Collaborative Design Revolution till hands

Miro Wireframe är ett utmärkt verktyg för att visualisera skelettramen för din webbplats och applikationer, hitta problem och förbättra designen för att erbjuda en bättre användarupplevelse.

I modern design har visualisering blivit avgörande. Det är ett avancerat sätt att se vilka element du behöver i din design och hur det ser ut i realtid.

Individer och företag diskuterar alltid nya idéer med teamen och lägger ner mycket tid på att få det slutliga resultatet.

Detta beror på att team aldrig använder något verktyg för att visa vad deras idéer är.

Men om du demonstrerar eller visualiserar dina idéer blir det lättare för dig att få andra att förstå vad du pratar om och hur en användare gillar det.

Det är här man använder en flexibel trådramsbyggare som Miro Wireframe är totalt vettigt.

Miro Wireframe låter dig visualisera allt, kartlägga din vision, utveckla wireframes och iterera snabbt i en oändlig duk med lätthet.

Så låt oss utforska Miro Wireframe och dess funktioner, funktioner och prissättning. Jag tar också upp några av dess alternativ åt dig.

Vad är Miro?

Miro är en designarbetsyta online som hjälper team att drömma större, designa bättre och bygga futuristiska föremål.

Du kan använda samarbetsmöjligheterna för att göra tvärfunktionellt arbete enkelt och enkelt organisera workshops och möten. Verktyget erbjuder presentation, delning, videochatt och andra funktioner. Du kan skapa koncept, kartlägga kundresor eller användarberättelser, genomföra planering på färdplanen med mera.

Miro gör det möjligt för ditt företag, såväl som ingenjörs-, design- och utvecklingsteam, att förnya olika idéer på en enda plattform. Med det här verktyget kan ditt team fokusera på att distribuera rätt produkter till rätt kunder.

Vad menar du med Wireframing?

En wireframe beskriver ramverket för din applikation, webbplats och digitala produkter. Det är också känt som en skärmritning eller sidschema, eftersom det ger en skelettvy av din webbplats.

En wireframe fokuserar på olika funktioner och beteenden och inte på stilistiska val eller färgscheman. Detta ramverk visar hur varje element ansluter till varandra och hur de är uppbyggda och strukturerade.

Med hjälp av wireframe-verktyg kan UX-designers kartlägga layouter och design för sitt arbete utan att behöva gå djupare in i detaljerna.

Wireframe beskriver följande information:

 • Sidstruktur: En trådram skissar skelettstrukturen för din mobil- eller webbsidasapp. Det låter designers ta reda på var vissa element finns och hur den övergripande designen ser ut.
 • Informationsarkitektur: Designers måste planera inom strukturen där sidelementen är live. Här organiserar designers dessa element i sidstrukturen.
 • Användarflöde: UX-designers måste förstå hur användare använder din webbsida. I denna fas hjälper wireframe dig mycket. En wireframe hjälper designers att överväga det övergripande kroppsinnehållet ur användarens synvinkel.
 • Funktionalitet: Designers använder wireframes för att se en applikations funktionalitet innan de går vidare med de tekniska designerna. Det hjälper dem att se vilka resurser som krävs och hur de arbetar för att få det att hända.

Vad är Miro Wireframe?

Miro Wireframe är ett verktyg som visar ett visuellt diagram över en applikation, webbplats eller annan digital applikation genom att beskriva dess skelettramverk. Det låter dig skapa din webbplats och applikations wireframes snabbt; kartanvändarflöden sömlöst, samla referenser enkelt och designa klisterlappar effektivt.

Verktyget hjälper ditt team att brainstorma och samarbeta tillsammans. Du kan till och med bygga wireframes i realtid, även under en pågående brainstorming online. Dessutom kan du använda olika funktioner som skärmdelning, virtuell pekare, videokonferenser och mer för att låta ditt team kommunicera i realtid, på distans.

Dessutom låter Miro Wireframe dig lämna feedback eller kommentarer om särskilda element, vilket underlättar asynkron feedback och diskussioner. Den har massor av UI-bibliotek och mallar som låter dig skapa prototyper för dina produktskärmar och webbplatssidor på några minuter utan krav på teknisk erfarenhet.

