De bästa Logitech Gaming-mössen

Spread the love

Logitech har gjort sig ett namn genom att skapa pålitliga, högpresterande spelmöss – faktiskt, de flesta PC-prylar och prylar.

Visst, du kan hitta massor av prisvärda alternativ om funktionalitet är allt du bryr dig om, men om du ofta slår tillbaka med ett bra spel behöver du något mer. Vad du behöver är prestanda, funktioner och en bekväm spelupplevelse.

Låt oss ta en titt på de bästa Logitech-spelmössen som finns tillgängliga idag.

Våra favorit Logitech Gaming-möss 2023

Logitech G502 X Plus

Bäst överlag

Kungen av Logitech spelmöss

$141 $160 Spara
19 USD

Med mer än ett dussin programmerbara knappar, strukturerade sidospår och en matt finish är Logitech G502 X Plus Lightspeed gjord för inget annat än spel. Och med sin imponerande batteritid behöver du inte oroa dig för långa spelsessioner.

Fördelar

 • Lutningar och fall i designen känns bekväma i händerna
 • Upp till 120 timmars batteritid (och uppladdningsbar)
 • 13 programmerbara knappar
 • Kompatibel med PowerPlay-laddningssystemet
 • Glider över mattan som en skridskoåkare

Nackdelar

 • Går bra med FPS-spel, även om du kanske vill ha något lättare

Från prestanda till design, Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse är Logitechs spelmöss heliga graal. Den är utrustad med Logitechs fantastiska HERO 25K optiska sensor, samt optisk-mekaniska brytare för att säkerställa att dina klick registreras och ge tillfredsställande feedback.

Ännu viktigare är att Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse är designad för att du ska kunna dra full nytta av dess prestanda. De extra knapparna är ganska distinkta och lätta att nå. För att förhindra att svettiga handflator blir ett problem har G502 X Plus också en matt yta, tillsammans med texturerade sidospår runt sidoknapparna.

Slutligen är Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse helt trådlös, men du är mer än välkommen att ansluta en USB-C-kabel på framsidan (som också ingår i förpackningen). När den är fulladdad har G502 X Plus 120 timmars juice, så det är mer än upp till uppgiften att hantera långa spelsessioner.

Logitech G203 mus

Mest prisvärd

Den perfekta följeslagaren för den casual gamern

$26 $40 Spara
14 USD

Med en enhetlig design och sex-knappslayout är Logitech G203 lika bekväm som prisvärd. Musknapparna känns extra bra med tanke på deras mekaniska fjädrar.

Fördelar

 • Slitstarka metallfjädrar
 • Bekväm design
 • Bra pris per prestation

Nackdelar

 • DPI är för lågt för avancerade spelare

Logitech G203 är för alla med en snäv budget men letar efter en mus som ger exakt spårning och maximal komfort. Omron-omkopplarna och sex knappar klickar tillfredsställande, vilket gör att du kan tilldela snabba spelkommandon. Ännu bättre, Logitech använder spännsystemet för metallfjäderknappar för att ge dig mer konsekvens och aktivering.

De fyra små ovala fötterna på varje hörn glider smidigt utan några irriterande repor. Det är roligt att spåra med den här musen eftersom den använder programvaran Logitech G HUB för att ge dig upp till fem känslighetsinställningar. Även om den optiska sensorn på 200-8 000 DPI inte har den höga DPI-upplösning som finns i vissa senaste sensorer, låter den dig spela utan något märkbart jitter eller acceleration.

Det finns ett stort urval av färger att välja mellan, inklusive lila, blått, svart och vitt, för att passa din unika spelstil. Ljuseffekterna på de tre separata zonerna är väl upplysta, och du har mångsidigheten att välja dina föredragna förinställningar.

Logitech G600 MMO spelmus

Bäst för MMO

Varför stanna vid två extra knappar?

$60 $80 Spara
20 USD

Logitech G600 MMO Gaming Mouse är en raiders bästa vän. Den är inte bara skulpterad för komfort utan har 12 lättillgängliga knappar för att kartlägga alla möjliga trollformler och färdigheter.

Fördelar

 • Mycket anpassningsbar
 • Känns ovanligt bra
 • Extra knappar är mycket distinkta
 • 12 sidoknappar

De utmärkande funktionerna hos Logitech G600 MMO Gaming Mouse är de otroliga anpassningsalternativen och en logisk knapplayout. Att skjuta och raida i timmar utan att uppleva trötthet är möjligt eftersom musen har en skulpterad design som gör den bekväm att hålla i. Den nedre delen har lågfriktionsfötter av polytetrafluoretylen, vilket gör att musen kan röra sig smidigt på nästan vilken yta som helst.

Med en 8 200 DPI är det enkelt att utföra åtgärder som kräver ultrasnabb precision, som i skjutspel. Att hantera attacker, trollformler och drycker är sömlöst med de 20 MMO-inställda knapparna. Även om knapparna är klämda i ett litet utrymme, tar det inte alltför lång tid innan du kommer på den rätta att trycka på.

