De 7 bästa Apple Watch-apparna för golfare

Oavsett om du är en helgkrigare eller någon som vill förbättra sitt handikapp, har teknik som Apple Watch gjort det ännu enklare att njuta av golf. Här är de bästa Apple Watch-apparna för golfare.

1. 15th Club Golf GPS Avståndsmätare

Du behöver inte spendera en krona för att njuta av en fantastisk Apple Watch golfapp på banan. 15th Club Golf GPS Avståndsmätare kan hjälpa dig på mer än ett sätt. För att komma igång väljer du den kurs du spelar på iPhone-versionen. Appen innehåller mer än 38 000 banor runt om i världen. När det är gjort kan du lägga undan telefonen.

På Apple Watch-skärmen kan du se en högupplöst karta över varje hål. Zooma in för att se exakta avstånd till valfri punkt på banan inklusive framsidan, mitten och baksidan av greenen. Du kan också se avstånd till faror som ett sandfång. Håll enkelt poäng med några få tryck på klockskärmen. Den stöder även brutto- och handikappanpassade poäng.

Appen är också kompatibel med Apple HealthKit, så en golfrunda kan hjälpa dig att stänga dina Apple Watch Activity-ringar.

Ladda ner: 15th Club Golf GPS Avståndsmätare (Fri)

2. Golfshot GPS

Golfshot GPS är ett annat bra alternativ för att hålla reda på dina golfrundor på Apple Watch. Efter att ha valt en bana och startat en runda på din iPhone kan du hålla koll på rundan på den bärbara enheten. För varje hål kan du se en flygöversikt tillsammans med avstånden till framsidan, mitten och baksidan av greenen. Svep åt vänster för att registrera din poäng och totala puttar.

Många funktioner är tillgängliga med den kostnadsfria versionen av appen, inklusive poängsättning och kursvisualisering på Apple Watch. En prenumeration krävs för att låsa upp ytterligare funktioner som automatisk skottspårning med Apple Watch som låter dig granska varje tagning på den bärbara enheten.

Ladda ner: Golfshot GPS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

3. Hej Birdie

Hello Birdie är perfekt för golfare som är redo att attackera banan med så mycket information som möjligt tillgänglig att se på Apple Watch. Allt du behöver göra på iPhone-versionen är att välja din kurs och sedan kan du börja använda Apple Watch-appen.

Alla golfare vet att det ofta är svårt att bestämma sig för om man ska gå för det säkra spelet och layupen och försöka för green. Men på klockskärmen kan du välja mellan något av dessa alternativ och se en hålkarta och information om hur du går vidare. Du kan till och med se aktuell vindriktning och hastighet för att göra ett bättre val. Annan väderinformation som du kan se direkt på klockappen inkluderar luftfuktighet och temperatur. Det finns också en fullfjädrad styrkortskomponent.

Många av appens funktioner är gratis, men det finns ett valfritt abonnemang. Det låser upp ett brett utbud av ytterligare verktyg. Några av höjdpunkterna inkluderar möjligheten att skapa en personlig spelplan för banor, se pjäser som längder och se en klubbrekommendation, allt tillgängligt att se på Apple Watch.

Ladda ner: Hej Birdie (Gratis, prenumeration tillgänglig)

4. Rondell

Även om du behöver ett abonnemang för att få ut så mycket som möjligt av Roundabout, finns det tre olika nivåer att välja mellan. Med det grundläggande och gratis alternativet kan du välja mellan en av mer än 40 000 tillgängliga kurser på iPhone-appen. På Apple Watch kan du sedan se längden till framsidan, mitten och baksidan av greenen och manuellt spåra din poäng inklusive straffslag och puttar tagna från en vald längd.

Alternativet par låser upp automatisk skottspårning. Både birdie- och eagle-alternativen låser upp ytterligare alternativ bara för iPhone-versionen.

Ladda ner: Rondell (Gratis, prenumeration tillgänglig)

5.18Fåglar

Ta ditt styrkort till nästa nivå när du använder 18Birdies. Välj bara kursen du spelar på iPhone för att börja. På huvudskärmen i Apple Watch-appen ser du GPS-information till hålet och green tillsammans med din nuvarande poäng och hålinformation. Svep åt höger för att ange din poäng och mycket mer. Du kan välja om du slår greenen i regleringen, fairwayträff, antal tagna puttar, tagna chipslag, tagna greensidesandslag och straffslag. All den informationen sparas på din iPhone för åtkomst när som helst.

Medan du spelar kan du också se en skärm med det fullständiga scorekortet och omgångsinformation. Alla dessa funktioner är gratis. Med ett abonnemang kan du låsa upp många ytterligare funktioner inklusive möjligheten att se spelningar som avstånd på Apple Watch som tar hänsyn till vind- och lutningsjusterade avstånd.

Ladda ner: 18 Fåglar (Gratis, prenumeration tillgänglig)

6. Golf GameBook Scorecard & GPS

Golf GameBook Scorecard & GPS gör golf social. Appen är full av fantastiska sociala funktioner där du kan tävla mot vänner och dela ögonblick från omgången. En av de bästa funktionerna är möjligheten att använda Apple Watch för att skapa en liveresultattavla som kan ses av dina vänner med appen. Du kan starta en runda själv eller lägga till alla från en foursome och sedan hålla reda på deras poäng och annan information som om fairway träffades och antalet puttar.

Ett abonnemang behövs för att låsa upp möjligheten att se GPS-drivna avstånd medan du är på banan på din Apple Watch och andra funktioner för iPhone.

Ladda ner: Golf GameBook Scorecard & GPS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

7. Zepp Golf

Det är inte svårt att hitta prylar som hjälper dig att förbättra ditt golfspel. Ett av de mest populära alternativen är Zepp Golf-sensorn. Sensorn fästs på din golfhandske och kommer att ge en mängd information för att förbättra ditt golfspel som 3D-svinganalys, en smart träningscoach, proffssvingbibliotek och mer.

Men du behöver inte använda träningssystemet för att använda den helt kostnadsfria appen Zepp Golf Apple Watch. Du kan använda den när du är på banan eller till och med under en runda. Efter varje sving kan du se tempo, handbana och handhastighet. När din session är klar kan du se träningsstatistik tillsammans med medelvärden för dessa tre mätvärden.

Ladda ner: Zepp Golf (Fri)

Njut av banan med dessa fantastiska Apple Watch Golf-appar

Det är dags att tappa pennan och papperet. Med dessa fantastiska Apple Watch golfappar kan du skriva ner dina poäng, se avståndet till hålet och mycket mer. Främre del!