De 10 bästa apparna för att tjäna pengar 2024

De dagar då mobila enheter bara var verktyg för kommunikation är förbi. Idag är möjligheterna att tjäna pengar på din smartphone oändliga, med appar för att tjäna pengar är ett av de enklaste och mest flexibla sätten att öka din inkomst.

Strävan efter ytterligare inkomster bland människor har ökat populariteten för dessa appar, så deras nuvarande tillstånd är starkt och växande. Som ett resultat kan du hitta hundratals appar som erbjuder en mängd olika sätt att tjäna extra pengar.

Men inte alla är värda din tid och ansträngning. Målet är att hitta legitima appar som betalar för att utföra uppgifter som du verkligen gillar, allt utan att belasta ditt schema.

Men innan vi föreslår de bästa apparna för att tjäna pengar, låt oss ta en stund för att klargöra vad dessa appar är och hur de fungerar.

Innehållsförteckning

Vad är appar för att tjäna pengar?

Appar för att tjäna pengar är mobilapplikationer utformade för att hjälpa alla blivande pengar att tjäna pengar eller belöningar genom olika onlineuppgifter eller aktiviteter. Användare deltar i aktiviteter som att dela sina åsikter med varumärken, spela spel eller shoppa online, och dessa appar betalar dem för sin tid och ansträngning.

Medan de flesta är gratis att ladda ner och använda, är andra appar betalda eller kräver betalning för att låsa upp premiumfunktioner. Förutom att erbjuda olika typer av uppgifter och intjäningspotential skiljer de sig också åt i funktioner, betalningsmetoder, uttagströsklar och mycket mer.

Med så många pengar att tjäna appar där ute kan det vara svårt att välja en. Det är därför vi har undersökt marknaden och valt ut de bästa apparna för att tjäna pengar som betalar.

Pantare.app

Även om det är relativt nytt, har Pawns.app redan fått stor uppmärksamhet på grund av dess enorma potential och användarvänlighet. Låt oss se varför den här undersökningen och appen för bandbreddsdelning är högst upp på vår lista över bästa appar som ger dig riktiga pengar.

Funktioner

Pawns.app är en legitim app för att tjäna pengar som är tillgänglig överallt. Appen är verkligen global och ger alla en chans att tjäna lite extra pengar, oavsett var de är.

Till skillnad från många andra undersökningsappar använder den här inte ett komplext poängsystem. Istället läggs dina intäkter automatiskt till ditt saldo när du har fyllt i en undersökning.

Enkäterna är korta och du kan fylla i dem på dina egna timmar – när du har några minuter på dig. De täcker också intressanta ämnen som sport, bilar, husdjur och teknik.

Med Pawns.app kan du också sälja din oanvända bandbredd genom att aktivera alternativet för internetdelning. Appen är 100 % gratis och säker, med den pålitliga proxyleverantören IPRoyal som står bakom den.

Låt oss diskutera de största styrkorna och svagheterna med Pawns.app.

Fördelar

 • Korta, högbetalda undersökningar – Pawns.app-undersökningar tar bara några minuter att fylla i och betalar upp till $1 vardera, vilket gör den till en av de högst betalande apparna i branschen.
 • Flera intjäningsalternativ – Appen låter dig tjäna mer pengar genom att dela din oanvända nättrafik med andra, hänvisa dina vänner och familj till Pawns.app och delta i frekventa giveaways och tävlingar på sociala medier.
 • Snabba utbetalningar – Denna app erbjuder omedelbara utbetalningar, så att du kan njuta av dina belöningar utan att vänta.
 • Inget poängsystem – Om du använder Pawns.app behöver du inte konvertera poäng för att ta reda på dina intäkter.
 • Global – Appen är tillgänglig i alla länder i världen, vilket ger alla en chans att tjäna anständiga pengar på sin fritid.

Nackdelar

 • Begränsad undersökningstillgänglighet på vissa platser – undersökningstillgängligheten kan variera från ett land till ett annat, med vissa regioner som har färre alternativ.

Användbarhet

Pawns.app är lätt att hitta i Google Play Store och iOS App Store. Det är gratis att installera och använda på alla Android-, iOS-, Windows-, macOS- eller Linux-enheter.

Att skapa ett konto tar bara några minuter, och när du väl är inne kan du leta efter tillgängliga undersökningar och svara på en direkt.

Appen har ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt, vilket säkerställer att även icke-teknikkunniga användare enkelt kan navigera i den. Det är välorganiserat med tydliga knappar och ikoner och finns på 8 språk.

Potentiella intäkter

Med sina korta men högbetalda undersökningar rankas Pawns.app bland de ledande apparna för att tjäna pengar, vilket ger användarna en betydande inkomstpotential.

Undersökningarna tar inte längre än några minuter att fylla i, men de betalar i genomsnitt $1 vardera. Ju fler tillgängliga undersökningar du fyller i, desto mer pengar får du.

Genom att aktivera internetdelningsalternativet kommer du att tjäna ännu mer, särskilt om du installerar och använder appen på flera enheter med olika IP-adresser.

Andra sätt att tjäna pengar online med Pawns.app är genom att hänvisa människor till plattformen och delta i giveaways och tävlingar på sociala medier.

