De bästa iPad-tangentborden 2023

En iPad är en formidabel 2-i-1-laptop för arbete, studier eller lek när den paras ihop med rätt tangentbord. Medan Apples Magic Keyboard är ett av de bästa alternativen, finns det utmärkta tangentbord från tredje part för alla typer av iPad också.

Unsplash

Leta inte längre efter det perfekta iPad-tangentbordet än Apple Magic Keyboard. Även om Magic Keyboard är dyrt, är det värt att skaffa det för sitt flytande stativ, fantastiskt taktila tangentbord och effektiv användning av designbegränsningar.

Tangentbordets 18 mm avstånd och tunna kanttangenter kan leda till en trång skrivupplevelse, men de bakgrundsbelysta tangenterna med saxomkopplare kompenserar för det. Det flytande stativet är starkt, vilket gör att du kan knacka och svepa över iPadens skärm utan att välta skärmen.

Bortsett från det obekväma utelämnandet av funktionstangenterna är Magic Keyboard ett fantastiskt val om du letar efter en enkel skrivupplevelse med din iPad. Apple Magic Keyboard är tillgängligt för 12,9-tums iPad Pro, 11-tums iPad Pro och 4:e och 5:e generationens iPad Air.

Apple Magic Keyboard

Bäst överlag

$299 $349 Spara
50 USD

Uppgradera din iPad-upplevelse med Apple Magic Keyboard. Detta toppmoderna tangentbord kombinerar ett taktilt tangentbord och Multi-Touch-responsiv styrplatta med en ergonomisk flytande display. Den eleganta designen på Magic Keyboard imponerar omedelbart, och mängden funktioner gör ingen besviken.

Fördelar

 • Ergonomisk flytande display
 • Tyst, lyhörd skrivning
 • Bekväm USB-C-genomgångsport
 • Extremt robust ram

Nackdelar

 • Polyuretanram bygger lätt upp smuts
 • Saknar funktionstangenter

Bästa budgettangentbord för iPad: Logitech K780

Logitech

Även om det kanske inte erbjuder samma bekvämlighet som dedikerade iPad-tangentbord, kännetecknas Logitech K780 av sin prisvärdhet. Det här tangentbordet har en stödjande kant att luta din iPad eller iPhone mot och tillåter sömlös växling mellan maximalt tre USB- eller Bluetooth-anslutna enheter.

Du kan växla mellan varje enhet med bara en enda knapp, och eftersom Logitech K780 innehåller funktionstangenter och en numerisk knappsats, har du tillgång till full skrivfunktion på alla dina enheter. Den är kompatibel med vilken iPad som helst, gammal som ny. Och du behöver inte begränsa dig till iOS heller: Chrome OS, Windows, Android och MacOS är alla helt kompatibla.

Logitech K780

Bästa Budget iPad-tangentbord

$65 $70 Spara
5 USD

Det finns ingen anledning att begränsa dig till billigt producerade tangentbord när du kan använda Logitech K780. Detta Logitech-tangentbord kan användas med upp till tre enheter samtidigt, vilket gör att du kan integrera din iPad och uppgradera ditt arbetsflöde bortom konventionella gränser.

Fördelar

 • Kompatibel med Windows, MacOS, Chrome OS, Android
 • Prisvärt men bra kvalitet
 • Bekvämt placerade tangenter med tyst skrivning
 • Stöder upp till tre enheter tillsammans
 • Integrerat stativ för surfplattor och smartphones

Nackdelar

 • Kan inte fästas på iPad
 • Frustrerande att ha med sig på språng

Logitech

Om du vill skydda din iPad från att skadas av väder och vind, oavsiktligt spill eller en droppe, ger Logitech Rugged Folio den barriär du behöver. Detta kraftiga fodral erbjuder spillskydd, smutsavvisande förseglade nycklar och ett tjockt lager av proprietärt stötdämpande material.

