De 10 bästa bilspelen du borde spela 2023

Du kommer också att bli ett stort fan av bilspel, eller hur? 9 av 10 personer är bland dem. Så här är vi med några av de bästa bilspelen som du kan prova.

Racingbilsspel är ett av de mest spelade spelen på planeten och banade väg i ungdomars liv genom att ge en bra adrenalinkick.

Ända sedan racingspel uppfanns 1970 har barnvärldar varit omgivna av dem. Sedan dess, och genom deras framsteg, har det också fångat mäns uppmärksamhet.

2022 växte USA:s spelindustri till hela 97,67 miljarder USD. Små detaljer om bilarna och verkliga platser kommer att öka spelarens nöje. Här är en lista över några av de bästa bilspelen du inte bör missa.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 har Mexikos ständigt utvecklande öppna världslandskap, vilket motiverar dess adjektivtitel. Exakt för sitt intro kallas det call for daredevil drivers.

Att ha fantastiska bilder och spännande nya horisontparkmoln i Hot wheels-expansionen gör det till toppen av spelen under paraplyet. Uppdaterade och granskade minutdetaljer av spelet ger en verklig vy av gator och vägar, vilket ger obegränsat roligt att köra.

Världens största bilar vrålar i dammstormen. Det fortsätter att jaga den säsongsmässiga förändringen varje vecka och fördjupar spelaren i Det är en djup och utmanande huvudhistoria.

Jakten på målets belöningar och prestationer lämnar spelaren med ett sömlöst flöde av adrenalin. Dessutom en strävan efter större utmaningar. Att ta scenerna som ska upptäckas av spelaren är av största vikt.

Tillverkare har inte lämnat någon sten ovänd som kan göra spelaren besviken. De har tagit rätt vård och tagit upp de mest relaterbara och livsscenerna.

Som levande öknar, frodiga djungler, historiska städer, gömda ruiner, orörda stränder, vidsträckta kanjoner och höga snötäckta vulkaner.

F1 2022

EA Sports är en av de bredaste och världens mest realistiska videospelsplattformar. Med sin nyare design och uppdaterade tävlingsdag 22 råder det ingen tvekan om varför den alltid har varit en fansfavorit.

EA Sports F1 22 är det officiella videospelet för FIA Formel 1 World Championship. Den har störst chans att vara med i årets bästa matcher. Dess senaste och coolaste funktioner är tillgängliga i virtuell verklighet på din persondator. Denna funktion skiljer den från resten.

Spelare kan köra i enkel- och dubbelspelarlägen där individen anpassar bilarna från det breda utbudet som finns. Spelare fördjupas i dess realistiska och relaterbara detaljer med anpassade inställningar.

Förbättrad Al, fordonsfysik och djupare anpassningsnivåer förbättrar spelarupplevelsen. Det nya vädersystemet som utvecklades påverkar banförhållandena och fordonets prestanda positivt för att ge temat realism.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 har realistisk grafik, förbättrad fysik och hantering och ett brett utbud av bilar och banor. Den innehåller ett kampanjläge för en spelare och online-multiplayer- och communityfunktioner.

Några bilar och banor som bekräftats för spelen inkluderar Nürburgring, Suzuki Circuit och Toyota GR Supra. Spelet har också en ny 3D-skanningsteknik som gör det möjligt för utvecklarna att exakt återskapa bilar, banor och miljöer i spelet.

GT7 är ett stort steg framåt i realism och fördjupning jämfört med tidigare bidrag. Utöver funktionerna som nämns ovan innehåller Gran Turismo 7 även ett robust tuning- och anpassningssystem. Det låter spelare finjustera sina bilar för optimal prestanda.

Gran Turismo 7 har en ny funktion som heter ”GT Sport Mode”. Den är designad för att vara en mer realistisk, simliknande upplevelse.

Det inkluderar verkliga motorsportevenemang och ett nytt onlinetävlingssystem kallat ”FIA GT Championships.” Detta gör det möjligt för spelare att tävla i sanktionerade onlinelopp och gå vidare genom en serie nivåer hela vägen upp till World Tour.

