De bästa 3-i-1 Apple-laddningsstationerna

Om du är investerad i Apples ekosystem är chansen stor att du äger en iPhone, en Apple Watch och AirPods. Istället för att använda separata kablar och adaptrar kan du investera i en 3-i-1-laddningsstation för att ladda alla dina Apple-enheter på en gång och rensa upp röran på ditt skrivbord eller nattduksbord.

Här är de bästa 3-i-1 Apple-laddningsstationerna du kan köpa idag.

Våra toppval för 3-i-1 Apple-laddstationer

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen)

Bäst överlag

Premium design och prestanda

$128 $150 Spara
22 USD

När din smartphone får slut på juice kopplar du in den. När din iPhone, AirPods och Apple Watch behöver ett uppsving i batteriavdelningen använder du Belkins 3-i-1 trådlösa laddare med MagSafe (2nd Gen).

Fördelar

 • Snabbladdning för iPhone och Apple Watch
 • Premium byggkvalitet
 • Sömlös laddningsupplevelse med MagSafe
 • Medföljer adapter med laddningskabel

Nackdelar

 • Kan inte använda nattbordsläget för Apple Watch

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe erbjuder den ultimata bekvämligheten för Apple-användare, som låter dem ladda sin iPhone, Apple Watch och AirPods på en gång, vilket frigör värdefulla uttag och eliminerar skräp. Till skillnad från andra laddningsstationer som bara erbjuder upp till 7,5 watt laddningseffekt, levererar Belkin 3-i-1-laddare hela 15-watts MagSafe-laddningshastighet, vilket gör den till det snabbaste och mest effektiva alternativet som finns.

Nu i sin andra generation, den senaste modellen stöder nu snabbladdning för Apple Watch Series 7 och nyare och Apple Watch Ultra och Ultra 2. Den kan ladda din Apple Watch 33 % snabbare än standardladdare, så din klocka kommer tillbaka till 100% på nolltid. Dessutom kommer AirPods laddningsplatta att ha dina öronsnäckor redo för din nästa lyssningssession.

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe sticker också ut med sin förstklassiga och snygga design. Den svävande MagSafe-puckdesignen säkerställer inte bara att din telefon lätt snäpps på plats utan låter dig också växla mellan liggande och stående läge, vilket gör det enkelt att FaceTime, kolla aviseringar eller titta på en film medan telefonen laddas.

Twelve South HiRise 3 Deluxe

Premiumval

Bästa 3-i-1-laddaren för standby-läge

Twelve South HiRise 3 Deluxe erbjuder massor av justerbarhet och spelrum för din iPhone, vilket är perfekt om du vill testa det nya StandBy-läget. Den har också ett mindre fotavtryck än Belkin och kan ladda din iPhone och Apple Watch i rekordfart.

Fördelar

 • Litet fotavtryck
 • Snabbladdning för iPhone och Apple Watch
 • Lyxig läderfinish
 • Perfekt för iOS 17:s Standby-läge och nattbordsladdning för Apple Watch
 • Strömförsörjning och kabel ingår

Liksom Belkin är Twelve South HiRise 3 Deluxe Apple-certifierad och stöder 15-watts laddning för iPhones samt snabbladdning för de senaste Apple Watch-modellerna, inklusive Series 9 och Ultra 2. Men samtidigt som de båda kostar lika mycket, HiRise 3 Deluxe erbjuder några extra funktioner som hjälper den att höja sig över Belkin och andra 3-i-1-laddningsstationer.

HiRise 3 Deluxe tar mindre plats på ett nattduksbord och känns mer premium och lyxigare med sin läderfinish. När den väl är dockad kan du luta din iPhone 35 grader för att hitta den perfekta betraktningsvinkeln eller vrida den till liggande läge för att utlösa det nya StandBy-läget i iOS 17. Basen är viktad så att den inte glider eller rör sig när du fäster eller koppla loss din telefon.

