De 11 bästa AI-skrivverktygen för optimerad innehållsgenerering

AI Writing Tools har gjort vågor i världen av innehållsskapande, och kombinerar konsten att skriva med vetenskapens kraft.

Att skriva är utan tvekan en konst, men när det smälter samman med vetenskap kan det producera fängslande innehåll som resonerar med din publik.

Vetenskapen vi talar om här är artificiell intelligens.

Dess era är över oss och ständigt förbättras för att göra våra liv bättre.

Men många gånger har jag sett människor förlöjliga det tillsammans med dess framsteg.

Tja, mänsklig intelligens är verkligen oöverträffad eftersom vi har en själ, känslor, smärta och lidanden som får oss att skriva från hjärtat. Detta kan du aldrig förvänta dig av maskiner eller AI om inte forskare hittar ett sätt att skapa en själ och kontrollera liv och död, vilket enligt min mening är omöjligt.

Därför finns det ingen anledning att tänka på AI som ett hot eller en direkt konkurrent, mina vänner.

Istället kan du utnyttja det för att skapa skarpt, felfritt och lockande innehåll.

Men,

Eller så kan du skriva hur AI implementeras.

Saken är den att innehållsmarknadsföring blomstrar nu för tiden. A Forrester rapporten säger att cirka 10 miljarder dollar var det belopp som amerikanska marknadsförare spenderade 2016 på innehåll. Och antalet verkar aldrig minska.

Det betyder att mycket innehåll produceras varje år, vilket kräver rigorös forskning, tid och ansträngningar av copywriters för att skapa och leverera högkvalitativt innehåll som kan göra skillnad i deras publiks liv.

Varför bör du överväga att använda AI-verktyg i din innehållsstrategi?

En bra kopia vinner kunderna.

Om du producerar kvalitativt och relevant innehåll för din publik tycker de att det är intressant och vill läsa mer från dig. Och det skapar en ringeffekt för att få mer publik till ditt varumärke.

Det är så du bygger varumärkesauktoritet, och när de litar tillräckligt på dig och tycker att dina erbjudanden är intressanta, är det en stor chans att de omvandlas till dina kunder.

Ökning av intäkter 📈

Den ovan förklarade punkten är vad som gör din foundation. Och när fler och fler människor började känna till ditt varumärke litar de mer på dina erbjudanden och konverterar mer till dina kunder för att avsevärt öka dina intäkter.

Hjälper till att ranka bättre 💯

Med AI-optimeringsverktygen kan du optimera ditt innehåll för SEO mot några av de riktade sökorden som är relevanta för din nisch. När det är gjort rätt börjar sökmotorerna känna igen dig, vilket förbättrar din ranking.

Som ett resultat ökar din popularitet, och sedan följer alla bra saker.

Minskar forskningstiden

Att undersöka ett visst ämne tar mycket tid. Genom att använda ett AI-verktyg som kan tillhandahålla den här funktionen kan du spara mycket tid för annat arbete på din innehållsstrategi-bucket list.

Dessutom hjälper vissa AI-verktyg dig att skapa ämnesidéer och samla in statistik som du kan inkludera i din text för extra trovärdighet.

Förbättra kopieringskvaliteten

Grammatik, skiljetecken, stavning, ordförråd och andra tekniska detaljer i en kopia förändrar spelet. Du måste få det rätt; det finns inget annat sätt.

Även om det inte är möjligt att replikera mänskliga känslor (inte åtminstone nu), kan andra saker korrigeras. Så låt dina skribenter förnya och visa sin kreativitet samtidigt som du lämnar resten av det tekniska till ett kraftfullt AI-verktyg eftersom du vet – ”att fela är mänskligt”.

Faktorer att tänka på när du väljer ett AI-skrivverktyg

Det här avsnittet bör förtydliga de faktorer som bör beaktas innan du väljer AI-skrivverktyg för optimerad och marknadsanpassad innehållsgenerering.

Aspekterna är enkla; du behöver bara verktyget som är kompatibelt med dina krav.

Låt oss gå vidare och fördjupa oss i att förstå det.

