De bästa Apple Watch-laddarna 2023

Apple är inte det enda företaget som tillverkar högkvalitativa Apple Watch-laddare. Medan den officiella Apple Watch-laddningskabeln fortfarande är vårt föredragna val, finns det andra utmärkta alternativ tillgängliga, särskilt om du har en knapp budget eller letar efter ytterligare funktioner som nattbordsläge eller laddning med flera enheter.

De Apple Watch magnetisk snabbladdare med USB-C-kabel erbjuder inget fancy, men det är vanligtvis mer pålitligt än de flesta tredjepartserbjudanden. Eftersom det är ett förstapartstillbehör, fungerar det garanterat med din bärbara och alla tidigare modeller.

Apple uppgraderade laddningspucken för att stödja snabbladdning på de nyaste modellerna, Apple Watch Series 9 och Ultra 2, så att den kan få din klocka till full laddning på nolltid. Sladden är precis den perfekta längden för användning på ett skrivbord eller nattduksbord och tar knappt upp någon plats i väskan, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för resor.

Apple Watch magnetisk snabbladdare till USB-C-kabel

Bäst överlag

$25 $29 Spara
$4

Apple Watch magnetiska snabbladdare med USB-C-kabel är samma laddare som kommer med nya Apple Watch-köp. Den är enkel att använda, kompakt och stöder snabbladdning på de nyaste modellerna.

Fördelar

 • Snabbladdning
 • Lätt att använda
 • Säker och högkvalitativ
 • Resevänlig

Belkin

För några få dollar mer än Apple Watch Magnetic Fast Charger, kan Belkin Portable Fast Charger för Apple Watch inte bara snabbladda din Apple Watch utan erbjuder också möjligheten att använda nattduksläge, vilket gör den till ett gediget val för ditt skrivbord eller nattduksbord .

Även om det kommer till en högre kostnad, har den mycket bättre byggkvalitet och en viktad bas som förhindrar att laddaren glider av ytor. Det finns också en justerbar urtavla som kan rymma olika Apple Watch-storlekar. Oavsett om du har standard Apple Watch eller de större Ultra-modellerna, kan detta laddningsställ snabbt toppa din klocka samtidigt som den visar upp den på ett vackert sätt.

Belkin bärbar snabbladdare för Apple Watch

Bästa laddningsstället

Belkins portabla snabbladdare för Apple Watch är ett utmärkt alternativ till den officiella Apple Watch-laddaren om du vill använda nattbordsläget med din Apple Watch. Den förvandlar din klocka till en väckarklocka, som är perfekt för laddning vid sängen.

Fördelar

 • Snabbladdning för Apple Watch
 • Kompatibel med nattbordsläge
 • Kompakt och elegant design
 • Resevänlig

Nackdelar

 • Inkluderar ingen strömadapter

Case Logic

Case Logic Apple Watch Charger är ett budgetvänligt alternativ som fungerar utmärkt med alla generationer av Apple Watch. Den har samma design som Apples officiella laddare men har en USB-A-port istället för USB-C. Det är fortfarande lätt att använda och förvaras snyggt.

Den enda nackdelen är att den laddas lite långsamt, men detta kommer inte att vara en dealbreaker om du laddar dina enheter över natten, eftersom det finns gott om tid att ladda din klocka till 100 procent batterikapacitet.

Case Logic Apple Watch Laddare

Bästa budgeten

$8 $11 Spara
$3

Case Logic Apple Watch Charger är en av de mest prisvärda Apple Watch-laddarna. Även om den kanske inte stöder snabbladdning, kan den fortfarande ladda din klocka helt över natten.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Fungerar med alla Apple Watch-modeller
 • Förvaras fint

Anker

Det är svårt att gå fel med denna Apple Watch-laddare i fickformat från Anker om du vill hålla klockan laddad när du reser eller på jobbet. Den är nästan lika stor som en minnesenhet och ansluts direkt till en USB-C-port på din bärbara dator, powerbank eller väggadapter, så att du kan ladda upp din klocka när som helst och var som helst.

Anker Portable Magnetic Charger för Apple Watch fungerar med alla generationer av Apple Watch och vaggar den ”MFi-certifierade” godkännandestämpeln från Apple, så den är säker att använda med Apple-produkter, inklusive Apple Watch och AirPods. Även om den inte har den nya snabbladdningsmodulen, laddar den fortfarande snabbare än de flesta tredjepartsalternativ och har starka magneter för att hålla din klocka säkert på plats.

