De 8 bästa apparna för att organisera din garderob och planera kläder

Spread the love

Låt oss inse det: det är inte lätt att organisera din garderob. Och med en rörig garderob blir det en utmaning att välja den perfekta outfiten. För att inte tala om, några av dina bästa kläder begravs i högen.

För att övervinna allt detta kan du använda mobilappar för att organisera din garderob. Dessa appar låter dig hålla reda på dina klädesplagg och hjälpa dig att planera kläder. Nedan listar vi de åtta bästa apparna för att organisera din garderob.

1. Skaffa garderob

Get Wardrobe hjälper dig att organisera din garderob och planera kläder. Appen erbjuder flera funktioner för detta ändamål. Du kan ta bilder på kläder, ladda upp dem i appen och digitalisera din garderob. På samma sätt kan du skapa kombinationer av olika kläder virtuellt och lägga till outfits till din planerare.

Appen kommer väl till pass när du vill packa din resväska, då du kan se alla föremål i appen och välja dem. Get Wardrobe har en stor grupp av fashionistas som är villiga att dela med sig av idéer och förslag. Detta hjälper dig att hänga med i modetrender.

Premium-prenumerationen låter dig lägga till ett obegränsat antal klädesplagg i din garderob, medan det kostnadsfria kontot begränsar det till 100. Priset på Premium-planen varierar beroende på land.

Ladda ner: Skaffa garderob för Android | iOS (Gratis; köp i appen finns)

2. Öppen Garderob

Om du vill gå med i en gemenskap av modeälskare förutom att organisera din garderob, registrera dig på OpenWardrobe-webbplatsen. Appen låter dig lägga till dina kläder i appen, planera dina kläder och dela dem med dina vänner.

Du kan logga kläderna du har burit, och appen visar ett komplett register tillsammans med förslag på kläder. Här kan du också utforska kläder av kreatörer, varumärken eller stylister.

Förutom att lägga till kläder i din digitala garderob kan du planera ditt utseende och packa ihop för din nästa resa. På fliken Upptäck kan du bestämma outfiten för din nästa semester eller ta lite inspiration från OpenWardrobe-communityt. Hemsidan innehåller videohandledningar och riktlinjer om olika moderelaterade ämnen.

  – 10 bästa rullredigeringsappar för att göra din nästa virala video –

Det bästa av allt är att OpenWardrobe-appen är gratis. Plattformen tjänar genom att vara värd för betalda workshops, så det finns ingen hake. Ett bra ställe att hitta inspiration till dina klänningar, OpenWardrobe är en anständig app för att organisera din garderob.

Ladda ner: OpenWardrobe för Android | iOS (Fri)

3. Skåp

Acloset beskriver sig själv som en AI-modeassistent. När du laddar upp en bild på dina kläder tar Acloset bort bakgrunden och lägger till den i din digitala garderob.

Tack vare AI kan Acloset automatiskt upptäcka färg, design och stil på dina kläder. Detta hjälper det att organisera alla dina kläder i kategorier. Baserat på denna kategorisering kan Acloset föreslå klänningar som passar vädret och tillfället.

Tack vare dina nuvarande garderobsartiklar kan den dessutom ge shoppingförslag, så att du inte behöver spendera timmar på att leta efter skor som passar dina kläder. För att få fler idéer kan du följa de ledande stylisterna på plattformen och kolla in deras outfits.

Acloset ser till att du använder all din klänning genom att visa saker som du har burit den senaste månaden, kläder du inte har burit på länge och andelen klänningar du ofta bär. På samma sätt visar den dina klädpreferenser genom att ange färg, märke och klädesplagg du bär mest.

Ladda ner: Acloset för Android | iOS (Fri)

4. XZ(garderob)

Om vad du ska ha på dig till jobbet är din första fråga varje morgon, kommer du att älska XZ(Closet). Den virtuella garderoben låter dig lägga till föremål, skapa kläder och visa förslag på kläder.

Du kan lägga till klädesplagg antingen genom att ladda upp bilder eller genom att välja klänningar från dess bibliotek med vanliga kläder. Precis som Acloset kan den också upptäcka detaljerna i klädesplagg, men inte lika exakt. Men du kan manuellt lägga till kategori, varumärke, stil och köpinformation.