Dirt Rally 2.0

Spelen i serien är kända för sin realistiska fysik och hantering, utmanande gameplay och uppslukande miljöer. De har också en mängd olika spellägen, inklusive karriärläge, tidstest och online multiplayer.

Dirt Rally 2.0 är det senaste spelet i serien, släppt i oktober 2020 för Xbox One, PlayStation 4 och PC, och senare till Xbox Series X/S och PlayStation 5.

Det här spelet har dynamiskt väder, olika yttyper och nya spellägen, som Playgrounds-läge, där spelare kan skapa och dela sina anpassade racerbanor. Serien har tagits emot väl av kritiker och spelare och anses vara en av de bästa terrängracingspelserierna.

Utöver de funktioner som nämnts tidigare inkluderar Dirt-spelen olika bilar och banor. Var och en har unika egenskaper och hantering. Bilarna sträcker sig från klassiska rallybilar från 60- och 70-talen till moderna världsrallybilar och rallycrossmaskiner.

Banorna är också olika, med en blandning av verkliga platser, till exempel den ikoniska Pikes Peak-backen i Colorado.

Need for Speed ​​Hot Pursuit

Den första versionen av Need for Speed ​​Hot Pursuit släpptes 2010, men med släppet av Need for Speed ​​kommer det spelet att få ett nytt liv på Xbox One, PlayStation 4 och Nintendo Switch-plattformarna.

Criterion, skaparna av Burnout, övervakade spelproduktionen för denna ikoniska del i Need for Speed-serien, som släpptes 2010. Många trodde att det var seriens zenit.

Du kommer alltid att ha något nytt att ta med på den öppna vägen eftersom hastigheten med vilken bilar låses upp är blixtsnabb. Även om spelet som helhet har väldigt få problem, får jag intrycket att de flesta av fordonen har väldigt liknande kontroller, vilket är lite av en besvikelse.

Burnout Paradise remastrad

Burnout Paradise Remastered är en uppdaterad version av det populära racingspelet Burnout Paradise. Den har förbättrad grafik, förbättrade visuella effekter och nytt innehåll.

Om du har spelat Burnout Paradise tidigare har du förmodligen några fina minnen från första gången du satte dig bakom ratten i en av spelets klassiska bilar, som Hunter Cavalry, Carson Fastback, Jansen X12 eller Montgomery Hawker.

Lägg undan förarhandboken och slå rekord för både hastighet och förödelse runt om i stan, när som helst och var du än väljer. Lär dig om igen hur du utför galna stunts och orsakar total kaos i ett av de mest ikoniska actionracingspelen genom tiderna.

I Paradise City kommer du att kunna slita upp den i den ultimata körlekplatsen, oavsett vilken typ av bil du väljer att köra.

Återupplev de högoktaniga stunts och hänsynslösa förödelse som har blivit ikoniska med Burnout-serien när du tävlar över de kaotiska avenyerna i centrum och hela vägen upp till de otämjda bergsvägarna i denna del av Burnout-serien.

Assetto Corsa Competizone

Assetto Corsa Competizione är ett racingsimuleringsspel som erbjuder spelarna en realistisk och uppslukande racingupplevelse. Spelet utvecklades av Kunos Simulazioni och publicerades av 505 Games. Den har verkliga banor och bilar från Blancpain GT World Challenge i Amerika och Europa.

Assetto Corsa Competizione har ett enspelar- och flerspelarläge. Det låter spelare tävla mot varandra online eller med AI. Spelet innehåller också ett racinghanteringssystem. Det låter spelare skapa och hantera sina racinglag. Dessutom låter ett avancerat telemetrisystem spelare analysera sina köregenskaper.

Spelare kan förvänta sig att hitta olika bilar från kategorierna GT3, GT4 och LMP3. Det är populärt bland motorsportfans och tävlingsspelare. Spelet erbjuder en nivå av realism och fördjupning oöverträffad av andra racingspel.

