De 5 bästa autoklickarna för Mac

Spread the love

Viktiga takeaways

  • Auto Clicker för Mac från MurGaa tillåter oändliga klick och anpassningsbara fördröjningar mellan klick. Det är värt priset för den kontroll och mångsidighet den erbjuder.
  • Mac Auto Mouse Click by MurGaa automatiserar komplexa uppgifter genom att klicka och flytta markören till förprogrammerade platser. Den är idealisk för upprepade klickuppgifter.
  • Mac Auto Clicker av FileHorse är en gratis autoklicker som låter dig ställa in antalet klick och tiden mellan klick. Det kräver några extra steg för att fungera på nyare macOS-versioner.

En autoklicker är ett program som ändrar hur din dator tolkar dina musklick. Det kan tillåta dig att klicka på knappar flera gånger med ett enda klick eller utföra förprogrammerade klick för din räkning. Genom att justera inställningar och till och med skapa makron i programmet kan du använda en autoklicker med klickbaserade videospel och utföra klicktunga repetitiva uppgifter.

Vi har sammanställt en lista över våra favoritautoklickare för Mac nedan. Läs igenom för att hitta den bästa autoklickaren för dina klickbehov!

1. Autoklicker för Mac

Auto Clicker för Mac har utvecklats av MurGaa, ett företag som faktiskt har gjort flera Mac-automatiska klickrar under åren, en annan av dem har vi skrivit om nedan.

Du kan ställa in Auto Clicker för Mac för att utföra ett oändligt antal klick var du än placerar markören, och bara låta dessa klick upphöra när du stoppar dem manuellt. Detta stopp och start kan uppnås med knappar i Auto Clicker eller genom att trycka på mittenknappen (om du har en) eller ett kortkommando som du ställer in i programmet.

Med Auto Clicker för Mac kan du konfigurera hur lång tid som går mellan varje klick genom att ange fördröjningen i sekunder och millisekunder. Så du kan ställa in den för att klicka 50 gånger på 50 sekunder, eller få 50 klick att hända på 1 sekund, om du ställer in millisekundsfördröjningen korrekt.

Den här appen låter dig också ställa in det maximala antalet klick du vill ha, vilket är bra med klickbaserade spel som stänger av eller blockerar dig om du klickar över en viss mängd på kort tid. Kontrollera spelets regler och villkor för att lära dig om eventuella klickgränser för att undvika förbud, och ställ in Auto Clicker för Mac därefter!

Du kan också aktivera och inaktivera klickljud i Auto Clicker för Mac och ställa in klicken på vanliga klick eller kommandoklick, även känd som sekundära klick, på din Mac.

  De 10 bästa kryptohandelsplattformarna för att köpa Bitcoin i Tyskland

Auto Clicker för Mac har en gratis provperiod, men efter det kostar det $6,54 för sex månaders användning på en enda Mac. Det finns gratis autoklickare för Mac du kan hitta nedan, men mängden kontroll och mångsidighet den här tillåter kan göra det värt att betala för.

Om du vill ha fler sätt att använda din Mac effektivt, överväg att kolla in vårt ultimata fuskblad till viktiga macOS-genvägar.

Ladda ner: Auto Clicker för Mac (Prenumeration krävs, gratis provperiod tillgänglig)

2. Mac Auto Mouse Click

Den andra MurGaa autoklickern vi verkligen gillar är Mac Auto Mouse Click. Detta klickar inte bara för dig, det flyttar markören till förprogrammerade platser också. Därför kan Mac Auto Mouse Click hjälpa till att automatisera vissa komplexa uppgifter.

Säg att du laddar upp många filer till en onlinedatabas, där du klickar på samma knappar om och om igen. Du kan ställa in en rad åtgärder i Mac Auto Mouse Click för att välja filer och klicka på dessa knappar åt dig. Att ställa in åtgärder kräver inte kunskap om kodning eller programmering. Du flyttar bara markören dit du behöver den, säger till Mac Auto Mouse Click att spela in den platsen med en snabbtangent och ställer in vilken typ av klick du vill ska ske på den platsen i programmet.

Du kan flytta åtgärder upp och ner i listan för att ändra när de inträffar, och redigera eller ta bort åtgärder som du vill. De typer av klick du kan mata in i den här autoklickaren är kommando- och vanliga klick, dubbelklick, mellanklick och Shift-klick, plus några automatiska textinmatningsfunktioner.

Även om det är otroligt användbart för uppgifter med upprepade klick (och det kan finnas många sådana), kan Mac Auto Mouse Click vara lite komplicerat om du bara vill klicka på ett ställe många gånger, eller bara klicka på skärmen ibland för att behålla din Mac från att sova.

Denna programvara har också en gratis provperiod, men kostar annars $9,87 för sex månaders användning på en enda Mac. Kontrollen och automatiseringen som denna automatiska klicker för Mac tillåter kan vara helt värd det priset för dig, eller det kan vara mer än du behöver.

Ladda ner: Mac automatisk musklick (Prenumeration krävs, gratis provperiod tillgänglig)

3. Mac Auto Clicker

En gratis autoklicker för Mac som vi rekommenderar är Mac Auto Clicker av FileHorse. Precis som Auto Clicker för Mac kommer Mac Auto Clicker att klicka tills du stoppar programmet, eller tills det träffar ett visst antal klick som du ställt in för det.

