De 15 bästa idéwidgetarna du kan lägga till i din installation

Viktiga takeaways

 • Att lägga till widgets till Notion kan öka produktiviteten och förbättra projekthanteringen. Utforska alternativ som Aura Clock-widgeten för enkel tidtagning.
 • Indifys citatwidget erbjuder daglig inspiration med estetiska citat från Instagram-konton, vilket ger skönhet till din Notion-inställning.
 • Använd widgets som Meteoblue för att enkelt hålla reda på vädret och planera din dag därefter, allt inom Notions gränssnitt.

Notion i sig är redan oerhört användbart för att öka produktiviteten och projektledning. Men om du vill ta din installation till nästa nivå är det enklaste sättet att lägga till widgets. Här är några av de bästa Notion-widgetarna du kan prova idag.

Om du är någon som tittar på tiden på din bärbara dator när du använder Notion, är det en bra idé att ha en större klocka direkt på din Notion-sida. Aura Clock-widgeten har ett vackert färgtoningsschema och stöder alla tidszoner. Du kan justera storleken på klockan efter dina önskemål.

För att lägga till detta (och alla andra Notion-widgets som listas i det här inlägget), allt du behöver göra är att bädda in länken på din sida. Om du är osäker på vad inbäddning är, läs den här guiden till begreppsterminologi.

Det finns inget som att läsa ett snabbt inspirerande meddelande för att få dig upp och motiverad på morgonen, och det är precis vad Indifys citatwidget är till för.

Den här widgeten visar ett citat från ett av fem inspirerande Instagram-konton, vilket ger dig din dagliga dos av positivitet. Var och en har en annan estetik för att passa din sidas tema, och det bästa är att det också bidrar till skönheten i din installation.

Att hålla koll på vädret handlar inte bara om att hålla sig torr eller undvika oväntade vindbyar – det är ett nyckelverktyg för att hantera din dag, planera resor och anpassa dina mål till atmosfären. Om du vill hålla reda på vädret utan att behöva komma åt en annan enhet eller app, kommer du att hitta en väderwidget till hjälp.

En av de kostnadsfria väderwidgetarna som du kan lägga till på ditt Notion-skrivbord är Meteoblue. Meteoblue visar dig inte bara det aktuella vädret och tim- och dagliga prognoser, utan låter dig också se en livekarta över den valda platsen med en satellitvy.

Att använda en Notion-databasvy är ett sätt att skapa en kalender på din sida. Men behöver du verkligen gå igenom allt krångel när allt du vill ha är en enkel kalender där du kan se datumen? Det är det som gör WidgetBox enkla kalender till ett måste i din installation. Du kan ändra färgerna på denna widget för att matcha din färgpalett.

Pomodoro är en tidshanteringsteknik, där du arbetar under en viss tid (vanligtvis 25 minuter) innan du tar en paus (vanligtvis i fem minuter).

Om du redan använder den här metoden kommer du att vara glad att veta att du inte längre behöver ställa in timern på din telefon; använd bara denna Pomodoro timer-widget på Notion. Det är lätt att lägga till, och du kommer att ha en vacker bakgrund med Lofi-tema på din sida.

Giphy-widgeten låter dig hitta och bädda in GIF-bilder på din Notion-sida. Den här söta animerade bilden kan lägga till en helt ny dimension till din estetik, och de är roligare att titta på än vanliga foton.

Om du letar efter visuellt tilltalande widgets för att hjälpa dig bygga bättre vanor är block värt att kolla. Det låter dig spåra dina pomodoros, dagliga vanor, vattenintag och mer i Notion. Du kan också se dina resultatinsikter och statistik för att få en bättre uppfattning om dina framsteg.

Välj helt enkelt den widget du vill lägga till i Notion och klicka på knappen Kopiera länk under den. Om du är osäker på hur det fungerar kan guidesektionen på webbplatsen hjälpa dig. Detta är ett betalalternativ med en 14-dagars gratis provperiod.

