De bästa Samsung Galaxy S24+-skalen från 2024

Samsung Galaxy S24+ är en stor uppgradering jämfört med sin föregångare, med en skärm med högre upplösning, mer RAM-minne och lagringsutrymme, och alla klockor och visselpipor du kan förvänta dig av Samsungs programvara. Om du har skaffat dig en S24+, kommer du att vilja plocka upp ett anständigt fodral för att skydda din investering.

Spigen

De Spigen Slim Armor Fodralet kanske inte är det billigaste alternativen, men det erbjuder massor av skydd och funktionalitet, vilket gör det till en utmärkt allrounder för din S24+. Tillhandahåller fallskydd i militärklass tack vare sin inbyggda Air Cushion-teknologi, med MagSafe-kompatibilitet, den har substansen som matchar sin stil.

Detta slimmade fodral är tillverkat av en blandning av slitstark polykarbonat och termoplastisk polyuretan med exakta utskärningar och en skön taktil känsla. Det finns ett integrerat stöd för visning av media i liggande format, och dess upphöjda kanter ger skydd för din skärm och kameralinser. Och den är tillräckligt tunn för att inte störa trådlös laddning eller PowerShare.

Spigen Slim Armor (MagFit) för Galaxy S24+

Bäst överlag

Spigen Slim Armor erbjuder fallskydd i militärklass i ett smalt och lätt paket. Kompatibel med MagSafe, trådlös laddning och PowerShare också, det är det perfekta valet av fodral för din S24+.

Fördelar

 • Certifierad i militärklass
 • MagSafe-kompatibel
 • PowerShare-kompatibel
 • Integrerat stativ

Kaseologi

Att välja ett högkvalitativt prisvärt fodral för din glänsande nya S24+ kan vid första anblicken tyckas vara svårt. Det finns dock några fantastiska plånboksvänliga alternativ där ute, som detta Caseology Parallax Case.

Kommer in under $20-strecket, detta slim-fit taktila fodral ser ut och känns som ett mer premiumfodral. Den har en elegant 3D Hexa Cube-design som ger den en tillfredsställande taktil kvalitet och ett texturerat TPU-grepp för att minimera oavsiktliga glidningar och fall.

Denna högkvalitativa finish har förstärkts med fallskydd i militärklass och är även kompatibel med trådlös laddning. Med ett urval av tre olika färgtoner är det kostnaden och inte kvaliteten som har hållits till ett minimum här.

Caseology Parallax-fodral till Galaxy S24+

Bästa budgeten

Caseology Parallax-fodralet är ett av de bästa budgetvänliga valen för din S24+ och ger ett förbättrat taktilt grepp med en supercool 3D Hexa Cube-design som kommer att vända sig till en del.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Falltestad i militärklass
 • Förbättrat taktilt grepp
 • Val av färger
 • Kompatibel med trådlös laddning

Bästa robusta Galaxy S24+-fodralet: UAG Monarch

Urban Armor Gear

Oavsett om du är en del av utomhusaktiviteter eller bara är lite olycksbenägen, UAG Monarch för S24+ erbjuder robust skydd som ingen annan. Med flera inbyggda skyddslager och fallskydd av militärklass upp till 25 fot, kan den skjuta på axlarna av den typ av vardagsskada som kan förtrolla game over för mindre robusta fall.

Med draggrepp, överdimensionerade taktila knappar och integrerade lanyard-punkter, är den specialbyggd för säker transport av din enhet samtidigt som den håller bulken till ett minimum. En upphöjd ram ger extra skydd för din telefonskärm och kompatibilitet med trådlös laddning gör den också bekväm att använda.

UAG Monarch för Galaxy S24+

Bäst robust

UAG Monarch erbjuder ett robust skydd av högsta kvalitet för din Galaxy S24+, och har falltestats i militärklass till 25 fot och är kompatibel med trådlös laddning.

Fördelar

 • Falltest i militärklass till 25 fot
 • Flerskiktsskydd
 • Taktiskt grepp
 • Trådlös laddning kompatibel

Nackdelar

 • Dyr
 • Lite skrymmande jämfört med vissa alternativ

Bästa genomskinliga Galaxy S24+-fodral: Ringke Fusion

Ringke

Om du har blivit kär i den eleganta estetiken hos din S24+ och vill ha ett mer minimalistiskt fodral i klar stil att visa upp det, är Ringke Fusion något för dig. Detta genomskinliga fodral erbjuder förstklassig transparens med anti-gulnande egenskaper som hjälper till att bevara det orörda utseendet längre.

