De 11 bästa spelrabattsidorna för att köpa videospel billigt

Även om videospel ger stort värde per dollar för underhållning, kan spel vara en dyr hobby. Dessa köp går ihop, och det är lätt att spendera uppemot 1 000 USD på ett år.

Lyckligtvis, om din budget är snäv, har du sätt att skära ner. Sluta först att förbeställa spel. Du kan till och med ta det ett steg längre och undvika att köpa nya spel helt och hållet.

Den bästa idén av allt är dock att vänta på erbjudanden. Du behöver lite tålamod och du kommer inte alltid att få spela de spel du vill ha direkt, men videospelserbjudanden kan spara massor av pengar. För att hjälpa dig bör du använda sajter för spelrabatt för att hjälpa dig hitta bra erbjudanden på spel.

Med det i åtanke, här är de bästa webbplatserna för att köpa billiga videospel.

IsThereAnyDeal är en sajt för jämförelse av erbjudanden för videospel. Det samlar inte bara i stort sett alla videospelsaffärer som är tillgängliga för närvarande, utan listar dem alla sida vid sida och rangordnar dem efter hur mycket du kan spara. Sök bara efter det spel du vill ha och se sedan alla erbjudanden på dess sida.

Andra fiffiga funktioner inkluderar möjligheten att sätta en prispunkt och bli varnad när priset sjunker under det, och att se spelets prishistorik för att bedöma om det aktuella priset verkligen är en affär.

Om priset är ditt enda kriterium, då är denna sida vad du behöver. Men IsThereAnyDeal listar också butiker som säljer spelet utan erbjudanden. Detta gör att du kan använda webbplatsen som ett ”var kan jag köpa det här spelet?” verktyg, oavsett erbjudanden.

CheapShark samlar bara videospelpriser från ett dussintal onlineåterförsäljare, men låter dig söka efter vilket spel som helst och ger dig en snabb jämförelse av vad det kostar för var och en.

Webbplatsen visar ett spels lägsta pris någonsin och när det priset inträffade, och låter dig ställa in en prispunkt för att få en varning när spelet sjunker under det.

CheapSharks erbjudandensida har ett intressant sorteringsmått som heter Deal Rating. Den tar hänsyn till olika faktorer (t.ex. absolut pris, procent rabatt, Metascore, releasedatum) för att avgöra hur bra affären är.

GG.deals är en webbplats för prisjämförelser för PC-spel som säkerställer att du får det bästa erbjudandet. Den jämför priser mellan officiella butiker och nyckelbutiker, med hänsyn till eventuella aktiva kampanjkoder. Det låter dig också veta om spelet ingår som en del av någon prenumerationstjänst, som Ubisoft+ eller Xbox Game Pass.

Inte bara det, utan GG.deals spårar det historiska priset för ett spel så att du kan säkerställa att du verkligen får en bra affär. Faktum är att du ibland kanske inte behöver spendera en krona, eftersom sajten också meddelar dig när en tjänst ger bort ett spel gratis.

Humble Bundle startade 2010 som en rabatterad samling videospel, med en del intäkter donerade till välgörenhet. Dess första paket bestod huvudsakligen av indiespel, men det har sedan dess utvecklats till att inkludera AAA-titlar och andra mer åtråvärda spel.

Humble Bundles är kända för tillvägagångssättet ”betala vad du vill”, vilket innebär att du kan ta många spel mycket överkomligt. Men några av de mest önskvärda titlarna är bara tillgängliga om du spenderar ett minimibelopp.

Du kan också bläddra Humble Store för vanlig försäljning. Hur som helst, dessa två alternativ utgör några av de bästa sätten att spara pengar och få billiga spel.

Fanatical är en onlinespelbutik som alltid har stora rabatter på de senaste och bästa spelen. Medan priserna på Fanatical vanligtvis är bra ändå, håller sajten ofta reor eller flash-erbjudanden där du kan få ännu billigare priser än vanligt. Eftersom videospel är en dyr hobby är dessa fynd hjärtligt välkomna.

Du bör också kolla in Fanaticals paket, där de paketerar liknande spel tillsammans för en rabatt. Ibland kan du bygga ditt eget paket för att få grupprabatt på ett massköp.

Green Man Gaming är en av de bästa butikerna och spelrabattsajterna. Om du vill ha billiga tv-spel, har Green Man Gaming dig sorterat. Den säljer Steam- och Xbox-nycklar, men du kan köpa in vetskapen och säkerheten att varje nyckel har kommit direkt från utgivaren – ingen skum inblandning från tredje part.

När du köper på Green Man Gaming tjänar du XP. Ju mer du köper, desto mer XP tjänar du, och du kan lösa in detta vid framtida köp för att få ännu större rabatter. Den tillämpar rabatten automatiskt, så att du alltid får det bästa erbjudandet.

GamersGate samarbetar officiellt med stora och små utgivare och säljer Steam-nycklar för PC-spel i alla genrer. Det finns regelbundna försäljningar, vilket innebär att du enkelt kan göra ett fynd. Om något inte är tillräckligt billigt för dig, erbjuder GamersGate en funktion för prissänkningsavisering – allt du behöver är ett gratis konto.

Som du kan förvänta dig av namnet handlar WinGameStore om Windows-spel. Men om Apple är mer din smak, kolla in dess systersida MacGameStore. Oavsett vilken sida du väljer finns det massor av rabatterade spel att bläddra i och ständig utgivarförsäljning.

Sidan belönar dig till och med med poäng för att du köper spel, hänvisar vänner och skriver recensioner, som du sedan kan lösa in mot pengar på ditt nästa köp.

Du kanske undrar om det är säkert att köpa spelnycklar. När du köper dem från auktoriserade säljare som GameBillet är det inga problem. Den här webbplatsen betjänar kunder över hela världen och erbjuder erbjudanden på både nya och gamla PC-spel. Det låter dig till och med förbeställa spel; men ärligt talat bör du inte förbeställa videospel eftersom en digital leverans inte tar slut.

Skulle det inte vara underbart att leva på en tv-spelsplanet? Gamesplanet är det näst bästa, säljer legitima spelnycklar för Steam, Ubisoft Connect, GOG och mer. Du bör kolla in ofta eftersom det alltid finns tidsbegränsade flash-erbjudanden som ger ett ännu bättre pris än normalt.

IndieGala säljer inte bara indiespel, även om det har gott om sådana, utan har snarare bra erbjudanden på alla typer av PC-spel. Utöver det har IndieGala ett snyggt urval av gratisspel och oändliga giveaways – visst, spelkvaliteten kan vara tveksam, men det är svårt att käbbla om noll dollar.

Hur man bestämmer vilket spel man ska köpa

Dessa sajter kommer garanterat att ge dig ett bra fynd på nästa spel du vill spela. Många av dem låter dig registrera dig för e-postvarningar och nyhetsbrev; se till att göra det så att du inte går miste om ett fynd.

Det kan vara svårt att veta vilket spel man ska köpa härnäst. För att hjälpa dig att bestämma, glöm inte att läsa recensioner, spela demos och använda dessa rabattsajter för att spåra erbjudanden.