De bästa multiports USB-laddare från 2024

Trött på trassliga sladdar och utloppsstrider? Ta bort röran med en USB-laddare med flera portar. Dessa kompakta kraftpaket jonglerar med din telefon, surfplatta, bärbara dator och mer, frigör uttag och räddar dig från trasslig frustration.

Justin Duino / MakeUseOf

UGREEN ger etablerade laddningsvarumärken som Anker chansen att satsa på sina pengar med innovativa erbjudanden som Nexode 140W USB-C GaN-laddare. Denna kraftfulla enhet har en uteffekt på 140 W, vilket ger blixtsnabb laddning för krävande bärbara datorer som 16-tums MacBook Pro, samtidigt som den säkerställer effektiv och säker drift med GaN-teknik.

Men Nexodes skicklighet sträcker sig bortom laddning av en enda enhet. Dess dynamiska kraftfördelning säkerställer optimal laddning för flera enheter. Även med tre enheter inkopplade bibehåller den en högre effekt på upp till 65W på sina två USB-C-portar och upp till 22,5W via USB-A, så att du kan lita på att den snabbt får upp dina prylar, oavsett hur många du måste juice upp.

UGREEN Nexode 140W USB C GaN Laddare

Bäst överlag

$68 $110 Spara
42 USD

UGREEN Nexode 140W USB-C GaN-laddare har 140W total uteffekt, två USB-C PD 3.1-portar och en extra USB-A-port, vilket gör den idealisk för att driva bärbara datorer och flera enheter samtidigt.

Fördelar

 • Kraftfull 140W utgång
 • Snabba laddningshastigheter för alla enheter
 • Kompakt och bärbar design
 • GaN-teknik för effektivitet och säkerhet
 • Laddkabel ingår

Nackdelar

 • Kan bli lite varm vid hård användning

UGRÖN

Om du letar efter en prisvärd, mångsidig laddare som kan hantera alla dina mobila enheter är UGREENs Nexode 35W USB-C GaN-laddare ett utmärkt alternativ. Denna kompakta och resevänliga väggadapter har en USB-C- och USB-A-port, så att du samtidigt kan driva både nya och äldre enheter när du är på språng och hemma.

Den levererar upp till 25W och 7,5W för laddning med dubbla enheter och maxar 35W för laddning av en enda enhet, och erbjuder mer än tillräckligt med ström för att ladda inte bara dina telefoner och surfplattor utan även lätta bärbara datorer som MacBook Air. Dessutom innebär PPS-laddningsstödet att du kan snabbladda en Pixel 8 Pro eller Galaxy S23 Ultra utan att behöva en separat laddare.

UGREEN Nexode 35W USB C GaN Laddare

Bästa budgeten

Med en maxeffekt på 35W och två USB-portar är denna fickstorleksadapter från UGREEN ett utmärkt alternativ om du letar efter en prisvärd, mångsidig laddare som klarar de flesta smartphones, surfplattor och till och med lätta bärbara datorer.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Bred kompatibilitet
 • Snabbladdning
 • Kompakt och bärbar

Anker

Letar du efter en kompakt och kraftfull laddare som kan hantera tre enheter samtidigt? Anker 735 Charger (Nano II 65W) kan passa perfekt. Även om den har något mindre kraft än UGREEN Nexode 140W, gör dess förvånansvärt överkomliga prislapp den till ett övertygande val.

Två USB-C-portar erbjuder upp till 40W och 12W när de är fulladda och upp till 65W för en enda enhet, vilket säkerställer snabb laddning för de flesta bärbara datorer, telefoner och handdatorer som Steam Deck. Du kan till och med slå på en energisnål gadget som hörlurar eller en kamera, tack vare den tredje USB-A-porten. Och var säker, Ankers tillförlitlighet och avancerade funktioner som GaN-teknik håller dina enheter skyddade och effektivt laddade.

Anker 735 Laddare (Nano II 65W)

Bäst för tre enheter

$40 $56 Spara
16 USD

Anker 735 Charger är det perfekta alternativet för att tanka tre enheter samtidigt, förutsatt att du inte har kraftfulla prylar som spelbärbara datorer eller större MacBook Pro-modeller i din lista.

