De 10 bästa dialer-apparna för Android

En modern smartphone kan ha massor av funktioner, men att ringa telefonsamtal är fortfarande en av dess kärnfunktioner. Och för det behöver du en uppringningsapp.

Din telefons lageruppringare kanske inte är funktionsrik, och du kanske bara är trött på att ständigt använda samma förinstallerade app. Den goda nyheten är att du kan installera appar från tredje part som erbjuder några coola extrafunktioner, tillsammans med att ge din uppringare ett nytt utseende. Så låt oss titta på tio av de bästa uppringningsapparna för Android som du kan ladda ner från Google Play just nu.

1. Telefon från Google

När det gäller att tillhandahålla en lösning till sina användare kommer Google alltid med något bra, och dess funktionsrika Phone by Google-app är ett bra exempel på detta. Det är därför du kommer att se att det är standarduppringningsappen på många Android-enheter.

Phone by Google erbjuder en enkel uppringare för att ringa, tillsammans med funktionen för att lägga till kontakter till din favoritlista. Dess gränssnitt har tre flikar som du kan växla mellan – Favoriter, Senaste och Kontakter.

Annat än det blockerar appen skräppostsamtal och identifierar okända uppringare med Googles nummerpresentation. Du kan också lyssna på dina röstmeddelanden och ta bort dem från appen. Dessutom, med dess nödkontaktfunktion kan du snabbt skicka din nuvarande plats och information till andra. Vissa av dessa funktioner är dock endast tillgängliga i specifika länder.

Du kan till och med spela in samtal med Phone by Google på vissa platser. Innan du provar den här funktionen är det dock bäst att först kontrollera om samtalsinspelning är lagligt i din region.

Ladda ner: Telefon från Google (Fri)

2. Vani Dialer

Vani Dialer erbjuder en enkel uppringare med tillgång till dina senaste samtal och kontakter. Du kan anpassa gränssnittet för appen med teman och levande bakgrundsbilder.

Den bästa egenskapen hos Vani Dialer är dock dess förmåga att svara på samtal med röstkommandon. Du kan till exempel ställa in ett ord för att svara på samtal, avvisa samtal, byta till högtalarläge med mera. Detta ger dig en fantastisk handsfree-upplevelse när det gäller samtalshantering.

De flesta av de grundläggande uppringningsfunktionerna är tillgängliga i gratisversionen. Dessutom, med ett köp i appen, kan du ta bort annonser, få fler teman och lägga till fler röstkommandon.

Ladda ner: Vani Dialer (Gratis köp i appen finns)

3. drupe

drupe är en unik uppringningsapp med några kraftfulla funktioner. Men framför allt skiljer dess innovativa UI-design den från sina rivaler.

Du kan komma åt drupe från vilken app som helst genom att svepa prickarna som den ligger över på skärmen. Det låter dig också konfigurera hur appen beter sig när ditt samtal avslutas. Dessutom kan du använda dess nummerpresentationsfunktion för att identifiera vem som ringer dig.

drupe tillhandahåller alla ovanstående funktioner gratis. Den har även en proversion som erbjuder ett körläge som automatiskt aktiveras när du börjar röra dig i en viss hastighet. Den här funktionen gör apptillgängligheten enkel så att du kan minimera distraktioner när du kör. Dessutom är samtalsblockering också begränsad till proversionen.

Ladda ner: drupe (Gratis köp i appen finns)

4. Enkel telefon

Easy Phone är en helt gratis Android-uppringningsapp utan annonser som låter dig skapa ett användar-ID och ger äkta nummerpresentation och spaminformation. Förutom de vanliga uppringningsfunktionerna kan du också anpassa appen med flera teman och stilar.

Easy Phone har ett modernt utseende T9-tangentbord. Dessutom kan du använda den för att enkelt hantera dina samtal, komma åt favoritkontakter, redigera kontakter på olika språk och aktivera aviseringsfunktionen för missade samtal.

Ladda ner: Enkel telefon (Fri)

5. Enkel uppringare

Simple Dialer har alla grundläggande funktioner som du kan förvänta dig av en app i den här kategorin, tillsammans med några praktiska anpassningsalternativ. Du kan till och med ringa gruppsamtal med flera kontakter i din samtalslogg. Appen har en lättanvänd snabbvalsfunktion för din bekvämlighet. Ett annat intressant alternativ som den erbjuder är möjligheten att aktivera eller inaktivera närhetssensorn under samtal.

Simple Dialer är en Android dialer-app med öppen källkod utan annonser. Alla dess funktioner är gratis förutom teman, som du kan köpa separat.