 • Högkvalitativt innehåll: Kvalitet är viktigt! Verktyget du väljer bör konsekvent producera välskrivet och sammanhängande innehåll. Det bör efterlikna mänskliga skrivstilar, och viktigare, det bör tillåta dig att enkelt redigera och anpassa det genererade innehållet efter dina behov.
 • SEO-kompatibilitet: Att tänka på sökmotoroptimering (SEO) är viktigt. AI-verktyget bör sömlöst integreras med SEO-verktyg, tillhandahålla sökord, rubriker och metabeskrivningsförslag. Det bör hjälpa dig att skapa engagerande och optimerat innehåll för sökmotorer.
 • Grammatisk support: Bra grammatik är ett måste! AI-skrivverktyget bör erbjuda avancerade funktioner för grammatik och stavningskontroll. Det bör korrigera ditt skrivande kontextuellt och se till att ditt innehåll är felfritt. Dessutom bör den stödja flera språk och regionala variationer.
 • Användarvänlighet: När du väljer ett AI-skrivverktyg är det viktigt att tänka på hur lätt det är att använda. Du vill ha ett verktyg med ett användarvänligt gränssnitt och tydliga instruktioner. Att navigera i verktyget ska vara intuitivt, vilket gör skrivprocessen smidig och problemfri.
 • Plagiatupptäckt: Originalitet är nyckeln! Ditt valda verktyg bör ha robusta plagiatdetekteringsalgoritmer, vilket säkerställer att ditt innehåll är unikt.
 • Innehållsforskningskapacitet: Tillförlitlig information är viktig. Verktyget bör ge dig tillgång till en stor databas med pålitliga källor. Den bör kunna kontrollera fakta för att säkerställa informationens trovärdighet.
 • Anpassningsbarhet och flexibilitet: Skräddarsy ditt innehåll efter dina behov! AI-verktyget ska tillåta dig att anpassa skrivstilar, toner och röster. Det bör erbjuda flexibiliteten att justera nivån på AI-assistans baserat på dina preferenser.

Förhoppningsvis kommer dessa faktorer att hjälpa dig att se hur du kan välja de bästa AI-verktygen för dig själv. Titta på listan för några viktiga och spännande AI-skrivverktyg.

Låt oss göra oss redo!

Grammatiskt

Författarnas räddare, AI:s pärla och vad inte!

Grammarly är absolut älskad av miljontals människor, till stor del av författare, särskilt affärsskribenter, copywriters och innehållsskribenter, inklusive mig. Den har ett av de enklaste gränssnitten som jag snabbt blev förälskad i när jag var nybörjare på detta område utan idéer om innehållsskapande.

Lyckligtvis introducerades jag för detta AI-verktyg som korrigerade eventuella brister när det inträffade och fortfarande gör det. Allt du behöver är att skapa ett konto gratis och börja använda det. Du kan kopiera och klistra in eller ladda upp ett dokument efter att ha klickat på knappen ”Ny” som du kan se på din instrumentpanel.

Och bam! Med sin fantastiska AI-algoritm kommer den att visa alla grammatiklöften du har brutit i rött. Verktyget rekommenderar också en bättre version av fraser genom att markera den i rött. I dess instrumentpanel kan du se alla de senaste dokument som du har redigerat med det här verktyget, vilket också är praktiskt när du har tappat bort din MS-Word-fil synkroniserar dina innehållsdelar på ett ställe.

Grammarly analyserar ditt innehåll för fel och täcker grundläggande saker som grammatik, skiljetecken, stavning och mer. Den kontrollerar också din skrivstil och ger tips och förslag för att förbättra den för att få den ”nya mänskliga”-känslan.

Grammarly hjälper dig med alla typer av skrivande, inklusive professionellt skrivande, hobbyskrivande, tillfälligt skrivande, e-post, blogginlägg, inlägg på sociala medier och mer. Det hjälper dig att skära ner onödiga ord eller fyllmedel från dina innehållsdelar för att göra dem autentisera och rakt på sak.

Men ibland kan det visa några rekommendationer som du inte kommer att gilla mycket; i så fall, skyll inte på dig själv; du kan hoppa över det och fortsätta med innehållet. I slutändan kommer det att visa en poäng av 100 i det övre högra hörnet som den övergripande innehållsprestanda.