Om du går med i dess hänvisningsprogram kan du tjäna 10 % av varje utbetalning som dina hänvisningar gör för livet.

Användarrecensioner och betyg

Pawns.app har fått höga betyg på populära recensionssajter som Trustpilot och Google Play och iOS Store, med användare som mest beröm de omedelbara utbetalningarna, den låga uttagströskeln och den stora intäktspotentialen.

 • Trustpilot-betyg – 4,5/5 med 300+ recensioner
 • Google Play-betyg – 4,6/5 med 31 000+ recensioner
 • iOS-betyg – 4,6/5 med 500+ recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Pawns.app ger dig $1 på att gå med via någons referenslänk. Det ger också $0,20 för att fylla i en kort kvalifikationsundersökning som bara består av ett fåtal demografiska frågor.

Appen ger dig en extra $1 bonus på din hänvisnings första utbetalning och $1 mer efter att ha hänvisat 10 personer på plattformen.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Pawns.app har en låg lägsta utbetalning på endast $5, vilket inte borde ta dig för lång tid att nå. Beroende på din plats kan du få betalt till ditt PayPal-konto om du föredrar riktiga kontanter, presentkort eller Bitcoin.

Märkesundersökningar

Märkesundersökningar är ett välkänt namn bland undersökningstagare, och erbjuder betalda onlineundersökningar i över ett decennium.

Det är helt legitimt att samarbeta med Fortune 500-företag och marknadsundersökningsföretag för att belöna användare för deras åsikter.

Funktioner

Den här appen är tillgänglig i USA, Storbritannien och Kanada, så så länge du bor på någon av dessa platser kan du använda den för att tjäna pengar online.

Istället för att slösa tid på att söka efter undersökningar du är kvalificerad för, gör appen jobbet åt dig genom att matcha dig med kvalificerande undersökningar.

Du måste dock omvandla poäng till kontanter för att avgöra dina intäkter, eftersom Branded Surveys belöningssystem är uppbyggt kring ackumuleringen av poäng.

Appen erbjuder korta och långa undersökningar, som kan ta upp till 20 eller 30 minuter att fylla i.

Fördelar

 • Olika undersökningsmöjligheter – Undersökningar täcker många ämnen, så att du kan hitta de mest relevanta och engagerande för dig.
 • Survey Matching Engine – Appen matchar dig med kvalificerade undersökningar baserat på din profil.
 • Fler sätt att tjäna bonuspoäng – Branded Surveys bonusstruktur i nivåer, dagliga omröstningar, topplistor och undersökningar ger dig en chans att maximera dina intäkter.
 • Flera inlösenalternativ – Appen erbjuder olika belöningsalternativ, inklusive donationer till välgörenhet.

Nackdelar

 • Ett poängsystem – Du tjänar belöningar i appen genom ett poängbaserat system, så du måste konvertera dem till kontanter för att veta hur mycket du har tjänat.
 • Tidskrävande – Vissa undersökningar kan ta upp till 20–30 minuter att fylla i, utan att nödvändigtvis betala mer än kortare.
 • Enkäter kan fyllas snabbt – Många användare tycker att det är svårt att komma åt specifika enkäter eftersom de tenderar att fyllas snabbt.
 • Inte tillgänglig överallt – Den här appen är endast tillgänglig i Storbritannien, USA och Kanada, vilket gör att användare i andra regioner inte kan tjäna belöningar.

Användbarhet

Förutom en stationär version kan du också hitta Branded Surveys mobilapp för Android- och iOS-enheter, så att du kan göra undersökningar när du är på språng.

Appen är lätt att använda, med en användarvänlig instrumentpanel som gör det enkelt för dig att navigera och fylla i enkäter.

Du måste först göra en introundersökning så att Branded Surveys kan koppla ihop dig med kvalificerande undersökningar. Detta kan ta dig cirka fem minuter, men det belönar dig med 50 poäng.

Potentiella intäkter

Dessa undersökningar betalar mellan 5 och 250 poäng, där 1 poäng motsvarar 0,01 USD. Vissa undersökningar kan ta längre tid att fylla i och betala lika mycket som kortare, så du kanske vill undvika dem.

Appen låter dig öka dina intäkter genom att fylla i dagliga omröstningar, vanligtvis betalar du 5 extra poäng. Du kan också delta i en tävling bland användare och tjäna upp till 1 000 bonuspoäng om du tar dig till toppen av topplistan.

Dessutom kan du slutföra streak och få bonuspoäng, beroende på din Elite Branded-status.

Slutligen kan du hänvisa personer till plattformen och tjäna ytterligare 50 poäng för alla som registrerar sig med din hänvisningslänk och uppnår Silver-status.

Användarrecensioner och betyg

Branded Surveys åtnjuter ett högt betyg på recensionssajter och appbutiker, med många ”utmärkta” recensioner från användare.

 • Trustpilot-betyg – 4,1/5 med 84K+ recensioner
 • Google Play-betyg – 4,2/5 med 3K+ recensioner
 • iOS-betyg – 4,5/5 med 2K+ recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Om du registrerar dig för den här appen för att tjäna pengar med hjälp av en hänvisningslänk och fyller i introduktionsundersökningen får du en bonus på 100 poäng, vilket är $1.