Anker bärbar magnetladdare för Apple Watch

Bäst för resor

Går någonstans? Denna Anker bärbara magnetiska laddare för Apple Watch låter dig driva din klocka från nästan var som helst. Du behöver bara en enhet med en strömförsörjd USB-C-port, som en MacBook, iPad eller powerbank, för att ladda din klocka.

Fördelar

 • Ultrakompakt och lätt
 • Säker laddning
 • Håller Apple Watch säkert
 • Behöver inget eluttag

Nackdelar

 • Snabbladdar inte de senaste Apple Watch-modellerna

Belkin

Det finns många fantastiska 3-i-1-laddare, men Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen) har några extra funktioner som gör den till det bästa alternativet för dina Apple-enheter. Den har en elegant T-formad design som hänger upp din iPhone och Apple Watch i luften, så att du enkelt kan se inkommande aviseringar.

Men det som verkligen skiljer den från mängden är dess otroliga laddningshastighet. Detta 3-i-1-ställ kan ladda din iPhone med sina högsta hastigheter och stöder även snabbladdning för de senaste Apple Watches. Även om det är dyrt, är det helt värt det om du äger en iPhone, Apple Watch och AirPods. Dessutom kommer den med alla tillbehör, inklusive en strömadapter.

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen)

Bästa 3-i-1 laddare

$120 $150 Spara
30 USD

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe är det perfekta alternativet om du vill ladda din Apple Watch, iPhone och AirPods på en gång. Den andra generationens modell lägger till snabbladdning för Apple Watch ovanpå 15W MagSafe-laddningen för de senaste iPhones.

Fördelar

 • Laddar tre enheter samtidigt
 • Snabbladdning för iPhone och Apple Watch
 • Snygg design och förstklassig byggkvalitet
 • Eliminerar ledningar

FAQ

F: Använder Apple Watches MagSafe?

Medan både MagSafe- och Apple Watch-laddare använder magneter, använder Apple Watch-laddaren en annan mekanism som kallas induktiv laddning, som inte är kompatibel med MagSafe. Att använda en MagSafe-laddare för att driva din Apple Watch fungerar inte.

F: Kan jag använda min iPhone-laddare för att ladda min Apple Watch?

Ja, du kan använda din iPhone-laddare för att driva din Apple Watch. Apple Watch använder en magnetladdare med en USB-C-kontakt som du kan ansluta till din iPhones strömadapter, förutsatt att den har en USB-C-port.

F: Vilken typ av laddare använder Apple Watch?

Apple Watch använder en proprietär magnetisk trådlös laddare som fästs på baksidan av din klocka. Om du har en Apple Watch Series 7 eller senare kan Apple Watch Magnetic Fast Charger med USB-C-kabel ladda din klocka 33 procent snabbare än äldre laddare eller tredjepartsalternativ utan stöd för snabbladdning.

F: Ska jag ladda min Apple Watch varje natt?

Ja, du kan ladda din Apple Watch varje natt. Apple Watch har en optimerad batteriladdningsfunktion som fördröjer laddningen mer än 80 procent för att förlänga batteriets livslängd.

F: Är det okej att använda en icke-Apple-laddare med min Apple Watch?

Även om den officiella laddaren från Apple är det bästa sättet att ladda din Apple Watch, kan du fortfarande använda en laddare från tredje part för att driva din klocka. Laddare som inte kommer från Apple tenderar att vara prisvärda och fungera bra med alla Apple Watches; vi rekommenderar dock endast de med MFi-certifiering för att säkerställa kompatibilitet och säkerhet.

F: Kan jag ladda min Apple Watch utan laddare? Om så är fallet, hur?

Du kan inte ladda din Apple Watch utan dess magnetiska laddare. Men om du har den magnetiska USB-C-laddarkabeln kan du ansluta den direkt till USB-C-porten på din MacBook, powerbank eller till och med din iPhone (om du använder iPhone 15), så att du kan ladda den utan att behöva ett vägguttag.

F: Vad är dödens gröna orm?

The Green Snake of Death är en varning som dyker upp när din klocka har väldigt låg effekt. Att ansluta den till en laddare kan enkelt lösa problemet, men om det fortfarande kvarstår, lämna det i några dagar för att låta batteriet laddas ur helt innan du ansluter det till strömmen.