Mac Auto Clicker har ett alternativ för fördröjd start som du kan ställa in för att se till att du hinner placera markören på rätt plats innan den börjar klicka. Det låter dig också ställa in en tidsgräns för det automatiska klicket, om du vill stoppa programmet på det sättet.

  Blue-Green Deployment och dess roll i DevOps förklaras

Precis som andra autoklickare på den här listan kan du ställa in tiden mellan klick och tiden mellan grupper av klick i Mac Auto Clicker. Du behöver dock inte veta det exakta antalet millisekunder du vill ha. Du kan ställa in klickhastigheten på en skala mellan Mycket långsam och Mycket snabb för snabbare anpassning och enklare inställning. Om du vill ha precisionen i att mata in ett exakt antal sekunder och millisekunder, är det fortfarande ett alternativ i denna automatiska klicker för Mac. Det är helt enkelt inte nödvändigt, eftersom programmet erbjuder ett annat alternativ.

Mac Auto Clicker verkar främst fungera i macOS Yosemite och tidigare. FileHorse ger instruktioner om hur du får Mac Auto Clicker att fungera på senare versioner av macOS, men att göra det kräver några extra steg.

Ändå erbjuder Mac Auto Clicker lika mycket som Auto Clicker för Mac, och det är gratis. I vår bok verkar det som att göra lite mer benarbete för att få det att fungera på din Mac som en liten olägenhet för en fantastisk gratis automatisk klicker.

Ladda ner: Mac Auto Clicker (Fri)

4. iMouseTrick

Om du letar efter en riktigt enkel automatisk klicker för din Mac, är iMouseTrick den automatiska klickern för dig. iMouseTrick låter dig ställa in antalet klick du vill ha (inklusive ett oändligt antal klick) samt tiden mellan klick. Det låter dig till och med ställa in en nedräkning innan du börjar.

Det är dock alla dess funktioner, förutom alternativ för att dölja iMouseTrick-fönstret och pausa dess klick när du för musen över fönstret. Det är därför en mycket enkel Mac-automatisk klicker att använda — du ställer oftast in de värden du vill ha genom att klicka och dra på skalor vars maximala värden du kan justera genom att skriva in nya siffror för dem. Men om du vill ha snabbkommandon för att stoppa och starta dina klick, eller andra mer avancerade alternativ, har iMouseTrick tyvärr inte dem.

iMouseTrick är dock gratis och i sin enkelhet kan det vara allt du behöver. Vi rekommenderar det till de som letar efter en automatisk klicker för sin Mac utan många krusiduller, och till alla som kan vara lite tekniskt utmanade eller teknofobier då och då.

Ladda ner: iMouseTrick (Fri)

5. DwellClick

Autoklickare är bra för många datorspel, men de kan också vara bra verktyg om klickande ofta gör ont i händerna eller är fysiskt svårt för dig att göra. Genom att minska mängden du måste klicka på kan en automatisk klicker på din Mac minska smärtan och påfrestningen vid datoranvändning.

  Beyond Virtual Assistants – Varför är AI så mycket mer än chatbots?

DwellClick tar detta ett steg längre genom att tillåta klickfri drift av din dator. Du slår bara på programmet, pekar med markören någonstans med musen eller styrplattan och väntar ett ögonblick – DwellClick klickar för din räkning.

DwellClick inte bara regelbundna klick, kommando-klick och dubbelklick, det kan klicka och dra åt dig. Så du kan flytta fönster runt skärmen och dra filer till mappar utan att behöva hålla nere musen. Du kan också dra och ändra storlek på saker! För att komma åt dessa alternativ behöver du bara trycka på Fn-tangenten på ditt tangentbord när DwellClick är aktiverat och välja den typ av klick du vill ha från popup-panelen. Inställningar kan också ställas in för att slå på och av vissa klick och funktioner i denna automatiska klicker för Mac.

Du kan också ställa in en tangent på ditt tangentbord för att fungera som ett musklick åt dig, och till och med aktivera handsfree-alternativ om du använder en head tracker för att navigera i din dator eller om din Macs mus inte fungerar. DwellClick ger också många visuella och ljudsignaler för att låta dig veta att ett klick eller drag har hänt, om du vill eller behöver det.

DwellClicks skapare har slutat uppdatera den automatiska klickaren, så även om den fungerar med nuvarande macOS-egenskaper, kommer många inte att vara sanna i framtiden. Du kommer inte heller att kunna få hjälp med DwellClick om du upptäcker att du har problem med den, eftersom appen inte heller underhålls längre.

Den goda sidan av detta är att DwellClick nu är helt gratis, och återigen, det fungerar fortfarande som en automatisk Mac-klicker. Du behöver bara ladda ner licensnyckelfilen när du laddar ner appen, och du kommer att kunna minska mängden klick du gör (även om du kanske inte klickar snabbt) och bespara din hand och mus lite ansträngning framöver.

Ladda ner: DwellClick (Fri)

Det finns många bra autoklickare för Mac

Om du letar efter den bästa automatiska klickern för Mac för att spela spel, eller för att göra repetitiva uppgifter enklare, finns det massor av bra alternativ där ute. De fem vi har listat ovan är våra favoriter, alla har olika funktioner som har sparat oss tid och besparat oss massor av klick.

Vi hoppas att du kan hitta rätt autoklicker för dig och din Mac i listan ovan, och vi kan inte vänta med att höra hur det har hjälpt din poäng eller datainmatningshastighet i framtiden!