Så fort du fyllt i introundersökningen får du 50 extra poäng. Genom att använda giltiga kampanjkoder kan du få några fler poäng.

Att hänvisa andra kan också ge dig fler poäng, beroende på din kontonivå.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Appen ger dig flera alternativ för att lösa in dina poäng så snart du tjänar 500 poäng eller $5.

Du kan ta emot presentkort för några av de mest populära återförsäljarna, göra en donation till välgörenhet eller få betalt kontant via PayPal eller Branded Pay – endast tillgängligt för amerikanska användare som vill ta emot betalningar till sitt bankkonto.

Swagbucks

Swagbucks är en annan populär app som låter dig utföra olika uppgifter i utbyte mot belöningar.

Du kan svara på betalda undersökningar, handla online, spela spel eller bara söka på nätet och få en liten ersättning för det.

Funktioner

Appen ger bara intjäningsmöjligheter för personer som bor i Storbritannien, USA, Frankrike, Kanada, Nya Zeeland, Irland, Australien, Indien, Portugal, Spanien eller Tyskland.

Swagbucks använder sin egen valuta som heter SB-poäng för att belöna användare för att utföra uppgifter, oavsett om de gör undersökningar, spelar spel, handlar online, tittar på videor eller installerar gratisappar.

SB-poängen kan lösas in mot riktiga kontanter eller presentkort.

Förutom att erbjuda en mängd olika uppgifter, erbjuder appen också många sätt att tjäna bonuspoäng.

Fördelar

 • En stor variation av uppgifter – Den här appen låter dig tjäna lite extra pengar på så många sätt, vilket säkerställer att alla hittar en uppgift för deras smak.
 • Flera sätt att tjäna bonuspoäng – Swagbucks erbjuder olika metoder för att tjäna SB-bonuspoäng.
 • Låg utbetalningströskel – Med en av de lägsta uttagströsklarna i branschen säkerställer Swagbucks att du snabbt kan njuta av dina belöningar.

Nackdelar

 • Längre undersökningar betalar inte nödvändigtvis mer – Längden på en Swagbucks-undersökning korrelerar inte alltid med dess utbetalning, så att göra en lång undersökning är inte alltid det bättre alternativet.
 • Ett poängsystem och unik valuta – Detta kräver att du förstår hur SB-poäng fungerar, så att du kan omvandla dem till pengar.
 • Inte tillgänglig överallt – Just nu finns Swagbucks endast på 11 platser, vilket är lite begränsande.

Användbarhet

Den här gratisappen är lätt att gå med i och kräver att du skapar ett konto och svarar på en uppsättning demografiska frågor.

Du kan hitta den på Apple App Store och Google Play Store och använda den på vilken Android- och iOS-enhet som helst. Du kan också använda den på stationära enheter.

Potentiella intäkter

Att svara på enkäter är den högst betalda uppgiften på Swagbucks. De kan vara från 5 till 60 minuter, de vanligaste tar 5 till 10 minuter att slutföra.

Dessa betalar vanligtvis 40 till 100 SB-poäng, där 100 SB-poäng motsvarar $1.

Uppgifter som att titta på videor och använda Swagbucks Search som din standardwebbläsare kan bara ge dig några få poäng eller cent.

Appens återbetalningsprogram ger i genomsnitt 3 poäng för varje dollar du spenderar.

Köp i spelet kan hjälpa dig att tjäna ytterligare poäng, men du måste spendera mycket mer pengar än du skulle kunna tjäna.

Att hänvisa vänner till Swagbucks kan också öka dina intäkter, vilket låter dig få 10 % livstidskommission på dina vänners poäng.

Användarbetyg och recensioner

Många Swagbucks-användare hävdar att appen är en av de bästa apparna för att tjäna pengar.

 • Trustpilot-betyg – 4,3/5 med över 35 000 recensioner
 • Google Play-betyg – 4,2/5 med 120 000+ recensioner
 • iOS-betyg – 4,4/5 med 100 000+ recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Denna app har en generös registreringsbonus på $5. Dessutom erbjuder den ytterligare $10 bonus, men du måste spendera minst $25 från en av handlarna.

Om du är en frekvent användare kan du se en Swag-kod ibland, vilket ger dig några extra poäng.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Swagbucks låter dig ta ut pengar via PayPal så snart du tjänar $3. Ett annat sätt att lösa in dina poäng är via presentkort från populära märken.

Du kan också få betalt i kryptovaluta.

Undersökningsjunkie

Undersökningsjunkie är ett populärt marknadsundersökningsföretag som erbjuder flera sätt att tjäna passiv inkomst.

Att ta undersökningar är det främsta sättet att vinna kontantpriser med den här appen.

Funktioner

Survey Junkie kan användas av invånare i endast fyra länder – USA, Storbritannien, Australien och Kanada.

Bortsett från onlineundersökningar erbjuder appen några fler sätt att tjäna pengar.

Dessa inkluderar att dela ditt onlinebeteende med varumärken, testa produkter och delta i onlinefokusgrupper, personliga fokusgrupper eller telefonundersökningar.