Trots sin robusta konstruktion är Logitech Rugged Folio inte nämnvärt tyngre än Magic Keyboard. Precis som Logitech Combo Touch erbjuder detta tangentbordsfodral också funktionstangenter, ett mycket justerbart stöd och ett kollapssäkert metallgångjärn. Det bästa av allt är att dess tangentbord kan fällas bakåt.

Du kan köpa Logitech Rugged Folio för 7:e-9:e generationens iPad och 10:e generationens iPad.

Logitech Rugged Folio

Bästa iPad-tangentbordsfodral

$100 $140 Spara
40 USD

Det finns ingen anledning att kompromissa med funktionen för skydd med Logitech Rugged Folio. Detta iPad-fodral kombinerar de fantastiska egenskaperna hos Logitech Combo Touch med ett vätsketätt, dropptåligt styvt chassi. Utforska utan begränsningar och njut av din iPad med fyra användningslägen och obeveklig mångsidighet.

Fördelar

 • Stöttåligt, spillsäkert fodral
 • Inkluderar funktionsknappar
 • Magnetisk spärr håller väskan stängd
 • Tangentbordet kan fällas bakåt

Nackdelar

 • Ingen styrplatta
 • Stöd kräver plan yta

Corbin Davenport / MakeUseOf

Förutom att vara det bästa iPad-tangentbordet med en styrplatta, erbjuder Logitech Combo Touch tillräckligt med fördelar för att överträffa Magic Keyboard för rätt användare. En av dess mest lockande egenskaper är priset, men den verkliga framstående funktionen som utmärker Logitech Combo Touch är dess inkludering av funktionstangenter.

Tangentbordets 16 belysningsnivåer gör det lämpligt för användning nästan vilken timme som helst, medan dess 50 graders justerbara stativ låter dig bläddra, rita eller läsa bekvämt. Du kan också dra full nytta av din iPads kraftfulla genvägar, tack vare styrplattans stöd för multi-touch-gester.

Logitech Combo Touch är tillgänglig för 12,9-tums iPad Pro, 11-tums iPad Pro, 7:e-9:e generationens iPad och 4:e-5:e generationens Pad Air.

Logitech Combo Touch

Bästa iPad-tangentbord med styrplatta

$158 $230 Spara
72 USD

Logitech Combo Touch kombinerar bakgrundsbelysta saxknappar med en ram av vävt tyg och en mycket känslig pekplatta. Dess mycket justerbara stativ och ergonomiska design garanterar att du kommer att njuta av samma kvalitet som Apple Magic Keyboard till en bråkdel av kostnaden.

Fördelar

 • Fantastisk byggkvalitet
 • Mycket tyst skrivning
 • Ergonomiskt tangentbord och styrplatta
 • Budgetvänligt pris

Nackdelar

 • Finns endast i två färger
 • Tangentbordet kan inte vikas tillbaka om det inte vänds

HOU

iPad Mini saknar notoriskt tillbehör, men det betyder inte att du behöver ge upp drömmen om ett monterat tangentbord. Många användare har strömmat till HOU iPad Mini-tangentbordet. Den är imponerande kompakt och kombinerar skiljetecken för att säkerställa att du kan välja nästan varje symbol med rätt alternativknapp.

Trots hur litet tangentbordet är, fortsätter de väl placerade saxknapparna att skriva enkelt. Du kommer att njuta av en lyhörd och bekväm skrivupplevelse tack vare den mjuka silikonramen, mjuk mikrofiberbaksida och plastknappar. Ge HOU en chans och se hur bekvämt det är att använda din iPad Mini.

Du kan köpa HOU iPad Mini tangentbordsfodral för iPad Mini 6.

HOU iPad Mini tangentbordsfodral

Bästa iPad Mini-fodral

Även om du kanske behöver anpassa dig till dess ovanliga layout, ger det kompakta, lättanvända HOU iPad Mini-tangentbordet kraftfullt. Funktionstangenter och skiljetecken är alla inkluderade på det här lilla tangentbordet – och om du vill byta till tangentbordet på skärmen är bytet lika enkelt som att vika HOU-tangentbordet bakom din iPad.

