De 6 bästa webbplatserna för kalla e-postmallar

Att skapa ett kallt mejl är som att ge sig ut på en första dejt. Med ett övertygande kallt e-postmeddelande kan du skapa en personlig kontakt med din potentiella kund, sticka ut från konkurrenterna och presentera din potential.

Även om uppgiften kan verka skrämmande, kan du skapa ett oemotståndligt kallt e-postmeddelande med användbara mallar som kan lämna ett bestående intryck på dina framtidsutsikter. Även om vissa bloggartiklar sammanställer den bästa kalla e-postkonturen, kan webbplatser som sammanställer många kalla e-postmallar över olika nischer passa dig bättre.

Lemlist är en plattform för e-postautomatisering som kan hjälpa dig att upptäcka topppresterande kalla e-postmallar. Bortsett från kalla e-postmallar tillhandahåller Lemlist också e-postmallar för uppföljningar, talangförsörjning och försäljningsgenerering.

Efter vår djupgående granskning av Lemlists mallar är det avgörande att deras mallar passar dessa nischer:

 • Försäljning
 • Marknadsföring
 • Nystartade företag
 • SaaS-företag

Lemlists topppresterande mallar drar enastående svarsfrekvenser så höga som 65 % i genomsnitt, beroende på målgrupp. Utöver svarsfrekvensen anger Lemlist också hur många gånger andra personer har använt deras mallar.

Med denna statistik kan du välja populärt använda e-postmallar med en övertygande svarsfrekvens för att kurera din kalla e-post.

Hunter är ett allsidigt uppsökande verktyg som tillhandahåller anslutningsverktyg, inklusive mallar för kall e-post. Hunters webbapp täcker hela processen för kall e-post från början till slut.

Om du inte känner till företagets e-postadress eller personal som du vill kalla e-post kan du använda Hunters Domain Search- och Email Finder-verktyg för att hitta de e-postmeddelanden du behöver.

Dessutom kan du integrera Hunter med fler anslutningsverktyg, inklusive populära e-postappar, CRM och kalkylbladsappar. Till huvudrätten ger Hunter:

 • Cirka 267 noggrant utformade kalla e-postmallar.
 • Kalla mailmallar för uppföljning, försäljning, rekrytering m.m.
 • En gratis provperiod så att du kan testa deras tjänster innan du köper.

Förutom användbara mallar tillhandahåller Hunter också fyndig video och skrivet innehåll som lär dig hur du skriver professionella e-postmeddelanden som bland annat sparar tid och ansträngning.

Klenty vet att kall e-post är ett av de mest effektiva sätten att få kontakt med dina potentiella kunder och har skapat över 127 mallar med uppmaningar och kundbevarande i åtanke. Med dessa mallar och fyndiga bloggartiklar lär Klenty dig hur du kallar dig fram till karriärframgång.

Mallarna som Klenty tillhandahåller kanter runt:

 • Mallar för utgående e-postkampanjer.
 • E-postmall för försäljning för att be om en remiss.
 • Mallar för att generera nya leads.
 • Mallar för incheckning.
 • Uppföljning kalla e-postmallar.

För mer automatisering kan du auktorisera en anslutning mellan Klenty och din jobbmail för att skicka ut dina kalla e-postmeddelanden sömlöst. När du registrerar dig för Klenty kan du välja om du vill skicka ut potentiella kunder endast via din e-post eller alla möjliga kanaler, inklusive appar för sociala medier.

Vidare, om du använder någon CRM, inklusive Pipedrive, Zoho och Salesforce, kan du ansluta den till ditt Klenty-konto för enkel import. Även om det inte är gratis att använda Klenty för att skicka kalla e-postmeddelanden, har du en 14-dagars gratis provperiod för att testköra deras tjänster. Oavsett vilka mallar du väljer bör du lägga till unika detaljer för att göra dem autentiska.

För snygga kalla e-postmeddelanden är Stripo.email den perfekta webbappen för dig. Omvända till många kalla e-postmallar, Strippo.email bäddar in e-post i HTML-design för mer attraktion. Du kan föreställa dig att få ett kallt e-postmeddelande inbäddat i en design och föreställa dig ditt första intryck av avsändarens ansträngningar.

Designade kalla e-postmeddelanden kan hjälpa dig att sticka ut från mängden, locka fram fler svar och leda till ökade konverteringar. Du behöver inte oroa dig för att styla din design personligen, eftersom Stripo.email redan har mallar inbäddade i designen.

Allt du behöver göra är att redigera mallen i designen eller infoga din e-post där om du redan har gjort en. Om du planerar att kurera din e-post personligen från början kan du skriva ett e-postmeddelande snabbt med hjälp av AI-verktyg.

HTML-mallar visar mer professionalism och gör potentiella kunder mer ivriga att utforska dina tjänster. Du kan också skapa hyperlänkar i din kalla HTML-mall för e-post för att hänvisa potentiella kunder till din målsida eller bokningssida för omedelbar åtgärd.

Särskilt, Stripo.email tillgodoser dina anpassade behov. Du kan fylla i en begäran om en anpassad HTML-mall; men det har ett pris.

Utöver att erbjuda HTML-e-postmallar, låter Stripo.email dig lägga till anpassade teckensnitt till din e-post och har en fotoredigerare för dina bilder. Med dessa funktioner behöver du inte längre redigera visuella element med hjälp av externa appar; Strippo.email täcker allt.

Resume Worded är en annan kall e-postmallleverantör som täcker olika nischer. På samma sätt, om du är ny på att skriva kalla e-postmeddelanden, är den här webbplatsen den bästa för dig.

Förutom att tillhandahålla användbara mallar, är Resume Worded extra noga med att förklara särdragen hos deras mallar och scenarierna där du kan använda dem. Du hittar dessa förklaringar till höger om mallarna under rubriken Insights.

Nyckelkategorier av mallar på CV Worded inkluderar:

Förutom dessa kategorier kan du också hitta e-postmallar angående introduktioner till nya kontakter, feedback och e-postmallar om hur man frågar efter jobbmöjligheter.

Om du letar efter en webbplats med skräddarsydda kalla e-postmallar för olika nischer, då är Videoform rätt val för dig. Medan många andra mallkuratorer fokuserar på kalla e-postmallar för företagsförsäljning, vill Videoform skilja sig åt. Med mallar som täcker speciella branscher som gym SaaS, medicinska tjänster och bilförsäkringstjänster, har Videoform allt.

En sak som skiljer Videoform från andra kalla e-postleverantörer är dess e-postanpassningsfunktion som låter dig lägga till bilder och videor till dina e-postmeddelanden till en kostnad. Detta kan skilja dig från konkurrenterna och i slutändan ge svar, potentiella kunder och omvandlingar.

Kalla e-postmallar för alla branscher

Kalla e-postmallar är kraftfulla verktyg inom olika branscher när de är välkomponerade, övertygande och används strategiskt.

Oavsett vilken mall eller programvara du använder för kalla samtal, kom ihåg att nyckeln till framgångsrika kalla e-postmeddelanden är personalisering, värde och en uppmaning till handling. Med leads-drivande kalla e-postmallar är du ett steg närmare att nå dina marknadsföringsmål.