Du kommer inte att behöva byta ut den snart heller, eftersom musen har en långvarig flätad kabel, och de primära knapparna är klassade till 20 miljoner klick. Den väldesignade tumpanelen placerar din tumme på ett sätt som minimerar felklick utan att kompromissa med din totala komfort. Detta eliminerar sannolikheten att du trycker på fel knapp under en het match.

Logitech G Pro X Superlight

Bäst för FPS

Svep och svepa dig till toppen av topplistorna

$132 $160 Spara
28 USD

Med en vikt på under 63 gram är Logitech G Pro X Superlight den bästa musen för fartfylld action. Tillsammans med en lätt konstruktion är den också utrustad med Logitechs snabba och exakta HERO 25K optiska sensor.

Fördelar

 • Utrustad med Logitechs HERO 25K optiska sensor
 • Väger under 63 gram
 • Laddningsbart batteri
 • Kan växla mellan trådbundet och trådlöst
 • Kompatibel med alla grepp

Nackdelar

 • Ingen RGB
 • Vänsterhänta personer kan inte komma åt de extra knapparna

Om mycket av det du spelar involverar intensiv action och snabbhet, som ett first-person shooter, behöver du en spelmus som hänger med med plötsliga och sporadiska rörelser. Med Logitech G Pro X Superlight kan du inte begära en bättre mus – dubbelt så mycket om du spelar konkurrenskraftigt.

Logitech G Pro X Superlight är utrustad med Logitechs kraftfulla HERO 25K optiska sensor. Det är inte bara exakt pixelspårning som gör det så bra, utan graden av anpassning du får. Du kan öka DPI hela vägen upp till 25 600 och begränsa pollingfrekvensen till 1000Hz, som var och en kan justeras efter eget tycke.

Det är väl och bra, men Logitech G Pro X Superlights hemliga vapen är dess superlätta vikt. Vid 63 gram känner du knappt tyngden av musen, speciellt i kombination med dess stora PTFE-fötter. Den glider som smör på en het stekpanna, vilket gör att de där snärtarna och svepningarna känns lätta.

Logitech MX vertikal mus

Mest inkluderande

Alla förtjänar att vara med på det roliga

$91 $100 Spara
$9

Logitech MX Vertical Mouse är definitionen av ergonomisk. Det håller din hand i en naturlig position, minskar muskelansträngning och trötthet för att hålla dig spela längre!

Fördelar

 • Bra val om du lider av kronisk fysisk smärta
 • Ergonomisk design minskar belastningen på handleden
 • Laddningsbart batteri
 • Kan enkelt växla mellan enheter

Genom att kombinera unika anpassningsbara funktioner med en ergonomisk design är Logitech MX Vertical Mouse ett lämpligt val för angelägna spelare. Den härskande idén bakom lutningen på 57 grader är att minska muskelbelastningen och förhindra vridning av underarmen med tio procent jämfört med en icke-vertikal mus. Följaktligen kan du spela för längre sessioner utan att uppleva obehag.

Batteritiden är en utmärkande funktion i Logitech MX Vertical Mouse, eftersom den ger dig upp till fyra månaders speltid på en enda laddning. Dessutom kan du snabbt ladda musen i en minut för att få tre timmars juice. Baksidan anpassar sig väl till din handflata, medan det mjuka materialet ger maximal komfort under långa spelsessioner.

Chansen att uppleva muskeltrötthet är minimal då musen har en 4 000 DPI högprecisionssensor, som minskar handrörelser upp till fyra gånger. Du kan ansluta Logitech MX Vertical Mouse till tre datorer samtidigt med en USB-enhetsmottagare, USB-C-laddningskabel eller Bluetooth-teknik.

Logitech G703 Lightspeed

Bästa Palm Grip

Snabb, exakt, justerbar och perfekt lämpad för handgrepp

$70 $100 Spara
30 USD

Om du är måttligt konkurrenskraftig och behöver en uppgradering är Logitech G703 Lightspeed ett knockout-alternativ för handflatsgripare. Dess design ger din handflata all kontroll samtidigt som komforten bibehålls.

Fördelar

 • Hanterar Logitechs HERO 25K optiska sensor
 • Tumknapparna är distinkta
 • Inkluderar avtagbara vikter
 • Kompatibel med PowerPlay-laddningssystem
 • Upp till 35 timmars batteritid

Nackdelar

 • Märkbart tyngre än din genomsnittliga mus

Logitech G703 Lightspeed har haft några uppdateringar sedan starten. Borta är PixArt 3366, ersatt av Logitechs utmärkta HERO 25K optiska sensor, samma som används i många av dess avancerade spelmöss. Det är den typ av sensor du vill ha i alla konkurrenssituationer, oavsett om det är ett lokalt evenemang eller när pengarna står på spel.

Ännu viktigare är att Logitech G703 Lightspeed är en handflatsgripares bästa vän. Hemligheten ligger i designen, med en stor puckel i ryggen som din handflata bekvämt kan vagga för maximal kontroll. Dessutom är musknapparna ganska känsliga. Som en handflatsgripare gör fingertopparna jobbet snarare än dina knogar.