Den erbjuder fallskydd i militärklass, är kompatibel med MagSafe och trådlös laddning, och har inbyggda lanyardankarpunkter för extra bekvämlighet. Allt detta och med en prisnivå som inte kommer att knäcka banken, gör Ringke Fusion till ett högkvalitativt val för din S24+ som inte kunde vara tydligare.

Ringke Fusion för Galaxy S24+

Bästa Clear

Accentuera den eleganta och eleganta estetiken hos din Galaxy S24+ med det genomskinliga Ringke Fusion-fodralet. Ett prisvärt, smalt och lätt alternativ som bibehåller utseendet på din S24+ samtidigt som det lägger till bekväm MagSage och trådlös laddningskompatibilitet.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Anti-gulning design
 • MagSafe-kompatibel
 • Trådlös laddning kompatibel

Nackdelar

 • Ger mindre skydd än andra alternativ

TORRAS

Supertunn och snygg, TORRAS för Samsung S24+ är förvånansvärt robust för sin storlek. Med fallskydd av militärklass upp till 12 fot och en anti-repbeläggning är den både hållbar och snygg och kastar bort det mesta till förmån för den eleganta och lätta estetiken.

TORRAS är tillverkad av TPU av flyg- och rymdkvalitet och är mycket stötdämpande och har 360-graders stötsäkra krockkuddar längs insidan. Den är kompatibel med MagSafe och med PowerShare också.

Dessutom ingår tre uppsättningar skräddarsydda actionknappar i titan för responsiv och taktil feedback. Varje set kommer i olika färger, så att du kan lägga till lite känsla till din telefon och enkelt byta saker när du vill ge den ett nytt utseende.

Torras magnetkristall för Galaxy S24+

Bästa Slim

$24 $28 Spara $4

Tunt och lätt men förvånansvärt tufft, TORRAS-fodralet för Galaxy S24+ ger robust skydd med ett sofistikerat utseende. Stötsäkert skydd av militärklass och bekväm kompatibilitet med MagSafe och trådlös laddning gör detta till ett måste för din S24+.

Fördelar

 • Ultratunn design
 • Falltest av militärklass till 12 fot
 • 360-graders krockkuddar
 • MagSafe-kompatibel
 • PowerShare-kompatibel

Nackdelar

 • Ger mindre grepp än andra alternativ

FAQ

F: Vilka är skillnaderna mellan de olika Galaxy S24-modellerna?

Galaxy S24-modellerna varierar alla i storlek, där S24 är den minsta och Ultra är den största. S24 har en 6,2-tumsskärm, S24+ har en 6,7-tums, och S24 Ultra har en något större 6,8-tumsskärm.

S24:s skärm är FHD+, medan S24+ och S24 Ultra båda har QHD+-skärmar.

Som du kan förvänta dig varierar varje S24-modell när det gäller RAM och inbyggd lagring, med S24+ och S24 Ultra som har mer generösa mängder av båda, jämfört med S24. Naturligtvis kommer dessa skillnader att påverka detaljhandelspriset för var och en, och S24 kommer sannolikt att vara betydligt billigare än någon av dess motsvarigheter.

F: Kan jag använda mitt Galaxy S23+ skal på min S24+?

Nej. S24+ är utrustad med en något större display än S23+, vilket gör ditt gamla fodral inkompatibelt med den nya modellen. Så om du planerar att uppgradera till S24+, måste du betala för ett helt nytt fodral också.

F: Hur överför jag mina data från en Android-telefon till en annan?

Det finns flera sätt att överföra data från en Android-telefon till en annan, men ett av de enklaste sätten att göra det är att använda SmartSwitch-funktionen på båda handenheterna.

Starta SmartSwitch på både din gamla och nya telefon, via menyn Inställningar, och välj alternativet att ta med data från gammal enhet. Följ sedan de enkla anvisningarna på skärmen och välj vilken data du vill överföra.

F: Hur rengör jag mitt S24+ fodral?

Ett bra sätt att rengöra ditt S24+ fodral är att blötlägga det i varmt vatten med en skvätt mild tvål. När fodralet har blött i några minuter kan du försiktigt skrubba det med en tandborste eller mjukborste för att rensa bort eventuell smuts. När det har torkat ordentligt är ditt fodral redo att sättas tillbaka på din telefon.

För att få lite extra rengöringskraft kommer en klick bakpulver på din borste att ta bort eventuell kvarvarande smuts.