Du kan skapa heltäckande och tydliga webb- och applikationswireframes med hjälp av Miros integrationer. Dessutom kan du planera din applikations wireframe i förväg och till och med dela den snabbt med ditt team.

Miro Wireframe fungerar på wireframes. Så när du har designat och färdigställt dina wireframes kan du dela dem och samla in viktig feedback från dina intressenter på en enda, ren tavla.

Funktioner hos Miro Wireframe

#1. Innovation

Miro Wireframe kommer med en oändlig duk där du snabbt kan iterera. Du kan också kartlägga din vision tydligt med hjälp av dess intuitiva verktyg för utforskning. Den är flexibel, vilket gör att dina team kan bygga alla typer av trådram med lätthet.

Aktieägares feedback

Du kan dela ditt arbete med intressenter och samla in feedback från dem på en enda tavla eller i realtid. Teammedlemmar kan också visa sin uppskattning efter att ha utvärderat ditt arbete genom att använda emojis och klistermärken, vilket gör samarbetet smidigt och enkelt.

#2. Web Page Capture och Adobe XD

Miro Wireframe förenklar din designsamarbetsprocess genom att inkludera Adobe XD-ritytor på sin egen tavla. Du kan fånga och inkludera referenser eller återanvända produktskärmar och webbsidor på wireframe-kortet.

Du kan använda anslutningslinjer, ramar och länkar för att visa ett brett utbud av produkt- eller webbskärmar, koppla ihop varandra med hjälp av pilar och använda länk-till-funktionen för att visa användarens arbetsflöden.

#4. Mallar och UI-bibliotek

Förbättra användarupplevelsen och visualisera din produkt med Miro Wireframes mallar. Dess oändliga arbetsyta och intuitiva verktyg låter dig skapa och utforska med hjälp av många alternativ med ditt team.

Webbplats Wireframing Mall

Detta är ett effektivt och enkelt verktyg som hjälper dig att kartlägga webbplatselementen och ordna dem på varje webbsida. Det låter dig skapa en unik version av prototypen. Många produkt- och UX-team använder den här mallen för att anpassa designen, webbplatsens informationsarkitektur och användarflödet.

Application Wireframe Mall

Du kan använda den här mallen för att ordna element så att du kan skapa en unik version av prototypen. En organisations produktteam kan använda det för att utforma eller designa strukturen för en mobilapplikation.

Low-Fidelity Wireframe-mall

Denna mall låter dig snabbt skissa idéer och dela den ”stora bilden” av din produkt. Det gör att du kan visualisera din produktstruktur och hjälper dig att identifiera vad som kommer att fungera och vilken som behöver förbättras.

Online skissande mall

Med den här mallen kan du visualisera idéer och skapa mobila applikationer snabbt. Det minimerar wireframing-ansträngningar och låter dig få feedback medan du skapar prototyper.

Användarflödesmall

Denna mall gör det möjligt för dina produkt- och UX-team att förbättra användarupplevelsen med hjälp av ett användarflödesdiagram. Det är en steg-för-steg kartläggningsprocess som beskriver användaruppgifter för att slutföra ett givet mål.

Andra mallar gör ditt jobb ännu enklare. De är följande:

 • Skärmflödesmall
 • Beskär produktträdet
 • Low-fidelity prototypmall
 • iPhone applikationsmall

#5. UI bibliotek

Miro Wireframe-biblioteket låter dig snabbt bygga enkla low-fidelity wireframes även om du inte har någon erfarenhet. Du kommer att få över 15 UI-komponenter som kombinerar samarbetsfunktioner, såsom kommentarer, videochatt, integrationer och mer, med ikon- och bildbibliotek.

Du hittar komponenter som rektanglar, rubriker, text, knappar, solida knappar, rullgardinsmenyer, textlänkar, textfält, sökning, webbläsare, surfplatta, smartphone och mer. Du kommer också att få olika ikoner, såsom meddelanden, användare, kommentar, lista eller rutnät, inställningar, hem, avisering och mer.

#6. Integrationer

Miro Wireframe har två stora integrationer som hjälper dig att skapa heltäckande och tydliga wireframes.