Slutligen är Logitech G703 Lightspeed öppen för lite ljusanpassning. Tillsammans med sex programmerbara knappar kan du ta upp en extra 10-grams vikt om du vill ha lite mer kraft. Logitechs G Hub-programvara är ganska lätt att plocka upp också och ger dig möjlighet att justera RGB-belysning, profiler och finjustera prestandainställningar som DPI.

Logitech G305 Lightspeed-mus

Mest mångsidig

En väl avrundad upplevelse med en exakt sensor

$34 $50 Spara
16 USD

Logitech G305 Lightspeed Mouse har en flashig design för tillförlitlighet, funktion och prestanda. Även om den använder batterier, kommer en bra uppsättning att hålla den igång i upp till 250 timmar.

Fördelar

 • Lätt, mekanisk design
 • Pålitlig trådlös anslutning
 • Utrustad med Logitechs HERO optiska sensor

Nackdelar

 • Kan kännas för liten om du har stora händer

Logitech G305 Lightspeed Mouse är mångsidig, hållbar och bekväm och är ett av Logitechs utmärkande erbjudanden. Även med sin enkla formfaktor ger musen oöverträffad lyhördhet. Musen hjälper dig att växa till en bättre spelare, speciellt om du älskar att spela förstapersonsskjutare.

Dess 12 000 DPI optiska hjältesensor ger dig snabb respons och precision. Sensorn når också en maximal hastighet på 400 IPS (tum per sekund), vilket innebär att musen kan hänga med i höghastighetsrörelser. Denna mus är lätt, väger 99 gram, vilket gör att du kan manövrera över ytan utan ansträngning.

Ännu bättre, chassit känns robust och har en matt finish som ger det ett premiumutseende. Bredvid batteriet finns ett fack som säkrar dongeln när du reser, vilket säkerställer att du inte tappar din blixtsnabba anslutning. Musen kommer i fyra färger (svart, lila, blå och vit), vilket gör att du kan välja ett alternativ som ser attraktivt ut för dig och passar din skrivbordskonfiguration.

Logitech G705

Mest kompakt

Mindre passform för snyggare händer

$80 $100 Spara
20 USD

Bara för att dina händer är små betyder det inte att du inte kan vara med på det roliga, inte medan Logitech G705 finns. Den har rätt mängd taktil feedback, prestanda och vikt för en mängd olika spelgenrer.

Fördelar

 • Upp till 40 timmars batteritid (och uppladdningsbar)
 • Två extra knappar på sidan
 • Kan anslutas till 2 separata kompatibla enheter
 • Har en bedårande men ändå bekväm design

Nackdelar

 • Endast högerhänta
 • Sidoknapparna måste vara lite bredare

Bebishänder, små, läckra – hur du än skulle beskriva dina händer, dina små vantar kan ha problem med att få grepp om även medelstora spelmöss. De är besvärliga och för svårhanterliga, och vikten gör att det känns ur balans. Det gör en värld av skillnad när du byter till en mycket mindre spelmus, som Logitech G705.

Med tanke på dimensionerna på Logitech G705 är den betydligt mindre än den genomsnittliga datormusen med drygt två till tre tum. Den övre halvan är stubbigare, vilket ger dig precis rätt räckvidd för att klicka på musknapparna i kanten snarare än mitten. Dessutom är de två extra tumknapparna taktila och lätta att nå, även om de kunde ha varit lite längre.

Utan tvekan är den bästa delen av Logitech G705 dess prestanda. Den är ganska snabb och lyhörd, så du har inga problem att njuta av förstapersonsskjutare. Men den har precis rätt vikt – 85 gram – för att ge dig lite kontroll.

Välj den bästa Logitech Gaming-musen för dig

I denna tid har det blivit mycket enklare att hitta rätt spelmus. Prioritering av prestanda har inte förändrats, men du vill också överväga funktioner som extra knappar eller hur tillmötesgående en spelmus är för vissa grepp.

Av den anledningen är Logitech G502 X Plus Lightspeed vår obestridda mästare. Den optiska HERO 25K-sensorn är en slam dunk i prestandaavdelningen, och den går utöver med sina extra knappar, som ”sniper”-knappen. Det är också ganska tilltalande för ögonen.

Om du har en knapp budget är Logitech G203 det näst bästa, speciellt om du inte är gift med en enda spelgenre. Det finns lite RGB, designen är bekväm och du får sex programmerbara knappar. Dessutom kan du vrida DPI upp till 8000 och till och med justera känsligheten.

Logitech G502 X Plus

Bäst överlag

Kungen av Logitech spelmöss

$141 $160 Spara
19 USD

Med över ett dussin programmerbara knappar, strukturerade sidospår och en matt finish är Logitech G502 X Plus Lightspeed gjord för inget annat än spel. Faktum är att dess långa batteritid uppmuntrar till långa spelsessioner.

Fördelar

 • Lutningar och fall i designen känns bekväma i händerna
 • Upp till 130 timmars batteritid (och uppladdningsbar)
 • 13 programmerbara knappar
 • Kompatibel med PowerPlay-laddningssystem
 • Glider över maj som en skridskoåkare

Nackdelar

 • Går bra med FPS, även om du kanske vill ha något lättare
  De 5 bästa onlineresurserna för kvinnors hälsoråd och information