Ladda ner: Enkel uppringare (Fri)

6. ACR-telefon

ACR Phone ger dig ett modernt och rent gränssnitt som liknar appen Phone by Google. Med den här appen får du både uppringnings- och spamsamtalsblockerande funktioner. Dessutom kan du skapa kontaktgrupper för relaterade kontakter som familj eller arbete, och aktivera alternativet för samtalsmeddelande från inställningarna.

Appen låter dig också ställa in en säkerhetskopia för dina samtalsdata. För att göra det, gå till Inställningar > Säkerhetskopiering och välj mappen på din telefon där du vill lagra säkerhetskopian. Annat än det finns inspelningsfunktionen, som du bara bör använda om det är tillåtet i din region.

Ladda ner: ACR telefon (Gratis köp i appen finns)

7. Facetocall

Facetocall fokuserar på användarvänlighet. Dess uppringningsknapp med stora knappar underlättar tillgängligheten, och appen innehåller även kontakthanteringsfunktioner. Den hittar automatiskt dina favoritkontakter baserat på dina samtalsloggar och låter dig snabbt slå samman dubbletter av kontakter för att städa upp din kontaktlista.

Facetocall har ett premiumabonnemang som ger avancerade funktioner som blockering av anonyma samtal, vissa kontakter, specifika nummer och samtal efter regionskod. Premiumversionen låter dig också lägga till viktiga kontakter som VIP:er för vilka telefonen automatiskt ringer till maximal volym när de ringer.

Ladda ner: Facetocall (Gratis köp i appen finns)

8. Smart Notify

Smart Notify är en allt-i-ett uppringningsapp med massor av praktiska funktioner. Den här appen kan hantera dina SMS, samtalsloggar, kontakter, händelser och till och med dina påminnelser.

Smart Notify erbjuder en minimal T9-knappsats och låter dig söka igenom dina senaste samtal och kontakter. Den tillhandahåller också helt anpassningsbara widgets och popup-fönster för att förbättra användbarheten. Dessutom, med sina snabba samtal och SMS-funktioner, kan du komma åt frekventa kontakter med ett tryck.

Smart Notify ger också några premiumfunktioner. Billäge är en sådan funktion som ger enkel åtkomst till appen med en skärm som alltid är på och stora knappar.

Ladda ner: Smart Notify (Gratis) | Smart Notify Unlocker ($3,99)

9. Höger uppringare

Right Dialer är en uppringningsapp i iOS-stil för Android. Det ger en ren design för bättre användbarhet tillsammans med möjligheten att anpassa standardfliken som visas när du öppnar appen.

Right Dialer erbjuder också en snabbvalsfunktion och låter dig inaktivera närhetssensorn under samtal om du vill. Den erbjuder också gruppsamtal och ger dig möjlighet att lägga till en bekräftelsedialog innan samtal. Appen tillhandahåller alla funktioner gratis förutom teman och bakgrunder.

Ladda ner: Höger uppringare (Gratis köp i appen finns)

10. iCallScreen

iCallScreen är en annan Android-telefon och kontaktapp i iOS-stil som till och med låter dig ställa in iOS-ringsignaler från appen. Den har unika funktioner som att ställa in anpassade videor och bakgrunder som samtalsbakgrunder. Dessutom, med dess samtalsblockerande funktioner, kan du blockera specifika kontakter eller utländska nummer.

iCallScreen har en ren telefonuppringare med T9-sökning och snabbuppringningsfunktioner. Du kan också använda dess falska samtalsfunktion, så att du kan ta emot ett dummy-samtal om du någonsin behöver det. Du kan namnge och tilldela den ett nummer innan du schemalägger dummysamtalet.

iCallScreen har en betalversion som ger tillgång till premium bakgrundsbilder och en premium samtalsknapp. Det tar också bort annonser och ger dig tillgång till extra ringsignaler.

Ladda ner: iCallScreen (Gratis köp i appen finns)

Ta din dialerupplevelse till nästa nivå

Du kanske inte har tänkt på att ändra din uppringningsapp tidigare. Men efter att ha kollat ​​in de fantastiska funktionerna och designen som dessa appar erbjuder kan du bli frestad att prova en.

Var och en av apparna som nämns ovan erbjuder några unika funktioner, och de flesta av dem ger sin grundläggande funktionalitet gratis. Dessutom, om du verkligen gillar en app, kan du till och med låsa upp dess premiumfunktioner för att förbättra din samtalshanteringsupplevelse.