Om du är en innehållsskapare eller bara vill hålla dig uppdaterad om trendämnen för din region kan Google Trends-widgeten vara till stor hjälp. Du kan se populära sökningar, hålla ett öga på prestandan för ditt eget varumärke/tjänst och enkelt upptäcka nya idéer.

Så här lägger du till den här widgeten i Notion:

 • Gå över till Google Trender sida och välj den information du vill ska visas på widgeten.
 • Klicka på inbäddningsikonen och kopiera HTML-koden.
 • Konvertera HTML-koden till en inbäddad Notion-URL via Apption och lägg sedan till den på din arbetsyta.
 • Det perfekta paret för din Pomodoro timer-widget är några omgivande ljud, och webbplatsen A Soft Murmur erbjuder dig just det. Du kan välja mellan olika avkopplande ljud som eld, regn, vågor, kafé och sångskål.

  Det bästa med denna Notion-widget är att du kan mixa och matcha ljuden som du vill. Det finns också en timer på hemsidan, där du kan ställa in hur länge du vill att ljuden ska spelas.

  För att lägga till lite hörbar känsla på din Notion-sida, överväg att bädda in din favoritspellista på Spotify. Observera dock att den här inbäddade spellistan inte riktigt skulle spela upp låtarna i sin helhet. Du kan bara lyssna på en sampler. Spellistan är mer som en dekoration för din sida och ett enkelt sätt att komma till Spotifys webbplats (du behöver bara klicka på logotypen på inbäddningen).

  Du kanske tror att du inte har någon användning för en miniräknare på din begreppssida. Men det kommer alltid en tid när du behöver göra en snabb beräkning och du är för lat för att öppna telefonen. Det är bäst att lägga till den här estetiska kalkylatorwidgeten på din budgetspårningssida, där du med största sannolikhet kommer att behöva hjälp med siffror.

  Alla är inte intresserade av hela den estetiska atmosfären när det kommer till vanespårare och schemabyggare. Om du är mer ett fan av enkelhet, som en återgång till det gamla goda 90-talet, kommer du att uppskatta Schedule Builder-widgeten.

  Denna widget håller det enkelt. Du kan skapa färgkodade tidsblock med beskrivningar och en titel i tabellformat. När du har skapat din perfekta vecka, tryck på Dela-knappen. Kopiera den HTML-koden och förvandla den till en inbäddad Notion-URL för att lägga till widgeten.

  13. Life Progress Bar av Indifiera

  Indifys livsförloppsindikator visar dig sex staplar som anger hur mycket tid det är kvar under innevarande år, månad, vecka, dag, kvartal och till och med ditt liv. Om du släpar dig igenom veckan och behöver lite motivation, titta bara på widgeten Notion framstegsindikator och kolla hur nära du är att njuta av den helgen.

  En Notion-sida är inte lika ljus och tilltalande utan foton. Du har förmodligen redan en eller två i din inställning, men tänk om du kunde lägga till fler utan att belamra det?

  Kolla in Indifys bildgalleri-widget. Du kan bädda in flera foton samtidigt och de är snyggt arrangerade i en galleristil som knappt tar upp någon plats.

  En nedräkningswidget kan vara till stor hjälp om du vill ha en visuell påminnelse om tiden kvar till en viss händelse eller deadline. Det är som en virtuell timer, som håller dig medveten och motiverad.

  Widgeten Simple Countdown är lika enkel som den låter. Du kan anpassa den med önskad titel och tema. Välj vad timern ska visa – veckor, dagar, timmar, minuter eller sekunder. Och här är en fin touch: du kan välja olika färger för varje del av nedräkningen för att göra det visuellt tilltalande.

  Para ihop den här widgeten med någon av de olika Notion-mallarna för en produktiv rutin för att öka din effektivitet.

  Widgets är inte bara funktionella, utan de lägger också till en viss anpassning till din Notion-inställning. Den här listan innehåller bara ett fåtal av de många widgets som du kan bädda in på din sida, och du kommer säkert att upptäcka mer när du bygger din installation.