Du kan använda gratis- eller betalversionen baserat på dina behov. För privatpersoner och små byråer fungerar även gratisversionen. Men du kan också använda det betalda verktyget för att få mycket mer insikt om ditt innehålls kvalitet som meningslängd, passivt ordmissbruk, alternativa ord, upprepade ord, plagiatkontroller för att ”rena” innehållet från avsiktligt eller oavsiktligt plagiat.

CopyAI

CopyAI utnyttjar OpenAI NLP, ett AI-forskningslaboratorium från San Francisco som skapade GPT-n-serien.

Ringer det en klocka?

Jag är säker på att det skulle göra det om du är en teknisk galning!

Detta AI-verktyg låter dig komponera en högkvalitativ kopia på några sekunder som din publik tycker är äkta. Det hjälper dig att automatisera alla de tråkiga och ibland frustrerande sakerna om innehållsskapande i realtid.

Byråer, copywriters, e-handelsmärken och marknadsförare kan använda det här verktyget för att hitta bästa möjliga sätt att nå dina kunder genom effektiva kopior. Digitala byråer kan använda för att hjälpa sina kunder att få ut så mycket som möjligt av sina annonsutgifter. Det här verktyget kan spara tid på att skapa kopior och öka kvaliteten för bättre annonsresultat.

Men copywriters behöver inte avundas detta verktyg eftersom de fortfarande kan skriva sin egen kopia. CopyAI hjälper dem att brainstorma olika annonsidéer och hjälpa dig att nå en bra utgångspunkt. Nu behöver du inte ständigt stirra på din tomma skärm och undra hur du ska börja!

På samma sätt kan e-handelsvarumärken nå fler målgrupper utan att behöva offra sin ROI eftersom CopyAI hjälper dem att skapa riktade annonser som är lämpliga för deras målgrupp. På så sätt hjälper det dem att öka konverteringsfrekvensen och öka både intäkter och vinst.

Funktionerna som ingår i Copy är:

 • Facebook primär text för annonser
 • Facebook-rubriker och länkbeskrivningar
 • Googles rubriker och beskrivningar för sök- och visningsannonser
 • Målsidesslogans eller hjältetext för webbplatser
 • Instagram-texter som skapar vibbar och produktbeskrivningar
 • Mejla ämnesrader
 • En fallstudie som visar smärtpunkter, agitation och lösning
 • Produktbeskrivningar för e-handelsvarumärken
 • Namngenerator
 • Bloggtitlar och intro
 • Startup och tillväxtidéer

Annonströtthet och irrelevans är de två största mördarna av din avkastning på annonseringsutgifter (ROAS), som du kan eliminera med kreativa, icke-generiska och relevanta kopior med CopyAI. Med deras plattform för djupinlärning kan du anpassa var och en av dina kampanjer för en semester, ett tillfälle eller ett evenemang.

Jaspis

Om du är ett Marvel Cinematic-fan känner du kanske Jasper som en AI som klarar allt. Jasper är dock ett online AI-verktyg som kan hjälpa till att skapa kreativt och originellt innehåll. Detta verktyg kan hjälpa till att hitta utkastet 2-5 gånger snabbare med lite mänsklig hjälp. Det ökar också annonskonverteringarna samtidigt som du skriver kopior som kan skapa buzz och rankas på Google.

Jasper förbereder plagiatfria och nyckelordsrika kopior av innehåll för att förbättra ROAS. Detta online AI-verktyg kan skriva på mer än 25 språk och hjälpa till att generera idéer. Att använda verktyget är att skala upp kvaliteten på innehållet utan att kompromissa med SEO eller anställa juniorskribenter.

AI-verktygen online innehåller 50+ mallar, användningsfall, funktioner i bossläge, etc., för att möta användarnas krav. De två populära lägena för Jasper-prissättning är Starter och Boss Mode. Starter börjar på $29 per månad, erbjuder 20 000 ord, obegränsade projekt, 50+ AI copywriting färdigheter och obegränsade användarinloggningar. Medan Boss Mode börjar på $59 per månad, erbjuder 50 000 ord, långa dokument, en lång blogginläggsskapare och kommando Jasper.

