De 10 bästa affärskontraktsmallarna för småföretag för att överträffa dina erbjudanden

Välkommen till affärsvärlden, där varje affär är en möjlighet att skapa framgång! För småföretag som letar efter den perfekta pakten har vi tagit fram det ultimata urvalet av kontraktsmallar som lovar att lyfta dina förhandlingar till en konstform. Säg adjö till de tråkiga timmarna som ägnats åt att skriva avtal från grunden.

Omfamna kraften⚡i dessa bästa affärsavtalsmallar, noggrant skräddarsydda för att tillgodose dina specifika behov.

Vår handplockade samling av mallar är utformad för att stärka din position genom partnerskap som skjuter i höjden och samarbeten som frodas. Genom att navigera sömlöst ser vi till att dessa kontrakt utstrålar professionalism och lämnar ingen klausul till slumpen. De skyddar dig från potentiella fallgropar samtidigt som de driver dig mot välstånd. Oavsett om det gäller att skydda immateriella rättigheter eller stärka kundrelationer.

Lås upp potentialen i dina satsningar och låt dessa kontrakt bana väg för ditt lilla företag att klara varje affär med självförtroende och finess!

Produktanmärkningsvärda funktionerPandaDocBrett utbud av affärsdokumentmallar för effektivitet.FyrkantOmfattande plattform med en rad kontraktsmallar.JotformOnlineformulärbyggare med gratis att använda kontraktsmallar.SignaturTusentals ritningsalternativ för kontraktsmallar.HloomBrett urval av avtalsmallar för varaktiga avtal.Template.NetExpertkontraktsmallar för olika affärsbehov.HoneyBookSnabb och säker kontraktsgenerering med smart data.BonsaiAktiva affärskontraktmallar för moderna företag.ApproveMeWordPress-plugin för juridiskt bindande avtal och e-signaturer.Gratis formulär för småföretagTillgång till ett brett utbud av affärsavtalsmallar.

Affärskontrakt – Gör ditt avtalsavtal så öppet som möjligt!

Affärsavtalsmallar är förgjorda och standardiserade dokument som omfattar nyckelvillkor och avtalsbestämmelser som vanligtvis används i specifika typer av avtal. Dessa mallar effektiviserar processen för att skapa kontrakt, vilket minskar den tid och ansträngning som krävs för att skriva kontrakt från grunden genom att tillhandahålla ett systematiskt ramverk. Genom att säkerställa konsekvens och noggrannhet i avtalsspråket minimerar mallar risken för fel och utelämnanden.

Dessutom bidrar de till att säkerställa att väsentliga klausuler inte förbises, vilket förbättrar den övergripande kvaliteten på kontraktet. Att använda dessa mallar är en värdefull praxis för företag att spara tid, bibehålla noggrannhet och skapa robusta avtal.

Dessutom ger mallar företag flexibiliteten att anpassa och anpassa avtal efter sina egna behov samtidigt som de följer lagen. Kontraktsmallar är ett viktigt verktyg för organisationer på grund av deras enkelhet och effektivitet, vilket möjliggör snabbare och effektivare diskussioner och, så småningom, snabbar upp hela kontraktets livscykel.

Läs också: Viktiga stadier av kontraktshantering att veta.

Fördelar med att introducera affärskontrakt för vissa riktiga företag

✅Tidsbesparande⏳

Användningen av mallar minskar avsevärt den tid och ansträngning de kräver för att rita ett kontrakt från början, eftersom de ger en färdig struktur. Denna fördel med att spara tid är särskilt viktig för tidskänslig kommersiell verksamhet.

✅Juridisk överensstämmelse

Jurister skapar kontraktsmallar för att säkerställa efterlevnad av tillämpliga regler och lagar. Denna efterlevnad minskar möjligheten till juridiska frågor och hjälper till att skydda de berörda parterna.

✅Kostnadseffektivt💰

Att använda mallar för att skapa kontrakt eliminerar behovet av intensiv juridisk rådgivning, vilket sparar pengar på juridiska kostnader och resurser.

✅Precision och tillförlitlighet

Mallar inkluderar väsentliga bestämmelser och vanlig terminologi för specifika typer av avtal, vilket säkerställer att viktiga detaljer inte förbises och att kontraktet upprätthåller konsekvens i alla avtal.

✅ Anpassning

Samtidigt som de tillhandahåller ett standardramverk kan användare/kunder också anpassa mallar för att möta de särskilda kraven för varje transaktion. Företag kan ändra kontraktet för att möta sina unika behov och erbjuda flexibilitet utan att kompromissa med kontraktets juridiska giltighet.

