De 5 bästa planeringsapparna för att hålla ordning på dig

Att använda en digital planerare kan hjälpa dig att hålla ordning och reda på dina uppgifter utan att bära en anteckningsbok. Oavsett hur detaljerad eller enkel du vill att din planerare ska vara, finns det en planeringsapp som kan möta dina behov.

1. Min dagliga planerare: Idealisk för att hantera att göra och förfallodatum

My Daily Planner låter dig ställa in dagliga att-göra-listor och förfallodatum i appen. Du kan till och med ställa in appaviseringar för att påminna dig om dina väntande uppgifter, som du kommer att se varje gång du tittar på din telefon. Det är bättre än en pappersplanerare, där du kan skriva ner saker och glömma dem.

Kalendervyn visar antalet ofullständiga uppgifter som återstår under månaden. Även om appen är gratis, är prenumerationer tillgängliga för ytterligare funktioner som annonsborttagning, automatisk lagring av data och tillgång till statistik. Du kan betala $2,59/månad, $8,49/år eller $16,99 för en livstid.

Appen är endast tillgänglig på Android-enheter. Men om du är en iPad-användare kanske du är intresserad av den bästa digitala planeraren för din iPad.

Ladda ner: My Daily Planner för Android (Gratis köp i appen finns)

2. Tick ​​Tick: Bäst för studenter och proffs

Tick ​​Tick hjälper dig att organisera din dag med olika alternativ för kalendervy, inklusive dagliga, veckovisa eller månatliga perspektiv. Listan gör det enkelt för dig att se vad du har att göra och fira dina prestationer.

Med Tick Tick kan du planera din dag efter om dina uppgifter är personliga eller arbetsrelaterade. Kalendervyer visar de dagar då dina uppgifter är klara.

Tick ​​Ticks premiumkonto låter dig komma åt olika kalendervyer, inklusive 3-dagars, månads- och veckovis. Premiumplanen kostar $3,99/månad eller $35,99/år (när den betalas på en gång).

Ladda ner: Kryssa Kryssa för Android | iOS (Gratis köp i appen finns)

3. Clockify: Bäst för tim- och projektarbete

Om du får betalt per timme eller efter hur mycket tid som spenderas på ett projekt kan Clockify vara den planerare du har letat efter. Du kan identifiera uppgifter enligt deras relaterade projekt så att du kan fakturera på lämpligt sätt.

Appen kan ge rapporter om hur du spenderar din tid varje dag så att du kan se om du använder din tid effektivt. Du kan också synkronisera appen med din Google-kalender; alla dina poster är delbara.

Clockifys funktioner varierar beroende på prenumerationsnivå. Det finns ett gratis alternativ och betalplaner som grundläggande ($4,99/månad eller $3,99/månad om de betalas årligen), standard ($6,99/månad eller $5,49/månad om de betalas årligen), professionella ($9,99/månad eller $7,99/månad om de betalas årligen) , eller företag ($14,99/månad eller $11,99/månad om de betalas årligen).

Att hantera din tid effektivt är avgörande om du får betalt för din tid på ett projekt. Du kanske är intresserad av att lära dig hur du hanterar din tid effektivt som frilansare.

Ladda ner: Clockify för Android | iOS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

4. Begrepp: Perfekt för omfattande planering och anteckningar

Om du letar efter en digital planerare som ger dig känslan av en pappersplanerare, kan Notion vara den perfekta lösningen för dig. Det kan skapa en att-göra-lista, hjälpa dig att skriva journalanteckningar som reflekterar över din dag eller skriva tacksamhetsinlägg.

Notion har mallar för att ställa in dina årliga mål, resplaner, filmer du vill se och recept du vill prova. Om du har en ansvarspartner för att hålla dig på rätt spår med dina mål, kan du dela dina uppgifter med dem, så att de kan följa upp.

Du kan använda Notion gratis. Det finns dock olika nivåer av abonnemang du kan betala för beroende på dina behov. Prenumerationer börjar på $8/månad ($10/månad om du betalar årligen), och ett företagsabonnemang är $15/månad om du betalar årligen och $18/månad om du betalar månadsvis.

Ladda ner: Begrepp för Android | iOS (Gratis köp i appen finns)

5. Klicka Upp: Perfekt för uppgiftshantering och samarbete

Du kan använda ClickUp för att hantera din att göra-lista genom att ställa in förfallodatum och prioritetsnivåer för att hjälpa dig att hantera din tid. Du kan också ställa in påminnelser för mindre uppgifter, så att du inte glömmer dem.

Om du arbetar med olika projekt kan du identifiera dina uppgifter utifrån det projekt de är kopplade till. Den här funktionen låter dig förstå bättre var du är i varje projekt. Appens grundversion är gratis att använda, med ett obegränsat abonnemang för $7/månad/användare och ett företagsabonnemang för $12/månad/användare.

Det finns andra alternativ om att betala för en digital planerare inte är en del av din nuvarande budget. Du kanske vill kolla in dessa fantastiska gratis dagsplanerare för dina att göra, mål och dagliga vanor.

Ladda ner: ClickUp för Android | iOS (Gratis, prenumeration tillgänglig)

Om du inte har använt en digital planerare än, kommer du att undra vad som tog dig så lång tid när du väl kommit igång. För så länge du har tillgång till din telefon kan du komma åt din lista hemma, på kontoret eller till och med i bilen.