De bästa laddstationerna för flera enheter 2024

Oavsett om du är en tekniker eller icke-teknikkunnig person, finns det en stor chans att du äger två eller flera enheter som kräver laddning regelbundet. Med rätt laddare kan du organisera ditt utrymme och ladda dina enheter effektivt.

Satechi

Satechis Dock5 Multi-Device Charging Station är den perfekta laddningslösningen om du har en kombination av telefoner, hörsnäckor och surfplattor. Du kan ladda upp till fem enheter samtidigt samtidigt som du håller dem organiserade på Satechi Dock5:s silikonställ.

Dock5 Multi-Device Charging Station kommer med två USB-C PD-portar, två USB-A-portar och en avsedd 10W Qi-laddningsplatta som är idealisk för trådlös laddning av telefoner och hörsnäckor. USB-C-portarna levererar var och en upp till 20W och stöder snabbladdning.

Denna högkvalitativa och eleganta laddningsdocka kan smälta in i alla inställningar, oavsett om det är ett skrivbord eller nattduksbord. Satechi Dock5 är också ETL- och CE-certifierad, med temperaturskydd och förstklassig intern konstruktion som garanterar att dina enheter är säkra från elektriska skador.

Satechi Dock5 Laddningsstation för flera enheter

Bäst överlag

$55 $60 Spara $5

Ladda upp till fem enheter samtidigt och håll ordning på din arbetsstation eller nattduksbord med Satechi Dock5 Multi-Device Charging Station. Denna kraftfulla laddare har bekväma silikonavdelare och uteffekter 20W på USB-C och 12W på USB-A, vilket garanterar att varje laddning är snabb och bekväm.

Fördelar

 • Laddar upp till fem enheter samtidigt
 • Högkvalitativ, strömlinjeformad konstruktion
 • Stöder höghastighetsladdning
 • Inkluderar inbyggd enhetsorganisator

Nackdelar

 • Laddsladdar ingår ej
 • Saknar uttag

Samsung

Tredjepartstillbehör är alltid billigare, men ibland är det bättre att spendera på förstapartstillbehör eftersom de ger bättre kvalitet och kompatibilitet. Ett exempel på detta är Samsung 15W Wireless Charger Duo, en 2-i-1 trådlös laddningsplatta designad för att driva flera enheter.

15W Wireless Charger Duo ger ett säkert och elegant sätt att ladda din Galaxy-smartphone och Galaxy Watch eller Galaxy Buds samtidigt. Utöver Samsung-enheter kan du också använda den här laddningsplattan för att juice andra Qi- (eller Qi2)-aktiverade enheter, inklusive iPhones, Bluetooth-öronsnäckor och smartklockor.

Förutom sin sömlösa kapacitet med Qi-aktiverade enheter, kan 15W Wireless Charger Duo ladda din telefon med den snabbaste 15W laddningshastigheten. Den har också en premium, elegant konstruktion tillgänglig i två färger och en fläkt för att förhindra överhettning vid laddning av flera enheter.

Samsung 15W trådlös laddare Duo

Bästa budgeten

Ladda dina enheter enkelt hemma eller när du är på språng med hjälp av Samsung 15W trådlös laddare Duo. Denna laddstation finns i två charmiga minimalistiska färger och kan snabbt ladda nästan alla Qi-aktiverade enheter.

Fördelar

 • Charmig design i två fängslande färger
 • Stöder snabbladdning
 • Inkluderar ett inbyggt kylsystem
 • Färgade lysdioder indikerar laddningsstatus

Nackdelar

 • Endast kompatibel med QI-aktiverade enheter

Belkin

Belkin BoostCharge PRO 3-i-1 trådlös laddningsplatta med MagSafe är ett utmärkt val för dig som letar efter den bästa laddningsstationen för Apple-produkter. Den är noggrant utformad för att ladda en iPhone, Apple Watch och AirPods samtidigt utan kabeltrassel, vilket gör den idealisk för laddning på skrivbordet eller vid sängen.

Du kan ladda din klocka platt eller i nattduksläge, och det finns en justerbar ratt för att passa olika Apple Watch-modeller och storlekar. Den har även fullt stöd för MagSafe, vilket innebär att den kan snabbladda de senaste iPhone-modellerna.

Byggkvaliteten på BoostCharge PRO 3-i-1-plattan är fantastisk. Att fästa och ta loss din iPhone är enkelt tack vare den viktade basen, och den horisontella layouten gör att du kan ladda praktiskt taget vilken Qi-aktiverad enhet som helst. Det bästa av allt är att BoostCharge PRO är extremt prisvärd trots sin premiumkvalitet.

Belkin BOOSTCHARGE PRO 3-i-1 trådlös laddningsplatta med MagSafe

Bästa laddstationen för Apple-enheter

Driv dina enheter sömlöst med Belkin BoostCharge PRO 3-i-1 trådlös laddningsplatta. Denna eleganta laddningsplatta är gjord för Apple-enheter och ger en idealisk laddning till iPhones, Apple Watches och AirPods. Dra nytta av BoostCharge PRO:s platta design för att resa med lätthet.