 • IconFinder: Med den här integrationen kan du bygga scheman, mockups och tankekartor och organisera brainstormingsessioner. IconFinder används av många utvecklare, designers och andra proffs runt om i världen för att göra projekt och design visuellt tilltalande och perfekt strukturerade.
 • Unsplash: Med denna integration kan du få tillgång till högkvalitativa foton och bilder gratis. Du kan använda dem för dina projekt genom att installera plugin. Du kan lägga till den från applikationsmenyn och klicka på den för att få upp sökfältet överst.

Miro erbjuder också andra integrationsalternativ för att förbättra kommunikationen, såsom:

Sekretess och säkerhet

Du får skydd av företagsklass med Miro. Den följer industrins regulatoriska krav och bästa praxis, inklusive överensstämmelse med NIST, SOC3, TISAX, SOC2 typ II och ISO/IEC 27001.

Miro hanterar och skyddar den immateriella egendom som du skapar. Dessutom följer den företagsklassade kontroller och funktioner för att hantera ditt teams och användarnas administration. Den upprätthåller också GDPR-efterlevnad.

Stöd

Få omedelbar support om:

 • Du vill lära dig hur du kan öka produktiviteten i ditt team med bättre samarbete.
 • Du vill se Miro i verkligheten.
 • Du vill se hur skalning utan friktion kan vara.

För att kunna prata med Miros säljteam måste du fylla i formuläret och ge alla detaljer. En av säljarna kommer att kontakta dig och lösa dina tvivel.

Prissättning

 • Gratis: Du kan registrera dig gratis och upptäck hur Miro kan hjälpa dig och ditt team att skapa wireframes. Du kommer att få 3 redigerbara anslagstavlor, 100+ appar och integrationer, 2500+ mallar och mer.
 • Förrätt: Du kan välja en startpaket för $8/månad/medlem vid årlig fakturering. Här får du obegränsade anslagstavlor, högkvalitativ upplösning, obegränsade projektmappar, anpassade mallar, privata brädor och mer.
 • Verksamhet: Skala samarbete med avancerad säkerhet och funktioner för 16 USD/månad/medlem vid årlig fakturering. Du kan prova den här planen gratis för att förstå vad den kan erbjuda och hur den fungerar.
 • Enterprise: Om du är en Enterprise kan du kontakta Miros säljteam för att diskutera priset där du får support, kontroll, säkerhet och funktioner att skala.

Hur man skapar Wireframe med Miro

Följ bara stegen nedan för att börja skapa wireframes i Miro.

#1. Välj enheten

Välj den enhet som du vill wireframe, som mobil, surfplatta och webbläsare. Välj den komponent från det vänstra sidofältet du vill placera på skärmen. Dra och släpp komponenten och placera den var du vill på brädet.

#2. Lägg till och anpassa komponenter

Du kan välja komponenten från det vänstra sidofältet och anpassa den genom att dubbelklicka på den komponenten. Här kan du justera dess storlek, rotera den, ändra dess status och ikonbild och göra mer i snabbmenyn.

#3. Lägg till Wireframe-ikoner

Ikoner används för att visa åtgärder som en användare utför med sin egen produkt. Du kan klicka på ikonerna och välja den du behöver från ikonbiblioteket för att använda dem på din tavla.

#4. Dela med sig

När du är klar med trådramen kan du begära feedback från dina teammedlemmar och intressenter genom att bjuda in dem till din styrelse. Dessutom kan du ladda ner trådramen som en PDF- eller bildfil och dela den med andra.

Om du letar efter fler funktioner och bättre prisalternativ kan du kolla nedanstående Miro-alternativ.

Miro alternativ

#1. Lucidchart

Upplev en visuell arbetsyta med Lucidchart som kombinerar datavisualisering, samarbete och diagram för att öka förståelsen och påskynda innovation.

Verktyget låter dig bestämma ditt wireframe-mål och fokusera på UX-funktionalitet och komponenter. Du kan välja vilken form som helst från dess bibliotek, till exempel iOS-, Android- eller UI-mockups.