Du kan hitta korta undersökningar som tar flera minuter att fylla i och långa som tar upp till 20–30 minuter. Appen är legitim och gratis och betalar i poäng.

Fördelar

 • Flera sätt att tjäna pengar – Den här appen ger flera olika sätt att tjäna poäng, så att du kan använda den till fullo.
 • Poäng för undersökningar du är diskvalificerad från – Ibland kan du bli diskvalificerad från en undersökning halvvägs, men appen ger dig fortfarande några poäng.
 • Bra utbetalningsalternativ – Appen erbjuder en rad utbetalningsalternativ, inklusive banköverföring.

Nackdelar

 • Endast tillgängligt på fyra platser – Appens begränsade tillgänglighet förbjuder åtkomst till användare i andra regioner.
 • Få undersökningar erbjuds – Vissa användare klagar över bristen på undersökningsmöjligheter och frekventa diskvalifikationer.

Användbarhet

Survey Junkie är tillgänglig på stationära och mobila enheter, med stöd för Windows, Mac, Android och iPhone.

Appen är gratis att installera och använda, det tar bara några minuter att starta.

Förutom att fylla i din grundläggande profil kan du skapa ytterligare profiler för fler undersökningsmöjligheter.

Användare tycker att instrumentpanelens enkelhet och användarvänlighet är mycket tilltalande.

Potentiella intäkter

Det bästa sättet att tjäna pengar med den här appen är genom att fylla i undersökningar. Enkäterna kan ta från flera minuter upp till 30 minuter att fylla i, med 10 till 200 poäng vardera.

Du kan till exempel hitta en undersökning på 10 minuter som ger 40 poäng eller en undersökning på 6 minuter som ger 10 poäng, där 1 poäng motsvarar 0,01 USD.

Innan du gör en enkät kan du se hur lång tid det tar att fylla i den och hur många poäng den ger dig.

I genomsnitt betalar produkttestning på appen var som helst mellan $5 och $50, att dela ditt onlinebeteende med varumärken ger några extra poäng, och att delta i telefonundersökningar betalar $5 till $100.

Användarrecensioner och betyg

Survey Junkie är en legitim och pålitlig organisation, vilket framgår av det stora antalet positiva recensioner.

 • Trustpilot-betyg – 4,2/5 med 44K+ recensioner
 • Google Play-betyg – 4,4/5 med 87 000+ recensioner
 • iOS-betyg – 4,5/5 med 69K+ recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Bara genom att gå med i Survey Junkie får du en bonus på 25 poäng, vilket är 25 cent. Du får också ytterligare 25 poäng för att bekräfta din e-post.

Om du fyller i din profil får du ytterligare 50 poäng.

Du kan få 40 poäng för att fylla i några extra profilundersökningar och 10 poäng till för att se några handledningar.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Utbetalningströskeln är $5, men för de som har gått med i appen före september 2019 är det $10.

Du kan få betalt via PayPal eller presentkort, och om du är en amerikansk användare har du även möjlighet till banköverföring.

Rakuten

Rakuten är en välkänd cashback-app och sajt som låter dig tjäna några dollar på dina vanliga köpvanor i utbyte mot dina onlineshoppingdata.

Med över 20 år på marknaden är det helt legitimt och pålitligt, så du vet att det är en av apparna som betalar.

Funktioner

Denna app är tillgänglig i USA och flera EU-länder, inklusive Storbritannien, Spanien, Ukraina, Tyskland och Frankrike.

Med över 3 500 partnerbutiker, inklusive både populära och små onlinemärken, sticker den ut från konkurrenterna.

Rakuten spårar nästan 100 % av dina transaktioner, med möjlighet att se din shoppinghistorik online under de senaste tre månaderna.

Appen kör speciella kampanjer då och då, vilket låter dig tjäna på tidsbegränsade erbjudanden och erbjuder extra pengar tillbaka.

Fördelar

 • Högre än genomsnittet cash-back priser – Användare är ganska nöjda med Rakutens priser.
 • Över 3 500 butiker som stöds – Med ett så omfattande butiksutbud kan du ofta få pengar tillbaka när du handlar online.
 • Fantastiska utbetalningsalternativ – Till skillnad från de flesta cashback-appar ger den här dig flera alternativ för att få betalt, inklusive riktiga pengar.

Nackdelar

 • Kvartalsvisa utbetalningar – Rakuten erbjuder inte betalningar på begäran. Istället körs dess utbetalningsschema på kvartalsbasis, så du kan behöva vänta upp till 120 dagar för att få betalt.
 • Begränsade shoppingbutiker i butik – Rakuten har mindre än 100 shoppingpartners i butik, exklusive de flesta större återförsäljare.
 • Appen är inte kompatibel med många handlarappar – I det här fallet måste du använda skrivbordswebbplatsen, vilket gör appen meningslös när du använder din mobiltelefon.

Användbarhet

Du kan gå med i Rakuten gratis med endast din e-postadress eller Facebook.

Du skriver in önskad produkt i sökfältet och letar efter det bästa erbjudandet.

När du använder funktionen i butik för första gången måste du ange ditt kredit- eller betalkort. Detta är nödvändigt för att länka det till ditt konto.