Fördelar

 • Imponerande skrivkänsla
 • Extremt tunn och lätt
 • Kan automatiskt väcka och automatiskt vila
 • Har ett starkt stöd

Nackdelar

 • Använder en egen laddningskabel
 • Saknar nyckelbakgrundsbelysning

FAQ

F: Kan min iPad ersätta min bärbara dator?

En iPad kan vara en utmärkt ersättning för en bärbar dator. iPads är lämpliga för att illustrera, använda kontorsprogram, läsa dokument, titta på videor, surfa på internet och till och med spela vissa videospel. De kan också användas för lätt videoredigering eller rendering och kan till och med visa två fönster sida vid sida.

Du kanske föredrar en 2-i-1 Windows-bärbar dator om du behöver applikationer som inte finns i App Store eller avser att använda enheten för programmering. iPads är bara så kapabla som deras appar tillåter dem att vara, så du bör överväga att skaffa en iPad om du behöver köra program i terminalen eller använda en nischapplikation.

F: Vilka iPads skulle fungera bäst som en bärbar dator?

Du bör köpa en iPad med stor skärm som en bärbar dator. 12,9-tumsskärmen på nya iPad Pro-modeller erbjuder fantastisk bildkvalitet och tillräckligt med utrymme för att bekvämt dela upp skärmen mellan två applikationer, medan deras M2-processorer är tillräckligt kraftfulla för många applikationer.

En iPad Air räcker för skribenter, kontorsanställda och tillfälliga användare – men om du behöver extra processorkraft eller vill använda en Apple Pencil med alla de senaste funktionerna är en iPad Pro idealisk. Oavsett vilken modell du köper kommer du att vara nöjd med dess batteritid och uppdateringsfrekvens på 90-120 Hz.

F: Hur ansluter jag ett Bluetooth-tangentbord till min iPad?

Du kan ansluta ett Bluetooth-tangentbord till din iPad genom att navigera till Inställningar > Bluetooth. Slå på Bluetooth och kontrollera att ditt Bluetooth-tangentbord är påslaget och inom 33 fot från din iPad. När namnet på ditt Bluetooth-tangentbord visas, välj det från listan för att ansluta ditt tangentbord till din iPad.

F: Kan jag ansluta ett trådbundet tangentbord till min iPad, och i så fall hur?

Du kan ansluta ett trådbundet tangentbord till din iPad om du har rätt adapter. Om ditt tangentbord har en USB-C- eller Lightning-kontakt kan du ansluta det direkt till din iPad. Du kan ansluta ett vanligt USB-A-tangentbord till din iPad med hjälp av en Lightning-till-USB- eller USB-C-till-USB-A-adapter.

F: Hur skriver jag ut dokument från en iPad?

Om din skrivare innehåller AirPrint och din iPad och skrivare är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk kan du skriva ut dokument från din iPad genom att välja Skriv ut från den utökade alternativmenyn. Annars kan du ladda ner skrivarens kostnadsfria app eller använda en USB-anslutning för att skriva ut från din iPad.

F: Hur överför jag filer från en PC till en iPad?

Det finns några metoder för att överföra filer från en PC till en iPad. Du kan använda Finder i macOS Catalina eller AirDrop för att skicka dina filer direkt till din iPad. Du kan bädda in filerna du behöver i ett dokument med Handoff eller ladda upp dina filer till iCloud Drive från valfri enhet som du väljer – inklusive Windows- och Linux-datorer.

F: Hur överför jag filer från en Android-enhet till en iPad?

Om du planerar att överföra alla dina filer från din Android-enhet till din iPad, är den bästa metoden för att överföra dina filer att ladda ner appen Flytta till iOS från Google Play Store. Annars kan du ladda upp filer till iCloud Drive via din Android-webbläsare eller använda LANDrop för att överföra filer mellan de två enheterna.