Lucidchart låter dig lägga till knappar, ett rutsystem, layoutrutor och andra viktiga element. Du kan använda dess avancerade funktioner för att slutföra trådramen i tid, som hotspots, länkar, pilar, lager och mer. Inkludera dessutom intressenter på din wireframe genom att dela en länk eller presentera designen direkt med presentationsläget.

Skaffa Lucidchart gratis med 3 redigerbara dokument, 60 former/dokument, 100 mallar och mer. Du kan dra nytta av avancerade funktioner som privatperson till ett startpris av $7,95.

#2. Figma

Figma låter dig visuellt kommunicera dina innovativa idéer och enkelt få feedback. Det låter dig dela dina wireframes och ta emot kommentarer asynkront genom att dela länkar. Du kan dela ditt arbete med alla som använder en live-URL som fungerar på Linux, PC och Mac.

Dessutom kan du använda samma fil för att uppdatera trådramen utan att tänka på att åsidosätta eller versionera varandras jobb. Ditt team kan lämna kommentarer direkt på designen så att du kan arbeta med det direkt för att få det gjort. Du kan också enkelt konvertera grundläggande wireframes till högtrogna och detaljerade komponenter genom att använda bara ett verktyg.

Figma är gratis för individer som behöver begränsat FigJam filer men obegränsat antal medarbetare, personliga filer och mer. De betalda planerna börjar på $12/redigerare/månad med obegränsade Figma-filer, versionshistorik, lagbibliotek och mycket mer.

#3. MockFlow

Effektivisera din trådramsdesign med MockFlows whiteboard för att enkelt visualisera dina UI-idéer. Den erbjuder massor av färdiga att använda komponenter för trådramen. Du kan enkelt gå från low-fidelity wireframes till high-fidelity.

Du kan genomföra virtuella möten med dess inbyggda teamchatt, livepresentationslägen och videokonferens.

MockFlow gör att du kan effektivisera designprocessen med dess verktyg, UI-komponenter, ikoner och mer. Du kan dela alla designdokument, som bilder, videor och PDF-filer, med alternativet inline-kommentarer. Den integreras med MS Teams och Slack för att hjälpa dig att kommunicera bättre och dela dina idéer med andra utan att lämna applikationen.

Brainstorma och utvärdera din idé med MockFlow gratis, där du får 1 UI-ritningsprojekt, en kundresekarta, 10 designfiler och mer. Dess betalda planer börjar på $24/redaktör/månad och kommer med nödvändiga funktioner som obegränsade designutrymmen, granskare och mer.

#4. Skiss

Skiss är ett Mac-program som erbjuder genomtänkta funktioner för att göra tunga uppgifter enkla. Få alla verktyg du behöver för att skapa wireframes med alternativ som intuitiv prototyping, delade bibliotek, kontroll över färger, återanvändbara designmallar och mer.

Sketch stöder lokal fil- och offlinedesign, lagrar och synkroniserar ditt arbete, distribuerar designsystem och tillåter att dela feedback. Dess anpassade verktygsfält är designade för Apple Silicon, fungerar i flikar eller fönster, har anpassningsbara genvägar och erbjuder snabb prestanda.

Oavsett om du är en solodesigner, ett större team eller en byrå, har Sketch planer för dig från $10/redaktör/månad.

Slutsats

Med Miro Wireframes intuitiva verktyg, UI-bibliotek och 100+ mallar, kan du snabbt skapa webbsidor och applikationer; kartlägg användarflöden, samla idéer med klisterlappar och gör mer.

Jag hoppas att du nu har några bra idéer om Miro Wireframes funktioner, mallar, integrationer, prissättning och hur du kan skapa en wireframe med den. Det är också en bra plattform för nybörjare, eftersom den har lättanvända alternativ i verktygsfältet.

Men om du fortfarande letar efter andra alternativ, titta på alternativen till Miro Wireframe som jag har diskuterat ovan och jämför deras funktionalitet och prissättning. Detta hjälper dig att förstå vilka funktioner och fördelar som är väsentliga för ditt företag och vilken av dem som är bättre för dina behov.

Du kan också utforska några bästa AI UI/UX-designverktyg för att tända snabba prototyper.