Potentiella intäkter

Med Rakuten får du upp till 40 % pengar tillbaka i de butiker som stöds.

Du kan öka dina intäkter genom att använda tidsbegränsade bonusar, såsom 10 % cashback på hotell eller 20 % i över 300 butiker 2022.

Du kan tjäna ännu mer genom att hänvisa Rakuten till vänner och familj. Alla som registrerar sig och gör ett köp kommer att ge dig en bonus på $10 till $40.

Användarbetyg och recensioner

Enligt användare är Rakuten en av de bästa cashback-plattformarna, och etablerar den som en av de bästa apparna för att tjäna pengar.

Här är betygen för Rakuten.com (USA):

 • Trustpilot-betyg – 4,5/5 med 26K+ recensioner
 • Google Play-betyg – 3,8/5 med över 70 000 recensioner
 • iOS-betyg – 4,8/5 med 358K+ recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Rakuten erbjuder en bonus på $10 när du registrerar dig på plattformen, vilket är ganska generöst.

Det finns dock ett villkor – du måste spendera minst 25 USD på kvalificerade butiker inom de första tre månaderna.

Du kan också få kuponger genom att klicka på webbadresser eller knappar som publiceras på webbplatser eller e-postmeddelanden.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Den här plattformen betalar användarna kvartalsvis, så du hittar inte betalningar på begäran.

Det betyder att även om du når uttagströskeln på $5, måste du vänta upp till tre månader för att få betalt.

Tillgängliga betalningsmetoder inkluderar att få kontanter till ditt PayPal-konto, American Express-belöningspoäng eller papperscheckar.

Missspel

Missspel är en fantastisk app för att tjäna pengar för mobila spelare, som ger dem en chans att tjäna gratis presentkort för att spela onlinespel på sina telefoner.

Appen är 100 % legitim och gratis, från nedladdning till inlösen, vilket gör den till en av de bästa spelapparna som låter dig tjäna pengar.

Funktioner

Mistplay är tillgängligt på 15 platser över hela världen – USA, Storbritannien, Kanada, Spanien, Tyskland, Sverige, Norge, Frankrike, Singapore, Finland, Korea, Danmark, Nya Zeeland, Australien och Italien.

Appen betalar dig för att spela spel, vilket låter dig välja från en rad regionspecifika spel.

Det betyder att de tillgängliga spelen beror på användarens plats.

Mistplay betalar i poäng som kallas Units, som kan ändras varje dag.

För att göra saker ännu mer komplicerade finns det punkter som kallas GXP, som står för Game Experience Points, och PXP för Player Experience Points, som alla påverkar varandra.

Fördelar

 • Att få betalt för att spela spel – Hur otroligt det än kan låta, appen betalar dig verkligen för att spela vissa onlinespel eftersom du agerar som speltestare för dess partners.
 • Lågt lägsta uttag – Appen låter dig lösa in dina poäng så snart du tjänar $5.
 • Tillgänglig på 15 platser över hela världen – Användare från 15 länder kan ladda ner och använda appen gratis och använda den för att spela mobilspel och tjäna belöningar.

Nackdelar

 • Komplicerat poängsystem – Den här appen har tre typer av poäng som är relaterade till varandra, vilket gör det utmanande att se hur mycket du har tjänat.
 • Ingen iOS-version – Mistplay är endast tillgänglig på Google Play Butik, åtminstone för närvarande.
 • Inga riktiga kontanter – Du kan inte få betalt kontant.

Användbarhet

Det är enkelt att ladda ner appen och installera den på din Android-telefon. För att registrera dig krävs din e-postadress eller Facebook.

Annan information du behöver uppge är ditt kön och födelsedatum.

För att låta appen köras efter behov och tjäna poäng måste du göra några ändringar i dina inställningar.

Dessa inkluderar att låta den visas ovanpå andra appar som körs och inaktivera energisparläget på din mobiltelefon.

Efter det kan du börja spela spel och tjäna pengar.

Potentiella intäkter

Appen ger dig olika antal Units beroende på hur länge du spelar och vilken nivå du når.

Sammantaget, ju längre du spelar och ju högre dina PXPs, desto fler poäng kommer du att tjäna per minut.

För att göra saker lite tydligare är 1 800 poäng lika med $5 och 3 000 poäng lika med $10 när de löses in mot presentkort.

Du kan tjäna ytterligare poäng när du hänvisar andra till Mistplay.

Användarbetyg och recensioner

Appen är välrenommerad, med ett rykte som hamnar i mellanklassen. Användare älskar hur lätt det är att få en belöning, men andra klagar på kundsupporten.

 • Trustpilot-betyg – 3,6/5 med 800+ recensioner
 • Google Play-betyg – 4/5 med över 400 000 recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Mistplay erbjuder ingen registreringsbonus.

Den erbjuder bara en bonus på 50 poäng när någon använder din hänvisningslänk för att gå med i appen, och ytterligare en bonus på 100 poäng när din vän löser in sitt första presentkort.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Med Mistplay kan du lösa in dina poäng mot presentkort från populära butiker som Starbucks, Amazon och Nintendo efter att ha tjänat $5.

