De bästa 3D-skrivarna under 500 $ 2019

Spread the love

Tills nyligen var det nästan omöjligt att hitta en anständig 3D-skrivare för under $500. Tack och lov finns det några alternativ tillgängliga nu som är perfekta för både hobbyister och småföretag. Även om du kanske har kunnat hitta en för under $500 tidigare, var de flesta av dessa bara en gimmick, medan du nu kan hitta mycket mer seriösa kit till ett mycket rimligare pris.

3D-skrivare är perfekta för konstnärer som vill föra sin digitala konst till materiell form, eller till och med de som vill starta egna småföretag. Även om det kan ta ett tag att bli mästaren på 3D-utskrift, finns det tack och lov massor av tutorials som hjälper dig att komma igång. Nu behöver du bara hitta rätt 3D-skrivare under 500 USD för dig.

Här är några av de bästa budget 3D-skrivarna som finns tillgängliga idag.

Det var ett tag sedan de introducerades, men 3D-skrivare känns fortfarande som något direkt ur science fiction. De blir också bättre hela tiden. Nyare modeller får de enheter som imponerade på oss för några år sedan att verka som något ur stenåldern.

Om du är intresserad av 3D-utskrift har det aldrig funnits en bättre tid att komma igång. De är inte bara bättre än de någonsin varit, utan priserna sjunker också. Du kan fortfarande spendera mycket pengar på en 3D-skrivare, men du kan också kvalitetsmodeller ganska billigt.

Som den största modellen på den här listan är detta den bästa 3D-skrivaren i denna prisklass om du har stora planer. För att vara specifik, skriver ANYCUBIC Chiron till en maximal storlek på 15,75 x 15,75 x 17,72 tum. Detta ger dig utrymme för några seriösa byggen.

Denna modell är också förvånansvärt fullfjädrad för sitt pris, med en inbyggd TFT-pekskärm, filamentdetektering och automatisk återupptagning av utskrift vid strömavbrott. Den kan också skriva ut med ett brett utbud av filament, med stöd för PLA, ABS, HIPS, Wood och TPU.

Monoprice är känt för att sälja högkvalitativa produkter till låga priser, och dess 3D-skrivare är inget undantag. Monoprice Voxel Adventurer innehåller funktioner som finns i skrivare som säljs till ett mycket högre pris. Den kommer till och med kalibrerad och redo att skrivas ut ur kartongen.

  Bästa lokala lösenordshanteraren för ditt företag – Passwork

En uppvärmd flexibel byggplatta gör det enkelt att ta bort din modell när den är klar. Du behöver inte vänta för länge heller eftersom Voxel har en utskriftshastighet på upp till 60 mm per sekund. Slutligen har den också ett snabbbytemunstycke som låter dig byta munstycken på några sekunder, i motsats till de 20+ minuter det kan ta med andra skrivare.

Bästa harts 3D-skrivare under $500:ELEGOO Mars

Som den enda harts 3D-skrivaren (även känd som SLA-skrivare) på den här listan, kan ELEGOO Mars vara en överraskning att se inkluderad här. Denna typ av skrivare är allmänt känd för att vara dyrare än filamentbaserade (även känd som FDM) skrivare, som utgör resten av denna lista. Det är ytterligare ett tecken på att priserna faller över hela linjen.

Den här 3D-skrivaren kan inte bara skapa snyggt detaljerade modeller, den är också något enklare att använda än många andra modeller på den här listan. Det finns färre inställningar att justera som har någon inverkan på slutprodukten, vilket är trevligt för nybörjare.

Liksom sin dyrare kusin högre upp på den här listan, har ANYCUBIC Mega-S ett kraftigt utseende. Även om det kan se ut som att det hör hemma i en fabrik, är det både lätt att använda och mycket billigare än vad utseendet antyder.

Denna modell har mer än sin andel av praktiska funktioner. En inbyggd filamentsensor känner av när du får slut på filament och pausar utskriften. Den har också en patenterad utskriftsplattform som säkerställer att modellerna stannar kvar under utskrift men är lätta att ta bort när de är klara.

