatibilitet med trådlös laddning, är den den perfekta matchningen för din S24.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Fallskydd i militärklass
 • Kompatibel med trådlös laddning och PowerShare
 • Anti-gulning design

Nackdelar

 • Erbjuder inte det robusta skydd som vissa kanske föredrar

SPINDELHÅL

Du kanske inte har hört talas om SPIDERCASE förut, men de har gjort drag på marknaden för telefonfodral, särskilt när det kommer till att tillverka anständiga och prisvärda alternativ till de mer premiumalternativen; och SPIDERCASE för Galaxy S24 är inget undantag.

För en överkomlig prislapp ger detta S24-fodral fallskydd i militärklass (upp till 12 fot), kraftigt flerskiktsskydd, inklusive ett 9H-skärmskydd i härdat glas och kameralinsskydd, och ett subtilt halkskydd som är resistent mot fingeravtryck och kladd. Den har preciserats för S24 och stör inte trådlös laddning.

Och om det enkla svarta utseendet inte fungerar kan du välja mellan flera färger för att ge din S24 lite mer piss.

SPIDERCASE Fodral och skärmskydd Combo

Bästa budgeten

$17 $20 Spara $3

SPIDERCASE Combo för Galaxy S24 erbjuder prisvärt allroundskydd med ett fodral, skärmskydd och kameralinsskydd, och är ett av de bästa budgetfodral som finns tillgängliga för telefonen.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Inkluderar skärmskydd och kameralinsskydd
 • 12 fot fallskydd i militärklass
 • Tillåter trådlös laddning
 • Utbud av färgställningar

Nackdelar

 • Inte den mest attraktiva designen
 • Skärmskyddet går att missa för fingeravtrycks-ID

Bästa robusta Samsung Galaxy S24-fodralet: UAG Pathfinder

Urban Armor Gear

Om det finns ett märke som vet hur man gör robust bra så är det UAG. Deras Pathfinder-sortiment täcker alla versioner av S24 och är det bästa alternativet om du letar efter robust skydd och inte har något emot att bjuda på ett mer premiumfodral.

Detta fodral har falltestats i militärklass på höjder av 18 fot och ger ett grepp som gör det svårt att glida ur händerna. Tillverkat av förstärkt TPU ger detta fodral ett robust skydd med massor av greppvänliga texturer. Dessutom tillhandahålls extra stötdämpning tack vare det invändiga sexkantsmönstret.

Den kommer med integrerade lanyardankarpunkter och är fortfarande tillräckligt tunn för att tillåta trådlös laddning. Det kanske inte är billigt, men det är betydligt billigare än att byta ut en trasig telefon.

UAG Pathfinder för Galaxy S24

Bäst robust

UAG Pathfinder för Galaxy S24 erbjuder kraftigt robust skydd plus bekväm MagSafe och trådlös laddningskompatibilitet, ett av de bästa skyddsfodral som man kan köpa för pengar.

Fördelar

 • Falltestad till 18 fot
 • Draggrepp
 • MagSafe-kompatibel
 • Trådlös laddning kompatibel

Otterbox

Med en snygg telefon som Galaxy S24 kanske du inte vill förstöra dess eleganta utseende genom att fästa ett fodral på den. Istället kan du få något liknande Otterbox Symmetry Seriessom är ungefär lika osynligt som ett telefonfodral kan bli, och gör ett bra jobb med att bevara S24:ans exteriör.

Symmetry har stötdämpande hörn och upphöjda kanter som skyddar skärmen och kameran. Den är kompatibel med trådlös laddning och har konstruerats för att ge bestående klarhet, vilket är betryggande med tanke på den ganska rejäla prislappen. Det finns också flera färgglada halvtransparenta mönster om du föredrar ett fodral i tydlig stil med lite mer personlighet.

Om du vill ha något som inte är lika skrymmande och som är lite mer budgetvänligt rekommenderar vi Ringke Fusion som ett mer prisvärt alternativ.

Otterbox Symmetry Series för Galaxy S24

Bästa genomskinliga fodral

Med pålitligt skydd i ett genomskinligt fodral som inte förstör din Galaxy S24s estetik, är Otterbox Symmetry Series ett utmärkt val för ett förstklassigt genomskinligt fodral.