Tyvärr kan du inte få betalt kontant via PayPal eller liknande plattformar. Presentkort och krediter i appen är det enda sättet att lösa in dina Mistplay-intäkter.

Hämta

Med Hämta, kan du tjäna gratis pengar genom att skanna inköpskvitton från vardagliga inköp. Det är ett av de enklaste sätten att få lite pengar tillbaka för köp i butik.

Konsumentlojalitetsappen, tidigare känd som Fetch Rewards, har över 18 miljoner aktiva månadsanvändare, så du kan vara säker på att den fungerar.

Funktioner

Den här appen är bara tillgänglig i USA, så om du är utanför den här regionen bör du leta efter en annan app för att tjäna pengar.

Appen för att skanna kvitton fungerar i alla livsmedelsbutiker i USA, från stora lådor och bensinstationer till klädbutiker och järnaffärer.

Så varje gång du gör ett köp och skannar ditt kvitto får du poäng.

Appen stöder också över 50 online-återförsäljare, så att du kan skanna e-kvitton från vilken som helst av dem.

När du har samlat tillräckligt med poäng kan du byta ut dem mot gratis presentkort.

Fetch Rewards, eller helt enkelt Fetch, är legit och har en låg uttagströskel, men att nå den kan vara utmanande.

Fördelar

 • Lätt att använda – Allt du behöver göra är att skanna kvittot, vilket bara tar några sekunder.
 • Rikstäckande täckning – Du kan använda appen för att skanna kvitton och tjäna poäng när du gör inköp i butik i nästan alla butiker i USA.
 • Stöder över 50 e-butiker – Appen låter dig tjäna poäng även när du gör köp i vissa e-butiker.
 • Låg utbetalningströskel – Fetch låter dig lösa in dina poäng efter att ha tjänat endast $3.
 • Konsekventa utbetalningar – oavsett hur mycket pengar du spenderar så belönar appen dig med samma antal poäng.

Nackdelar

 • Låg intjäningspotential – Även om det är enkelt att skanna kvitton på Fetch, är intäktspotentialen låg och poäng samlas ganska långsamt.
 • Endast tillgänglig i USA – Denna konsumentlojalitetsapp är inte global, så du kan bara använda den om du är i USA.
 • Inget alternativ för riktiga kontantpriser – Fetch erbjuder inte möjligheten att få betalt kontant.

Användbarhet

Den här gratisappen är enkel att ladda ner och använda på vilken Android- och iPhone-mobiltelefon som helst.

Du laddar bara ner det och börjar ta bilder på dina kvitton.

Appen spårar dina utgifter och visar hur mycket du har spenderat i en specifik butik i snygga grafer och månatliga uppdelningar.

Potentiella intäkter

Fetch betalar dig i poäng, men det intressanta är dess konsekventa utbetalningsbelopp – du får 25 poäng för varje kvitto, oavsett hur mycket du har spenderat.

Du kan dock bara scanna upp till 35 kvitton per vecka, vilket är lite begränsande.

Dessutom är 1 000 poäng lika med $1, så det kan ta ganska lång tid att lösa in din utmärkelse. Appen låter dig dock tjäna bonuspoäng för att köpa kvalificerade eller tidsbegränsade föremål.

Att gå med i Fetch Club i appen låser upp exklusivt innehåll och erbjudanden från stora varumärken för att tjäna ännu fler poäng.

Ett annat sätt att öka dina intäkter är genom att hänvisa Hämta-appen till folk för att få någonstans mellan 2 000 och 4 000 poäng efter att någon använder din länk för att gå med i den och skannar det första kvittot.

Användarbetyg och recensioner

Fetch åtnjuter ett högt rykte bland användare, och beröm appen för dess enkelhet.

 • Trustpilot-betyg – 4,7/5 med 1500+ recensioner
 • Google Play-betyg – 4,6/5 med 935 000+ recensioner
 • iOS-betyg – 4,8/5 med 4,6 miljoner recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Denna app ger dig 2 000 bonuspoäng när du registrerar dig, vilket motsvarar $2.

På så sätt hjälper det dig att nå uttagströskeln snabbare, vilket annars förmodligen skulle ta dig ett bra tag.

Om du använder någons referenslänk för att gå med i appen kan du öka välkomstbonuspoängen till 3 000-4 000.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Fetchs utbetalningströskel är $3, vilket är ganska lågt jämfört med andra appar som tjänar pengar.

Du kan lösa in dina poäng för alla möjliga presentkort eller donationer till välgörenhetsorganisationer.

Om du vill få betalt i presentkort måste du med största sannolikhet tjäna 5 000 poäng eller $5, eftersom de flesta presentkort börjar på detta pris.

Uppåt

Om du letar efter appar som ger dig riktiga pengar, Uppåt är definitivt ett alternativ att överväga. Medan appen fokuserar på gasinköp erbjuder den också pengar tillbaka för köp på många restauranger och återförsäljare.

Funktioner

Uppsidan är begränsad till USA, så den har ingen världsomspännande räckvidd.

Du kan använda den för att spara pengar på bensin eller inköp i utvalda närbutiker och restauranger i hela landet.

