De 7 bästa PDF-till-Word-konverterarna för Linux

Spread the love

Har du någonsin känt ett behov av att redigera eller anpassa dina PDF-filer med den lätthet och förtrogenhet som ett Word-dokument? Om så är fallet kan du använda PDF-till-Word-konverterare som är utformade för att omvandla statiska PDF-dokument till redigerbara Word-filer, lämpliga för Linux-användare på alla nivåer av expertis.

Oavsett om ditt mål är strömlinjeformat dokumentsamarbete, bevarande av komplex formatering eller användarvänlig konvertering, här är de bästa Linux-baserade PDF-till-Word-konverterarna.

1. Adobe Reader

Adobe Reader är en populär PDF-läsare och redigerare som är tillgänglig för Linux-system. Det låter dig visa och lägga till kommentarer till PDF-dokument, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för att granska och redigera PDF-filer. Dessutom tillhandahåller den också den grundläggande PDF-till-Word-konverteringsfunktionen, med vilken du kan spara ett PDF-dokument som en Word-fil.

Du kan använda Adobe PDF Reader för att infoga kommandon, markera text, rita former och bifoga anteckningar direkt till PDF-dokumenten. Den erbjuder också stöd för skärmläsare, formulärfyllning, digital signatur, text-till-tal-funktionalitet, kortkommandon och alternativ för dokumentskydd.

En av dess viktigaste fördelar är plattformsoberoende kompatibilitet eftersom Adobe Reader är tillgängligt för olika plattformar inklusive Linux. Denna funktion gör att du enkelt kan dela dokument och samarbeta.

Ladda ner: Adobe läsare (Fri)

2. ONLYOFFICE

ONLYOFFICE är en omfattande kontorssvit för Linux som innehåller verktyg för ordbehandling, kalkylblad och presentationer, med inbyggda PDF-till-Word-konverteringsmöjligheter.

  Hur man gör hårddisken större i VirtualBox på Linux

Den tillhandahåller en komplett kontorssvit som erbjuder ett brett utbud av verktyg för att skapa och redigera dokument. Särskilt låter det dig enkelt konvertera PDF-dokument till Word-format med bibehållen formatering och layout, vilket gör det till ett pålitligt val för Linux-användare.

ONLYOFFICE stöder en samarbetsplattform i realtid, vilket gör att flera användare kan arbeta med samma dokument samtidigt. Du kan arbeta med ONLYOFFICE även när du inte är ansluten till internet, eftersom det är lämpligt för både online- och offlinearbete.

Ladda ner: ONLYOFFICE (Gratis, prenumeration tillgänglig)

3. Sejda PDF Desktop

Sejda PDF Desktop är ett mångsidigt PDF-redigerings- och konverteringsverktyg för skrivbord som tillhandahåller flera funktioner för Linux-användare, inklusive PDF-till-Word-konvertering. Det låter dig redigera PDF-dokument, lägga till kommentarer och göra andra ändringar.

Det här verktyget stöder också batchbearbetning, vilket gör att du kan konvertera flera PDF-filer till Word samtidigt. Plattformsöverskridande kompatibilitet är en anmärkningsvärd egenskap hos Sejda PDF Desktop eftersom det här verktyget är tillgängligt för Linux, Windows och macOS. Den här funktionen säkerställer konsekvent dokumentbehandling över plattformar.

Sejda PDF Desktop innehåller funktioner som lösenordsskydd och kryptering för PDF-filer. Dessutom är det ett funktionsrikt verktyg som erbjuder både PDF-redigering och PDF-till-Word-konvertering, vilket gör det till en värdefull tillgång för Linux-användare som hanterar olika dokumentuppgifter.

Ladda ner: Sejda PDF-skrivbord (Gratis, prenumeration tillgänglig)

4. PDF24

PDF24 är en mångsidig PDF-verktygslåda för Linux-användare, som erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive PDF-till-Word-konvertering. Den har ett enkelt och intuitivt gränssnitt, så att du enkelt kan konvertera PDF-filer till Word. Det erbjuder också flexibiliteten för online- och offlinelägen, där du kan välja mellan att låta konvertering ske på PDF24-servrarna eller lokalt på dina system.

