De 7 bästa apparna för att ta anteckningar för att komma åt anteckningar på vilken enhet som helst

Att göra anteckningar är ett bra sätt att hålla ordning på ditt arbete och privatliv. Det kan dock vara begränsande när du är begränsad till endast en enhet. Istället för att lita på en enhet för att lagra värdefull information, kommer den här artikeln att täcka några av de bästa anteckningsapparna för att synkronisera anteckningar över flera enheter.

Att använda automatisk synkronisering ger dig friheten att göra anteckningar och göra ändringar var du än är. Här är några av de bästa apparna för att ta anteckningar för att komma åt anteckningar på vilken enhet som helst.

1. Evernote

Evernote är ett allsidigt anteckningsverktyg som utmärker sig på alla områden. Appen erbjuder en snygg lagringsstruktur med anteckningsböcker, högar och taggar för att hålla dina anteckningar organiserade. Evernote erbjuder också ett skissverktyg som gör det till en fantastisk ritapp för Windows och macOS.

Utöver skrivbordsappen erbjuder Evernote en kraftfull mobilapp, så att du kan ta dina anteckningar var du än är. På mobilen kan du komma åt alla redigeringsverktyg som finns i skrivbordsappen, plus en skanningsfunktion för att ladda upp handskrivna anteckningar.

Mallar är en anmärkningsvärd tidsbesparande funktion. Med hjälp av mallar kan du direkt skapa en att-göra-lista, mötesanteckningssida, projektplan och en rad andra dokument. Du kan synkronisera anteckningar över två enheter på gratisplanen (som mobil och PC.) Om du funderar på att uppgradera till Evernotes betalplan kan du synkronisera över obegränsade enheter.

Ladda ner: Evernote för Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

2. Begrepp

Notion är en stor favorit för personlig projektledning tack vare sin överlägsna design, felfria organisation och flexibla redigeringsverktyg. Nu, med Notion AI, kan du uppnå ännu mer för bättre produktivitet.

Notions blockbaserade redigerare är mest ansvarig för att skapa ett enkelt anteckningssystem. Du kan flytta runt innehåll fritt, infoga kommentarer och länka två eller flera sidor i Notion. Växlingsblock är ett specialverktyg som låter dig dölja och visa text med ett klick på en knapp.

Du kan använda detta bland andra funktioner för att skapa olika typer av listor i Notion. Det bästa av allt är att alla dessa verktyg finns i Notions gratis mobilapp. Du kan synkronisera data över obegränsade enheter i Notions kostnadsfria plan.

Ladda ner: Begrepp för Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

3. Arbetsflöde

Workflowy är en gratis app för att göra anteckningar designad med enkelhet och har ett välorganiserat tillvägagångssätt för att hålla ordning på dina idéer. Appen förlitar sig på noder och en punktbaserad redigerare för att hjälpa dig att göra anteckningar snabbare. Kulstrukturen gör att du enkelt kan fördjupa dig i kunskapsdelar – tryck bara på en kula för att zooma in på en idé.

Workflowy erbjuder allt du kan behöva från en anteckningsapp, inklusive en att-göra-listafunktion, ett styckeverktyg och ett spegelverktyg för att kopiera och synkronisera information över sidor. Du kan enkelt dela innehåll genom att bjuda in vänner via e-post eller genom att använda en dold länk. Multitasking är också enkelt i Workflowy. Du kan öppna flera sidor samtidigt och ändra fönstervyn mellan följande alternativ: Att göra, Lista och Styrelse.

Workflowys mobilapp fungerar identiskt med skrivbordsversionen, vilket gör det enkelt att göra anteckningar var du än är. Anteckningar synkroniseras automatiskt och du kan använda Workflowy offline om du inte har tillgång till internet direkt.

Ladda ner: Workflowy för Windows | Mac | Linux | Android | iOS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

4. Google Keep

Google Keep erbjuder ett roligt sätt att fånga anteckningar och idéer i en mängd olika format. Du kan skapa enkla anteckningar, att göra-listor, lägga till bilder och spela in ljud på ett och samma ställe. För effektiv organisation använder Google Keep Etiketter, så att du kan separera dina arbets- och personliga anteckningar.