Släpp din Apple Watch och AirPods vid basen för att ladda alla dina Apple-enheter på en gång. Du kan ladda din Apple Watch platt eller i nattduksläge, och ja, den kan rymma de stora Ultra-modellerna och robusta klockfodral. Körsbäret på toppen är att du kan ladda en annan smartphone på AirPods-platsen, så även dina Android-kompisar kan få en bit av kakan.

ESR HaloLock 3-i-1 klocka trådlöst laddningsset

Bästa värde

Prisvärd laddning med tre enheter

$70 $77 Spara
$7

Letar du efter en 3-i-1-laddare för dina Apple-enheter men vill inte bryta pengarna? ESR:s HaloLock 3-i-1 Watch Wireless Charging Set är gadgeten för jobbet, förutsatt att du inte är ute efter toppladdningshastigheter.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Smal och rymlig
 • Avtagbar Apple Watch laddare
 • USB-C-adapter och kabel medföljer

Nackdelar

 • Snabbladdar inte Apple Watch eller iPhone

ESR HaloLock 3-i-1 Watch Wireless Charging Set, tillgängligt till halva priset av våra bästa alternativ, är en av de mer prisvärda 3-i-1-laddningsstationerna som finns tillgängliga för dina Apple-enheter. Även om det kanske inte laddar dina enheter lika snabbt som Belkin och Twelve South-alternativen, är detta inte en dealbreaker om du i första hand laddar dina enheter över natten.

Laddstationen håller din iPhone upphöjd och synlig, så den är enkel att använda under laddning. Den är också perfekt för standby-läge, med de starka magneterna som säkerställer att din telefon inte glider av laddaren. Du kan ta bort Apple Watch-laddaren för att använda medan du reser och sedan sätta in den igen när du är hemma för att ladda alla dina Apple-enheter från ett enda uttag. Basen är viktad för ökad stabilitet och har en laddningsindikator för AirPods, vilket eliminerar alla gissningar.

mophie 3-i-1 reseladdare med MagSafe

Bäst för resor

Som Apple MagSafe Duo, men bättre

Mophie 3-i-1 reseladdare med MagSafe öppnas platt för att avslöja dedikerade laddningsplatser för iPhone, Apple Watch och AirPods och fälls ner ganska litet för att ta mindre plats i en väska eller ficka. Den kommer med alla tillbehör, inklusive en väska, vilket gör den perfekt för resor.

Fördelar

 • Kompakt tri-fold design
 • Lättvikt
 • Snabb 15W iPhone-laddning med MagSafe-animation
 • Fin tygfinish
 • Inkluderar en väska och USB-C-strömadapter

Nackdelar

 • Stöder inte Apple Watch snabbladdning

Om du reser mycket kan Mophie 3-i-1-reseladdaren med MagSafe dra ner på antalet kablar och adaptrar du behöver ta med dig, vilket kräver endast en kabel och adapter för att ladda Apple-enheter på en gång. Men det som verkligen gör den perfekt för resor är dess trefaldiga design. Den viks snyggt ihop till en fickstorlek, vilket gör den perfekt kompakt och bärbar.

Det är ett Apple-certifierat tillbehör, så det kan ladda din iPhone med den snabbaste 15-wattshastigheten och visar till och med den coola MagSafe-laddningsanimationen. Den enda nackdelen är att den inte kan snabbladda de senaste Apple Watch-modellerna, och även om dess fjäderlätta design är utmärkt för portabilitet, behöver du båda händerna för att koppla loss din iPhone.

I lådan hittar du en USB-C-adapter och kabel som du också kan använda för att driva din MacBook eller iPad, samt en väska för att hålla allt snyggt organiserat.

Anker 3-i-1 kub med MagSafe

Mest kompakt

Optimus Prime av 3-i-1-laddningsstationer

Anker 3-i-1 Cube med MagSafe är en annan kompakt och resevänlig 3-i-1 Apple-laddstation. Till skillnad från Mophie 3-i-1 reseladdare med MagSafe stöder den snabbladdning för både iPhone och Apple Watch, men den är tyngre.