Fördelar

 • Transparent design
 • Anti-gulning
 • Stötdämpande hörn
 • Upphöjda ramar för skärm- och kameraskydd
 • En rad färgglada halvtransparenta mönster finns också

Nackdelar

 • Det finns billigare klara fall tillgängliga

dbrand

Med en tjocklek på bara två millimeter är den dbrand Galaxy S24 Grip-fodral kvalificerar absolut som smal. Men den smala profilen är bara körsbäret på toppen här, eftersom Grip Case har en mängd andra funktioner och funktioner som du kan locka dig med.

Inte minst av detta är dess anspråk på att vara världens mest greppvänliga telefonfodral, tack vare tusentals mikroskopiska texturerade prickar som täcker dess yta. Vätskesvarta greppremsor på sidan av fodralet ger en extra taktil dimension, medan halvmånebågen och den avfasade läppdesignen möjliggör enkel svepning på helskärm.

Grip-fodralet är MagSafe-kompatibelt och ger skydd mot fall i militärklass, med en ultratunn design och precisionspassform för att avrunda detta mycket attraktiva paket. Dessutom kommer den i några av de coolaste färgerna vi har sett – perfekt för att lägga till lite swag till din S24.

dbrand Galaxy S24 Grip-fodral

Bästa Slim Case

Med en ultratunn design, förbättrat mikrotexturerat grepp och fallskydd i militärklass är dbrand Galaxy S24 Grip-fodralet lika tufft som det är elegant och ett av de bästa premiumfodral som finns tillgängliga för Galaxy S24.

Fördelar

 • Ultratunn design
 • Förbättrat mikrotexturerat grepp
 • MagSafe-kompatibel
 • Fallskydd i militärklass
 • Utbud av coola färger

FAQ

F: Vilka är skillnaderna mellan de olika Galaxy S24-modellerna?

Den största skillnaden mellan Galaxy S24-modellerna är deras olika skärmstorlekar. Standard S24 ger en 6,2-tums skärm, med Plus ger en något större 6,7-tums skärm. Ultra har den största skärmen från S24-serien, med sin 6,8-tumsskärm, och kommer med fyrkantiga, inte böjda, kanter. Det är inte bara en storleksskillnad, med S24 kommer med en FHD+-upplösning, medan Plus och Ultra har QHD+-skärmar.

Dessutom kommer S24 med 8 GB RAM, medan Plus och Ultra båda har 12 GB RAM. S24 kommer med 128 eller 256 GB lagringsutrymme, medan Plus har 256 GB och 512 GB versioner. Ultra kommer i tre olika storlekar: 256 GB, 512 GB och 1 TB. S24 Ultra kommer också med bättre kameror, med en 200 MP-enhet och en S Pen-penna. Beroende på dina behov kan Galaxy S24 Ultra vara värd att betala extra för jämfört med Galaxy S24 och S24 Plus.

F: Kan jag använda mitt Galaxy S23-fodral på min S24?

Tyvärr inte. Galaxy S24 har sina egna unika dimensioner, vilket innebär att ditt redan existerande fodral inte kan användas på den nyare modellen.

F: Hur överför jag mina data från en Android-telefon till en annan?

Det finns flera sätt att överföra data från en Android-telefon till en annan. Men ett av de enklaste och bekvämaste sätten är att göra det med Samsungs verktyg som heter SmartSwitch.

Genom att starta SmartSwitch på både din gamla och din nya telefon (från menyn Inställningar) kan du välja ’ta med data från gammal enhet’ för att initiera processen och följa de enkla anvisningarna på skärmen för att välja vilken data du vill överföra.

F: Hur rengör jag mitt S24-fodral?

För att rengöra ett illamående S24-telefonfodral kan du välja den beprövade metoden att blötlägga ditt fodral i en skål med varmt (men inte varmt) vatten i några minuter, med en liten skvätt mild tvål i.

När du har tagit bort det från badkaret kan du försiktigt skrubba ditt fodral med en tandborste eller mikrofiber för att ta bort eventuell smuts. Om du upptäcker att du behöver lite extra rengöringskraft kan du använda lite bakpulver med borsten för att rensa bort mer envis smuts.