Surfare

Surfer är en innehållsoptimeringsplattform som hjälper Google att rangordna med artificiell intelligens-baserade funktioner. Verktyget fungerar på NLP-baserade algoritmer som hjälper till att rangordna innehållet på Google. Användare kan skapa innehållsstrategier som fungerar för deras verksamhet baserat på målgrupp, nisch och domän.

Det är lättare att skapa en artikelöversikt utan några minuter med Surfer. Med det här verktyget kan man enkelt optimera innehåll, kategorisera unika stycken, sätta tonen, etc. Det ger också innehållsförslag som förbättrar sidans kvalitet. Verktyget ger djup insikt i bildantal, artikelstruktur, sökord etc. som kan hjälpa till att rangordna innehållet på Google.

Man kan också dominera nischen med innehållsrevision som identifierar formateringsproblem och innehållsluckor och hjälper till att åtgärda felen. Det här verktyget hjälper till att underhålla innehållet och rankas på Googles första sida via länkbyggande, granskning etc. Det innehåller Jasper, som gör det möjligt att skriva innehåll automatiskt utan sekunder, pusha innehållet till Google docs, publicera det på WordPress, använda nyckelord, etc.

Det är enkelt att integrera med API:er som upprätthåller arbetsflödet. Surfer är tillgängligt för användare som bas-, proffs- och affärspaket. Basic inkluderar $49 per månad med funktioner som gratis en månads NLP, 20 revisioner och tio innehållsredigerare. Pro kommer till $99 per månad och erbjuder 60 granskningar, 30 innehållsredigerare och NLP. Business kostar $199 per månad för 140 granskningar, 70 innehållsredigerare, API, white labeling, bjuda in tio medlemmar och NLP.

ProWritingAid

Ett effektivt AI-verktyg du kan överväga härnäst är ProWritingAid. Detta allt-i-ett-verktyg innehåller en skrivmentor, grammatikkontroll och stilredigerare som hjälper dig att skapa fantastiska innehållsstycken.

Över 1 miljon författare, copywriters, redaktörer, proffs och till och med studenter använder detta verktyg för att förbättra sin skrivkvalitet. Det som skiljer det från andra verktyg är dess sofistikerade grammatik och stilkontroll på toppnivå och djupgående rapporter för att hjälpa dig förstå dina brister.

De kombinerar förslag, videor, frågesporter och artiklar unikt för att göra din skrivupplevelse interaktiv och rolig. De respekterar din integritet, och därför är den kompatibel med GDPR. Du kan enkelt integrera den i MS Doc, Medium, Gmail, Google Doc, Chrome och mer.

Både gratis och betalda är tillgängliga för dig. I den kostnadsfria versionen får du en sammanfattningsrapport för nyckelfrågor, 19 skrivrapporter, 500 ords redigering åt gången, och du kan bara använda den online. Å andra sidan börjar premiumplanen på $59/år, där det inte finns någon ordbegränsning och mycket mer flexibilitet.

Frase

Undersök, skapa och optimera ditt innehåll för bättre resultat med hjälp av den lättanvända Frases plattform.

Du vet hur många timmar som går åt till att undersöka innehåll, men om Frase är med dig som din innehållskompis kan det hjälpa dig med snabb research. Detta AI-verktyg ger automatiskt en smart översikt över dina ämnen som räddar dig från att klicka dig igenom ett oändligt antal webbplatser för att få information.

Det ger en bred lista med liknande ämnen, statistik, vanliga frågor, senaste nyheter, intressanta fakta och andra ingredienser som du kan använda för att bygga din berättelse. Frase guidar steg-för-steg så att din forskning blir det bästa resultatet mot en uppsättning sökord.

Innehållsgenomgång spelar en viktig roll för att få de resultat du vill se i kopian. Frase gör just det med sin intuitiva redigerare som automatiskt genererar en begriplig innehållsinformation utifrån ett nyckelord. Du kan också skapa en anpassad brief och förklara de detaljerade riktlinjerna som tonfall, SEO-rekommendationer, styrning och stil.