✅Professionalism

Genom att använda mallar blir kontraktet mer polerat och juridiskt stabilt i kunders, partners eller andra intressenters ögon.

✅ Förbättrad förståelse

Standardiserade mallar använder ett enkelt språk som är lättare för alla parter att förstå. Detta minskar risken för missförstånd och meningsskiljaktigheter som orsakas av förvirrande fraser.

✅Bättre förhandlingar

Med ett tydligt ramverk på plats kan samtalen koncentreras på vissa villkor, vilket förkortar förfarandet och ökar möjligheten att komma fram till en win-win👍lösning.

Det finns flera fördelar med att använda färdiga avtalsmallar för affärsavtal.

Nästa upp är de bästa affärskontraktsmallarna som tas upp i artikeln, vilket räddar dig från personlig forskning!

PandaDoc

PandaDoc visar det breda utbudet av vanliga affärsdokumentmallar som den erbjuder. Dessa mallar tjänar en mängd olika företag, vilket gör det möjligt för användare att effektivt skapa professionella och kompatibla dokument. För att möta olika transaktionskrav innehåller samlingen mallar för förslag, kontrakt, avtal och andra viktiga affärsdokument.

Funktioner:

 • För att säkerställa en sömlös passform för sin organisation har användarna friheten att komma åt och ändra dessa fördesignade mallar för att matcha deras unika krav.
 • Webbplatsen betonar hur dessa mallar påskyndar dokumentutvecklingsprocessen, vilket resulterar i professionella och pålitliga resultat samtidigt som de betonar tids- och pengarbesparingar.
 • Dessa standardiserade mallar hjälper organisationer att bli mer professionella, göra färre misstag och minska risken för juridiska problem.

Du får en gratis 14-dagars provperiod för PandaDoc-demon. Efter att experimentera med det; du kan göra ett välgrundat köp.

Fyrkant

Fyrkant är en heltäckande plattform som ger företag tillgång till ett brett utbud av kontraktsmallar. Dessa mallar inkluderar en rad viktiga kontrakt, inklusive leasingavtal, servicekontrakt och försäljningskontrakt. Varje mall är noggrant utformad för att garantera pålitlighet och laglig efterlevnad. Du kan snabbt och enkelt använda färdiga mallar så att företag kan kringgå svårigheterna med att skriva kontrakt från grunden.

Funktioner:

 • Användare kan enkelt anpassa mallarna för att möta deras unika krav, vilket garanterar flexibilitet utan att påverka mallarnas juridiska integritet. Professionellt utformade avtal som är tydliga och lätta att förstå tillvaratar inte bara båda parters intressen utan ger också en solid grund av förtroende och öppenhet.
 • Företag kan förbättra sin professionalitet, påskynda processen att skapa kontrakt och minska risken för misstag och meningsskiljaktigheter genom att använda dessa standardiserade mallar.
 • Detta användbara verktyg gör det möjligt för företag att bekvämt engagera sig i en mängd olika transaktioner med vetskapen om att deras avtal är exakta och överensstämmer med lagen.

Square tillhandahåller gratis, redigerbara mallar som är lämpliga för ditt företag för allt från serviceavtal och kreditkortsauktoriseringar till mottagande av produkter och covid-19 undantag.

Läs också: Vad är smarta kontrakt: förstå grunderna, fördelarna och olika användningsfall.

Jotform

Jotform är en potent onlineformulärbyggare som förenklar formdesign och datainsamling. Till skillnad från de flesta generatorer erbjuder den ett brett utbud av fullt konfigurerbara, gratis att använda kontraktsmallar i PDF-format.

Funktioner:

 • Erbjuder en mångsidig samling av färdiga kontraktsmallar som täcker olika branscher och behov.
 • Mallar kan enkelt anpassas för att passa specifika krav, vilket säkerställer noggrannhet och relevans.
 • Alla kontraktsmallar är tillgängliga gratis, vilket sparar kostnader jämfört med andra plattformar.
 • Undertecknade PDF-kontrakt är verkställbara i domstol, vilket ger säkerhet och klarhet för båda parter.

Jotform visar sig vara ett värdefullt verktyg för institutioner som söker effektiva och pålitliga lösningar för att hantera kontrakt.

Signatur

Så länge båda parter skriver under kontraktet finns det inga formella krav på vem som ska göra det först. Därför bör du bara skriva under avtalet när du är redo att uppfylla de åtaganden som gjorts i det. Signatur översvämmer dig med tusentals ritningsalternativ som du kan välja mellan, nämligen budgetförslagsmall, frilansavtalsmall, mall för vräkningsmeddelande, etc.