För att få pengar tillbaka från ett köp måste du först aktivera erbjudandet genom att klicka på ”Kräva”. Sedan har du 4 timmar på dig att göra ditt köp och vara berättigad till en belöning.

Om du använder alternativet för att skanna kvitton har du 24 timmar på dig att ladda upp det.

Appen har olika inlösenalternativ och en relativt snabb betalningsprocess.

Fördelar

 • Lätt att använda – Upside ger ett enkelt sätt att få tillbaka en del av dina pengar när du fyller på din bensintank och köper mat i vissa restauranger och butiker.
 • Betalar riktiga pengar – Appen ger dig möjlighet att få betalt kontant via PayPal eller bankinsättning.
 • Höga återbetalningsgrader för matinköp – Appen utlovar 13 % till 35 % återbetalning vid köp i livsmedelsbutiker eller restauranger.

Nackdelar

 • Begränsad tillgänglighet – Upside är endast tillgänglig i USA, och erbjuder pengar tillbaka för köp på utvalda bensinstationer, närbutiker och restauranger.
 • Priserna kan variera – Samma kedja kan erbjuda olika priser på olika platser, med vissa som inte ens erbjuder ett cashback-alternativ.
 • Inget kvitto kan betyda inga intäkter – Om du glömmer ett kvitto, eller om viktiga detaljer saknas på ditt kvitto, kommer appen inte att ge dig någon belöning.

Användbarhet

Upside är en iOS- och Android-app, gratis att ladda ner och använda.

Att skapa ett konto är enkelt, och det intuitiva gränssnittet gör det enkelt att använda.

Appen låter dig skanna kvitton eller länka dina köp på bensinstationer och butiker som stöds till din incheckning.

Potentiella intäkter

Upside erbjuder återbetalningspriser för gasinköp på mellan 1 cent och 25 cent per gallon. För den genomsnittliga bilen skulle detta innebära $5 till $119 i årliga besparingar.

För den genomsnittliga skåpbilen eller lastbilen är det $7 till $165 per år.

Appens återbetalningsgrad för köp i utvalda restauranger och livsmedelsbutiker, exklusive de som görs via leveranstjänster, varierar mellan 13% och 35%, vilket är ganska anständigt.

Du kan också dra nytta av Upsides remissprogram, där remissbonusen kan variera.

Programmet ger dig en bonus första gången din vän köper bensin och ytterligare en bonus för varje köpt gallon i framtiden.

Du får också en bonus när deras hänvisningar fyller deras bensintankar.

Kampanjkoder är endast tillgängliga för nya användare.

Användarbetyg och recensioner

Den här appen har blandade recensioner, med vissa användare som är nöjda med dess användarvänlighet och andra besvikna över intjäningspotentialen och det nödvändiga steget där du måste välja ”Betalt” efter att ha gjort ett köp för att få din belöning.

 • Trustpilot-betyg – 1,5/5 med 303 recensioner
 • Google Play-betyg – 4,6/5 med 300 000+ recensioner
 • iOS-betyg – 4,8/5 med 456K+ recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Om du använder en hänvisningslänk för att registrera dig för Uptime och kampanjkoder kan du få 25 cent per gallon som välkomstbonus.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Upside ger dig flera sätt att få dina intäkter.

Varaktigheten av betalningsbehandlingen och om du ska betala en avgift beror dock på den valda betalningsmetoden och utbetalningsbeloppet.

Tillgängliga betalningsalternativ är digitala presentkort med en minsta utbetalning på 10 USD för de flesta av dem, kontanter via banköverföring med en avgift på 1 USD om du vill ta ut mindre än 10 USD och kontanter via PayPal med en avgift på 1 USD om du behöver betala ut. mindre än $15.

Bingo Cash

Bingo Cash är en av de bästa apparna för spelare, som låter dem vinna riktiga kontantpriser för att spela onlinespel.

Det är en legitim app som drivs av den välrenommerade plattformen Skillz, så det är definitivt ett alternativ att överväga när man letar efter appar som betalar gratis pengar.

Funktioner

Även om spelet endast är tillgängligt i USA, har vissa amerikanska länder inte tillgång till cash games, inklusive Arizona, Iowa, Louisiana, South Carolina och Washington.

Det finns en free-to-play- och pay-to-play-modell för dem som vill tjäna kontantbelöningar.

Så om du vill delta i kontantturneringar måste du betala en insättning på $5. Spelen tar vanligtvis cirka 2 minuter, och deltagarna matchas baserat på skicklighetsnivå.

Fördelar

 • Kul och lätt att använda – Spelappen förvandlar klassisk bingo till ett spel för extra pengar, där användare beskriver det som roligt, beroendeframkallande och enkelt.
 • Kontantturneringar för flera spelare – Spelappen erbjuder turneringar med riktiga pengar regelbundet, vilket säkerställer stora intjäningsmöjligheter.
 • Det kommer att betala dig riktiga pengar – Bingo Cash låter dig ta ut dina belöningar med PayPal.

Nackdelar

 • En insättning på $5 för att spela i kontantspel – Om du vill delta i dessa spel måste du betala $5.
 • Begränsad tillgänglighet – Spelappen är inte global och vissa amerikanska länder har inte tillgång till kontantturneringar.