På så sätt kan dina skribenter anpassa sitt arbete med ditt innehåll och din SEO-strategi för att få större inverkan. Det tillåter också integrering av Google Dokument, import av innehåll från live-URL:er, skicka utkast direkt till WordPress och mer. Frase Topic Score är deras egenutvecklade algoritm som poängsätter dina artiklar och annat innehåll mot alla dina tävlingar.

Få resultatuppdateringar i realtid och hjälp dina skribenter att producera helt optimerade artiklar för att se fruktbara resultat. Algoritmen identifierar också optimeringsmöjligheter direkt för att öka ditt innehålls hållbarhet och minimera trafikförluster.

Wordtune

Wordtune är ett AI-baserat innehållsoptimerings- och skrivverktyg utvecklat av AI21 Labs. Med detta kan du skriva om innehåll på ett sätt som ligger långt bortom de grundläggande grammatik- och stavningsfixarna. AI-verktygen och språkmodellerna kan mycket väl förstå innehållets semantik. Som ett resultat kan du enkelt omvandla dina tankar till ett bra raminnehåll.

Wordtune kan hjälpa dig att skriva om det befintliga innehållet för att göra det avslappnat, kortare, utökat eller till och med formellt.

Detta verktyg är också tillgängligt som tillägg för MS Word. Så du kan fortsätta skriva som du brukar.

Skriv ut

Konvertera dina kreativa idéer till kraftfulla innehåll som påverkar din publik med hjälp av AI-verktyget Skriv ut. Den används av över 1 miljon användare och hjälper till att förenkla komplexa och ordrika fraser för att göra skrivningarna mer klara.

Outwrite gör ditt innehåll kortfattat med hjälp av dess strukturella och stilistiska förslag som hjälper dig att säga mer med färre ord. Det fungerar med olika verktyg som Google Docs, MS-Word, webbappar och Google Chrome.

Du kan söka rekommendationer för att omarbeta din mening, som att komprimera, omformulera eller omstrukturera dina meningar. Funktionerna som ingår i detta AI-verktyg är avancerade grammatikkontroller för att korrigera interpunktion, grammatik och stavning direkt.

Möt det önskade antalet ord för dina artiklar med anpassade förslag och förbättra ordförrådet med lämpliga synonymer genom en synonymordbok. Verktyget hjälper dig också att skapa en övertygande mening genom att föreslå en aktiv röst.

Du kan spåra innehållsläsbarhet och betyg i realtid utöver plagiatkontroll innan du skickar in dina artiklar. Det är tillgängligt som ett gratis eller betalt verktyg för $9,95/månad. I den betalda planen får du fler funktioner som:

 • Förbättringar av vältalighet
 • Omskrivning av mening
 • Experimentella förslag
 • 50 plagiatkontroller per månad
 • Prioriterad e-postsupport
 • Teamfunktioner som grupprabatt, konsoliderad fakturering och teamåtkomsthantering

WordLift

WordLift är det perfekta verktyget för artificiell intelligens du behöver för att sprida ditt innehåll och utöka din publik. Detta är också ett kraftfullt SEO-verktyg som utför alla tunga belastningar för dig genom att optimera ditt innehåll i realtid.

Det gör det möjligt för byråer, förlag och till och med privatpersoner att skapa värdefulla artiklar och få ut det mesta av dem. Det hjälper också sökmotorer att förstå fler av dina sidor med hjälp av semantisk optimering för att nå kvalificerade kunder.

Organisera allt ditt innehåll effektivt och berika din webbplats med länkar, bilder, datavisualiseringswidgets som en navigator, GeoMap och mer. WordLift hjälper dig att engagera dina läsare mer för att öka deras uppehållstid genom relevanta rekommendationer för innehåll.

Det föreslår att information och data hjälper dig att skapa ett meningsfullt sammanhang samtidigt som du lägger till en semantisk markering i texten, vilket hjälper maskiner att förstå din webbplats mer. AI-verktyget kommer att köra din webbplats SEO som hjälper dig att förbättra vår redaktionella plan. Den optimerar ditt innehåll baserat på sökmotorkrav och kontrollerar dina marknadsföringsinsatser med insiktsfulla data från WordLift och WooRank.