Fördelar

 • Laddar iPhone och Apple Watch snabbt
 • Vikes liten för resor
 • Perfekt för iOS 17 Standby-läge
 • Inkluderar en 30W USB-C-adapter och kabel

Om du vill ha något perfekt att använda både hemma och på språng, kryssar Ankers 3-i-1 Cube med MagSafe i alla rätt rutor. Till skillnad från många 3-i-1-laddare, som antingen är för skrymmande för att vara bärbara eller saknar stöd för snabbladdning, utmärker Ankers första officiella MagSafe-laddare i båda aspekterna, allt samtidigt som den behåller en elegant och premium-attraktionskraft.

Kuben har en äkta 15-watts MagSafe-dyna på toppen som du kan fälla upp för att avslöja en dedikerad laddningsplats för dina AirPods. Till skillnad från Mophie 3-i-1 reseladdare med MagSafe, håller den din iPhone i en vinkel, vilket gör det enkelt att se aviseringar eller till och med använda StandBy-läge. Dessutom kan den snabbladda de senaste Apple Watch-modellerna på sin dolda, pop-out klockmodul.

När det inte används fälls allt ner till en kompakt 2,5-tums kub, så det tar väldigt lite plats i din åkpåse eller ficka. Även om du inte får en väska med den här, inkluderar Anker en USB-C-strömadapter och kabel – allt du behöver för att ladda dina enheter direkt.

mophie 3-i-1-ställ för MagSafe-laddare

Mest prisvärd

Budgetpris, packad med kraft

$60 $90 Spara
30 USD

Så länge du har den officiella Apple MagSafe-laddaren är Mophie 3-i-1-stället för MagSafe Charger ett enastående val för att ladda din Apple iPhone och tillbehör. Det ger inte bara samma 15W laddningshastigheter som Belkin BoostCharge PRO, utan det är också en bråkdel av priset.

Fördelar

 • 15W snabb trådlös laddning
 • Högkvalitativ och stilren design
 • Enkel och exakt magnetisk inriktning

Nackdelar

 • Kräver en Apple MagSafe-laddare

De som letar efter en Apple-laddningsstation för flera enheter med MagSafe men inte vill skvätta för mycket bör överväga Mophie 3-i-1-stället för MagSafe Charger. Den kommer med dedikerade laddningsplatser för dina AirPods och Apple Watch och en plats där du kan installera Apple MagSafe Charger för att ladda alla dina Apple-enheter på en gång.

Du får 15W snabba trådlösa laddningshastigheter med MagSafe, precis som Belkin BoostCharge PRO 3-i-1 trådlös laddare, men till ett mycket billigare pris. Tack vare MagSafe behöver du inte justera din iPhone varje gång du vill ladda den. Den inbyggda Apple Watch-laddaren sätter din klocka i nattbordsläge för att fungera som en väckarklocka, perfekt för ett nattduksbord.

Den enda nackdelen med denna laddstation är att du måste ha den officiella Apple MagSafe-laddaren för att ladda din iPhone. Annars är det en genomtänkt laddare som borde glädja de flesta Apple-entusiaster. Den har en ren, matt vit finish som smälter in väl i ett modernt kontor eller nattduksbord.

Belkin BoostCharge 3-i-1 trådlös laddare för Apple-enheter

Bäst för äldre iPhones

Ingen MagSafe, inga problem

$80 $120 Spara
40 USD

Belkin BoostCharge 3-i-1 trådlös laddare för Apple-enheter är ett utmärkt alternativ om din iPhone inte stöder MagSafe. Den är designad för att fungera med äldre iPhones från iPhone 8-serien och framåt och inkluderar dedikerade laddningsplatser för både din Apple Watch och AirPods.

Fördelar

 • Fungerar med alla iPhones som stöder trådlös laddning
 • Stöder nattbordsläge för Apple Watch
 • Håller din telefon och Apple Watch inom synhåll

Nackdelar

 • Inte kompatibel med Apple Watch Ultra

Belkin BoostCharge 3-i-1 trådlös laddare för Apple-enheter var ett av de allra första alternativen som kom ut på marknaden, och det är fortfarande ett utmärkt val för 3-i-1-laddning, särskilt om du har en äldre iPhone som inte stöder MagSafe. Den levererar upp till 7,5W till iPhone, vilket är något långsammare än de 15W som stöds av MagSafe, men den kan fortfarande ladda din telefon helt över natten.