Alternativ bästa 3D-skrivare under $300: FlashForge Finder

3D-skrivare är inte kända för att vara tysta. Om du vill skriva ut modeller mitt i natten utan att väcka någon, kan det här vara något för dig. FlashForge Finder skriver ut så tyst som 50dB, vilket är ungefär lika högt som en dämpad hemmakonversation.

Denna modell har även en inbyggd byggplatta, vilket gör det enkelt att ta bort modeller. Den har också ett assisterat utjämningssystem som guidar dig för att skapa en perfekt jämn yta för utskrift. Det är begränsat till PLA-filament, men om du precis har börjat kommer detta inte att vara ett problem.

Comgrow Creality Ender 3 innehåller mer än sin beskärda del av funktioner, men det finns en liten hake. Den här skrivaren levereras som ett kit, och du måste sätta ihop den innan du kan börja skriva ut. Som sagt, så länge du tar dig tid är detta ett utmärkt sätt att se till att din skrivare är stabilt byggd.

Om man tittar på funktionerna behöver den här modellen bara fem minuter för värmebädden att nå utskriftstemperaturer, vilket innebär att du kan komma igång snabbt. Den har också samma auto-resume-funktion som några av de andra modellerna på den här listan. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att ett strömavbrott förstör din delvis färdigbyggda modell.

Det här är inget misstag – vi satte inte på samma skrivare av misstag här två gånger. Comgrow Creality Ender 3 Pro är en uppgraderad version av modellen ovan. Till att börja med är det mestadels monterat ur lådan, så det är mindre installationstid. Den har också några extra funktioner.

Den huvudsakliga uppgraderingen här är byggytplattan, som hjälper till att hålla din 3D-skrivare skyddad och gör det enkelt att ta bort modeller när de har svalnat. Detta plus 10-minuters inställningstiden gör detta värt premien jämfört med standardmodellen.

Beroende på dina behov kanske du inte ens vill ha en större 3D-skrivare. Om du till exempel trycker miniatyrfigurer för brädspel behöver du inte mycket. Det finns några bra alternativ för mindre 3D-skrivare, men Monoprice Select Mini Pro är en av de bästa.

Denna modell har många funktioner som finns på större, dyrare skrivare. Dessa inkluderar Auto Bed Leveling, som gör att du snabbt får en jämn tryckyta, samt en avtagbar magnetisk byggplatta. Denna modell kommer också färdigmonterad, så att du kan fokusera på utskrift.

Alternativ bästa mini 3D-skrivare under $300:da Vinci Mini

Om du föredrar att din 3D-utskrift ska vara miljövänlig såväl som liten, är da Vinci Mini ett utmärkt val. Denna modell kan skriva ut PLA och PETG men den kommer också med en egen filament. Denna är gjord av majsstärkelse och andra biologiskt nedbrytbara material istället för den vanliga plasten.

Denna modell är också extremt lätt på mindre än 18 pund. Om du tror att du ofta behöver flytta din skrivare är detta en klar bonus.

Bästa prisvärda mini 3D-skrivare under 300 $: Monoprice Mini Delta

Trots att den är den mest prisvärda modellen på den här listan, erbjuder Monoprice Mini Delta fortfarande många av samma egenskaper som sina större syskon. Denna modell är helt konstruerad av metall för en solid konstruktion och levereras färdigmonterad och kalibrerad.

På grund av sin lilla storlek kan Mini Delta också skriva ut mycket snabbt. Du får utskriftshastigheter på upp till 150 mm per sekund, vilket innebär att du kan ta dig igenom flera utskrifter på bara en kort session.

Vill du lära dig mer om 3D-utskrift?

Med ovanstående modeller bör du kunna hitta något för att komma igång oavsett budget. Att få tag på en skrivare är dock bara början. Vet du vad du vill skriva ut? Hur är det med vilken typ av material som ska användas för vissa byggnader?

Om du har många frågor, oroa dig inte, vi kan hjälpa dig. För allt du behöver veta som nybörjare, leta inte längre än vår ultimata guide till 3D-utskrift.