Fördelar

 • Stöder Apple Watch-laddning i platt- eller nattduksläge
 • Inkluderar två års garanti
 • Vacker minimalistisk design
 • Inga laddningskablar behövs

Iseyyox

Att undvika det oundvikliga klustret av trassliga laddningskablar längst ner på din åkpåse är enkelt när du har Iseyyox 3-i-1 hopfällbara magnetiska trådlösa laddare. Denna mycket portabla laddstation finns i sex övertygande färger – svart, grön, blå, rosa, lila och vit – och har magnetiska laddningspaneler som håller dina enheter stadigt på plats.

Du behöver inte heller några kablar för att ladda dina enheter. När du väl har kopplat in din Isseyox 3-i-1-laddare i väggen med den medföljande 18W-adaptern är det lika enkelt att ladda en Qi-aktiverad enhet som att fästa den på en av laddarens tre paneler. Denna mångsidiga ladddocka kan läggas platt, fällas ihop till ett bärbart telefonställ eller till och med staplas medan den används.

Iseyyox 3-i-1 vikbar magnetisk trådlös laddardocka

Bästa bärbara laddstationen

$43 $60 Spara $17

Förändra ditt liv och spara på din resväska med en livfull Iseyyox 3-i-1 hopfällbar laddare. Leverera 10W till upp till tre enheter genom att ansluta din Qi-aktiverade smartphone, öronsnäcka eller smartklocka till denna laddningsdockas tre magnetiska laddningsplattor.

Fördelar

 • Vikbar och extremt mångsidig
 • Mycket bärbar
 • Finns i sex livfulla färger
 • Prisvärt och ofta på rea

Nackdelar

 • Levererar endast 10W (telefoner) / 5W (hörlurar) / 2,5W (smartklockor)

Anker

Överladda din arbetsstation förbi konventionella gränser med Anker 647 10-i-1 Laddningsstation. Med sex växelströmsuttag, två infällbara USB-C-kablar och en duo av USB-A- och USB-C-portar erbjuder Anker 647 en förstklassig laddningsupplevelse som lämpar sig för kollegor, vänner eller den genomsnittliga tekniksugen.

Varje enhet du kopplar in i Anker 647 kommer att få rätt laddning, tack vare 100W ström som fördelas mellan enhetens alla USB-portar. Anker 647:s ActiveShield 2.0-teknik garanterar att enhetens uteffekt och temperatur aldrig kommer att överskrida säkra gränser. Framför allt är Anker 647 en laddstation du kan lita på.

Anker 647 10-i-1 Laddstation

Bäst för bärbara datorer

Bärbara datorer, surfplattor och smartphones laddas alla enkelt synkroniserat med Anker 647 10-i-1 Laddningsstation. Leverera 60W genom en USB-C-anslutning eller ladda flera enheter samtidigt på 45W, 40W eller 15W. Den här enheten levererar en full laddning från alla sex AC-uttag och en kombinerad 100W från dess USB-anslutningar, vilket garanterar en snabb laddning.

Fördelar

 • Stöder AC, USB-C och USB-A
 • Inkluderar två inbyggda infällbara USB-C-kontakter
 • Kan snabbt laddas
 • Elegant, kompakt design

Nackdelar

 • Stöder inte trådlös laddning
 • Finns endast i en färg

FAQ

F: Kommer någon laddstation att fungera med alla mina enheter?

Alla laddstationer fungerar inte med alla enheter. Trådlösa laddstationer fungerar endast med enheter som stöder trådlös laddning. USB-A- och USB-C-laddningsstationer laddar endast enheter med kompatibla portar. Om din bärbara dator använder ett traditionellt uttag för laddning eller behöver mer ström än en USB-C-laddare kan ge, måste du hitta en laddstation med AC-uttag.

F: Hur kan jag se om min telefon eller smartklocka kan laddas trådlöst?

Du kan se om din telefon eller smartklocka kan laddas trådlöst genom att leta reda på dess modellnamn och googla på den, kontrollera telefonens användarmanual eller försöka ladda den med en trådlös laddare. Att veta att din telefon kan laddas trådlöst är bara en Google-sökning bort.

F: Är laddning med laddstationer långsammare än att använda en laddare för en enhet?

Laddningshastigheten beror på vilken laddningsstation du använder. Laddare med hög effekt laddas snabbare än laddare med lägre watt. Laddstationer kommer att ge den snabbaste laddningen som finns när en enskild enhet är ansluten men kommer att distribuera strömmen till flera enheter om det finns fler. Detta kan resultera i lägre laddningshastigheter än du kan förvänta dig när du använder en laddare för en enhet.

F: Hur laddar du flera enheter samtidigt?

Du kan ladda flera enheter samtidigt med en laddare eller laddstation för flera enheter. En laddstation är en idealisk lösning eftersom den håller alla dina enheter snyggt organiserade på en plats, vilket gör den perfekt för användning på ett nattduksbord, köksbänk eller skrivbord.

F: Kan du lägga flera enheter på en trådlös laddare?

Du kan bara ladda en enhet på en vanlig trådlös laddningsplatta. Om du vill lägga två telefoner eller fler på en trådlös laddare behöver du en 2-i-1 eller 3-i-1 laddstation. Dessa trådlösa laddare inkluderar två eller flera trådlösa laddningsmoduler, så att du kan ladda flera enheter samtidigt.