Stativet laddar din telefon och Apple Watch i ett idealiskt upprätt läge för att kontrollera aviseringar eller aktivera nattbordsläget för din klocka. Den fungerar med alla modeller av Apple Watch förutom de större Ultra och Ultra 2. Släpp dina AirPods eller AirPods Pro i den dedikerade dockan för att ladda och visa upp alla dina Apple-enheter med stil.

Satechi Dock5 Laddningsstation för flera enheter

Mest laddningskraft

En stor ökning av batteritiden

Vad är bättre än att ladda tre enheter samtidigt? Vad sägs om att ladda fem enheter samtidigt; Satechi Dock5 Multi-Device Charging Station är den perfekta laddningslösningen för alla dina Apple-enheter.

Fördelar

 • Laddar upp till fem enheter samtidigt
 • Snygg aluminiumfinish
 • Inbyggd strömförsörjningsenhet

Nackdelar

 • Laddkabel ingår ej

Satechi Dock5 Multi-Device Charging Station är väl lämpad för en familj eller arbetsplats eftersom den kan ladda upp till fem enheter samtidigt. Den har två USB-C PD-portar (upp till 20W vardera), två USB-A-portar (upp till 12W vardera) och en trådlös Qi-laddningsplatta (upp till 10W), så att du kan ladda flera iPhones, iPads och AirPods . Det finns ingen dedikerad magnetisk laddare för Apple Watch, men du kan koppla in dess standardladdare till en av USB-portarna.

Med en rymdgrå aluminiumfinish passar Dock5 perfekt in i ditt befintliga Apple-ekosystem. Silikonavdelare hjälper inte bara att skydda dina enheter utan också att organisera dem snyggt under laddning. Dess attraktiva prissättning gör Dock5 oemotståndlig, speciellt om du har flera enheter i ditt hushåll. Du måste dock tillhandahålla dina egna laddningskablar eftersom enheten endast levereras med en strömkabel.

Att köpa den bästa 3-i-1 Apple Charging Station

Alla skulle kunna använda längre batteritid. Med ett trådlöst laddningsställ är det lika enkelt att få ut mer av dina Apple-enheter som att ställa den på en laddningspuck. Det finns dock några viktiga funktioner som du bör hålla utkik efter när du köper ett laddningsställ för flera enheter. Ta först reda på laddningseffektiviteten.

Officiella MagSafe-laddare kan ladda din iPhone med 15W, men Qi-certifierade laddningsställ kommer bara att köpa dig 7,5W. Qi-laddningsställen har vanligtvis ett lägre pris än deras MagSafe-alternativ, så du bör avgöra om du är ute efter den mest effektiva laddaren eller en som får jobbet gjort till ett överkomligt pris.

Du bör också tänka på designen på laddaren. Kommer den att hålla din iPhone, AirPods och Apple Watch bekvämt? Om du har en särskilt stor iPhone, som iPhone 15 Pro Max, kan du behöva en specifik laddare som tillåter din telefons storlek. Nästan alla kommer dock att bli glada över Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen)-stativet. Den erbjuder inte bara den maximala laddningshastigheten på 15 W, utan den har också en snygg design som inte sticker ut som en öm tumme på ditt skrivbord eller bänkskiva.

Belkin 3-i-1 trådlös laddare med MagSafe (2nd Gen)

Bäst överlag

Premium design och prestanda

$128 $150 Spara
22 USD

När din smartphone får slut på juice kopplar du in den. När din iPhone, AirPods och Apple Watch behöver ett uppsving i batteriavdelningen använder du Belkins 3-i-1 trådlösa laddare med MagSafe (2nd Gen).

Fördelar

 • Snabbladdning för iPhone och Apple Watch
 • Premium byggkvalitet
 • Sömlös laddningsupplevelse med MagSafe
 • Medföljer adapter med laddningskabel

Nackdelar

 • Kan inte använda nattbordsläget för Apple Watch