De bästa Apple Watch Ultra-banden 2024

Med en större skärm på 49 mm, en robust design och ett mer effektivt batteri tar Apple Watch Ultra den bärbara serien i en unik ny riktning. Och för att komplettera din Apple Watch Ultra vill du välja ett av de bästa Apple Watch Ultra-banden för att visa upp din smartklocka med stil.

Justin Duino / MakeUseOf

Apple Watch Alpine Loop är skräddarsydd för att matcha den robusta Apple Watch Ultra. Tillverkad med två textillager som är sammanvävda i ett sammanhängande stycke, det finns inga stygn. Det gör bandet väldigt bekvämt att bära, oavsett skick. En G-krok i titan, gjord för att matcha Apple Watch Ultra, fästs på en av de öppna fläckarna på remmen för en säker passform.

Du kan välja mellan en av tre olika remstorlekar – small, medium eller large – för bästa passform, och det finns ett val mellan gröna, orange, starlight, oliv, blå och indigo band när det gäller färgalternativen. Alpine Loop för din Apple Watch Ultra är ett utmärkt val med sitt robusta utseende och bekväma passform som gör den perfekt för utomhusbruk och i stort sett överallt.

Apple Watch Alpine Loop

Bäst överlag

Apple Watch Alpine Loop är ett premiumarmband som erbjuder massor av komfort och är tillräckligt robust för alla typer av aktiviteter.

Fördelar

 • Finns i sex färger
 • Tre storlekar för olika handledsstorlekar
 • Tuff och hållbar

Nackdelar

 • G-krok kan repa andra metallföremål

Spigen

Spigen Lite Fit Apple Watch Band bevisar att du inte behöver bryta banken för att hitta en Apple Watch Ultra-rem. Tillgänglig i khaki, marinblå, svart och orange, den snygga remmen är också lätt och flexibel, så den kommer alltid att vara bekväm på handleden.

För bästa möjliga passform finns ett justerbart ögleband på utsidan av remmen. Och medan Spigen Lite Fit sitter jämnt och snyggt runt handleden, betyder den andningsbara nylondesignen komfort hela dagen. Tillsammans med en överkomlig prislapp har Spigen Lite Fit enkla justeringar, all komfort du kan begära och en design som gör dig exalterad över att ta på dig din Apple Watch.

Spigen Lite Fit Apple Watch Band

Bästa budgeten

Lätt och flexibel, Spigen Lite Fit Apple Watch Band är fortfarande ett av de bästa budgetalternativen för Apple Watch Ultra.

Fördelar

 • Billigt jämfört med många andra alternativ
 • Passar jämnt på handleden
 • Fyra färgalternativ

Det bästa Apple Watch Ultra Band för vattensporter: Apple Watch Ocean Band

Justin Duino / MakeUseOf

Som du kan gissa med namnet är Apple Watch Ocean Band perfekt för alla vattenaktiviteter. Den är gjord av ett stretchigt material som lindar runt handleden för en bra passform, och det helt vattentäta bandet har små rör som skickar bort vatten från handleden.

Ett justerbart titanspänne kan placeras i ett specifikt rör för att hjälpa dig att anpassa den bästa passformen. Även om det bara finns en storlek tillgänglig, finns det en valfri förlängning som du också kan köpa för att hjälpa till med att bära klockan över tjocka våtdräkter. Du kan välja mellan tre färger: midnatt, vit eller gul.

Medan Apple Watch Ocean Band är perfekt för vattenaktiviteter, är elastomermaterialet bekvämt runt handleden, och det justerbara spännet gör det till ett perfekt par för Apple Watch Ultra när som helst.

Apple Watch Ocean Band

Bäst för vattensporter

Apple Watch Ocean Band är vattentätt och har integrerade rör runt remmen som leder bort vattnet från handleden och gör den till en perfekt följeslagare för olika vattensporter och aktiviteter.

Fördelar

 • Helt vattentät
 • Valfri förlängning är utformad för att passa över våtdräkter
 • Kompatibel med andra Apple Watch-modeller

Justin Duino / MakeUseOf

Det går inte att förneka kvaliteten på Apple Watch Trail Loop. Den är utformad med en mjuk dubbelskikts nylonväv, den är både bekväm och robust. Den har en bekväm dragflik på bandet, vilket möjliggör snabba justeringar i farten.