Funktioner:

 • Du kan undvika att behöva bygga upp ditt kontrakt från grunden varje gång genom att ha ett dokument på plats.
 • Genom att låta jurister granska enkla avtalsavtal kan du minska denna risk och vara säker på att din säkerhet inte äventyras.
 • Kontraktets mål är att byta värde i form av betalning. Du har chansen att visa för andra parter genom din mall att du har övervägt deras intressen utöver dina egna.

Åh ja! Du kan anpassa våra mallar som du tycker är lämpliga eftersom de tillhandahålls i ett redigerbart Word-format. För att göra saker snabbare finns det autofyll-alternativ så att fälten förfylls automatiskt. Aldrig mer behöver du förbereda papper manuellt.

Hloom

Hloom är din pålitliga partner för att säkerställa hållbara avtal och smidiga professionella vägar. Med 32 tillgängliga kontraktsmallar kan du enkelt beskriva villkor, villkor och förväntningar för båda parter.

Funktioner

 • Erbjuder ett brett urval av kontraktsmallar, vilket förenklar processen för att skapa heltäckande och juridiskt bindande avtal.
 • Redigera enkelt kontraktsmallarna för att matcha din specifika situation och krav, vilket säkerställer noggrannhet och relevans.
 • Hlooms trovärdighet framhävs av dess inslag i prestigefyllda tidskrifter som Forbes och The Washington Post.
 • Hloom går utöver kontrakt och tillhandahåller viktiga resurser för att hjälpa och förfina dina professionella ansträngningar.

Hlooms tillhandahållande av gratis utskrivbara CV- och personliga brevmallar förbättrar din professionella resa ytterligare, vilket gör det till en plattform för omfattande support och vägledning.

Template.Net

Skapa ett professionellt kontraktsdokument på några minuter, online. Gratis kontraktsmallar på Template.net kommer med fyllbara utrymmen för erbjudande och acceptans, hänsyn, ömsesidighet, laglighet, kapacitet, avsikt och signatur. Plattformen erbjuder en mängd ramar som omfattar allt från personliga lågnivåkontrakt till leverantörsservicekontrakt.

Funktioner:

 • Du kan använda expertkontraktsmallarna som tillhandahålls av Template.net för att skapa juridiskt bindande kontrakt för transaktioner som involverar affärer, anställning eller försäljning.
 • Våra redigerbara och anpassningsbara kontraktsmallar tillgodoser olika behov, inklusive hyresgäster, hyresvärdar, företagsägare och affärspartners. Dessa mallar innehåller de nödvändiga parametrarna för åtagande, överenskommelse och uppgörelse.
 • Ladda ner utan svårighet och spara som en PDF-fil för utskrift och delning.
 • För ditt byggföretag, småföretag, partnerskap, oberoende frilanstjänst, fotografiska tjänster, konstnärs- eller studentpraktik, välj mellan tomma, enkla, grundläggande eller formella mönster.

Det fantastiska är att du kan ladda ner det helt gratis. Inga dolda avgifter eller skatter ingår.

HoneyBook

Framgången för varje företag beror på att ha kontrakt som juridiskt skyddar det, men det är dyrt att anlita en advokat. HoneyBook ger dig möjlighet att skapa kontrakt snabbt och säkert med hjälp av kontraktsmallar med smarta data och elektroniska signaturer. Denna effektiva process gör att du kan boka snabbare och enklare.

Använd de kostnadsfria avtalsmallarna som vi tillhandahåller nedan för att dela med kunder och ladda ner dem som PDF.

Funktioner:

 • En allt-i-ett-lösning för att hålla fakturor, kontrakt och intagsformulär.
 • Du kan skapa och acceptera betalningar, automatisera betalningar och påminnelser och ställa in automatiska betalningar med hjälp av Honeybook.
 • HoneyBooks mobilapp-gränssnitt låter dig effektivisera din process i rätt takt.

Tillgång till kreditkort krävs inte. Få en 14-dagars gratis provperiod och testa det snart!

Bonsai

Bonsai, en onlineplattform, erbjuder en rad aktiva affärsavtalsmallar som är skräddarsydda för att möta behoven hos moderna företag. Företag har tillgång till professionellt skapade mallar för kontrakt med Bonsai, inklusive sekretessavtal, kundavtal och mer. Dessa mallar är i överensstämmelse med lagen och garanterar precision och pålitlighet i alla affärsinteraktioner.