  Få en bättre ChatGPT-upplevelse med dessa 7 ChatGPT-mobilappar

Från kalenderfliken kan du föra en logg över de klänningar du har burit. På samma sätt låter det dig planera dina outfits för veckor och månader framåt. Slutligen visar den väderprognoser och outfitidéer.

Ladda ner: XZ(Closet) för Android | iOS (Fri)

5. Varning

Whereing är en fantastisk app för modeälskare. Det kan underhålla din digitala garderob, schemalägga outfits, ge outfitförslag och visa shoppingidéer.

När du laddar upp dina klänningar redigerar Whering automatiskt bilden och lägger till detaljer om klänningen. När du har laddat upp flera föremål skapar funktionen Dress me olika kombinationer som hjälper dig att välja din outfit.

Whereing visar shoppingförslag från olika märken, speciellt hållbara. På samma sätt finns det en sektion för förälskade föremål, om du vill köpa begagnade kläder online. Eftersom appen visar klänningar du kanske gillar kan du fortsätta lägga till dem på din önskelista.

Med Whering kan du skapa moodboards och lookböcker. Appen hjälper dig också att planera ditt bagage när du reser genom att föreslå föremål från din garderob. För att hjälpa dig förstå dina klädmönster spårar den dina kläder och visar användningsstatistik.

Ladda ner: Whereing for Android | iOS (Fri)

6. Smart Closet

Smart Closet fungerar som din personliga stylist. Den låter dig organisera din garderob, välja kläder och handla nya kläder. Även om det låter dig digitalisera din garderob, är Smart Closet inte den bästa garderobsappen när det gäller att redigera tygbilder eller extrahera detaljerna i dina föremål.

Men Smart Closet utmärker sig på att ge shoppingförslag baserat på varumärke, butik eller kategori. Du kan skapa en önskelista med produkter från dina favoritmärken. Appen gör det enkelt att skapa lookböcker och visa upp dina bästa outfits.

Det finns en inbyggd kalender där du kan planera eller logga kläder. Det bästa av allt är att appen hjälper dig att packa bagage och visar din garderobsstatistik.

  Släpp lös kraften med e-postmarknadsföring med Campaigner

Ladda ner: Smart Closet för Android | iOS (Gratis; köp i appen finns)

7. Spara din garderob

Save Your Wardrobe syftar till att hjälpa dig bygga en hållbar, billig och ändå snygg garderob. Med hjälp av appen kan du skapa en digital garderob, lägga till alla klädesplagg genom att ladda upp bilder eller ange detaljer. Förutom garderoben kan du lägga till klädesplagg på specifika listor, som en lista för dagligt bruk, en för jobbet och en annan för gymmet.

Save Your Wardrobe föreslår kläder, beroende på väder och kalender. Som de flesta andra appar låter den dig shoppa. Det sticker dock ut genom att erbjuda tjänster från sina partners. Dessa tjänster inkluderar tvätt, reparationer, donationer etc.

Avsnittet Din garderob, avkodad visar intressanta insikter om din garderob och dess användning, som hållbarhetsrekord, föredragna färger och toppkategorier. Du kan använda kalendern här för att hålla koll på dina outfits.

Ladda ner: Spara din garderob för Android | iOS (Fri)

8. Pureple Outfit Planner

Pureple Outfit Planner är en annan app för garderobsarrangör som du kan prova. För att komma igång, lägg till alla dina garderobsartiklar i den virtuella garderoben. Med varje föremål kan du välja kategori och säsong, vilket kan hjälpa dig att filtrera klänningarna efteråt.

När din garderob är klar kan Pureple föreslå outfits. Efter att ha rekommenderat några slumpmässiga kläder för att identifiera din smak, ger Pureple förslag enligt dina preferenser.

Även om dess grundplan är gratis att använda, kan du uppgradera för att få annonsfri åtkomst och obegränsade stilförslag. Du kan också se kläderna som delas av andra Pureple-gemenskapsmedlemmar för att få inspiration.

Ladda ner: Pureple Outfit Planner för Android | iOS (Gratis; köp i appen)

Håll din garderob organiserad

Dessa digitala garderobshanteringsappar låter dig se hela din klädkollektion med en enda blick. Detta gör det ganska enkelt att välja din outfit. Men om du ändå inte kan, kan de ovan nämnda apparna också ge förslag.