Trail Loop, som introducerades med den första generationens Apple Watch Ultra, passar din smartklocka som hand i handske och är även kompatibel med äldre Apple Watch-modeller. Den finns i små/medelstora och medelstora/stora storlekar, båda erbjuder gott om utrymme för justering. Kardborrbandet känns starkt och slitstarkt och själva bandet är snabbtorkande och lätt att rengöra. Detta är ett armband av högsta kvalitet som kommer att visa upp din Apple Watch Ultra på ett fantastiskt sätt.

Apple Watch Band Trail Loop

Mest bekväma

Apple Watch Band Trail Loop erbjuder varaktig komfort och stabilitet med en dubbelskikts nylonväv och stark kardborreknäppning.

Fördelar

 • Smidig och bekväm att bära
 • Kardborreknäppning är stark och hållbar
 • Snabbtorkande och lätt att rengöra

Nomad

Om du letar efter något för att göra din Apple Watch Ultra lite snyggare och inte har något emot att betala över dollar, kommer detta Nomad Metal Band att vara på din gata. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, förvandlar den omedelbart din smartklocka till högtidskläder, vilket gör den till det perfekta tillbehöret för möten, formella evenemang eller nätverk.

Även om detta metallband är designat för 45 mm Apple Watch-modellerna, fungerar det perfekt med Apple Watch Ultra. En diamantliknande kolbeläggning gör den hållbar och mycket motståndskraftig mot fläckar och ger en anständig mängd reptålighet. Det känns tillfredsställande tungt på handleden utan att någonsin vara obehagligt.

Bandet erbjuder en säker passform, med ett starkt magnetlås som stannar kvar. Justeringar kan göras genom att ta bort eller lägga till länkar för att uppnå den perfekta passformen, och den övergripande stilen här osar kvalitet.

Nomad stålband

Bästa metalbandet

Med sitt eleganta och sofistikerade utseende är Nomad Steel Band idealiskt för att vända på huvudet vid formella tillställningar.

Fördelar

 • Högpolerat utseende
 • Kan bäras som en klädklocka
 • Förvånansvärt hållbart

FAQ

F: Vad är skillnaden mellan Apple Watch och Apple Watch Ultra?

Apple Watch Ultra har en större skärm än Apple Watch (49 mm, jämfört med 41 mm eller 45 mm) och är gjord av titan, vilket gör den starkare än blandningen av aluminium och rostfritt stål i Apple Watch.

Den har också en ljusare skärm, med 2 000 nits ljusstyrka, jämfört med bara 1 000 nits på Apple Watch. Dessutom har den också förbättrade säkerhetsfunktioner, såsom en inbyggd siren, en 100-meters vattentäthet (dubbelt så stor som Apple Watch) och en kraftigt förbättrad batteritid.

F: Kan jag använda ett Apple Watch-band på Apple Watch Ultra?

Ja, du kan använda ett Apple Watch-band på en Apple Watch Ultra, förutsatt att storlekarna är kompatibla med varandra. Så länge väskans storlek överensstämmer med remmens storlek, är du bra att gå.

F: Vad är skillnaden mellan Apple Watch Ultra och Apple Watch Ultra 2?

Apple Watch Ultra 2 förbättrar många av funktionerna i Apple Watch Ultra, som dess ljusstyrka, som maxar på 3 000 nits, jämfört med 2 000 nits på Apple Watch. Den har också mer processorkraft, förbättrad lagringskapacitet och ytterligare inmatningsfunktioner, som funktionen Double Tap-gest.

F: Kan jag använda ett Apple Watch Ultra-band på Ultra 2?

De flesta Apple Watch Ultra-band fungerar på Apple Watch Ultra 2, så länge som både remstorleken och fodralstorleken är kompatibla.

F: Kan jag använda en Apple Watch utan en iPhone?

Apple-klockor är designade för att användas med en iPhone, och att para ihop de två är det bästa sättet att säkerställa att du kan njuta av alla funktioner som detta ger.

Men med Familjeuppställning funktionen kan en familjemedlem använda en Apple Watch även om de inte har en egen iPhone. Detta kommer att göra det möjligt för dem att använda begränsade funktioner på sin Apple Watch, som att ringa samtal, skicka meddelanden eller dela sin plats.