De 7 bästa verktygen för att skapa unika idéer för bloggämnen

Spread the love

Letar du efter nya innovativa idéer för ditt nästa blogginlägg?

Känner du att du har fastnat i samma gamla ämnen? Då är du på rätt plats.

När du får slut på ämnen, låt webbverktyg göra susen åt dig.

Här är en lista med gratis och lättanvända verktyg som hjälper dig att skapa underbara originalidéer som du har missat.

Hubspot

Generator från Hubspot framstår som en av de mest enkla bloggämnen som genererar. För alla de gånger du har fastnat kommer du att få en handfull ämnen för att kickstarta din skrivprocess.

Detta verktyg ger dig fem exklusiva idéer för en uppsättning av 3 nyckelord eller fraser (främst substantiv). Du kan mata in en uppsättning på upp till 3 ord i den givna rutan, och verktyget kommer att ge dig nya kommande idéer att använda.

Om du vill ändra resultaten, gå tillbaka och infoga uppsättningen sökord igen.

Var specifik om du letar efter något exakt innehåll.

Det här är inte ett idealiskt verktyg om du letar efter ett dussin nya ämnen, men till att börja med är det här det bästa att hitta.

Sumo

Sumo Headline Generator vet vikten av rubriker. Att ha en iögonfallande och kickass rubrik anses vara det första steget i att skapa en artikel. Rubriken avgör chanserna för att din artikel ska bli klickad och läst. Så du bör fokusera mer på att skapa rubriker som lockar publiken.

Varje företag eller bloggskribent vill skapa en rubrik som faller i kategorin mycket klickbara. Istället för att prova olika rubrikkombinationer kan du ta hjälp av Sumo Headline Generator för att komma med utmärkta rubrikförslag.

  kontrollera din hårdvara före ett samtal

Du kan välja mellan kategorier som numrerade listor, hur du gör, förklarande och mycket mer medan du skapar en rubrik. När du väl har valt en viss kategori behöver du bara lägga in nödvändig information i den vänstra kolumnen. Resultaten visas till höger på sidan, med massor av rubrikförslag att välja mellan.

Så du kan snabbt generera massor av kickass rubriker och välja rätt för dig.

SEOPressor

SEOPressor är ett värdefullt verktyg när du letar efter några bloggidéer. Med den här bloggtitelgeneratorn kan du få oändliga förslag på medryckande bloggtitlar. Det finns ingen anledning att sitta och klia sig i huvudet för att hitta ett nytt bloggämne eftersom du kan få ett perfekt härifrån.

Det här verktygets funktion är ganska enkel. Allt du behöver göra är att ange ett nyckelord runt vilket du behöver bloggtitlarna. Annat än det måste du också välja från en rullgardinslista, oavsett om det är något specifikt varumärke, en generisk term, någon färdighet eller till och med vilken persons namn som helst. Detta gör det lättare att hitta rätt titlar effektivt.

Så fort du klickar på ”Generera titlar” kommer du att hitta tusentals förslag på bloggämnen baserat på sökordet du söker efter. Du måste vara specifik när du söker efter ett ämne för att få korrekta och relevanta ämnen.

Du behöver inte få slut på bloggämnen eftersom SEOPressor är där för din räddning.

Förebud

Förebud är ett innovativt verktyg att använda vid behov av ämnen. Även om det bara föreslås ett ämne åt gången, kan du få flera ämnen genom att klicka på uppdateringsknappen.

  Hur man ändrar färgtema för Microsoft Office

Med fyra tomma utrymmen använder den här webbplatsen ditt sökord eller din sökfras på någon av följande luckor och lägger till annat relevant innehåll i de andra. Det ger dig också anledningen till de andra tre ämnesorden som används.

Med andra ord är detta ett enkelt men tidskrävande verktyg om du letar efter en lista med ämnen. Samtidigt får du originella ämnesidéer som du direkt kan använda för din blogg, till skillnad från andra sajter där du får en nyckelfras.

Tweak Your Biz

Behöver du en massiv katalog med ämnen att välja mellan? Då är Tweak Your Bizs verktyg rätt lista för dig. Tänk på ett ämne som du kan rama in med ditt sökord, och du har allt här på den här listan.

Du kan ladda ner hela listan med ämnen på den här sidan också. Öka din Facebook- och Twitter-popularitet genom att välja rätt ämne från den här listan med olika alternativ.

De ger dig ämnen under huvudrubriker som frågor, karriär, hur, hemligheter, affärer, kärlek, bland många andra.

Så om du trodde att det bara kunde finnas ett fåtal ämnen från din nyckelfras, här är en lista som aldrig kommer att svika dig.

Bygg din egen blogg

Den här webbplatsen ger dig en lite annorlunda känsla än de andra verktygen som nämns ovan. Till skillnad från de i detta postgeneratorfår du inte infoga ett sökord eller nyckelfras för ditt sökresultat.

Den här sidan ger dig istället en halvfullständig rubrik till att börja med.

  Så här delar du din Google-kalender

Med endast ett resultat per sökning kan du använda det här verktyget när du inte söker efter något specifikt. Dessutom ökar det dina chanser att vara kreativ med ämnet som föreslås av verktyget.

Sätt på dina tankemössor och välj en briljant, innovativ titel för ditt nästa inlägg.

Quora

Fastän Quora är inte en direkt ämnesgenerator, du håller säkert med om att följande webbplats som du landar på för en annan sökning än Wikipedia oftast är Quora.

Man håller med mig om att den här sidan har allt man behöver när man letar efter svar på alla frågor i världen. Här kan du slå upp särskilda ämnen av intresse eller direkt slå upp frågor för att få svar skrivna av kunniga människor över hela världen.

Således hittar detta verktyg också en plats på den här listan eftersom det ger dig mer information om hur lätt det är att förstå än många andra.

Flera andra alternativ finns tillgängliga för dig att välja mellan när det gäller bloggämnen och idégeneratorer. Den här listan bör dock räcka till alla dina behov.

Optimera sedan innehåll och kopiera med AI-drivna verktyg.