Det gör det till ett måste för fansen. Spelet har en rad olika spellägen, till exempel enspelare och multiplayer.

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe är ett höghastighetsracingspel utvecklat och publicerat av Nintendo för Nintendo Switch. Mario Kart 8 hade en upplösning på 1080p. Det spelade dock bara med 59 bilder per sekund ibland.

Spelet innehåller en mängd olika karaktärer från Mario-universum, inklusive Mario, Luigi, Princess Peach och Yoshi, samt nya karaktärer som Inkling Girl och Inkling Boy från Splatoon-serien.

Spelare kan tävla på olika banor, inklusive nya banor som Urchin Underpass och Battle Stadium och klassiska banor från tidigare Mario Kart-spel.

I Mario Kart 8 Deluxe kan spelare tävla i traditionellt Grand Prix-läge, tidstest eller stridsläge. Spelet innehåller också ett nytt stridsläge kallat ”Renegade Roundup”, där ett lag försöker fånga det andra lagets åkare och sätta dem i fängelse medan det andra laget försöker rädda sina lagkamrater och undvika att fångas.

Tröghetsdrift

Inertial Drift är spelet för den typen av fria spelare som inte bryr sig om regelboken och bär konsolen för sin totala glädjefrihet. Bilracingens popularitet ökade drastiskt med det här spelet på grund av dess omarbetade körmekanik och den hårda körningen av enskilda bilar. Den har sin egen typ av dubbelstickskontroller, som höjer basen för differentierbarhet.

Minst sagt är den visuella stilen i detta spel ganska distinkt. Det är den enda anledningen till att det verkligen bidrar till spelets övergripande framgång när det gäller hur lätt det sticker ut från konkurrenterna.

20 spännande banor kräver full uppmärksamhet åt de små detaljerna i scenerna i tempelkomplexet och det slingrande berget med standarden som en neonstad.

Det fria nöjet med racing är tillgängligt på olika plattformar som Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Steam och Epic-spel. Spelet kastar spelaren in i superbilarna. De får en chans att njuta av den förbättrade grafiken, som höjer deras relaterbarhet och prestanda.

WipEout: Omega Collection

Racing när den är som bäst är mycket populär på grund av de hänsynslösa skarpa banorna och den vansinniga hastigheten för jakten och fångsten där gravitationen slutar på grund av hastigheten. WipEout är ett stort ja för kollektivt spelande med läget för 8 spelare, 26 vändbara banor, 46 unika skepp och 9 olika och imponerande spellägen.

Den takt som du kommer att röra dig i är den mest spännande delen av WipEout-spelet. Det här är aspekten av spelserien som överträffar alla andra. I början kommer du att kontakta sidorna av banan, men efter att du fått kläm på saker och ting är det chockerande hur mycket du gör framsteg.

Det här spelet tar dig inte ett steg framåt från traditionell racing till att släppa lös bomber, minor och missiler på rivaliserande piloter i en otäck men ändå hisnande och frenetisk kamp om den vinnande titeln.

Som ett VR-spel har det övertaget över icke-tillgängliga. Den har också minimalistiska funktioner som kamerakontroll och fyra fan-favoritlagavatarer. WipEout är ett spel värt att testa.

Författarens anteckning

De bästa bilspelen är de som erbjuder spelarna ett brett utbud av anpassningar och funktioner. Att kunna skräddarsy din bil, från typ av motor till lackering, ger dig en känsla av ägarskap och stolthet över fordonet du kör. Att kunna tävla mot andra spelare eller datorkontrollerade motståndare ger dessutom ett lager av spänning och konkurrens till spelet.

Slutsats

Så det är dags att summera saker! De ovan listade bästa bilracingspelen är de som ger den roligaste och mest utmanande spelupplevelsen. Om du vill njuta av spänningen och njutningen bör du ladda ner och prova dem nu!

Du kan också utforska några av de bästa motorcykelspelen som finns tillgängliga på iOS och Android.