Personalisering är en av Google Keeps starka sidor, som ger massor av kreativ potential. Du kan ändra bakgrundsfärgen för varje anteckning till en enfärgad färg, eller välja från en rad abstrakta mönster. Google Keep erbjuder också påminnelser, både tidsbaserade och platsbaserade, så att du inte behöver lita på ditt minne.

Om du har flera Google-konton kan du skapa separata arbetsytor för att minska röran. På mobilappen eller i webbversionen går du till din profilikon i det övre högra hörnet för att byta konto. Alla anteckningar sparas på ditt Google-konto för synkronisering mellan enheter.

Ladda ner: Google Keep för Android | iOS | webb (Fri)

5. Enkel anmärkning

Simplenote står upp för sitt namn som ett enkelt sätt att skriva ner anteckningar och fånga idéer. Appen använder live automatisk synkronisering för att hålla anteckningar uppdaterade på olika enheter. Du kan lägga till obegränsade taggar till anteckningar och söka efter anteckningar och taggar med hjälp av det snabba sökverktyget.

Simplenote erbjuder flera genvägar för att förbättra ditt arbetsflöde och erbjuder Markdown-stöd. Bakåtlänkar är en annan anmärkningsvärd funktion som gör att du kan länka till andra sidor på din arbetsyta. Om du behöver återställa ändringar som gjorts i anteckningar, erbjuder Simplenotes historikverktyg en grundlig metod för att spåra alla ändringar som görs i alla dokument.

Du behöver inte anstränga ögonen när du gör anteckningar – Simplenote erbjuder ett mörkt läge och ett förhandsgranskningsläge för en bekvämare tittarupplevelse. Allt detta erbjuds gratis, tillgängligt på ett obegränsat antal enheter.

Ladda ner: Simplenote för Windows | Mac | Android | iOS (Gratis köp i appen finns)

6. Zoho Notebook

Zoho Notebook är ett mångsidigt produktivitetsverktyg för effektiv anteckning. I likhet med Evernote använder appen anteckningsböcker som en praktisk lagringsmetod för att separera olika anteckningar. Du kan göra anteckningar i flera format och importera foton och videor. Röstinspelningsverktyget är utmärkt för att föra en ljudjournal.

Med Zoho Notebook kan du organisera anteckningar hur du vill. Både en rutnäts- och listvisning är tillgänglig i alla anteckningsböcker. Du kan gruppera anteckningskort med en enkel nypande gest för ett extra lager av organisation.

Zoho Notebook säkerställer att alla dina anteckningar är lättillgängliga. Det finns många sortera efter-alternativ för att komma åt anteckningar snabbare. För mobilanvändare kan du också lägga till genvägar till bärbara datorer på din startskärm. Anpassning är en annan styrka hos Zoho Notebook, med flera färgalternativ och flera mönster för bärbara omslag.

Ladda ner: Zoho Notebook för Android | iOS | Windows | Mac (Gratis, prenumeration tillgänglig)

7. Nimbus Anm

Nimbus Note är ett populärt alternativ till Notion, som erbjuder liknande kraftfulla funktioner och automatisk synkronisering, vilket håller dina anteckningar uppdaterade på alla enheter. Appen har en mängd olika redigeringsverktyg som hjälper dig att designa vackra anteckningar. Du kan markera text, ändra textfärgen och använda textetiketter i ett dokument.

Liksom Notion använder Nimbus Note kommandon som ett supersnabbt sätt att generera innehåll. Skriv bara snedstreck (/) för att komma åt kommandolistan, där du kan välja att infoga rubriker, kryssrutor, tabeller och mer. Nimbus Note har nyligen introducerat Kanban-tekniken i sin mjukvara för uppgiftshantering. Det finns också en uppgiftssektion för att se alla uppgifter som lagts till i dina anteckningar.

Ladda ner: Nimbus Note för Windows | Mac | Android | iOS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

Ta anteckningar var som helst med dessa kraftfulla appar för anteckningar

Att göra anteckningar är mer än att skriva ner information en gång och hoppas att du kommer ihåg den. Att granska dina anteckningar är en viktig färdighet om du vill behålla information på lång sikt. Dessa appar ger dig friheten att visa och redigera dina anteckningar när som helst, var som helst. Prova dessa anteckningsappar som synkroniseras mellan dina enheter för enkel anteckning.