Fördelar

 • Kan driva bärbara datorer och surfplattor
 • Mångsidig med både USB-C och USB-A-portar
 • Prisvärd laddning med tre enheter
 • Pålitlig och säker

Nackdelar

 • Inte för krävande bärbara datorer

Oavsett om du behöver ladda två bärbara datorer samtidigt eller driva fyra enheter samtidigt, har detta 100W 4-portars laddningsblock från UGREEN dig täckt. Det frigör inte bara värdefulla uttag utan minimerar också röran på din grenuttag eller väska tack vare sin GaN-teknik och vikbara pluggar.

UGREEN Nexode 100W USB-C GaN-laddare levererar hela 100W vid laddning av en enda enhet, vilket gör den lämplig för allt från 13-tums till 15-tums bärbara datorer. Även om laddning av fyra enheter naturligtvis saktar ner saker och ting, kan du fortfarande förvänta dig mellan 30W och 45W från två av USB-C-portarna, vilket räcker för att driva 13-tums bärbara datorer, surfplattor och smartphones. De återstående portarna kommer att hålla din smartklocka och annan kringutrustning konstant laddad.

UGREEN Nexode 100W USB C GaN Laddare

Bäst för fyra enheter

$44 $75 Spara
31 USD

UGREEN Nexode 100W är utrustad med två USB-C-portar för bärbara datorer eller surfplattor och extra USB-C- och USB-A-portar för telefoner, hörlurar och andra energisnåla enheter. UGREEN Nexode 100W håller alla dina enheter strömförsörjd medan du bara använder ett uttag.

Fördelar

 • Mindre storlek
 • Utmärkt 100W effekt
 • Laddar fyra enheter samtidigt
 • Bred kompatibilitet

Nackdelar

 • Blir varm vid hård användning

Anker

Istället för att ansluta direkt till ett uttag, sitter Anker 7-i-1 USB-C Charging Station (100W) snyggt på ditt skrivbord eller nattduksbord, så att du kan ladda upp till sju enheter samtidigt. Det är perfekt om du vill ha enkel åtkomst till dina enheter medan de laddas. Dessutom behöver du aldrig fumla med dolda uttag, särskilt på natten.

Två USB-C-portar fyller upp dina bärbara datorer, medan två USB-A- och tre AC-uttag håller resten av din utrustning under bränsle för en kombinerad effekt på 100W. Om du behöver mer kraft är UGREEN Nexode 200W GaN-laddare ett dyrare alternativ, men den fördubblar effekten och antalet USB-C-portar, så att du kan hantera fler enheter, särskilt strömkrävande bärbara datorer.

Anker 7-i-1 USB-C Laddningsstation (100W)

Bäst för stationära datorer

Med två USB-C-portar, två USB-A-portar och tre extra växelströmsuttag låter detta mäktiga 100W laddningsblock dig driva hela din arsenal utan det trassliga röret med flera adaptrar.

Fördelar

 • Höghastighetsladdning
 • Flera laddningsalternativ
 • Utrymmes sparande
 • AC-kabel medföljer

FAQ

F: Är multiport USB-laddare säkra?

Multiport USB-laddare är säkra om de är certifierade. Håll dig alltid till pålitliga varumärken som Anker, UGREEN och Belkin, och leta efter UL-, FCC- eller CE-certifieringar för att säkerställa att laddaren uppfyller elektriska standarder.

F: Kommer en multiportladdare att ladda alla mina enheter med samma hastighet?

Inte nödvändigtvis. Multiport-laddare delar sin kraft mellan enheter, så hastigheterna varierar. Kontrollera den individuella porteffekten och enhetens laddningsbehov för att undvika långsamma laddningar, och se till att ansluta strömkrävande enheter till portar med mest juice.

F: Vad är skillnaden mellan en multiportladdare och en USB-hubb?

En multiportladdare ger ström, så att du kan ladda flera enheter som telefoner, surfplattor och till och med bärbara datorer. Å andra sidan utökar en USB-hubb antalet dataöverföringsportar på din bärbara dator, ansluter enheter som externa hårddiskar, tangentbord eller externa skärmar.

F: Vilken typ av watt ska jag leta efter i min multiportladdare?

Välj din watt baserat på din tekniska arsenal. Kraftkrävande bärbara datorer (tänk 15 tum och uppåt) kan längta efter 65 W eller mer, medan mindre bärbara datorer och surfplattor har 30-60 W. För de flesta telefoner och tillbehör räcker 15–30W för höghastighetsladdning. Välj alltid en laddare vars totala watt överstiger dina kombinerade behov.