Användbarhet

Denna spelapp är tillgänglig för iOS och Android mobila enheter och surfplattor. Du hittar den i iOS och Play Store.

Nedladdning är gratis, men för att delta i kontantturneringar måste du betala en insättning.

Appen har ett intuitivt gränssnitt och erbjuder en handledning som hjälper dig att spela spel och tjäna kontantbelöningar.

Potentiella intäkter

Alla spelare ser samma kort och bollar, så för att vinna ett spel måste du vara snabb och fokuserad. När du får Bingo ger appen dig poäng.

Appen erbjuder massor av spel som belönar användare med kontantpriser när de når topp tre.

Så om du är en konsekvent Bingo Cash-spelare kan du möjligen tjäna anständiga pengar med appen. Se bara till att du inte betalar mer än du skulle kunna vinna.

Genom att bjuda in folk till plattformen kan du tjäna upp till $15. Att samla troféer är ett annat sätt att öka dina intäkter.

Användarbetyg och recensioner

Bingo Cash-spelare älskar hur underhållande och beroendeframkallande cash games är. Tyvärr är spelet inte listat på Trustpilot och har därför inget betyg.

 • Google Play-betyg – 4,3/5 med 112 recensioner
 • iOS-betyg – 4,7/5 med 106K recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Denna spelapp erbjuder ingen välkomstbonus eller kampanjer.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Du kan ta ut dina intäkter via Apple Pay och PayPal. Spelappen anger ingen lägsta utbetalningströskel.

Rakuten Insight

Rakuten Insight erbjuder betalda undersökningar som du kan göra för att tjäna pengar på din fritid. Appen kommer från företaget bakom cashback-plattformen Rakuten, så den är 100 % legitim.

Funktioner

Rakuten Insight är tillgängligt i USA, Storbritannien, Frankrike och större delen av Asien.

Appen erbjuder betalda onlineundersökningar för människor i dessa regioner, vilket låter dem tjäna lite extra pengar genom att fylla i undersökningar om olika ämnen.

När du har slutfört varje undersökning framgångsrikt får du olika antal poäng, beroende på undersökningens längd och innehåll.

Enkäter kan ta allt mellan 3 och 20 minuter att genomföra. Det finns också en möjlighet att bli diskvalificerad från en undersökning halvvägs, men du får fortfarande några poäng.

De inlösbara alternativen och enkätinbjudningarna varierar per region.

Fördelar

 • Olika betalningsmetoder – Denna undersökningsapp erbjuder olika betalningsmetoder för olika regioner, inklusive möjligheten att tjäna extra pengar via PayPal.
 • Mobilanpassad sajt – Rakuten Insight har en mobilanpassad sajt, så att du enkelt kan svara på enkäter på din PC eller laptop.
 • Låg utbetalningströskel – Du kan begära ett uttag först efter att ha gjort $5.

Nackdelar

 • Begränsade undersökningsmöjligheter – Antalet tillgängliga undersökningar på Rakuten Insight är lägre än populära undersökningsplattformar.
 • Begränsad tillgänglighet – Appen är tillgänglig i endast 15 länder världen över.

Användbarhet

Att ladda ner och använda Rakuten Insight är helt gratis. Du kan hitta appen i Play Store och, som på senare tid, i iOS App Store.

Webbplatsen är mobilvänlig, vilket gör att du kan använda den på din stationära enhet lika enkelt och effektivt som på din mobiltelefon.

När du har slutfört registreringen bör du också fylla i din profil, så att du kan få enkätinbjudningar.

Potentiella intäkter

Rakuten Insight använder ett poängsystem, så när du slutför en undersökning får du poäng, beroende på faktorer som undersökningens varaktighet.

De flesta undersökningar i appen betalar cirka 30 poäng efter att ha fyllt i dem, där 1 poäng motsvarar $0,01.

Medan appen erbjuder ett hänvisningsprogram för att öka dina intäkter, är det förvirrande och inte tillgängligt för alla.

Användarbetyg och recensioner

Även om Rakuten Insight inte har imponerande betyg och många recensioner jämfört med andra appar som tjänar pengar på vår lista, hamnar den bekvämt i mellanklasskategorin.

 • Trustpilot-betyg – 2,9/5 med 9 recensioner
 • Google Play-betyg – 3,7/5 med 262 recensioner
 • iOS-betyg – 3,4/5 med 12 recensioner

Registreringsbonusar eller kampanjer

Denna undersökningsapp erbjuder ingen registreringsbonus.

Betalningsmetoder och uttagströsklar

Med en utbetalningströskel på 5 USD låter Rakuten Insight dig lösa in dina poäng via Amazon presentkort eller PayPal kontanter så snart du tjänar 500 poäng.

Vilka betalningsmetoder som är tillgängliga beror på ditt land.

Slutsats

Du har många alternativ för att tjäna extra pengar online. Av den anledningen har vi valt ut de bästa apparna för att tjäna pengar som betalar.

Ta en titt på våra recensioner och välj den som passar dig bäst. Lycka till!

Du kan också titta på dessa AI affiliate-program för att tjäna pengar.