Funktioner:

 • Plattformens användarvänliga gränssnitt gör det enkelt för företag att modifiera mallarna för att möta deras unika behov. För att påskynda utvecklingen och undertecknandet av kontrakt tillhandahåller Bonsai också verktyg som realtidsspårning och e-signaturintegration.
 • Det undviker behovet av att börja från början genom att tillhandahålla färdiga mallar, vilket sparar mycket tid och pengar.
 • Det faktum att dessa mallar är juridiskt stabila minskar risken för konflikter och potentiella juridiska problem.
 • Bonsais effektiva verktyg ökar professionalismen och effektiviteten i kontraktshanteringen, vilket resulterar i mer sömlös företagsverksamhet och bättre kundrelationer.

Det finns alltså flera fördelar med att använda Bonsai för affärskontraktsmallar. Sammanfattningsvis är Bonsai ett pålitligt alternativ för företag som letar efter enkla, säkra och tekniskt sunda kontraktsmallar.

ApproveMe

Du kan skriva, skicka in och underteckna juridiskt bindande kontrakt och avtal från din webbplats med WordPress-plugin ApproveMe. Denna eSignatur-lösning är stark och pålitlig och hjälper dig att spara tid, pengar och papper. Skapa unika rutiner och automatisera arkiveringsförfarandet.

Funktioner:

 • Skaffa dina kunders eller kunders underskrifter och samla in viktig information. Ladda ner eller få signerade PDF-dokument.
 • Inga månatliga kostnader; obegränsade användare; dokument; och underskrifter. Följ reglerna för UETA, ESIGN och GDPR.
 • Dessa mallars starka juridiska grund minskar risken för misstag och meningsskiljaktigheter, vilket förbättrar avtalets pålitlighet.

Använd också manipuleringssäker teknik och tvåfaktorsautentisering för att skydda dina papper. Få tillgång till mer än 100 professionellt skapade avtals- och kontraktsmallar. För företag som letar efter sakkunniga, säkra och användarvänliga kontraktsmallar är ApproveMe ett tilltalande alternativ.

Läs också: Hantera ditt småföretag med dessa 11 bästa allt-i-ett-plattformar.

Gratis formulär för småföretag

Gratis formulär för småföretag är ett ovärderligt verktyg som tillhandahåller ett brett utbud av affärsavtalsmallar för moderna företag. Denna portal ger användarna tillgång till ett stort urval av juridiskt acceptabla mallar, såsom kontrakt, förslag, avtal med mera. Företag kan snabbt ändra dessa mallar för att möta deras unika behov tack vare det användarvänliga gränssnittet, vilket säkerställer flexibilitet utan att offra juridisk objektivitet.

Funktioner:

 • Du kan ändra och anpassa vilken formulärmall som helst med din egen logotyp, färger, typsnitt och fält på dess onlineplattform. Med dra-och-släpp-verktygen kan du lägga till eller ta bort komponenter, justera deras storlekar eller arrangemang och ändra deras funktioner.
 • För att förbättra dina formulär kan du även inkludera grafik, filmer, kartor, QR-koder, signaturer och andra widgets.
 • Dina formulär är tillgängliga för nedladdning som Word- eller PDF-dokument, eller så kan du skriva ut dem direkt från webbplatsen.

Dessutom kan du exportera din data eller kombinera den med andra tjänster som Dropbox, Mailchimp, Google Sheets, etc. Sammantaget är fria formulär för småföretag en utmärkt resurs för företag som letar efter enkla, säkra och sakkunnigt utformade kontraktsmallar för att framgångsrikt optimera deras avtalsenlig verksamhet.

Slutord

De finaste affärskontraktsmallarna som valts ut specifikt för små företag erbjuder en betydande fördel när man förhandlar om komplexiteten i juridiska kontrakt. Med hjälp av dessa mallar kan du snabbt och enkelt skapa expertpapper som följer lagen och inger förtroende för din affärsverksamhet.

Dessutom gör dessa mallar det möjligt för små företag att skräddarsy kontrakt efter deras speciella behov tack vare deras användarvänliga gränssnitt och justerbara funktioner, vilket uppmuntrar flexibilitet utan att kompromissa med den juridiska giltigheten. Små företag kan framgångsrikt sluta avtal genom att använda dessa utmärkta mallar, vilket sparar tid och pengar samtidigt som de skyddar deras intressen och behåller en konkurrensfördel i den ständigt föränderliga marknadsmiljön.

Nästa upp, programvara för kontraktshantering för att effektivisera ditt arbetsflöde.