Cybersäkerhetsföretagen Semgrep och Coro samlade in 53 miljoner och 80 miljoner dollar

Hallå! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

Semgrep samlade in en investering på 53 miljoner dollar för att utöka kodsäkerhetsplattformen

Semgrep är en startup som fokuserar på säkerhet genom att ta bort kodsårbarheter under hela utvecklingsprocessen innan de når produktion.

Nyligen samlade företaget in 53 miljoner dollar i serie C-finansiering ledd av Lightspeed med Felicis, Redpoint och Sequoia. Företaget har hittills samlat in totalt 93 miljoner dollar.

Semgrep är en snabb och statisk analysmotor för att hitta buggar, upptäcka sårbarheter i beroenden och upprätthålla kodstandarder över stacken, inklusive infrastrukturlagret, som inkluderar Terraform, Docker, Kubernetes, nginx, CI/CD-miljön, kodändringar och så på.

Enligt sin webbplats antas plattformen av vissa stora organisationer som Gitlab, Slack, Dropbox, Shopify, etc.

För närvarande är företagets användarbas cirka 2 miljoner, och dess intäktsgenererande produkter växte 7,5 gånger förra året, vilket tyder på att utvecklare och organisationer använder Semgrep för att hålla kodbasen säker.

AI cybersäkerhetsföretaget Coro samlar in 80 miljoner dollar för att nå en värdering på 575 miljoner dollar

Coro är en AI-baserad cybersäkerhetsplattform för att lösa cybersäkerhetsutmaningar som samlade in 80 miljoner USD i Series C2-finansiering från Energy Impact Partners, kända för investeringar i miljövänlig teknik. Israel grundade Coros nuvarande värdering ligger på 575 miljoner dollar.

Det är en molnbaserad cybersäkerhetsteknik som ger enhetligt hotskydd över användare, enheter, e-post, molnappar och data, samt omfattande försvar utan inverkan på dina IT-resurser.

Det är ett omfattande skydd för skadlig programvara och ransomware, nätfiske, hacking och åtkomstkontroll, insiderhot, dataförlust och styrning.

Coros AI förutser risker och upptäcker och åtgärdar problem automatiskt, vilket sparar värdefull tid. De mest kända cyberfarorna och sårbarheterna identifieras omedelbart och åtgärdas.

Några branschledare associerade med företaget är Cisco, T-Mobile, Lenovo, Bitdefender, Techcrunch och många fler. Företaget startade 2015 och har genererat 300 % återkommande intäkter under de senaste fyra åren, och dess målkunder är medelstora företag.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.