Detta GDPR-kompatibla verktyg erbjuder också en 14-dagars GRATIS provperiod, så prova innan du använder det och låt oss se hur det fungerar för dig.

Författare

Författare är det AI-drivna kopieringsredigeringsverktyget som hjälper dig att skapa innehåll som verkligen betyder något för din specifika målgrupp. Från tydlighet och ordförråd till stavning och grammatik, Writer kan vara din bästa vän för att korrigera din text för att förbättra den övergripande kvaliteten.

Du kan använda Writer’s Styleguide för att skapa en omfattande skrivresurs som dina skribenter och det associerade teamet kan förstå väl och följa instruktionerna. Du kan också utforma riktlinjerna som du vill med färger och vackra representationer. För detta kan du:

 • Publicera ordlistor och ordböcker
 • Tillhandahåll djupgående vad som ska göras och inte göras, inklusive exempel
 • Tillhandahålla resurserna
 • Reflektera dina meddelanden

Med Writers administratörskontroll kan du bestämma var dina innehållsförslag ska visas – i Google Chrome, Dokument eller MS Word. Det finns också ett Chrome-tillägg tillgängligt som du kan använda när du skriver.

Writer kan effektivt redigera dokument, e-postmeddelanden, supportbiljetter, produktmarknadsföring, webbkopiering, produkt-UX, etc. För detta kan den integreras med verktyg som WordPress, Salesforce, HubSpot, Zendesk, Intercom, Gmail, Outlook, Slack, GitHub, adobe , och Wix.

Dessutom integrerar Writer också med sociala medier som LinkedIn, Twitter, Medium, Facebook och Hootsuite, där du kanske lägger ut innehåll för din webbplats.

Till skillnad från andra assistenter för artificiell intelligens lagrar Writer aldrig din data efterbehandling och använder den inte för att träna sina andra AI-modeller. Därför är du säker med en Writer som använder kompatibla organ som HIPAA, AICPA SOC 2, Privacy Shield, EU-US Privacy Shield.

Headlime

Förvandla dina tankar till kraftfulla ord Headlime och spara massor av tid. Det utnyttjar kraften hos GPT-3, avancerad artificiell intelligens-teknik, för att lindra dina problem samtidigt som du tänker på vilka ord du ska börja med för din marknadsföringstext, som Facebook-annonser, e-postmeddelanden, etc., tillsammans med blogginlägg.

Du kan också skapa din målsida utan någon kunskap om kodning och design. Använd professionella och intressanta kopieringsmallar för att skapa kopior för tjänster, produkter, e-postmeddelanden etc. Sök dessutom inspiration från tusentals kopiaexempel av världens främsta copywriters.

Headlime hjälper dig att enkelt samarbeta med ditt team och låter dig hantera din kopia på ett enda ställe för att genomföra marknadsföringskampanjer framgångsrikt. Dess AI är optimerad och testad för ökade öppna priser och konverteringsfrekvenser, och det är den för dig när du vill se det verkliga resultatet av din marknadsföringsstrategi.

Det här verktyget är bra för:

 • Marknadsföringsbyråer för att undvika det frekventa behovet av att lägga ut innehåll på entreprenad;
 • Copywriters för att bota deras ”writer’s block” och påskynda projekt snabbare;
 • Företagsägare att spara tid som de kan ägna åt att växa sitt varumärke.

Headlime finns på 11 språk, inklusive engelska. Deras prissättning börjar från $59/månad för privatpersoner eller småföretag. Prova detta verktyg GRATIS för att se fantastiska resultat.

Fler Chrome-tillägg för att hjälpa dig med skrivandet.

Slutsats

En tydlig, kortfattad och relevant kopia är vad din publik vill ha, oavsett om du är ett företag, en byrå eller en enskild bloggare.

Även om du kan skriva kopian själv, kan du fortfarande använda AI-verktygen vi just diskuterade för att optimera ditt innehåll för SEO. På så sätt kunde sökmotorer identifiera det och rankas högre i resultaten.

Så bli vän med AI för att effektivisera din innehållsstrategi från forskning till publicering, och utvärdera sedan resultaten också.

Lär dig den ultimata guiden till analys av innehållsgap.

var den här artikeln hjälpsam?

Tack för din feedback!