  Anonymisera Linux-trafik med ProxyChains och Tor

Dessutom stöder PDF24 batchkonvertering, med hjälp av vilken du kan konvertera flera PDF-filer till Word på en gång. Dessutom innehåller den verktyg för att komprimera och optimera PDF-filer, som minskar filstorlekarna samtidigt som kvaliteten bibehålls.

PDF24 erbjuder en användarvänlig upplevelse för Linux-användare som söker snabb och effektiv PDF-till-Word-konvertering, med flexibiliteten i online- och offlinelägen.

Ladda ner: PDF24 (Fri)

5. Liten pdf

Smallpdf är en onlineplattform som tillhandahåller en mängd olika PDF-verktyg, inklusive PDF-till-Word-konvertering, vilket gör den tillgänglig för Linux-användare via webbläsare. Smallpdf fungerar helt i din webbläsare och eliminerar behovet av programvaruinstallation på Linux-system.

Den erbjuder en enkel och snabb konverteringsprocess, vilket gör den lämplig för användare som letar efter en problemfri upplevelse. Smallpdf stöder också olika filformat för både inmatning och utdata, vilket ger flexibilitet vid dokumentkonvertering. Dessutom kan du direkt komma åt och spara konverterade filer till molnlagringstjänster som Google Drive och Dropbox.

Smallpdf erbjuder en bekväm och tillgänglig lösning för Linux-användare som föredrar webbaserade verktyg för sina PDF-till-Word-konverteringsbehov.

Ladda ner: Liten pdf (Gratis, prenumeration tillgänglig)

6. Okular

Okular är en Linux-baserad PDF-visare och -redigerare med grundläggande PDF-till-Word-konverteringsmöjligheter. Det här verktyget utmärker sig för att visa och kommentera PDF-dokument, vilket gör det idealiskt för att granska och markera PDF-innehåll. Dessutom kan du extrahera text från PDF-dokumenten för att citera eller citera innehåll i ett dokument.

Som en öppen källkodsprogramvara är Okular fritt tillgänglig, stöder flera språk och underhålls aktivt av Linux-communityt. Den erbjuder grundläggande PDF-till-Word-konverteringsfunktioner som låter dig exportera PDF-innehåll till Word-format, dock med potentiella formateringsbegränsningar.

  De 5 bästa Linux-verktygen för katalogbursting

Okular är i första hand en PDF-läsare och -redigerare och tillhandahåller vissa PDF-till-Word-konverteringsmöjligheter. Därför är den lämplig för uppgifter som fokuserar på att visa, kommentera och utföra grundläggande PDF-till-Word-konverteringar.

Ladda ner: Okular (Fri)

7. PDF Studio

PDF Studio är en professionell PDF-redigerare och -konverterare för Linux som erbjuder avancerade funktioner för PDF-till-Word-konvertering. Den erbjuder exakt PDF-till-Word-konvertering samtidigt som formatering, teckensnitt och layouter bevaras korrekt. Dessutom förenklar det processen att minska PDF-filstorlekarna med sin inbyggda PDF-optimerare.

PDF Studio innehåller stöd för OCR (Optical Character Recognition) för att konvertera skannade PDF-filer till redigerbara Word-dokument. Den erbjuder också andra funktioner som batchbearbetning, dokumentjämförelse, lägga till digitala signaturer, generera en innehållsförteckning, onlinesamarbete och stöd för integration och plugin.

PDF Studio är ett kraftfullt verktyg för Linux-användare som kräver professionell PDF-redigering och högkvalitativ PDF-till-Word-konvertering med OCR-stöd; den anses också vara idealisk för komplexa dokumentuppgifter.

Ladda ner: PDF Studio (Betalt, gratis provperiod tillgänglig)

Att konvertera PDF till Word på Linux är nu en vind

Oavsett om du är en professionell Linux-användare eller bara kliver in i en värld av operativsystem med öppen källkod, tillgodoser PDF-till-Word-konverterare alla expertnivåer. Från de användarvänliga gränssnitten till de avancerade funktionerna som samarbete i realtid, dessa verktyg låter dig utforska den fulla potentialen i dina PDF-dokument.

Dessa PDF-till-Word-konverterare överbryggar klyftan mellan statiska PDF-filer och redigerbara Word-dokument, vilket i slutändan förbättrar produktiviteten för Linux-användare över hela världen.